Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ne bileyim incim ben onların haberleriyle hop kalktım hop oturdum yemin ederim onların yavruları sanki benim yavrummuş gibi
o derece benimsemiş bazen açıp fotoğraflarına bile bakıyorum :1: minanın eylülün ahmet barışın komik ama ne yapayım seviyorum:)):
hep dualrımda benden önce sizler varsınız
Yani bunları söylemem iyi değil biliyorum ama bekledim açıkçası hani insan sevdiği kişilerden umar böyle şeyleri
Accukta hamile kaprisi yapayım dedim:76::86:

Yerim senin hamile kaprisini :1:
Komik olur mu canım :31: Kardeş gibi olduk burada (bazıları oyun bozanlık etse de :19:)
Seviyorum seni :16:

Şimdi internette kısa bir tur attım. PGT array yönteminde embriodan 1 hücre almakla 17-18 kromozom, 2 hücre almakla 24 kromozom incelene biliyormuş. 1 hücre çaldırmak şartıyla arrayı düşüne bilirim. Tabii fiyat sıkıntı yapmazsa :26::26:

Kafası pek karışan, kararsız biri değilimdir. Şimdi bir az öyle oldum :44::44::44:

Sen fish array araştırmadan önce dediklerimizi düşün bence :34:

Selam kizlar. Iyi geceler mervem incim.
Anneme geldim giremedim pek. Telefondan okudum da yazmaya vakit olmadi.
Dun cok yazmissiniz biraz baktim ozlemin kizlarini gordum pek tatlilar.
Hazadenin fotograflarini da gordum allah bagislasin butun bebekleri.
Abimin kizi var burda 8 aylik bizim oglanla birbirlerini kesfetmeye calisiyolar :)

Gmedigim okumadigim bi durum varsa soyleyin.
Yildiz hamileymis hayirli olsun.
Tulip testin sorunlu yazmissin ihtimal hesabi hep o testler bi sorun yoktur ins

İyi gezmeler canım :16:
Ay yavrularım ya, nasıl ilginç geliyordur onlara şimdi :1:
Şu an olağan üstü bir durum yok, asayiş berkemal :1:

Ne bileyim incim ben onların haberleriyle hop kalktım hop oturdum yemin ederim onların yavruları sanki benim yavrummuş gibi
o derece benimsemiş bazen açıp fotoğraflarına bile bakıyorum :1: minanın eylülün ahmet barışın komik ama ne yapayım seviyorum:)):
hep dualrımda benden önce sizler varsınız
Yani bunları söylemem iyi değil biliyorum ama bekledim açıkçası hani insan sevdiği kişilerden umar böyle şeyleri
Accukta hamile kaprisi yapayım dedim:76::86:

Biliyorum bana kırılacak kadar kimseyle yakınlığım olmadı. Sadece yazayım dedim. KK beni çok fazla meşqul ediyor. Aklım hep buralarda. Zamanımın çoğunu kayb ediyorum. İnsanları fazlasıyla okuyunca Rabbime yönelme azalıyor. İman zayıflıyor. Sizleri hep merak ediyorum, birinizin bir sorunu oldumu içim acır, sonucu merak ederim. Daha fazla dalmamak için az yazmaya çalışıyorum :45: . Bende alışkanlık hastalığı var sanırım ve alışkanlığı hiç sevmiyorum :41::41::41: . Burası da fazlasıyla alışkanlık yapıyor :17::17::17: .

