Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geçmiş olsun canım. Evet salgın var. Haftasonu eşimin yeğenleri bizdeydi. Onla da hastaydı. Bize bile bulaştı

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş. Olacağı varmış canım kendini neden suçlayasın.
ne bileyim canım ya gittik ailemle görüştüm ama oğlan hasta olunca görüşmesem de olurdu diye düşündüm.
hiç çıkarmamak da iyi değil ama insan kıyamıyo bi de bu bronşit geldi mi gitmez bi hastalık, inş öyle olmaz

Geçmiş olsun canım. Evet salgın var. Haftasonu eşimin yeğenleri bizdeydi. Onla da hastaydı. Bize bile bulaştı
ne bilelim akasya biz de çocukları el ele tutuşturup fotoğraf çektik, meğer yeğenimde kuluçkadaymış hastalık.
gurbet zormuş. yalnızken de zor bebekle de zor
sana da geçmiş olsun.

Canım sen ister misin hasta olmasını tabi ki hayır. Nereden bileceksin İnş. çabucak atlatır. İğne de oluyormuş. İğne daha çabuk ayağa kaldırır.

Tuliprosa sagol Allah razi olsun dusunmen yeter okuyamasanda dua et
Hamilesin dualarin kabul olur ne olur bol bol dua et

Incim, akasyam,matikkam hepinize tesekkur ederim ama dun kontrole geldi doktor
Sadece burun spreyi sikabilirsin dedi ama masallah kizlarima yinede ayaktalar
Ikisidehic hasta gibi degiller sadece oksurunce hapsurunca burunlari akinca anliyorsun
Disaridan bakinca cok iyiler Rabbime bin sukur duzelicekler Allah in izni ile

Maşallah. Kolay atlatacaklar o zaman inş. Tekrardan geçmiş olsun canım

Mattika cok gecmis olsun canim bronsit cok zor cok dikkat et
Cokta kucuk yavrum ya cok zor evladininhastalanmasi ve elinden bisey gelmemesi
Allah yardimcimiz olsun ya

Bazen içimdeki huzuru kaybediyorum, sakin kalmaya çalışıyorum ama çok daralıyorum...son görüntü geliyo gözümün önüne düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum....Allahım herkese sabır versin

Armaan cim ben sana hic yazmadim senin yasadiklarinin aynilarini yasadim
Bizim problem esimden kaynaklaniyor ve haberi aldigimizda ben esimin
Kendini yumrukladigana sahit oldum duvarlari dovdugunu gordum icim dahada cok yanmisti
Biliyorum acin cok taze ama inanki kucagina yavrunu alinca inan bana hepsi geciyor
Nasibimizde varmis diyorsun benim ilk kizim pgt ile oldu ikinci sukur rabbime kendiliginden oldu
Ki hic beklemiyordum Allah ol dedi oluverdi insallah sizde benim gibi birden mucizelerinize kavusursunuz
2sene once buyuk kizima hamile oldugumu bu gunlerde ogrenmistim bak bugun ikinci kizim kucagimda sukurler olsun.

çok çok teşekkür ederim özlem, kendimden çok eşim için üzülüyoum zaten ve onu üzmemek için sağlam durmaya çalışıyorum...Ben bu mücadeleyi kazanıcam bir yanım bunu hissediyor ama insanoğlunun zaafiyeti işte aklıma yenik düşüp olumsuzlukları da düşünmekten alamıyorım bazen kendimi. Allah hepinizden razı olsun... ne zaman yazsam desteğinizi esirgemiyosunuz... İşallah biz de senin gibi arda arda kavuşuruz bebeklerimize... Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin, annesiyle babasıyla....
yukarıda okuduklarıma göre kızlar rahatsızmış acil şifalar diliyorum bebişlere...

Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor

geçmiş olsun canım. tez zamanda iyilrşsinler. daha çok küçükler.

mrb canım. size de çok geçmiş olsun. sağol canım. çok iyi geçti ayrıntılı. en ufak bir riske bile rastlamadı. allah görünmeyenlerden sakınsın bizi.

ne demek canım. dua etmez olurmuyum. allahım bu tedavisinde bebeğine kavuştursun inşallah.

Amin canim sende sagol gececek insallah hersey yoluna girecek
Bende hep senin gibi hissediyordum birgun olacak bende anne olacagim ama nezaman
Allah bilir diyordum zamani simdiymis unutma senin icin ser gorunen hayr dir
Hayr gorunen ser dirvardir bunda da bir hayr sen elinden geleni yapiyorsun
Tedbir senden taktiri tevekkulu Allah tan bekle canim zamani gelince eminim cok guzel anne olacaksin

cicişleriniz hayırlı olsun mervişim. güle güle giysin kızçen adı ne olacak?

Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor

canım geçmiş olsun. biz de de ara ara tıkanyor damla damlatıyoruz otri bebeyle çekiyor sümükleri eşim:)vikis de iyiymiş aklımda olsun...

canım geçmiş olsun en tez zamanda iyileşir ek gıdaya geçtin mi canım? ben 4. ayda geçeceğim sanırım..

Ah mattikam bebeğimin yolunu beklemek bile o kadar güzel ki gelişi nasıl olur tahmin edemiyorum
Sağol canım

Ah incim gözlerimi doldurdun yolunu beklemek... Allahım sana da tüm isteyenlere de istedikleri sayı kadar evlat versin amin...

off canım ya her biri zor insan embriyo hallerine bile kıyamıyorken kaybetmek zor. benim 5. günü gelişimi durmuşdu da içim yanmıştı düşük yaptım gibi üzülmüştüm...Allahım sabır versin...

özlemciğim 250 tane okudum Allah kabul etsin. canım kendisi de okusun ayrıca. yine kendimiz en içten yaparız duamızı. sen de tamamlarsın. bu ay sonuna dekse 250 daha okurum canım...

Hepsi gayet normal canim vucut agirlasiyor kolay degil birde ilk defa bukadar kilo aliyorsun
Yinede dikkat et canim ya insallah seker yuklemesinide hayirli bir sekilde atlaticaksin
Allah yardim etsin sanada canim daha cok agrilar cekiceksin ama inanki dogduktan sonra hepsi gecip gidiyor
Birde bu tabiki benim dusuncem 6 ay sonra felan bu halinide ozluyorsun ben ozluyordum
O bebegin tekmelerini hickiriklarini iceride donmelerini felan cok degisik ozletiyo

Cimcimenin ismine hala karar vermeiniz mi canim bu arada yeni cicislerinide hayirli olsun
Gule gule guzel gunlerde kullansin cimcime:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…