- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.521
Sagol mervem. Sen nasilsin merak ettim aldiklarini fotograf koy mutlaka.
Erva nin anlami ne guzel isimmis.
Napiyo tekmeliyo mu artik
Rosam mobilyasını bide bebek şekerini kapı süsünü cibinliğini aldık kıyafet alışverişini haftaya yapacağız inşallah hepsini toplayıp çekip koyarım canım benim.Herkes kıyafetten başlar bizim iş nedense ters oldu en son alınacaklardan başladık
Teşekkür ederim Nesrin ablacığım
Kızımızın Adı Erva olacak Rabbim kısmet ederse
Evet özlemciğim gerçekten unutacakmıyım bu çekilen sıkıntıları diye kendime soruyorum
Ama sonra hayal kuruyorum insan bi gülüşü için nelerini vermezki değilmi
Bu arada ben tefriciyeyi okudum 150 adet
200 tane daha alayım inşallah
İsmimiz Erva olacak inşallah değiştirmezsek tabi
Tamam canım koyarım inş.haftaya alışverişimizi yaparsak
EVet eşimle çok beğendik Mustafa Karataş hoca varya Kanal7de onun programını izliyorduk
O her hafta bi kız bide erkek ismi söylüyor tevafuk o hafta Erva denk geldi
Eee anlamıda güzel olunca tamam dedik:) Çok tekmelemiyo ama dönüyo hareket ediyo
Ya biraz hantal valla
Rosam mobilyasını bide bebek şekerini kapı süsünü cibinliğini aldık kıyafet alışverişini haftaya yapacağız inşallah hepsini toplayıp çekip koyarım canım benim.Herkes kıyafetten başlar bizim iş nedense ters oldu en son alınacaklardan başladık
Evet özlemciğim gerçekten unutacakmıyım bu çekilen sıkıntıları diye kendime soruyorum
Canımmm arkadaşımın kızının ismide erva çok güzel bir bebek maşşallahhh eminim sennkide en az onunki kadar güzel olacaktır
Bir an önce fotolarını koy kuzum merak ettimmm
MattikA ,özlem canlarım çoook geçmiş olsunnnn
Özlem canım burun tıkanıklıgı varsa okyanus suyu diye bişey varmış doktor önerdi kullanabilirsin..
Chnb canımm sen ne yapıyorun ne var ne yok ahmet nasılll???
Rosa canımm iş yerindeyken hareketlerini az hisetmen normal evde dinlenirken daha çok hissedersin az kaldı sanada merveyede..
İnncimmmmmm sen napıyon kızzz
Hazadem bizi terk etti hiç görünmüyor
Akasya kuzumm geçen okudum yazdıklarını..Bizi en iyi bizle anlıyoruz kuzum..İnsanlar kolayca hamile kalıp saglıklı çocuklar dogurabildikleri için bizim yaşadıklarımız fasa fiso geliyor millette..Beni annem bile anlamadı zamanında..Ben bile burda farketmeden sizi incitebilirim farketmeden böyle bişey yaparsam hakkınızı helal edin nolur..Sen anneligi hakeden çok güçlü bir kadınsın bence herşeyin bi vakti vardır yaa rabbim bebegini göndermek için onu bekliyor..
Şifaa dogurdumu acaba??
Bizimde dün kontrolümüz vrdı kızım çok iyi beslenmiş çok şükür..4.13o gr olmuş..Gece hiç uyumadı gazı vardı sanırımm şimdi uyuyor
Akasya kuzumm geçen okudum yazdıklarını..Bizi en iyi bizle anlıyoruz kuzum..İnsanlar kolayca hamile kalıp saglıklı çocuklar dogurabildikleri için bizim yaşadıklarımız fasa fiso geliyor millette..Beni annem bile anlamadı zamanında..Ben bile burda farketmeden sizi incitebilirim farketmeden böyle bişey yaparsam hakkınızı helal edin nolur..Sen anneligi hakeden çok güçlü bir kadınsın bence herşeyin bi vakti vardır yaa rabbim bebegini göndermek için onu bekliyor..
