Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya hersey gececek insallah bu gunleri huzunle anacagin gunlerde gelecek insallah
Uzulme diyemem mumkun olmadigini biliyorum ama bak sen cok guzel anlattin
Hastahanedeki hastalarin durumlarini beterin beteri var rabbim bizleri beterinden korusun

En sona yine ben kaldim hayirlisi ile gelsin bebegimiz bakalim

Canım benim sağol haklısın
sende rahatla biraz bak bebeğin seninle annesi bu kez olacak inşallah

İncim nasıl oldun daha iyisin umarım
Nazdan haber gelirse bizide haber et
bence doğum yaptı galiba bugün nazcık

Akasyam canım benim nefes aldığımız sürece hep umut var inşallah
Güzel günler bizi bekliyor.Dahada iyi olacaksın toparlanacaksın tez vakitte

Nazdan haber yok mu?
hazadenin bebeğine çok sevindim bu arada
sarılığınıda atlatsın inşallah tez vakitte

merhaba kızlar.
akasyacığım daha iyi olmana sevindim. daha da iyi olacaksın. zamanın ilaç olmadığı bişey yok.

akide bende senin durumunu merak ediyordum. arada bize bilgi ver böyle.

delikız maşallah sende doğurdun. oğluşunda toparlar inşallah.

hazade ne durumda acaba.

nazdan hala haber yok doğurdu galiba.

inci, özlem, merve ve diğer kızlar hepinizi takip ediyorum.
kendinize iyi bakın.

Gunaydin kizlar nasilsiniz naz a kimse ulasamiyor mu bende merak ettim
Buyuk ihtimalle dogurmustur ama durumlari nasil acaba
Bendeki durumlar hep ayni degisiklik yok ayni sancilar var ama ne gelen var nede giden

Kızlar nete giremedimm habersiz bıraktım sizide incimmm güzel arkadaşım dün gece gördüm mesajını tlf evdeydi o saatten sonrada rahatsız etmiyim dedim
Bana gelince dün gittik ama dogurmadım boşu boşuna o kadar eşyayla gittik..Doktor doguma almadı bebegin kalp atışı düzelmiş nst iyi dedi.Yarın tekrar gidicez eger yüksekse yarın, iyiyse cuma kesin alacakmış
Yani en geç cumaya doguruyorum inşallahh
Annemler oldugu içinde çok giremiyorumm evimizin heryeri bebek eşyası doldu
Hepinizi çooooooooookkk öpüyorummm yarın dogurursam incime muhakkak mesaj atarım sizi habersiz bırakmammmmm

Hayirlisi olsun nazim gec olsunda guc olmasin face de cok baktim bir haber varmi diye
Demekki hayirlisi boyleymis dualarim seninle sende benim icin dua etde biran once sag salim alayim kucagima

Kız allah seni davul etmesin emiiiii
Kaç oldu buuuu
Neyse Cuma günü kesin galiba inşallah

Kız allah seni davul etmesin emiiiii
Kaç oldu buuuu
Neyse Cuma günü kesin galiba inşallah
Mervemmm bende anlamadım valla iyice aptal oldumBakalım bu sefer kesin gözüküyor
Heralde dogacak bu çocuk içimde kalmayacaktır
Hayirlisi olsun nazim gec olsunda guc olmasin face de cok baktim bir haber varmi diye
Demekki hayirlisi boyleymis dualarim seninle sende benim icin dua etde biran once sag salim alayim kucagima

Aynen kuzummm allah olacagı vakti zamanı biliyor nasıl olsaaa..Benmde dualarım seninle canımmm bennmmm ikimizde bir an önce saglıkla alalım kucagımıza..Sen gitmedinmi hastaneye?Bebegin hareketleri nasıl???

Nazzz zamanın varsa fotoları yüklesene yükleyeceğim demiştin annenin aldıklarını

Kız maşallah bu gidişle 40. haftayı geçersen şaşırmam
Ee suyu felan nasıldı en son azalmış baya diyordun:26:

topik artık çok sakin. yavaş yavaş herkes doğuruyor. kimsenin zamanı kalmıyor.

Evet çok sakin
Nasılsın tulip iyimisin canım?
cinsiyeti bellimi bebeğin?

Eskiden böylemi olurdu be topigimiz herkes kendi derdine düşmüş durumdaBen kızım dogsunnn yine dönüşe geçicem inşallahhhhhhh
Hazademide özledim napıyor acaba eve çıktılarmı??

selam kızlar. topikte hep güzel şeyler paylaşabilsek keşke, akasyaya çok üzüldüm. okuyorum ama yazasım gelmedi bikaç gündür.
özlem ve naz doğurun artık sağlıkla. naz senin olay benim doğuma benzemiş ha bugün ha yarın diye bekle bekle ölmüştük. ama 1 gün fazla durması bile iyi bebeğin.
merve nasılsın napıyo zıplıyo mu artık bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…