Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona 1 haftaya kalmaz toparlayacak inşallah.. Allah yardımcısı olsun inşallah. Ben henüz aramadım. İyice bir toparlansın istedim. Güzel prensesi ile evine çıktığında evine gideceğiz inşallah

İncim, cok teşekkürler cnm.. ama daha ben daha hala hamılemıyım ne olacak modundayım kaygılar devam yani dua ediyorum gerçekten rahatlatıyor beni.sen de ıyısın cnm artık sana sevinmemize de az kaldı ınsallah:)))

Sagol cnm arada kaçak gıreceğim..eşime söz verdirtti bana aslında,cok ender yazarım dedim kabul etti..yani psikolojını bozuyorsun biraz kafanı rahatlat oluruna bırak diyor da benim aklımda burada..sen ve bebişkon da ıyisınız umarım..

Tulip günaydın
Nasılsın? Maşallah 14.haftaya gelmişsin

günaydın canım. evet haftalar ilerliyor. hafiften hareketlerini hisseder gibi oluyorum ama daha tam emin olamıyorum.

sağol lave haber verdiğin için. en kısa zamanda birbirlerine kavuşup evlerine dönerler inşallah.

Kuzular tek tek gelmeye başladı :)
Böyle art arda olunca daha heyecanlı oluyor
Bugün mesaj atmıştım sana aldın mı?
Aldımm canımmm kaydettim numaranııı
Günaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
Günaydın incimmmm hayırlı cumalar

Sagol canımm evet yaklaştı vallahi

Kızlarr günaydınnn ben gece boyunca hareketlerini saydım bebegin iyiydi maşallaah..
Bugünde çantamı hazırlayayım ne olur ne olmaz aceleye gelmesin..
Yarında kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek inş nstde düzelmiştir kalp atışları..
Biginiz varmı kızlar hazademin beebegi saglıklıymış degilmi?Sadece taşıyıcıdır belki,belki de hiç degildir inş..
O kadar ciger geliştirici igne oldu yavrum yinede solunum sıkıntısı çekiyormuş

Maşallah kuzuya
İnş canım her şey normal çıkar.
Hazade'yle konuşamadım henüz. Sanırım önce küvözden çıkması beklenir gerekli tahlillerin yapılması için.
Allah yardımcıları olsun.

Pek inmis gibi gorunmuyor delikiz belki ikiz oldugundanda yukarda gorunuyor oabilir
önceden daha yukardaydı biraz inmiş olabilir ama doğum yapacak derecede inmişlik yok bence de özlem
kimse inmiş demiyor ,doktor da demiyor ama bakalım hayırlısı ALLAHtan ..
bu arada ödem için ılık tuzlu suyun içinde ayakları bekletme diye bir çözüm sundu birisi bana bugün onu deneyeceğim ,sende de varsa sen de dene belki ii gelir

Evet evet bu halimize bin şükürler olsun işte erken doğum felan olmasında ben bu kusmalara ağrılara razıyım ne yapayım
maşallah çok güzel kızımın bacakları sütun bacaklı olacak oda annesi gbi
Valla benim kayganaya benzemesinde çocuk aman aman hem kendi çirkin hemde huyları çirkin kadının

Allah iyiliğini versin
Kız halaya oğlan dayıya derler. Var mı görümcen :)

Ay kuzuma kıyamam ya neyse oda annesine babasına 1 hafta sonra kavuşur inşallah
hazade yalnız kalmayacak çok sevindim böyle zamanlarda insan ilk önce eşini istiyo yanında valla

iyiz akideciğim sağol. siz kaç haftalık oldunuz?

Selam kizlar bende bu sabah kalktim ilk isim cantamizi hazirlamak oldu
Bugun kontrolumuz var 1 saat sonra insallah bu aralar kizim cok az hareket ediyor
Insallah birsey cikmaz banada dua edin ne olur

Bugun kontrolumuz var 1 saat sonra insallah bu aralar kizim cok az hareket ediyor

Canım vakit gelmiştir belkide
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bi aksilik yoktur

Evet daha bende arayamadım müsait degildir diye biraz zzaman geçsin arıycam kuzuyu,en kısa sürede atlatırlar inş bu zor zamanları..
UuuuuuuuuuuuuYok kız benzemez rahat ol anasının kızı o

Canım hayırlı haberlerle gelll orada nst ye baglıyorlarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…