Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Özlem güzel haberlerle gelmişsin maşallah. Temizlik için fazla yorma kendini, eşine pasla.

Naz yazmamış Akasya da :26:

Herkes iyi inş.

Özlem güzel haberlerle gelmişsin maşallah. Temizlik için fazla yorma kendini, eşine pasla.

Naz yazmamış Akasya da :26:

Herkes iyi inş.

Sukur incim guzel haber yoksa cok korkuttu bu kiz beni
Evet zaten nedense iki gundur sabahliyorum uyuyamiyorum
Buna bir care bulmam lazim beynim patlamak uzere o yuzden butun isleri esime pasliycam
Daha balayamadikki temizlige bir baslasayik bitirseydik te kurtulsaydik su temizlikten ufff

Canım arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ediyorum geçmişe hiç bakamadım kızım dünyaya gelldi fakat ağzından ve burnundan solunuma bağlı ama ben inanıorum atlatıcaz yawwrumu henüz kucagıma alamadım..
Doğuma girerken hepinizeeee dua ettim rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.İnşallah sağlıkla hepiniz hamile kalır ve ewladınıza kavuşursunuz.telçok bakamadım kusura bakmayın ne olur..
kızlar nasıl topikde son durum ne olur yazın haberim yok.nazefsa özlemm dogum yaptımı inşallah herkes iyidir ..

hoşgeldin hazadem. geçmiş olsun. nasılsın toparlandın mı? güzel kızın da yakın zamanda kucağında olucak inş. ciğerlerine alet sokuyolar bazılarının kızının durumu daha iyi demek ki. allah hayırlı ömürler versin, analı babalı büyütsün sağlıkla..

naz dün dr.a gidicekti gelip yazmadı daha. ama doğumu yakın. iyilerdir inş.
özlem iyi dr.a gidip geliyo onun da yakın.

kızlar beni hatırlarmısınız bilmem yazmasamda sizleri sürekli takip ediyorum doğan bebeklere sağlıklı ömür doğacak olanlarada sağlıklı doğum diliyorum bende bu ay pgt ile tüp bebek yaptıracactım kesin kararımızı vermiştik dün görüşmeye gittik ben tedaviye başlayacağımı düşünürken doktor bana bence doğal yoldan bir kez daha denemelisin dedi ve beni vazgeçirdi yine kafam karışık ne olucak bilmiyorum....

Evet naz dan da akasyadan da haber yok kimsede numaralari yokmu
Incim naz sana numarasini vermisti heralde ulasamazmisin
Merak ettim bu arada sukur bizim temizlik isimizde bitti kurtuldum
Dunya varmis ohhhhh ev misss gibi kokuyor birde bugun kotu haber aldik
Esimin babaannesi vefat etti asliydi ama esim 5 senedir goremiryordu o yuzden cok uzuldu
Bu sene izine gitmeye karar vermisti ama nasip degilmis iste

Ay CANIM benim çok şükür ikinizde iyisinizdir inşallah
Mina ne zaman çıkacak kuvoZden yavrum benim Allah şifa versin
Dualarımızdasjn CANIM

Kızlar merhaba,
Akasya biraz rahatsız o yüzden nete gelemiyor. Sizlere selamı var. En kısa zamanda aramızda olacak inş.
Naz'da her şey yolunda. Evde olmadığı için yazamamış. Gece yazacağım dedi.

Hazadem hoşgeldin kuzum. Mina en kısa zamanda toparlanıp evinize neşe getirecek inş.
Ozlem çok yormadın kendini değil mi?

Başınız sağolsun canım.

Başınız sağolsun canım.

Sagol incim vala yordum galiba simdi uzandim yeni yeni cikiyor acsi
Bu geceyi bir atlatsam yarina gecer hersey healde mecbur yapmaliydim
Camlarim cok kotu olmustu perdelerim cok kirlenmsti oyle iste
Naz icin sevindim akasya nin neyi varmis peki haber gelmismi

Oyyyyyy kiyamam kuzum benim hersey iyi olacak bak gor sen bukadar cektigine degecek
Guzel minam benim keske orada olsaydimda gormeye gelebilseydim iyi olduguna cok sevindim
E sen kavustun kzina darisi bizim basimiza artik hayirlisi ile inallah

hazade tebrik ederim canım hersey yoluna gırer kızını en kısa zamanda kucagına alırsın ınsallah.

hazade demek doğum yaptın.maşaAllah minaya.inşaAllah toparlanacak kuzumuz.hep mücadeleci olmadımı şimdiye kadar.sütü bol gazı olsun.rabbim hayırlı sağlıklı uzunnnn ömr versin ailce size.
hangi hasttanedesin acaba bana yakınmıki?

Göztepe Medical Park'ta doğurdu canım.

Kızlar hepinizden Allah bin kere razı olsun dularınız için çok saolun ...
İnşallah yawrum sağlıkla ewine gelir uyuyamıorum uyudugumda o kablolar aklıma gelio yawrum heryerini kablolarla dolu
Hepinizi çok sewiyorum ...
Akasyanın sonucu nasıl çıktı kızlar n olur bana msj atın çok öptüm sizi

Amiiin, gelir inşeAllah. Kablolar için üzülme. Yavru daha çook küçük, nerde olduğunu çözememişdir, annesinin karnında olduğunu sanıyordur, kabloları da göbek kordonu :)

Allah Subhenehu Teale tez bir zamanda evine gelmeyi, doya-doya süt emmeyi nasib etsin.

Can arkadaşım benmmmm rabbimm sag iysali kucagına almayıda nasip etsin en kısa sürede minamızla evine gelin inşallahh.. Benm durumlar iyi özleminde iyi maşallah dogumlar yakın ama ..

En kısa sürede kendi kendinede nefes alacaktır inşallahh kuzumm benmm..

Kızlarr günaydınnn habersiz bıraktım sizi k.bakmayın n'olur..
EvDE degildim 2 gündür yemege davetliydik..
Cumartesi hastaneye gittim kalp atışları düzelmişti ama suyu azalmış o yüzden hiç kilo almamış..Biraz çiroz bi kızım olacak napalım artık..
Bugün sabahta dogum yapacagım doktora gittim çok şükür nst iyi çıktı..Artık doguma kendini hazırla bol su ,istirahat dedi doktorum..
Benden haberler iyi ,eşim hasta bugün oda benmle hastaneye geldi serum yedi üşütmüş..
Cumarteside annem geliyor ohh miss

Özlem canım sendende haberler iyi maşallahh çok sevindimmm..
Akasyadan heber yok hala:18:
Mervem kuzum biz geldik iyiyiz..
İncimm canımmm haberi sana verebildim iyiki numaranı almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…