- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.481
selam kızlar eve döndük ama hastalıkla uğraşıyoruz fırsat olmadı yazmaya. telefondan okudum hep yazacaklarım aklımdaydı ama oğlanı hasta ettik ateşli, başını bekliyorum 2 gündür. kendim de hasta oldum ama insan kendi halini unutuyomuş.
iğne yapılıyo yavruma bronşit oldu, memlekete gittik diye kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama orda yeğenimden bulaştı, salgın varmış.
rosa ayrıntılı güzel geçmişti hadi gözün aydın, bundan sonra huzurlu bi hamilelik olur inş.
ozlem gecmiş olsun, ilaç kullanmak için çok küçük ama yine de danış dr.a. gecikmek daha kötü olabilir.
akllımda bi sürü şey vardı, fırsat oldukça yazarım artık.
herkes iyidir umarım
ne bileyim canım ya gittik ailemle görüştüm ama oğlan hasta olunca görüşmesem de olurdu diye düşündüm.Çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin inş. Olacağı varmış canım kendini neden suçlayasın.
ne bilelim akasya biz de çocukları el ele tutuşturup fotoğraf çektik, meğer yeğenimde kuluçkadaymış hastalık.Geçmiş olsun canım. Evet salgın var. Haftasonu eşimin yeğenleri bizdeydi. Onla da hastaydı. Bize bile bulaştı
ne bileyim canım ya gittik ailemle görüştüm ama oğlan hasta olunca görüşmesem de olurdu diye düşündüm.
hiç çıkarmamak da iyi değil ama insan kıyamıyo bi de bu bronşit geldi mi gitmez bi hastalık, inş öyle olmaz
ne bilelim akasya biz de çocukları el ele tutuşturup fotoğraf çektik, meğer yeğenimde kuluçkadaymış hastalık.
gurbet zormuş. yalnızken de zor bebekle de zor
sana da geçmiş olsun.
Canım sen ister misin hasta olmasını tabi ki hayır. Nereden bileceksinİnş. çabucak atlatır. İğne de oluyormuş. İğne daha çabuk ayağa kaldırır.
sağol incim.
sen nasılsın ne var ne yok
akasyam daha iyisin inş
İyiyim şükür canım. Beklemeye devam
Bu akşam arkadaşlar gelecek. Birazdan yemek yapmaya başlarım. İnş. güzel geçer
bekleyişin sonu güzel olsun yeter ki. ne kaldı marta, zaman akıp gidiyo, sana da bebeğini getircek inş.
kolay gelsin
Tuliprosa sagol Allah razi olsun dusunmen yeter okuyamasanda dua et
Hamilesin dualarin kabul olur ne olur bol bol dua et
Incim, akasyam,matikkam hepinize tesekkur ederim ama dun kontrole geldi doktor
Sadece burun spreyi sikabilirsin dedi ama masallah kizlarima yinede ayaktalar
Ikisidehic hasta gibi degiller sadece oksurunce hapsurunca burunlari akinca anliyorsun
Disaridan bakinca cok iyiler Rabbime bin sukur duzelicekler Allah in izni ile
Maşallah. Kolay atlatacaklar o zaman inş. Tekrardan geçmiş olsun canım
Bazen içimdeki huzuru kaybediyorum, sakin kalmaya çalışıyorum ama çok daralıyorum...son görüntü geliyo gözümün önüne düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum....Allahım herkese sabır versin
Armaan cim ben sana hic yazmadim senin yasadiklarinin aynilarini yasadim
Bizim problem esimden kaynaklaniyor ve haberi aldigimizda ben esimin
Kendini yumrukladigana sahit oldum duvarlari dovdugunu gordum icim dahada cok yanmisti
Biliyorum acin cok taze ama inanki kucagina yavrunu alinca inan bana hepsi geciyor
Nasibimizde varmis diyorsun benim ilk kizim pgt ile oldu ikinci sukur rabbime kendiliginden oldu
Ki hic beklemiyordum Allah ol dedi oluverdi insallah sizde benim gibi birden mucizelerinize kavusursunuz
2sene once buyuk kizima hamile oldugumu bu gunlerde ogrenmistim bak bugun ikinci kizim kucagimda sukurler olsun.
Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor
selam kızlar eve döndük ama hastalıkla uğraşıyoruz fırsat olmadı yazmaya. telefondan okudum hep yazacaklarım aklımdaydı ama oğlanı hasta ettik ateşli, başını bekliyorum 2 gündür. kendim de hasta oldum ama insan kendi halini unutuyomuş.
iğne yapılıyo yavruma bronşit oldu, memlekete gittik diye kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama orda yeğenimden bulaştı, salgın varmış.
rosa ayrıntılı güzel geçmişti hadi gözün aydın, bundan sonra huzurlu bi hamilelik olur inş.
ozlem gecmiş olsun, ilaç kullanmak için çok küçük ama yine de danış dr.a. gecikmek daha kötü olabilir.
herkes iyidir umarım
Tuliprosa sagol Allah razi olsun dusunmen yeter okuyamasanda dua et
Hamilesin dualarin kabul olur ne olur bol bol dua et
Incim, akasyam,matikkam hepinize tesekkur ederim ama dun kontrole geldi doktor
Sadece burun spreyi sikabilirsin dedi ama masallah kizlarima yinede ayaktalar
Ikisidehic hasta gibi degiller sadece oksurunce hapsurunca burunlari akinca anliyorsun
Disaridan bakinca cok iyiler Rabbime bin sukur duzelicekler Allah in izni ile
çok çok teşekkür ederim özlem, kendimden çok eşim için üzülüyoum zaten ve onu üzmemek için sağlam durmaya çalışıyorum...Ben bu mücadeleyi kazanıcam bir yanım bunu hissediyor ama insanoğlunun zaafiyeti işte aklıma yenik düşüp olumsuzlukları da düşünmekten alamıyorım bazen kendimi. Allah hepinizden razı olsun... ne zaman yazsam desteğinizi esirgemiyosunuz... İşallah biz de senin gibi arda arda kavuşuruz bebeklerimize... Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin, annesiyle babasıyla....
yukarıda okuduklarıma göre kızlar rahatsızmış acil şifalar diliyorum bebişlere...
geçmiş olsun canım. tez zamanda iyilrşsinler. daha çok küçükler
ne demek canım. dua etmez olurmuyum. allahım bu tedavisinde bebeğine kavuştursun inşallah.
Teşekkür ederim canım sağol yok bulantılarm geçti çok şükür
Şimdide malum kramplar bel ağrıları ama normaldir onlarda
Haftaya şeker yüklememiz var inş onuda atlatırız sorunsuz bir şekilde
ve yavaş yavaş alışverişe başladık işte
Bendede durumlar böyle
Sağol sorduğun için
Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor
herkes iyidir umarım
Ah mattikam bebeğimin yolunu beklemek bile o kadar güzel ki gelişi nasıl olur tahmin edemiyorum
Sağol canım
Bazen içimdeki huzuru kaybediyorum, sakin kalmaya çalışıyorum ama çok daralıyorum...son görüntü geliyo gözümün önüne düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum....Allahım herkese sabır versin
Teşekkür ederim canım sağol yok bulantılarm geçti çok şükür
Şimdide malum kramplar bel ağrıları ama normaldir onlarda
Haftaya şeker yüklememiz var inş onuda atlatırız sorunsuz bir şekilde
ve yavaş yavaş alışverişe başladık işte
Bendede durumlar böyle
Sağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?