- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.301
Izz canim dr.sonuca gore cilt biyopsisi yapabiliriz dedi bilmiyorum ne olacak. Senin sorunun ne tatlim?
Naz galiba bu çocuğu hep içinde taşımak istiyor
ayrılmak istemiyor
Kızlarr ben geldimm
Bende doguruyorum sanırım
Bu doktora ilk kez gittim ultrosonda baktı kalp atımı hızlı dedi,nst istedi.Gittim çekildim sonucu götürdüm bebegin kalp atışları yükselmiş strese girmiş
Ahh kızım bi duramadın içerde
Çok kiloda almamış 2.850 gr olmuş..Doktor seni pazartesi tekrar göreyim kalp atışları düzelmemiş olursa doguma alırım hazırlıgını yap dedi..
Pazartesi ye kadar sürrekli bebegin hareketlerini takip edicem azalma olursa aciline gidicem..
Ayy psikolojim bozuldu vallahi,bende doktora dedim kalp atışları yüksekse riskli bi durum degilmi hocam dedim hiç riske atmasak dedim pazartesiyi bi bekleyelim dedi..
Hazadem saglıkla dogumunu yapmış maşallahhhDarısı bizlere..
Kayra,
Ikinci sonucu ne zaman alacaksin?
Benimki literaturde kromozomlar arasi dengeli translokasyon diye geciyor. Iki kromozom arasinda parca degisimi var. Bir kromozomda olmasi gereken bir parca bir diger kromozomla birlesmis. Ondaki de oburuyle. Kafalari karismis baslari donmus yani:)
ilk duydugunda bisey anlamiyorsun, sok oluyorsun ama bak sonra espirisini bile yapabiliyorsun....
Evett canımm dogru söylüyorsunnn..Naznaznaz
Cogu bitti azicigi kaldi.endise edip uzme kendini. Pazartesiye kadar kendine ve bebise iyi bak. Pazartesiyi bekleyelim dediyse beklenebilecek durumdadir. Durum ciddi olsaydi bekleyelim der miydi hic?
Yalniz dedigin gibi takipte olmak gerek.
Allah yardimcin olsun...
Ben geldim,
Doktoruma soyledim son zamanlarda bebegin hareketlerini az hissediyorum diye
Nst ye yolladi kalp atislari fok yuksek cikti bu yuzden 2 saat bagli kaldik
Sonlara dogru duzeldi yolladilar yeni geldik eve hemen sizi haberdar edeyim dedim
Yarin oglen yine gidicem bakalim bu sefer ne cikacak hayirlisi olsun insallah
Evett canımm dogru söylüyorsunnn..
Göndermezdi diye düşünüyorum,inşallah bişey olmaz izzcimŞu azıda biteydi bi
Özlem desene bizim çocukların hareketlerinin azalmasının nedeni kalp atışlarıymış..
Bak benmkide yüksek çıktı 170 180 lere kadar yükseldi kalp atışı,Senin doktorun düzeldigini görüpte göndermiş benmki hiç düzelmesini beklemedi.. Üff yaa canım sıkıldı vallahi özlem inşallah bişey olmaz yavrularımıza..
Bende yarın gidicem ikimizde güzel haberlerle gelelim
Ben geldim,
Sonlara dogru duzeldi yolladilar yeni geldik eve hemen sizi haberdar edeyim dedim
Maşallah özlemİnş vaktinde sağlıkla gelir.
Evet canim aynen oyleymis demekki,benimkide 170 180 lerde cikti
Ama sanci fean hic cikmadi once hemsire geldi bakti doktora gturdu raporu
Doktor demis biraz daha dursun ya bebegin normalde kalp atisi yuksek yada bir anormallik var
Ama bizimkisi bir indi bir cikti en sonunda duzeldi o yuzden yarin da cagirdilar
Insallah bisey olmaz bende korkmaya basladim artik esim diyrki acaba bir hastaligimi varki boyle okdu
Dedim test yaptirdik ayrintili ultrason yaptirdik illaki birisinde cikardi
Ama Allah in taktiri iste olurmu olur hic belliolmaz dogumunu beklemekten baska sansimz kalmadi
Ben geldim,
Ayy özlem bende korkmaya başladım geçen hastanede yattıgımda bebegin kalp atışları düşüyordu şimdide yükseliyor kafama çok takmaya başladım
Yarın inşallah düzelir..
Düzelmesse sence ne yaparlar kuzum?Dogumamı alırlar?
Bizimkide bi yükseldi bi düştü sonra bi ara çok yükseldi..
Bebek strese girdigi zaman kalp atışları düşer yada yükselir onu biliyorum sadece..
Özlemm dua edicem ikimiz içinde..
Benim bebegin hareketleri iyice azaldı bugün..
Neyseki yarın gidicem hastaneye dua et benim için güzel arkadaşımSende benm dualarımdasın..
Akasyam güzel haberini bekliyoruz
Naz, Özlem sizlerden de iyi haberler bekliyoruz
Aaa kızlardan hala haber yok
inşallah her şey yolundadır
Haber var var biz iyiyiz sukur kalp atislari yine yuksek cikti ama durum iyiymis
Dusuk olmasindansa yuksek olmasi iyiymis doktor oyle soyledi
Ya ben anlamadim oglene kadar 2 kere hareket etti makinaya baglandi durmaz oldu nasil hareket ediyor anlatamam
Dunde ayniydi sanki yalanci gibi oldum ama neyse saglikli ya bsey yokmus ya rahatladim
Ama bugun bel agrilariafiften kendini gostermeye basladi galiba geliyor bu zilli
Yarin esimle cam kapi silecegiz buraya gelemezsem merak etmeyin
Eger dogum gibi birsey olursa sizleri haberdar ederim herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?