- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.741
ben saf gibi başta bu konulara girmedim işte
utandım manyak gibi sanki utanacak ne varmışş
şimdide çekiyorum acısını
zaten benim ailem eşimi el üstünde tutar
asla öyle bir şey olmaz dediğin gibi olsa bile ben eşime laf ettirmem
birinci güzel haber neydi canım
Birazda şans meselesi işte amaann şu yavrumu sağlıcakla kucağıma alayımda gösteririm onlara benben bizimkine çok çektrdim başta merve onun etkisi var sanırım
bi de huyumu bilir ,ben de anlattım bu şekilde olursa ben ağzımı tutmam ona göre filan diye
baktıki bu cadaloz gerçekten ağzını tutmaz belli ,anlaştık biz de
ne güzel bak sen laf ettirmiyorsan onun da ettirmemesi lazım ,peki sen eşine desene bak ben sana laf ettirmiyorum sen de öyle davran diye ne diyor o zaman .
ay markete gittim 200 mt. ötede ama hakkaten bacaklarım şişmiş farkettim ,aynı doğum kontrol hapım zamanı gibi oldum
bacaklarımın arkası ,baldırlarım ayak bileğim hep şişmiş ,ayakkabıya sokamadım ayağımı terlik gibi giydim gittim converslerimi valla
eğilemiyorum zaten ...
ödem açılsın diye yürüsem diyorum ama yürüdükçe de karnım sertleşiyor ,son 1-2 hafta zor olacak sanırım benim için..
aman sancı kasılma çıkmasın da razıyım ben yine de herşeye .
RABBİM yardım etsin inş.
Ya geçen gün bi mahkememiz vardı eşimle sonuç mahkemesiydi gitmedik ikimizde gerek yok diye güzel sonuçlanmış çok şükür kapandı dosya kurtulduk
Mervem karnın büyüdümü????
Birazda şans meselesi işte amaann şu yavrumu sağlıcakla kucağıma alayımda gösteririm onlara ben
şimdi sesim çıkmıyordu ama artık o kadarda saftirik olmayacağım
eee olacak o kadar az kaldı doğuma inşallah
sabret
maş. merveBaşımı kırpamadım
Eki Görüntüle 586284
Buda yavrum parmağını emerkenpek net değil ama olsun teyzeleri
Eki Görüntüle 586287
Ayy nazım bizimkininde o kadar çok mahkemesi varki
bıktık valla avukat parası vermektenn
evett büyüdüü canımm dur resmimi koyayımm
maş. merve
artık sen de göbüşlü kervanına katılmışsın belli
kaç kilo aldın sen şuanda
ay senin zamanların aklıma geldi bi tuhaf oldum ultrasonu görünce yaaa
Başımı kırpamadım
Eki Görüntüle 586284
Eki Görüntüle 586287
Koy koyyy çabuk bekliyoruzzz
Valla bu mahkeme beni biraz korkutmuştuda çok şükür iyi sonuçlandı..
Sisko merve sisko mervecok tatli olmussun
Yerim o parmagini ben minik kuzu
Akasyamm gelince bi ses ver kuzumm sana bişi sorucammm
Şaka yaptım canım ay benim kızımında şimdiden taliplisi çokkk
Bence sen kıskanırsın
Kızlar bende hastaydım giremedim 3-4 gündür
bademciklerim şişmişti kulaklarıma vuruyordu ağzımın içi felan yara oldu hep
biraz yumuşadı boğazım bugün.Herkesler iyidir inşallah
Bikaç şey oldu onlara üzüldüm hep
Bidaha asla kendimi üzmeyeceimmmm
Kız şu kayganamgil canımı sıktı işte
kızımı beğenmedilerr
ben ayrım yapmazlar diye düşünüyordum kız erkek diye
kaynım faceden yazmış biz erkek bekliyorduk abi diye
nasıl canım sıkıldııı nasılllll
Ewet cnm vallahi zor oluyor ewde ama dediğin gibi uğraşıcak ve yapılıcak bir cok sey var :)
Amin cnm aminn bizde inşallah 2 kiloları görürüz..
resim için söz veremem :))
diplerim çıktı berbat görünüorum
Ahh kuzum geçmiş olsun.aman dikkat et ayy sende benim gibisin yaa herşeye üzülüoruz geçmiş olsun cnm ..
gittim gittm mervem :))9
Kızlar canım arkadaşlarımm geldimmm çokşükür iyi haberlerle geldim kordonumuzdan kurtulmuşuz
kilomuzda 1.685 oldu oluş hanım iyi gidio dedi bu ayı çıkartırız hedefim 36 dedi bakalım n olucak..
Vallahi dualarla kurtulduk kordondan hepinizden allah razı olsunn ...
Başımı kırpamadım
Eki Görüntüle 586284
Eki Görüntüle 586287
Aman atlatmışsınız çok şükür
darısı biizm başımıza inşallah
Tabi canım beşiklerini kertmesekte tanıştırırz arkadaş olurlar fenamı yaniGeldim tatlım.
Hehe :) Mervişim onlar sağlıklı, iyi olsunlar da başka bişey istemiyoruz biz. Anaları çok çekti onlar için. Yerim ben kuzucuklarıAyy ne güzel yaşıt olacaklar. Beşikleri kertmesek de belki tanıştırırız. Beraber kum oynasınlar
Geçmiş olsun Mervem.. Amaann kimseyi takma canım. Kendini ve bebişini düşün. Gerisi boş. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Gerizekalılar.. Allah ıslah etsin onları. Onları doğuran da bir ana değil mi ? Boşver şu cahil cuhela takımını. Valla ben kayınvalidemi bu konuda takdir ettim. Çok da şaşırdım. Dedim ki anne erkeğe benziyormuş bebek. Dedi ki kızım eli ayağı düz olsun ( böyle derler hep) sağlıklı olsun, anasını da kurtarsın başka bişey istemem.
Oyyyy Hazademmm Allah'a çok şükür.. Sen de üzme kendini.. Bana da dua et.. Herşey iyi olacak kuzum
Geldim tatlım.
Hehe :) Mervişim onlar sağlıklı, iyi olsunlar da başka bişey istemiyoruz biz. Anaları çok çekti onlar için. Yerim ben kuzucuklarıAyy ne güzel yaşıt olacaklar. Beşikleri kertmesek de belki tanıştırırız. Beraber kum oynasınlar
Geçmiş olsun Mervem.. Amaann kimseyi takma canım. Kendini ve bebişini düşün. Gerisi boş. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Gerizekalılar.. Allah ıslah etsin onları. Onları doğuran da bir ana değil mi ? Boşver şu cahil cuhela takımını. Valla ben kayınvalidemi bu konuda takdir ettim. Çok da şaşırdım. Dedim ki anne erkeğe benziyormuş bebek. Dedi ki kızım eli ayağı düz olsun ( böyle derler hep) sağlıklı olsun, anasını da kurtarsın başka bişey istemem.
Oyyyy Hazademmm Allah'a çok şükür.. Sen de üzme kendini.. Bana da dua et.. Herşey iyi olacak kuzum
Canımmm büyümüş göbüş maşallah allah nazarlardan korusun ikinizide
Yok kız o kadarda şişko değilimmm
Esprik ettim kiz ama olucan siskolar kervanindasin artik yani
ben 7-8 kilo vermiştim şimdi onun bir iki kilosunu aldım
63 kiloyum şuan
75le bitirsem iyidir
ee öylee tabi zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?