- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.261
Bebegimm dogmasından korkmuyorummm dogana kadar karnımda bişey olmasından korkuyorum..Kalp atışları yüksek dedi ya aniden durursa diye korku bastı beni
Kilosu iyi dedi doktor ama bana az geldi tosuncuk dogurmaya niyetlenmiştim halbuki ben
Hiç öyle düşünme canımm bak ben 3 cm açıklıkla daha dogurmadım
İnşallahh siz 40.haftaları göreceksiniz akasyammm hedefiniz yüksek olsun
Ben çok alıştım ona merve teyzesi kızım karnımdan gidince boşluga düşücem
Tehlikeli bir durum görseydi bence o gün seni doğuma alırdı canım doktoruna güvenmiyormusun?
ha bide bişey dediler mi hani çekiniyordn ya son haftada gittim ilgilenmezler diye
umarım öyle bişey olmamıştır
eee canikom karnından çıkacak ama bu kezde kucağına gelecek prensesin
bence böylesi çok daha güzel ona dokunmak kokusunu içine çekmekk
hımmm...
senin durumun benimkinden farklı o nedenle tahmini yorumlarla yanıltmak istemem.
benim 2 kromozomum sorunlu ve bu kromozomlar tüm hücrelerimde; doktorun ifadesiyle saç telimden tırnağıma kadar sorunlu(
düz mantık düşünürsek senin durumun daha iyi. bir pürüz var anlaşılan ama genele yayılmış bir sorun değil gibi.
testin yenilenmesi bence de yerinde bir karar.
Okuduğum kadarıyla her şey yolunda çok şükür.
Akidem canım çok çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inş. Özletme kendini
Nazım korkma inş senin prenses de sağlıkla gelecek. Hareketlerini sürekli kontrol et.
Hazade'yi 2 kez aradım ama uyuyordu. Yarın dinlenmiş olur, konuşuruz inş. Çok şükür geldi prenses
İncimmmm inşalahh caanım arkadaşım benmm
inci sen nasılsın?maalesef bizde bir gelişme yok,mucizeler bizi de bulsa yeni yılda:)
Kayra hoşgeldin.
İnş çok uğraşmadan yavruna kavuşursun. Kromozom analizini genetik doktoru mu değerlendirdi?
Evet canim ilk tahlilim istanbul zeynep kamilde yapildi ve oranin doktoru degerlendirdi. Ikinci degerlendirmeyi yeni tup denememi yapacak doktorum yapti..
Anladım Kayracım. Hakkında hayırlısı olsun inş. Genetikle uğraşmak zorAllah hepimizin yardımcısı olsun...
Akasyam bide bizimkiler tüp bebek ya biraz daha riskli risk üstüne risk valla hangi birini saysamamaann rabbime emanetler
biz ne kadar hesap yapsakta boş.doktor plasenten gayet iyi yere yerleşmiş dedi banaplansentaya baktı iyi dedi çok şükür
kaç çıktı rahim a. u.?? bence sürekli yatman gerekebilir 25. haftayı geçtikten sonra
evet yüzüne bende şaşırdım yaa resmen gösterdi o an heyecanla benzetemedim
bide ayakları alt taraftaymış mesanene baskı yapabilir dedi
bacaklarını inceledi çarpık bacaklı değil dedi
teyzesine benzeyecek senin paşa desene
eşin duymasın amann yiğenlerime benzesin diye tutturur oda
Akasyam bide ben şimdiden nefes problemi yaşıyorum
nefesim tam yetmiyo habire pencereyi açıp fazla oksijen alma gereği duyuyorum
bu bebekten olsa gerek değil mi
sende varmı böyle bişey:26:
Bebegimm dogmasından korkmuyorummm dogana kadar karnımda bişey olmasından korkuyorum..Kalp atışları yüksek dedi ya aniden durursa diye korku bastı beni
Kilosu iyi dedi doktor ama bana az geldi tosuncuk dogurmaya niyetlenmiştim halbuki ben
Hiç öyle düşünme canımm bak ben 3 cm açıklıkla daha dogurmadım
İnşallahh siz 40.haftaları göreceksiniz akasyammm hedefiniz yüksek olsun
Ben çok alıştım ona merve teyzesi kızım karnımdan gidince boşluga düşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?