Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sümeyyem ne güzel dualar etmişsin ,eksik olma arkadasım ...ya ben turner taşıyıcısı isem naparım , Rabbime sığınıyorum ....

Aileler demişsin ama babam yok benim , annemde çok rahatsız , onu bu testler için kaldıramam o kadar hasta yani , onlara bakılmasa olmazmı

Genetik ayrı bir tıp dalı canım ve başta üniversite hastanelerinde olmak üzere bazı büyük özel hastanelerde ayrı bir bölüm olduğu gibi genetik tanı merkezleri adı altında da hastanelerden bağımsız bir şekilde hizmet verebilen birimler.
Pgt işlemini de genetik birimler yapıyor zaten.

Genetik uzmanı neki ,Allahım ne kadar cahil kaldım

Aileler demişsin ama babam yok benim , annemde çok rahatsız , onu bu testler için kaldıramam o kadar hasta yani , onlara bakılmasa olmazmı

Geçmiş olsun. Annenden evde kan alınıp hastaneye götürebilir. Benim babam engelli, eve hemşire getirtip kanını aldırtmış, hastaneye biz götürmüştük.

Canım bunuda kafaya taktım , birde benim özel bir durumum var sgk m yok , onun için tüm masrafları kendimiz karsılamalıyız ....Nolur ortalama bişey söyle bari

Canım genetik doktoru diyeyim. Nasıl kadın doğum uzmanı, nöroloji uzmanı doktorlar var genetik uzmanı da öyle. Genetik alanında çalışıyorlar, genetik geçişli hastalıklarla ilgileniyorlar.

Üniversite mezunuyum master yaptım ama ilk kez genetik dr unu sizlerden duydum ....Kendime gülüyorum şu an iyiki sizlerle yüzyüze değilim utancımdan napardım

Canım bunuda kafaya taktım , birde benim özel bir durumum var sgk m yok , onun için tüm masrafları kendimiz karsılamalıyız ....Nolur ortalama bişey söyle bari

Pgt yi sgk ödemiyor maalesef hepimiz cebimizden ödüyoruz
Canım pgt nin çeşitleri var ona göre ve merkeze göre değişiyor. Kimi merkez embriyo başına fiyat alıyor kimi kaç embriyo olursa olsun belli bir ücret alıyor. Önce yaptıracağın merkezi belirlemen lazım.

Canım ne güzel düşünmüşsünüz siz bunu , süper fikir gerçekten sağol , paylaşınca herseye çözüm var bu hayatta galiba

Öyle tabi

Üniversite mezunuyum master yaptım ama ilk kez genetik dr unu sizlerden duydum ....Kendime gülüyorum şu an iyiki sizlerle yüzyüze değilim utancımdan napardım

Estağfirullah canım. İnsan başına gelmeden bazı şeyleri bilemiyor maalesef, bizler de çoğu şeyi dertlerimizden ötürü öğrendik.

Benim tüp bebeğide kendim ödemem gerekiyor , napsam kocayı akşamları taksiyemi yollasam

Kizlar Ankara Genart'da giden varmi orda nerde kaldiniz diye sorcakdim?Bügün son dogumkontroll hapimi icdim heycanla bekliyorum...geldigi an ucaga atliyip gitcez insallah cok heycanliyim ya

Kizlar Ankara Genart'da giden varmi orda nerde kaldiniz diye sorcakdim?Bügün son dogumkontroll hapimi icdim heycanla bekliyorum...geldigi an ucaga atliyip gitcez insallah cok heycanliyim ya

Canım ben Ankarada yaşıyorum , nasıl bir yer arıyorsun kalmak için , yardımcı olmaya çalışabilirim, örneğin öğretmenevi oldukça uygun fiyatlı diye biliyorum

Canım ben Ankarada yaşıyorum , nasıl bir yer arıyorsun kalmak için , yardımcı olmaya çalışabilirim, örneğin öğretmenevi oldukça uygun fiyatlı diye biliyorum

slm canim öncelikle cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasin....mutasyon olmamasi o anlik birsey olmasi gerekir...cünkü biz esimle ikimizde tasiciyiz ve bizde mutasyon var....bende 2,5yasinda oglumu kaybettim...nasip olursa bu günlerde Ankara GENART GELCEZ DR:VOLKON var orda Genetikci...senin yakinindaymis izmir de malesef yok pgt yapan hep Ankara veya istanbula yolluyorlar....orda Zonguldak amililer birligi mi ne varmis...aradim ama nasil biryer bi bilgin varmi?

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan , kelimeler boğazımda takıldı kaldı ,2,5 yaşında demişsin...Seni üzmezsem sebebini sorabilirmiyim.....Rabbim sabrını versin ne diyeyim arkadasım , hepsinin tüm yaşadıklarımızın bir sınav olduğunu bilmek tek teselli belkide...

Zonguldak amililer ...Hiç duymadım nerdeymiş yeri

ZONGULDAK AMELE BIRLIGI MISAFIRHANE CANKAYA....biz esimle ikimizin 12kromozunda bozukluk var bunlarda catisinca Zap 70 eksikligi diye bi hastalik ortaya cikiyor kanda bi Protein eksikligi yani...bunun tek caresi de ilik nakli fakat biz uyan bi ilik doner bulamadik...Rabbim bizden daha cok seviyormus...bu gunumuze hamd olsun

Ne mutlu canım sana , hayata ne kadar olgunlukla bakabilmeyi ve şükretmeyi biliyorsun , sana hayran kalmamak elde değil , yüreğine sağlık...Nur içinde yatsın kuzun....
İnan söylediğin yeri hiç duymadım...Keşke yardımcı olabilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…