- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.361
uzun zamandır girmedim topige zaman ne çabuk geçmiş maşallah en son okuduklarım hazade dogum yapmışsın sanırım rabbim uzun ömür versin gözün aydın canım delikız seninde dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla inş kavuştursun
chnb oo sen yapalı çok olmuşsun bravo kardeşim ne mücadele sonrası yüzün gülmüş yaşı uzun olsun hepinizin yavrularının
merve sonra bikaç arkadaş tüp düşünüyorlardı aa 13 15 haftalık hamile yazıyor annem derdi hamile kal gerisi çabuk geçer diye dua edin bizlerede hapinizi öpüyorum iyi geceler
kızlar selam,
ne kadar sessiz forum ?
kimsecikler yok .
uzun zamandır girmedim topige zaman ne çabuk geçmiş maşallah en son okuduklarım hazade dogum yapmışsın sanırım rabbim uzun ömür versin gözün aydın canım delikız seninde dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla inş kavuştursun
chnb oo sen yapalı çok olmuşsun bravo kardeşim ne mücadele sonrası yüzün gülmüş yaşı uzun olsun hepinizin yavrularının
merve sonra bikaç arkadaş tüp düşünüyorlardı aa 13 15 haftalık hamile yazıyor annem derdi hamile kal gerisi çabuk geçer diye dua edin bizlerede hapinizi öpüyorum iyi geceler
Kızlarr artık topige çok giremiyorum hamileligin bu günleri çok zor geçiyor bi de insanın eşi hasta olunca dahada zorlanıyor..
Uzun zamandır ilk defa elime süpürge aldım yerleri temizledim eşimde dalga geçiyor benimle koca göbek temizlikte diye
Karnımın heryei çatladı acıyorum kendime
Doguma az kaldı heyecanım hiç yok ama sanırım doguracagıma inanmıyorum
Annem cumartesi 16:15 te ucaga biniyor en çokta ona seviniyrum..
Eşimde pazartesi yıllık izne ayrılcak inşallah tabi verirlerse..
Suyum azalmış dedi doktor günde 3,5 litre su tüketmem gerekiyormuş
İŞtahım iyiycce kesildi daha kahvaltı bile yapmadım..
Özlem nasıl geçiyor günler kuzummm??
Rana hoşgeldin canım bende dogurucam beni unutma
İncimm güzell arkadaşım topigimizin annesi hiç yanlız burakmıyosun bizi sagolasınn..
Mervemm kızz ne zaman başlıyor hazırlıklaaarr ???
Akasyamdanda güzel haberler alsakk ..
Chnb sagol canımm az kaldı doguma sabırsızlanıyorum
Hazademin bebegini gördünüzmü nasıl tatlı maşallahhhh
Günaydın hayırlı sabahlar
chnb canım mutlu yıllarGeçen yıl bu dönemde tedavi telaşındaydın, bugün yavrunlasın Rabbim ömründen sağlığı, huzuru, bereketi, mutluluğu eksik etmesin inşaallah. Gönlünden geçen her güzellik seninle olsun canım arkadaşım. Seni çok seviyorum
kızlar selam,
ne kadar sessiz forum ?
kimsecikler yok .
Chnb şuan çok meşguldür ee 2 çocuklu bir anne artık o
misafirlerde gidip geliyordur şimdi çok yoğundur eminim
merhaba arkadaslar;5 dusukten sonra esımde ve bebekte cıkan kromozom bozuklugu nedenıyle pgt ıle tup bebek yaptırmamız gerektıgı kesınlestı bana bu konuda umut verecek orneklere ıhtıyacım var sorunu olan ve bu yontemle saglıklı dogum yapmıs kımler var?bır de ben memorıal dusunuyorum ama esım nedense fertıjın dıyor ıkı merkez arasında ya da baska merkezde bılgı verebılecek olan var mı?
hoşgeldin rana ,gerçekten de uzun zaman oldu .
sağolasın amin inş.
darısı başına inş. sen de iisindir
kızlar selam,
ne kadar sessiz forum ?
kimsecikler yok .