Şifaa dogurdumu acaba??
Bizimde dün kontrolümüz vrdı kızım çok iyi beslenmiş çok şükür..4.13o gr olmuş..Gece hiç uyumadı gazı vardı sanırımm şimdi uyuyor
arkadaşlar aranızda pgt yaptırdığı halde bebeğini kaybeden ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye gidip bu incelemeden farklı bir sonuç alan var mı acaba?
uzun oldu soru:)
Armaan bildiğim kadarıyla bu topikte PGT'den sonra bebeğini kaybeden yok. Tek ben varım. Benim de durumum farklıSenin bebeğin genetik inceleme sonucu geldi mi ? Ama istersen siteye genel bir başlık aç. Bu topiğe yazmayıp da bebeğini kaybeden insanlara da ulaşabilirsin..
Teşekkür ederim Akasya, henüz sonuçlar çıkmadı, en az bir haftası daha var ama benim aklımdan geçip duruyor acaba ne olabilir diye, o yuzden belki burada benzer durumu yaşayanlar var mıdır diye bir bakayım dedim. 1 hafta daha bekleyeyim sonuçaları sonra söylediğin gbi bir başlık açabilirim, belki başkalarına da yararı dokunur.
Canımmm arkadaşımın kızının ismide erva çok güzel bir bebek maşşallahhh eminim sennkide en az onunki kadar güzel olacaktır
Özlem canım burun tıkanıklıgı varsa okyanus suyu diye bişey varmış doktor önerdi kullanabilirsin..
Rosa canımm iş yerindeyken hareketlerini az hisetmen normal evde dinlenirken daha çok hissedersin az kaldı sanada merveyede..
Şifaa dogurdumu acaba??
Nazz cok sagol okyanus suyu degilde deniz suyu kullaniyorum kendim tuzlu su yaptim
Onu kullaniyorum ama faydasi yok artik korkmaya basladim cigerlerine akarda bronsit felan olur diye
Ama cok sukur rabbime ki sadece burnu tikali oyle ateslenme felan yok yani ama iki gun once
Gece emzirdim yattik duaa okudum dua bitti bizimki hortum gibi bir kustu resmen yatak sirilsiklam oldu
Yatagi cevirmek zorunda kaldik o derece yani sonrada gece 4 e kadar hic uyanmadan uyudu
Ama kac gecedir gece uykularimiz yok nefes alamiyorki uyusun yavrum icim yaniyo onun nefes sesini duydukca
Buyuk kiz bir yandan kucuk bir yandan dua ediyorum butun hepsi bana gecsisiz rahat nefes alin
arkadaşlar aranızda pgt yaptırdığı halde bebeğini kaybeden ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye gidip bu incelemeden farklı bir sonuç alan var mı acaba?
uzun oldu soru:)
Canım pataloji sonucu alınması iyi olmuş. En azından PGT hatası mı yoksa pıhtılaşma sorunu mu sebep oldu bunu öğrenirsin. Bir dahaki tedavinde senin için ışık olur.
Ben sitede arama yaparken CHNB'nin bir yorumunu okumuştum. Kişi kimdir bilmiyorum ama PGT hatası nedeniyle bebeği engelli doğmuştuNesrin gelince hatırlarsa bize bilgi versin. Eski yazışmalarda bu konuyu konuşmuşlar.
Hiç bir dert kolay değildir. Sadece daha beter dertler var ki, onlardan hiç kimse siqortalanmış değil. Sabırlı olmak bir şeye dayanmak değil, her halukarda şükür etmeyi becere bilmektir. Bunun için de en etkili yöntem senden daha zor durumda olanlara bakmaktır. Ve bu dünyada öyle dertler, hastalıklar var ki bana göre çocuk onların gölgesinde kalır. Nihayetinde çocuksuzluk hayati önem taşımayan bir sorun. Kalbimiz sızlar. Kucağımız boştur. Hasretini çekeriz. Amma yok diye de kimse ölmez.
