Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Onları da yaptırmadım:27::27: . Benim doktor sanırım bir az rahat biri, malesef ben de öyleyim. Yani pek fazla endişe etmiyorum. Doktorumu dinlemeyi seviyorum :27::27::27:
Doktor istese hemen yaptırırım ancak istemedi :44::44::44:

:1:
Doktor istemese de yaptır. O kadar çabalıyoruz, maddi manevi mahvoluyoruz. Bu testleri o kadar zor değil, bir şey çıkmazsa için rahat eder ha çıkarsa da tedbiri alınır.
Bak ben genetik rahatsızlığımın dışında hiç ummazken bir de pıhtılaşmayla uğraşacağım. Ya yaptırmasaydım :34:

Ay sümeyye öyle şeymi olurmuş bir çok genetik hastalık var sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm yolları nasıl olacakmış doktorun süper zeka
beyin okuyan biri olsa gerek:1: sen bilirsin ama sana tavsiyem muhakkak yaptır bu genetik testlerini inşallah sorun yoktur ama varsa bile
en azından ne olduğu bilinir.

Doktoruma laf söyletmem ona göre:20:,
en azından şimdilik :1:

Herkese laf yetiştiren biri olarak başka bir şey düşünülemezdi :1:

İlk önceleri her kesin seni seviğini görünce neden acaba diye düşünmüşdüm, bir baktım gerçekten her kese yetişiyorsun :16::16::16:

Doktoruma laf söyletmem ona göre:20:,
en azından şimdilik :1:

İlk önceleri her kesin seni seviğini görünce neden acaba diye düşünmüşdüm, bir baktım gerçekten her kese yetişiyorsun :16::16::16:

Doktoruna güvenmen güzel ama bence herkes önce kendinin doktoru olmalı. Biz sana nacizane tavsiyelerde bulunuyoruz :34: Bu yolda maddi manevi çok emek veriyoruz, her tedbiri almalıyız. Tedbir almadan tevekkül olmaz :34:

Düşüncen için teşekkür ederim :31:

:1:
Doktor istemese de yaptır. O kadar çabalıyoruz, maddi manevi mahvoluyoruz. Bu testleri o kadar zor değil, bir şey çıkmazsa için rahat eder ha çıkarsa da tedbiri alınır.
Bak ben genetik rahatsızlığımın dışında hiç ummazken bir de pıhtılaşmayla uğraşacağım. Ya yaptırmasaydım :34:

Hiç bir zorluk gözümde yok, bir yere kadar para da o kadar önemli değil elhamduLillah. Sadece eşimin işiyle bir az zor bir yerlere çıkmak.

Bir de bir şey sorucam. Şu pıhtalaşma meselesi... merak ediyorum, sadece koraspirin kullandığımda bile kanım geç pıhtalaşıyor, o yüzden bir az fazla rahatım (iyne yeri bile bir süre kanıyor) . Yani bu durumda pıhtalaşma ihtimali ola bilirmi???

Bilmem hacamat (kan aldırmak) hakkında duydunuzmu... Direk etkili bir yöntem, hem de sünne. Kendim hacamat yapıyorum, başkalarında kocaman pıhtı oluşurken ben de minicik bir şey oluyor.

Eşimin kız kardeşinde pıhtalaşma sorunu var ve kanama zamanı kendini çok belli ediyor, kan hemen pıhtalaşıyor :44::44::44:

Son düzenleme:
Hiç bir zorluk gözümde yok, bir yere kadar para da o kadar önemli değil elhamduLillah. Sadece eşimin işiyle bir az zor bir yerlere çıkmak.

Bir de bir şey sorucam. Şu pıhtalaşma meselesi... merak ediyorum, sadece koraspirin kullandığımda bile kanım geç pıhtalaşıyor (iyne yeri bile bir süre kanıyor) . Yani bu durumda pıhtalaşma ihtimali ola bilirmi???

Eşimin kız kardeşinde pıhtalaşma sorunu var ve kanama zamanı kendini çok belli ediyor, kan hemen pıhtalaşıyor :44::44::44:

Canım bu noktada gerekirse izin alınmalı.

Bu konuda pek bilgim yok.

Okuduklarımla sizi tek kelimeyle ifade etmeli olsaydım bazılarınızı şöyle yorumlardım.

Akasya- hüzün
Merve- umut
İnci- hemşire
özlem- anne
Hazade- nihayet (anne)
Delikız- çifte anne
Mattika- olgun
Naz- güzel

genelde double anne diyorlar bana :1:
inanılmaz güzel bir duygu ,ikisinin de tadı ayrı ,RABBİM isteyen herkese versin inş.

