- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.581
Canım benim sağol haklısınYa kızlar akasya ya cok üzüldüm dağıldım resmen onu düşünemiyorum inşallah çabuk toparlanır...
Güzel haberlerde varmış çok şükür hazadecikk minasıyla çıkıyormuş ona cok sevindimm..
Delikız doğurmuşş,delikız tebrik ederim cnm sende tez zamanda yavrularınla evine dönersin inşallah..
Nazcık ,bugun mu doğuruyor??kolaylıkla sağlıkla bebişini kucağına al inşallah cnmm..
Özlemmm ,sırada sen varsınnn hazır mısın cnmm??
İnciciğim ,hastaymışsın cok geçmiş olsun cnmm..ballı limonlu ıhlamur kuru iyi gelir bana sende dene cnm..
merve ciğim ah bu drlar bazen bızı cok uzuyor,takma kafana boşver birdaha da gitme tabii..bizim moralimizin bozulmasına değil moral verilmesine ihtiyacımız var..
tulip yok mu göremedim onun hakkında iyidir inşallah....
chnb, mattika taze anneler gerçi siz artık kıdemlı oldunuz iyi misiniz kızlar,yavrular nasıll büyüdüler mi??
tüm kızlar hepinize sevgiler inşallah iyisinizdir..
bende iyiyim hala beklemedeyim buda cok zor 2 hafta geçti bebişim benimle mi değil mi bilemiyorum,,Rabbim hayırlısını yazsın hepimiz için inşallah...
Kızlar Mina bugün çıkamıyormuş. Sarılığı artmış, gözlem altında tutup yarınki duruma bakacaklarmış. Ama küvözden çıkarıyorlarmış bugün.
Naz'a mesaj attım, ses çıkmadı henüz :26:
Naz'dan haber yok, büyük ihtimalle doğurdu :)
Mervem sağol canım daha iyiyim şükür.
Bencede doğurdu:)
İnşallah ikiside iyidir
Kızlar nete giremedimm habersiz bıraktım sizide incimmm güzel arkadaşım dün gece gördüm mesajını tlf evdeydi o saatten sonrada rahatsız etmiyim dedim
Bana gelince dün gittik ama dogurmadım boşu boşuna o kadar eşyayla gittik..Doktor doguma almadı bebegin kalp atışı düzelmiş nst iyi dedi.Yarın tekrar gidicez eger yüksekse yarın, iyiyse cuma kesin alacakmış
Yani en geç cumaya doguruyorum inşallahh
Annemler oldugu içinde çok giremiyorumm evimizin heryeri bebek eşyası doldu
Hepinizi çooooooooookkk öpüyorummm yarın dogurursam incime muhakkak mesaj atarım sizi habersiz bırakmammmmm
Kızlar nete giremedimm habersiz bıraktım sizide incimmm güzel arkadaşım dün gece gördüm mesajını tlf evdeydi o saatten sonrada rahatsız etmiyim dedim
Bana gelince dün gittik ama dogurmadım boşu boşuna o kadar eşyayla gittik..Doktor doguma almadı bebegin kalp atışı düzelmiş nst iyi dedi.Yarın tekrar gidicez eger yüksekse yarın, iyiyse cuma kesin alacakmış
Yani en geç cumaya doguruyorum inşallahh
Annemler oldugu içinde çok giremiyorumm evimizin heryeri bebek eşyası doldu
Hepinizi çooooooooookkk öpüyorummm yarın dogurursam incime muhakkak mesaj atarım sizi habersiz bırakmammmmm
topik artık çok sakin. yavaş yavaş herkes doğuruyor. kimsenin zamanı kalmıyor.
Kız allah seni davul etmesin emiiiii
Kaç oldu buuuu
Neyse Cuma günü kesin galiba inşallah
Hayirlisi olsun nazim gec olsunda guc olmasin face de cok baktim bir haber varmi diye
Demekki hayirlisi boyleymis dualarim seninle sende benim icin dua etde biran once sag salim alayim kucagima
Mervemmm bende anlamadım valla iyice aptal oldum Bakalım bu sefer kesin gözüküyor
Heralde dogacak bu çocuk içimde kalmayacaktır
Aynen kuzummm allah olacagı vakti zamanı biliyor nasıl olsaaa..Benmde dualarım seninle canımmm bennmmm ikimizde bir an önce saglıkla alalım kucagımıza..Sen gitmedinmi hastaneye?Bebegin hareketleri nasıl???
topik artık çok sakin. yavaş yavaş herkes doğuruyor. kimsenin zamanı kalmıyor.
Evet çok sakin
Nasılsın tulip iyimisin canım?
cinsiyeti bellimi bebeğin?
Eskiden böylemi olurdu be topigimiz herkes kendi derdine düşmüş durumdaBen kızım dogsunnn yine dönüşe geçicem inşallahhhhhhh
Hazademide özledim napıyor acaba eve çıktılarmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?