Ay mervem kiyamam ben sana. Kizlarin bebekler dogdu ya dunyadan koptu onlar simdi.
Minnosunu yerim ben senin saglikli o allahin izniyle annesini duygusallastirmis tabi.
Hele dogsun ben de acip acip bakicam fotograflarina.
Ama seni anliyorum oyle faceden gorduk yaziyosunuz ben goremedim diye uzulmustum burasi ailemzden yakin oldu cunku

Yerim senin hamile kaprisini :1:
Komik olur mu canım :31: Kardeş gibi olduk burada (bazıları oyun bozanlık etse de :19:)
Seviyorum seni :16:

Sen fish array araştırmadan önce dediklerimizi düşün bence :34:

Aynen oyun bozan çok canım yaa bazılarıda lafını tartmadan pat diye söyleyiveriyor:27:
Türlü türlü insan işte bacısı:25:
BEnde Seni Seviyoreeee:16::16:

Biliyorum bana kırılacak kadar kimseyle yakınlığım olmadı. Sadece yazayım dedim. KK beni çok fazla meşqul ediyor. Aklım hep buralarda. Zamanımın çoğunu kayb ediyorum. İnsanları fazlasıyla okuyunca Rabbime yönelme azalıyor. İman zayıflıyor. Sizleri hep merak ediyorum, birinizin bir sorunu oldumu içim acır, sonucu merak ederim. Daha fazla dalmamak için az yazmaya çalışıyorum :45: . Bende alışkanlık hastalığı var sanırım ve alışkanlığı hiç sevmiyorum :41::41::41: . Burası da fazlasıyla alışkanlık yapıyor :17::17::17: .

Evet burası fena alışkanlık yapıyor :1: Ama dengeyi sağlamak elimizde.
İman neden zayıflasın olur mu öyle şey. Bence burası daha da kuvvetlendiriyor imanı, en azından ben öyle düşünüyorum.

Ay mervem kiyamam ben sana. Kizlarin bebekler dogdu ya dunyadan koptu onlar simdi.
Minnosunu yerim ben senin saglikli o allahin izniyle annesini duygusallastirmis tabi.
Hele dogsun ben de acip acip bakicam fotograflarina.
Ama seni anliyorum oyle faceden gorduk yaziyosunuz ben goremedim diye uzulmustum burasi ailemzden yakin oldu cunku

Öyledir elbette canım...
Ayy ben hiç düşünemiyorum şimdi benim bebeğim olacak bende fotoğrafını koyacağım buraya
Sizlerde yorum yazacaksınız hayal gibi geliyor valla.Bak söz verdin açıp açıp bakacaksın:1:
Bide şu aşı şeysi beni baya yıprattı duygusallaştım bugün babamgilide arayıp sataştım:27:
Geçici durumlar bunlar :31:

Öyledir elbette canım...
Ayy ben hiç düşünemiyorum şimdi benim bebeğim olacak bende fotoğrafını koyacağım buraya
Sizlerde yorum yazacaksınız hayal gibi geliyor valla.Bak söz verdin açıp açıp bakacaksın:1:
Bide şu aşı şeysi beni baya yıprattı duygusallaştım bugün babamgilide arayıp sataştım:27:
Geçici durumlar bunlar :31:

Geçmedi mi ağrın :26:
Bakacağız tabi :16: Minnoşunu şimdiden merakla bekliyoruz :31:

Siz de iyisiniz di mi kizlar.
Sumeyye genetik test yaptirmadan pgt yaptirma sakin. Dr.lara bakma giden yillar bizden gidiyo.
iyi geceler mervem incim sevgi yumagi olmussunuz beni de alin:16: ben de sizi seviyorum:16:
Yine girerim vaktim olunca optum sizi

Sumeyye genetik test yaptirmadan pgt yaptirma sakin. Dr.lara bakma giden yillar bizden gidiyo.
iyi geceler mervem incim sevgi yumagi olmussunuz beni de alin:16: ben de sizi seviyorum:16:

Çok şükür canım. Gel tabi yumağımıza :16: Biz de seni ve Ahmet Barış'ı çok öpüyoruz :16:

Evet burası fena alışkanlık yapıyor :1: Ama dengeyi sağlamak elimizde.
İman neden zayıflasın olur mu öyle şey. Bence burası daha da kuvvetlendiriyor imanı, en azından ben öyle düşünüyorum.

Her kesin hayat tarzı farklı. Kendim için söylemiyorum genel olarak bir benzetme- kuran okuyan, bol-bol zikr eden birisi birisi foruma girerse iman tabii zayıflar.