Geçenlerde biri yazmıştı, arkadaşı transferinin 3. gününde eşini trafik kazasında kayb etmiş. Ve o çocuk şimdi dünyada.
Zor bir durum. Rabbim size sabır ve sağlık versin. İnşeAllah bir gün sen de mutlu haberi alırsın. Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Amin. Yaptığın duayı çok severim. Ağzına sağlık. Çünki ben en az 4 tane evlat istiyorum. Daha bir tanesine ulaşamasam bile ben arzumdan vaz geçmedim. Sanırım ilk çocuğum olana kadar da vaz geçmiycem.
Hayatın acıları olmazsa mutluluğu nasıl ayırt ede biliriz ki. Ben de aynen öyle düşünüyorum. rabbim kimseye çeke bilmeyeceyi dert vermesin. Hem insan gerçekten mutluluktan bile yoruluyor. Sonuncu tedavide tedaviye başlamıştık, baküye dönüşte hiç beklemediyimiz bir vize sorunu yaşadık. Uçağa yetişmek bir mutluluk, vizeni almak bir mutluluk, türkiyeye giriş yapmak başka bir mutluluk oldu. Tedaviye neredeyse yetişemiycekdim. Sorun olmazsa mutluluk olmaz her halde.
Yazdığın arkadaşı ben de bilirim ve ona, azmine, sabrına hayranım.
Mervem Erva ismine bayılırım. Maşallah kızımızaİsmi gibi güzel bir ömrü olsun inş.
Mattika, Özlem iyileşti mi kuzular
Naaazzzz görümcenden haber var mı
Evet akide yok bayağıdır. İnş. her şey yolundadır.
Yeğenimiz doğduEşimle fotoğraflarının içine düşeceğiz neredeyse Pamuk gibi çok güzel
Allah hayırlı ömürler versin yeğenine incim, en kısa ve hayırlı zamanda sana da nasip etsin güzel bebekler.
daha iyi çok şükür oğlan, iğnelere devam tamamen atlatır inş.
Ah incim güzel kalpli arkadaşım benim eltinin çocuğuna bunca seviniyorsun Allahım görüyor kalbini olacak kuzum sizin de olacak imnanıyorum ben ta yürekten...
Canım mobilya derken biz ayrı oda yapmayacağız evimiz 2+1 taşınma durumumuz var o yüzden şimdilik sadece dolabını ve beşiğini aldıkmobilya derken oda takımı mı aldınız? olsun hepsi sonuçta doğumdan önce alınacak. yavaş yavaş hepsini alırsınız.
erva ismini hiç duymamıştım. değişik ve hoş bir isimmiş.
bende artık bebeğin hareketlerini bariz hissediyorum ama yeterli mi bir türlü bilemiyorum. örneğin iş yerinde günün temposuna takılınca pek farkedemiyorum ama evde ve özellikle dinlenirken daha iyi fark ediyorum.
Maşallah canım 1 kilo almış Eylül sütün yaramış kuzuya demekki maşallah diyelim tekrarCanımmm arkadaşımın kızının ismide erva çok güzel bir bebek maşşallahhh eminim sennkide en az onunki kadar güzel olacaktır
Şifaa dogurdumu acaba??
Herkese selam
chnbSonuçları aldım Nur Hanım'a mail attım. Referans aralıklarına baktığımda bir sorun yok gibi görünüyor ama doktor daha iyi bilir
Mervem Erva ismine bayılırım. Maşallah kızımızaİsmi gibi güzel bir ömrü olsun inş.
Mattika, Özlem iyileşti mi kuzular
Naaazzzz görümcenden haber var mı
Evet akide yok bayağıdır. İnş. her şey yolundadır.
Yeğenimiz doğduEşimle fotoğraflarının içine düşeceğiz neredeyse Pamuk gibi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?