Evet cok sessizlesti herkes yavas yavas doguruyor herkes hazirliklariyla ugrasiyor
Insallah bu gunleri sizlerde yasarsiniz en kisa zamanda
Kızlarr artık topige çok giremiyorum hamileligin bu günleri çok zor geçiyor bi de insanın eşi hasta olunca dahada zorlanıyor..
Uzun zamandır ilk defa elime süpürge aldım yerleri temizledim eşimde dalga geçiyor benimle koca göbek temizlikte diye
Karnımın heryei çatladı acıyorum kendime
Doguma az kaldı heyecanım hiç yok ama sanırım doguracagıma inanmıyorum
Annem cumartesi 16:15 te ucaga biniyor en çokta ona seviniyrum..
Eşimde pazartesi yıllık izne ayrılcak inşallah tabi verirlerse..
Suyum azalmış dedi doktor günde 3,5 litre su tüketmem gerekiyormuş
İŞtahım iyiycce kesildi daha kahvaltı bile yapmadım..
Özlem nasıl geçiyor günler kuzummm??
Rana hoşgeldin canım bende dogurucam beni unutma
İncimm güzell arkadaşım topigimizin annesi hiç yanlız burakmıyosun bizi sagolasınn..
Mervemm kızz ne zaman başlıyor hazırlıklaaarr ???
Akasyamdanda güzel haberler alsakk ..
Chnb sagol canımm az kaldı doguma sabırsızlanıyorum
Hazademin bebegini gördünüzmü nasıl tatlı maşallahhhh
merhaba arkadaslar;5 dusukten sonra esımde ve bebekte cıkan kromozom bozuklugu nedenıyle pgt ıle tup bebek yaptırmamız gerektıgı kesınlestı bana bu konuda umut verecek orneklere ıhtıyacım var sorunu olan ve bu yontemle saglıklı dogum yapmıs kımler var?bır de ben memorıal dusunuyorum ama esım nedense fertıjın dıyor ıkı merkez arasında ya da baska merkezde bılgı verebılecek olan var mı?
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun eşinin hangi kromozomlarda problem var?benimde 4 düşüğüm var eşimin genetik temiz çıktı çok şükür ama benimki problemli...herşeye rağmen doğal yoldan denemeye karar verdik eğer yine düşük olrsa yazın pgt yaptırabiliriz...rabbim kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun inşallah
bende iyiyim canım sizleri okuyunca heyecanlanıyorum git diyor içimde bir ses yaptır bir tüp daharahatsızlandım druma gitmiştim kistm varmış dogum kontrol hapı verdi yolladı adetin 3.günü gel tüpe başlıyoruz dedi ama gücüm kalmadı beklemeyi düşünüyorum biraz daha:26::
aa nazefsa seni unutumuyum yazmamışım ismini ben buraya katıldıgımda sen hamileydin çoktan dogum yaptın zannettim kızın daha gelmmeiş mutlu kavuşman olsun inş
akasya tüpmü yaptırmıştı ? inş sonuç iyidir
buarada dogum hazırlıkları dogumu olanlar giremiyomuş kızlar ben burdayım tam bir pgtli olarak hemde sorunum yokken riske atamazmış drum haha rabbim büyük neler gösterir belki ama benim mücadelem daha bitmedi sizlerleyim
Inci sagol sormussun bir gelisme yok canim beklemedeyiz ama goren diyor karnin baya inmis ki banada oyle geliyor heran hersey olabilir ama sizleri habersiz birakmam insallah
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun eşinin hangi kromozomlarda problem var?benimde 4 düşüğüm var eşimin genetik temiz çıktı çok şükür ama benimki problemli...herşeye rağmen doğal yoldan denemeye karar verdik eğer yine düşük olrsa yazın pgt yaptırabiliriz...rabbim kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun inşallah
Kızlar merhaba ben de sizinle aynı sorunları yaşıyorum 8 yıllık evliyim 1 doğal 1 dış gebelik 1 düşüğüm var pgt istediler 6 kez tüp denedim çünkü ama tutunma ihtimalini düşürüyor diyor doğrumudur çok korkuyorum ama yoruldum da bir yandan bitecekse değer ama bu tutunmayı güçleştiriyor diyor nasıl bir süreç bilgi veririseniz sevinirim şimdiden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?