Kuzucuklarr günaydınnnnlarr :))

Herkes nasılll???
Hepiniz tek tek aklımdasınız ,ayrı ayrı dualarımdasınız..
İlk defa kızımla evde yanlız kaldık :1:
Annemler müze gezmeye gitti bende eylülle uzanıyorum:1:

Annem cumartesi gidecek çok üzülüyorum:5:
Tek başıma eylüle nasıl bakacagımı nasıl başa çıkacagımı düşünüyorum..Çünkü çok yaramaz oldu kucagada alıştı :27:
Bİde kötü bi huy kaptıki memenin üstünde uyumak istiyor ,napcam ben bu kızla bilmiyorum:1:
Bugün tam 19 günlük olduk 2 gün önce saglk ocagına kayıt yaptırmaya gittik kilosuna baktılar 600 gr almış.Ama hemşire bebegin sarılıgının fazla göründügünü söyledi testtede yüksek çıkmıştı ama doktor bişey dememişti salı günü kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz ..
Topigimiz iyice sessiz kaldı,herkes dogurdu:1:
Mervemmm kuzumm sana bi tavsiyeeee bol boll uyuuuu çünkü dogumdan sonra uykuyu unutuyorsun:1:

Bu arada görümcem tekrar tedaviye başladı dün yumurta toplama işlemi yapıldı 14 yumurta çıkmış.Bugünde aramışlar 14 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş bakalım pgtden saglıklı gelecekmi çok üzülüyorum onada ..Eger saglıklı gelirse çarşamba yada perşembe transferi olacak..

Size birazdan kızımın büyümüş halini yükleyim teyzecikleri görün:1:

Kızlar nasılsınız hepinizin haberlerini incimden aldım şükürler olsun bir sorun yokmuş çok şükür ...
Bizde ewdeyiz kuzum 1 aylık oldu,ama reflümüz çıktı sürekli kusuoruz:18:
Ve sabah 6 kadar uyumuyor hep sancısı var sürekli kıvranıo gazdan,
Ama çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız isimleri tek tek yazınca atladıgım oluyor o yuzden yazmıorum beni yazmadıkları zaman üzülüodum o yüzden isim yazmıycam :16:

Ama inanın sizleri çok ama çok özledim herzaman aklımdasınız ..
Ve en kısa zamanda hepinizi ama hepinizi bekliyorummm hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Aslında ben sizin ikinizede biraz kırıldım doğruyu söylemek gerekirse
O kadar endişe yaşadım minnoşumla iligli detaylıya gireceğim dedi
Sağlıksız olabilirmiş amniyo istedi doktorlar yazdım durumum riskli yazdım
Hiç demedinizki gözün aydın merve diye çok gördünüz demekki
:14::14:Minnoşumda kırgın size
Üzüldüm aslında ama neyse sizlerin canı sağolsun....

Aslında ben sizin ikinizede biraz kırıldım doğruyu söylemek gerekirse
O kadar endişe yaşadım minnoşumla iligli detaylıya gireceğim dedi
Sağlıksız olabilirmiş amniyo istedi doktorlar yazdım durumum riskli yazdım
Hiç demedinizki gözün aydın merve diye çok gördünüz demekki
:14::14:Minnoşumda kırgın size
Üzüldüm aslında ama neyse sizlerin canı sağolsun....

Ayyyy kıyamam ya :38:
Sen ondan mı yazmıyorsun kuzum :26:

Ayyyy kıyamam ya :38:
Sen ondan mı yazmıyorsun kuzum :26:

Ne bileyim incim ben onların haberleriyle hop kalktım hop oturdum yemin ederim onların yavruları sanki benim yavrummuş gibi
o derece benimsemiş bazen açıp fotoğraflarına bile bakıyorum :1: minanın eylülün ahmet barışın komik ama ne yapayım seviyorum:)):
hep dualrımda benden önce sizler varsınız
Yani bunları söylemem iyi değil biliyorum ama bekledim açıkçası hani insan sevdiği kişilerden umar böyle şeyleri
Accukta hamile kaprisi yapayım dedim:76::86:

Şimdi internette kısa bir tur attım. PGT array yönteminde embriodan 1 hücre almakla 17-18 kromozom, 2 hücre almakla 24 kromozom incelene biliyormuş. 1 hücre çaldırmak şartıyla arrayı düşüne bilirim. Tabii fiyat sıkıntı yapmazsa :26::26:

Kafası pek karışan, kararsız biri değilimdir. Şimdi bir az öyle oldum :44::44::44:

Selam kizlar. Iyi geceler mervem incim.
Anneme geldim giremedim pek. Telefondan okudum da yazmaya vakit olmadi.
Dun cok yazmissiniz biraz baktim ozlemin kizlarini gordum pek tatlilar.
Hazadenin fotograflarini da gordum allah bagislasin butun bebekleri.
Abimin kizi var burda 8 aylik bizim oglanla birbirlerini kesfetmeye calisiyolar :)

Gmedigim okumadigim bi durum varsa soyleyin.
Yildiz hamileymis hayirli olsun.
Tulip testin sorunlu yazmissin ihtimal hesabi hep o testler bi sorun yoktur ins

Selam kizlar. Iyi geceler mervem incim.
Anneme geldim giremedim pek. Telefondan okudum da yazmaya vakit olmadi.
Dun cok yazmissiniz biraz baktim ozlemin kizlarini gordum pek tatlilar.
Hazadenin fotograflarini da gordum allah bagislasin butun bebekleri.
Abimin kizi var burda 8 aylik bizim oglanla birbirlerini kesfetmeye calisiyolar :)

Gmedigim okumadigim bi durum varsa soyleyin.
Yildiz hamileymis hayirli olsun.
Tulip testin sorunlu yazmissin ihtimal hesabi hep o testler bi sorun yoktur ins

Aaa annengildemisin canım hiç haberimiz yok iyi gezmeler sana ohh tatil yap mis gibi
Dikkat ett Ahmet Barış'ı kaptırma abinin kızına şimdiki kızlar fena valla cadoloz hepsi:27:

Back
X