Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ay kız seninki ne ara 20 haftalık olduu büyütmüşsün yiğenimi yaa maaşallah canım 9 hafta var aramızda demekki ay ay yarılamışsın bile sende yaa çok sevindim benimkide 29+2 oldu şu saat itibariyle büyüyo teyzesi 1360 gram falan artık daha hareketli ve net hisedilebilir durumda şükürler olsun rabbime bu günleride gösterdi darısı tüm isteyenlere inşallah

Ayyy Allah yardımcıları olsun Acil şifalar versin.

Canım evet bende öyle okudum sonra doktoruma sordum belli olmaz o dedi,Belki bir gün içinde belkide 10 gün sonunda gelir dedi..Ama genelde nişandan sonra hep dogum yapmış hamişler inşallah gününü bekler canım yaa..

ee dur bakalım yoksa böyle şişko gibi duruyorum ayol
kilo almışta göbek yapmış gibiyim:)

aa ne mantarı yedilerki acabaa bildiğimiz kültür mantarımıki? :26: belki başka bi mantardır kuzum o paketlerdeki kültür mantarları pek bişii yapmaz çünkü tarihi falan geçmediyse gerçi bünyeden bünyeyede değişiyo ya kimini zehirleyebiliyo tabi :18: ay çok geçmiş olsun yaa dahada çok küçükmüş allah acil şifalar versin yavrucağa :26:

evet canım yaa çok küçük daha annesine babasına bişey olmamışta yavrucak küçük ya çok etkilenmiş
kültür mantarı değilmiş canım yok

Kızlar ben kalkıyorum yavaştan.
Öpüyorum sizi, kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın
iyigeceler incimmmÇok öptümmmmmmmmmmmmm
Kuzum bi tane küçük kardeşim var annemle beraber..derslerinden geri kalmasın dedik ..Bu cumartesi geliyorlr kuzum ayın 12.de yani..1 hafta iyi bi süre inşallah o kadar bekleriz teyzecik
Ayy geçmiş olsun yaa..Allah acil şifalar versin kuzum..
ee dur bakalım yoksa böyle şişko gibi duruyorum ayol
kilo almışta göbek yapmış gibiyim:)

Yakında görürüz koca göbüşüü inşşallahhh

evet büyüyor maşallah teyzesi artık hareketlerini tam hissediyorum yumruk atar gibi sanki
maşallah yavrularımıza
seninde 10 haftan kaldı şunun şurasında
hazırlıkların tamammı
en son beşik yanlış geldi diyodun ne oldu değiştirdilermi onu
amin rabbim isteyen herkese verisn

evet canım yaa çok küçük daha annesine babasına bişey olmamışta yavrucak küçük ya çok etkilenmiş
kültür mantarı değilmiş canım yok

kız onlardada suç ama haa öyle güvenilmedik mantar yenirmi helede küçücük çocuğa yedirilirmi kızdım bak şimdi hee ah garibim yaa miğde yıkanmasıda zor bişii bildiğim kadarıyla ağzından hortum sokmalar falan :18: ay kıyamam o miniğe yaa ailesinin hatasını ödemiş resmen

Ayy aynı sende benim gibisin işte benimde küçük kardeşim var okula giden
derslerinden geri kalmasın diye annem sık gelemiyo daha bi kere geldi ben hamile kaldım kalalı
çok özlüyorum hasret sarıyo yüreğimi
sizin kavuşmanıza az kalmış
özel olmazsa bişey sorabilrmiyim
babanla görüşüyomusun canım?

yok canım yaa hayla değiştiremediler bi çok sinir oldum çok şükür tamam sayılır herşeyi bi geceliğim kaldı alıncak bide hasta bezi vs o tür şeyler herşeyi hazır nerdeyse arabasınıda aldık paşanın bi ana kucağı kaldı ay evet yaa az kaldı sayılır 76 gün falan artık geriye doğru sayıyom ben 16 şubata aldım biletimi bi sorun çıkmazsa gidicem inşallah ozamana memlekete :26:

kız bu arada sen çabuk hissetmişsin yaa maaşallah ben geç hissettiydim biliyon :26: o aralar böle baloncuk patlaması gibiydi anca tekme falanda diildi bi 4 gündür falan bayaa net artık hareketleri çok şükür

Kız ne erkeni daha 20. haftamızdayız maşallah
tekme atmıyo canım daha ama öyle hafif kımıldamayı geçtik yani daha iyi hissediyorum artık
anaa daha gelmedimi beşiğiniz kız kazıklamasın bunlar sizi sakın
baya geç almışsın biletide inşallah o vakte kadar bi yaramazlık yapmaz seninli

geçmii kuzum ozaman daha 34.haftam oluyoo 35ten sonrada almıyolar zaten uçağa anca ozamana oldu kocişide yalnız bırakasım gelmiyo taa 7 mayısa kadar ama naapalım katlancaaz artıkın :26: garibim ne yer ne içer karda kışta bilmiyom vallaa imkanım olsa gitmezdim burda doğururdum ama malum şartlar uygun diil burdada :26: yok kız daha doğuma var diye adam ağırdan aldı yoksa annemlerin tanıdık yer bidaa getirtcek bakalım :26:

Amaann buda daha kocasına takılmışş kız boşver onu
sen ve bebeğin daha önemlisin şuan oda başının çaresine baksın canım
hee annenlerin tanıdığıysa tamam güvenilir o zaman:)

Amaann buda daha kocasına takılmışş kız boşver onu
sen ve bebeğin daha önemlisin şuan oda başının çaresine baksın canım
hee annenlerin tanıdığıysa tamam güvenilir o zaman:)

ama hiç kıyamamki ben kocişimee :26: kız dilek olay yaa 2-3 ay naapcak garibim bi başınaa yemek yapmayı bile bilmez oo 15 gün memlekete gittimde bayramda anca kahvaltılık çıkardı çıkardı yedi sobayı bilem üşendi yakmadı çocuk gibi bakcan ona anca :26: yavrumun doğumu daha önemli tabi oyüzden gidiyom ya zaten :26: artık annem bana bakar bende yavrumaa neyseki 10 gün doğum izni var bi 10 günde yıllık izinden kullancaz 20 gün gelebilcek neyseki yaa

kız tamamda peki snein eşin bekarken ne yapıyormuş:26::26:
allahtan senin gibi becerikli biriyle evlenmiş
sen annenin yavrususun işte oda senin yavrun bacım
benim annem gelecek inşallah doğumuma rabbim o günleri gösterirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…