- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.281
kızlar merhaba,
hazade ile konustum . sesi cok iyi geliyor, morali de iyi. size haber vereyim istedim.
esi de bugun iyot alacakmis ama bebek kuvozde oldugu icin Hazadenin yanina gelebilecek. yani ayri kalmayacaklar
buna da cok sevindim , Hazade de cok rahatlamış bu sebeple.
bbek henuz kendi basına nefes alamıyormusama alacak insallah
Okuduğum kadarıyla her şey yolunda çok şükür.
Akidem canım çok çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inş. Özletme kendini
Nazım korkma inş senin prenses de sağlıkla gelecek. Hareketlerini sürekli kontrol et.
Hazade'yi 2 kez aradım ama uyuyordu. Yarın dinlenmiş olur, konuşuruz inş. Çok şükür geldi prenses
günaydın kızlar.
hazade gözün aydın olsun. en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden inşallah.
akide seni merak etmiştim. arada kısa da olsa bilgi ver bize.
nazcım hadi hayırlısı senin doğumda yaklaştı.
Tulip günaydın
Nasılsın? Maşallah 14.haftaya gelmişsin
kızlar merhaba,
hazade ile konustum . sesi cok iyi geliyor, morali de iyi. size haber vereyim istedim.
esi de bugun iyot alacakmis ama bebek kuvozde oldugu icin Hazadenin yanina gelebilecek. yani ayri kalmayacaklar
Aldımm canımmm kaydettim numaranıııKuzular tek tek gelmeye başladı :)
Böyle art arda olunca daha heyecanlı oluyor
Bugün mesaj atmıştım sana aldın mı?
Günaydın incimmmm hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
günaydın kızlar.
hazade gözün aydın olsun. en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden inşallah.
akide seni merak etmiştim. arada kısa da olsa bilgi ver bize.
nazcım hadi hayırlısı senin doğumda yaklaştı.
Kızlarr günaydınnn ben gece boyunca hareketlerini saydım bebegin iyiydi maşallaah..
Bugünde çantamı hazırlayayım ne olur ne olmaz aceleye gelmesin..
Yarında kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek inş nstde düzelmiştir kalp atışları..
Biginiz varmı kızlar hazademin beebegi saglıklıymış degilmi?Sadece taşıyıcıdır belki,belki de hiç degildir inş..
O kadar ciger geliştirici igne oldu yavrum yinede solunum sıkıntısı çekiyormuş
önceden daha yukardaydı biraz inmiş olabilir ama doğum yapacak derecede inmişlik yok bence de özlemPek inmis gibi gorunmuyor delikiz belki ikiz oldugundanda yukarda gorunuyor oabilir
Evet canım tüp bebekte risk biraz daha fazla. Benim rahim ağzı uzunluğunu hatırlamıyorum ama buraya yazdığımda kızlar çok iyi demişti. Doktor da sorun yok dedi. Bana da 5. aya kadar normal hamileler gibi yaşarsın 5. aydan sonra zorluk yaşayabilirsin demişlerdi. Bakalım iyi düşünelim iyi olsun mervem. Kötü senaryolara çok takılmamak lazım.
Gelinimin bacakları güzel olacak deseneValla kayınvalidemler babasına benziyor bizim çocuklarımız deyip duruyorlardı. Kendilerine çok güveniyorlar
Bende de nefes darlığı var. Vücutta fazla kan olmasındn kaynaklanıyormuş. Benim bir de skolyoz var. Ciğer kapasitem zaten düşük. Ver Allah'ım ver durumu yani
Allah büyüktür Nazım.. Tıp da bir yere kadar ... Herşey nasip kısmet.. Bebişler sağlıkla gelsin de, biz de sağlıkla kurtulalım gerisi hiççç önemli değil
Evet evet bu halimize bin şükürler olsun işte erken doğum felan olmasında ben bu kusmalara ağrılara razıyım ne yapayım
maşallah çok güzel kızımın bacakları sütun bacaklı olacak oda annesi gbi
Valla benim kayganaya benzemesinde çocuk aman aman hem kendi çirkin hemde huyları çirkin kadının
kızlar merhaba,
Allah iyiliğini versin
Kız halaya oğlan dayıya derler. Var mı görümcen :)
töbe de bacım aman bide görümce çekemezdim valla
kızımın ne teyzesi olacak nede halası canım
İncim, cok teşekkürler cnm.. ama daha ben daha hala hamılemıyım ne olacak modundayım kaygılar devam yani dua ediyorum gerçekten rahatlatıyor beni.sen de ıyısın cnm artık sana sevinmemize de az kaldı ınsallah:)))
Sagol cnm arada kaçak gıreceğim..eşime söz verdirtti bana aslında,cok ender yazarım dedim kabul etti..yani psikolojını bozuyorsun biraz kafanı rahatlat oluruna bırak diyor da benim aklımda burada..sen ve bebişkon da ıyisınız umarım..
Kız belki görümcen kaynanana benzemezdi
O zaman sana çekecek :)
Selam kizlar bende bu sabah kalktim ilk isim cantamizi hazirlamak oldu
Bugun kontrolumuz var 1 saat sonra insallah bu aralar kizim cok az hareket ediyor
Insallah birsey cikmaz banada dua edin ne olur
Bugun kontrolumuz var 1 saat sonra insallah bu aralar kizim cok az hareket ediyor
Evet daha bende arayamadım müsait degildir diye biraz zzaman geçsin arıycam kuzuyu,en kısa sürede atlatırlar inş bu zor zamanları..Maşallah kuzuya
İnş canım her şey normal çıkar.
Hazade'yle konuşamadım henüz. Sanırım önce küvözden çıkması beklenir gerekli tahlillerin yapılması için.
Allah yardımcıları olsun.
UuuuuuuuuuuuuEvet evet bu halimize bin şükürler olsun işte erken doğum felan olmasında ben bu kusmalara ağrılara razıyım ne yapayım
maşallah çok güzel kızımın bacakları sütun bacaklı olacak oda annesi gbi
Valla benim kayganaya benzemesinde çocuk aman aman hem kendi çirkin hemde huyları çirkin kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?