Bazan namazda bile burda yazılanlar aklımdan geçiyor. İman zayıflaması yalnızca buraya ait deyil. Dünyanı ne kadar düşünürsen o kadar etkilenirsin. İnsanlarla çok konuşmak kalbi katılaştırıyor (bu benim sözüm değil).

Neyse sanırım fazla konudan dışarıya kaçtım, Özürleeer

Geçmedi mi ağrın :26:
Bakacağız tabi :16: Minnoşunu şimdiden merakla bekliyoruz :31:
Bugün daha iyiyim çok şükür.evet bana benziyor yani dudakları kulağı yüzü bana burnu babasına benziyoo kocaman:25::1:
eşimde tutturmuş acaba beni severmi bana baba dermi seni daha çok sever kesin diye
anlamadım bu kompleks nedir:26:

Gel şekerim gel 3lü sevgi yumağı yapalım:16::16::1:
Bizde seni seviyoruz.Ahmet barışı öp yerimize.Hayırlı geceler:38:

Son düzenleme:
Her kesin hayat tarzı farklı. Kendim için söylemiyorum genel olarak bir benzetme- kuran okuyan, bol-bol zikr eden birisi birisi foruma girerse iman tabii zayıflar.

Bazan namazda bile burda yazılanlar aklımdan geçiyor. İman zayıflaması yalnızca buraya ait deyil. Dünyanı ne kadar düşünürsen o kadar etkilenirsin. İnsanlarla çok konuşmak kalbi katılaştırıyor (bu benim sözüm değil).

Neyse sanırım fazla konudan dışarıya kaçtım, Özürleeer

Ama işte iş sende bitiyor. Namazda ya da Kur'an okurken ya da başka bir ibadet esnasında dünyadan tamamen sıyrılmalı insan.
Dünyayı düşünmek zorundayız ama kendimizi çok kaptırmadan. Bilmeliyiz ki (inanıyorum buradaki herkes çok iyi biliyor) burası bir geçiş yeri. Allah'tan geldik, O'na döndürüleceğiz. Her anımız bir imtihan. İnsanlarla çok konuşmak değil boş konuşmak kalbi katılaştırır. Sana Allah'ı, ahireti, imanı konuşmayan insandan zaten uzak dur.
Yoo yeri geldik konuştuk işte ne güzel :31:

Bugün daha iyiyim çok şükür.evet bana benziyor yani dudakları kulağı yüzü bana burnu babasına benziyoo kocaman:25::1:
eşimde tutturmuş acaba beni severmi bana baba dermi seni daha çok sever kesin diye
anlamadım bu kompleks nedir:26:

Gel şekerim gel 3lü sevgi yumağı yapalım:16::16::1:
Bizde seni seviyoruz.Ahmet barışı öp yerimize.Hayırlı geceler:38:

:1::1::1: Normaldir öyle konuşması :1:

Teşekkürler hepinize, ben ikna oldum. Bakalım eşimi de ikna ede bilecekmiyim :27::27::27: . Hatta heyecanlanmaya başladım bile

İstanbula gelince ilk fırsatta yaptırmaya çalışıcam. Bir sorun var acaba özellerde ve Zeynep Kamilde ne kadar zamana cevaplar çıkar :26::26: ???

23 şubat gibi adet tarihim ve büyük ihtimal bu adetle tedaviye başlıycam daa :8::8::8:

Teşekkürler hepinize, ben ikna oldum. Bakalım eşimi de ikna ede bilecekmiyim :27::27::27: . Hatta heyecanlanmaya başladım bile

İstanbula gelince ilk fırsatta yaptırmaya çalışıcam. Bir sorun var acaba özellerde ve Zeynep Kamilde ne kadar zamana cevaplar çıkar :26::26: ???

23 şubat gibi adet tarihim ve büyük ihtimal bu adetle tedaviye başlıycam daa :8::8::8:

Özelde 1 hafta 10 günde çıkar. Devlette 3 haftayı buluyor.

Back
X