- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.001
Hadi gözün aydın :)
Annesi olacak o kadar :)
cuma günü haberdar et bizi. bende 6 yıllı evliyim. 2006 yılında evlendim.
mrb naz. ama çok tatlı oluyor emmesi. ilk zamanlar biraz acıyor ama.
Biletleri aldık, çok heyecanlandım
Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin
Sagoll incimmm sen nasılsın kuzum tedavi ne zaman?
Evet kendime en yakın hissettigim an o oluyor sanırım benmde..Bide bizimki emerken bi eliylede memeyi mıncıklıyor
Darısı sana inşallahh rosamm az kaldı sanada
herkese günaydın....
dün üçlü tarama için doktora gitim tekrar. bir kaç güne çıkarmış sonucu. bebeğin erkek olduğu başka bir doktor tarafından daha teyit edilmiş oldu. gerçi bu sefer alışveriş falan yapmayacağım.
mervenin dediği gibi çok sessizleşti topik. çoğu kişi doğurdu. yeni tedavide yok.
herkese günaydın....
dün üçlü tarama için doktora gitim tekrar. bir kaç güne çıkarmış sonucu. bebeğin erkek olduğu başka bir doktor tarafından daha teyit edilmiş oldu. gerçi bu sefer alışveriş falan yapmayacağım.
mervenin dediği gibi çok sessizleşti topik. çoğu kişi doğurdu. yeni tedavide yok.
merhaba arkadaşlar 4 iğnemi pazartesi yaptırmıştım salı günü kontrole gittim 12 yumurta varmış eşim de 18 olarak duymuş doktorumuz konuşması pek anlaşılmıyorda 11mm boyuda sizce nasıl kızlar 3 gün daha yaptırmamı söyledi doktor buğün son iğne yarın kontrole gitcem cumartesi çatlatma iğneni yapar pazartesi ankara da olursun dedi doktorum yarın ne söylicek bakalım arkadaşlar sizin kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçı transfer edildi 4 gün iğne yaptırmama ragmen sizce yumurtalar nasıl cvp verirseniz cok sevincem heycan sitres karmaşık duygulardayım.
herkese günaydın....
merhaba arkadaşlar 4 iğnemi pazartesi yaptırmıştım salı günü kontrole gittim 12 yumurta varmış eşim de 18 olarak duymuş doktorumuz konuşması pek anlaşılmıyorda 11mm boyuda sizce nasıl kızlar 3 gün daha yaptırmamı söyledi doktor buğün son iğne yarın kontrole gitcem cumartesi çatlatma iğneni yapar pazartesi ankara da olursun dedi doktorum yarın ne söylicek bakalım arkadaşlar sizin kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçı transfer edildi 4 gün iğne yaptırmama ragmen sizce yumurtalar nasıl cvp verirseniz cok sevincem heycan sitres karmaşık duygulardayım.
yeni tedaviye ben başladım tulip canım
Hayırlısı olsun canım. Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah.. Evet topik çok sessiz.. İncim tedaviye başlayınca canlanacağız..
Benden önce birileri başlasa hiç fena olmayacak Akasyam
İncim Allah nasip kısmet ederse ilk sen başlayacaksın gibi görünüyorSen açılışı yap ben bayrağı devralarım belki ... Bu arada bizim diğer kızlar tembel.. Bizden başka atıl kurt olmaz gibime geliyor
Günaydın
Tulip oğlan mı taşıyıcı oluyordu sen de kız mı? Bir ara yazmıştın onun için merakla bekliyorum diye.
aslında biliyordum ama unutmuşum. bende senin gibi pek sık giremiyorum. ama geçte olsa mutlaka geçmişi okuyorum. 15-20 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah.yeni tedaviye ben başladım tulip canım
erkek olan taşıyıcıydı canım. sağlıklı olan tutunamamış. bizim hastalıkta bebeğin taşıyıcı veya hasta olması tutunmayı ve hamileliğin devamını etkilemiyor. şimdi iyiki taşıyıcı olanıda koydurmuşuz diyorum. doğduktan sonra genetikçiyle görüşüp gerekirse tekrar bir test daha yaptırırız.
Biliyorum canım bizde de öyle
Ama taşıyıcı olması ileride kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlenmediği sürece sorun teşkil etmeyecek değil mi?
Selam Sevdann
12 yumurta çok güzel bir sayı.. PGT için yumurta sayısının fazla olması avantaj. Benim yumurta sayım azdı. 9 toplanıp 5 tanesi 5. güne gitmişti. 1 tanesi transfer oldu. Hamile kaldım. Ancak bebeğimi kaybettim. Senin de pgt yapılacak değil mi ? Sorun neydi sizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?