Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim bizleri kaybettigimiz yavrularimizin sefaatinden mahrum eylemesin....burasi fani...bize ebediyet olan onemli...oyle canim insan 2senelik bi hastanede kalma donemimiz oldu ve orda cok farkli hastaliklar var yasantilar gordum herzaman beterin beteri var buna sahit oldum...ben hikayem biraz uzun ve uzucu...ben Almanyada yasiyirdum oglumuz vefaat edince yenu bi baslangic icin Izmire yerlesdik...

Canım haklısın yemeyince ve az emince azalıyor süt. Olduğu kadar artık.

Lave sana sözüm vardı adına umrede dua ettireceğim diye. Yakında umreye gidecek bir arkadaşın eşi var. Aklımdasın:))

Canım benim erken doğumda 53 gün kadar sürdü hormanal kist oldu ginera hap kullandım geçmişti bunda da oldu 63 gün sürdü. Arda bey transmimine gibi ismi vardı ilaç verdi geçti...

inan bi yandan sütüm olcak diye o zaman olur allahın izniyle.

işe başlayınca zor tabi neyse yaz tatili giriyo araya biraz daha büyür eylüle kadar.
hızlı geliştikleri dönemdeler iştah olması normal

Evet evet gerçi ramazan geliyor inşallah kesilmeden atlatırız:))

Vadaaa buraya Angel yazıyor onun da turner mozaik çıkmıştı. Yani hücrelerinin bir kısmı mozaik. Preferik kanda kromozom analizinde 20 hücrede ya da 100 hücrede bakılıyormuş. O başta 20 de baktırmış sorun yok denmiş. Sonra yine düşük yapmış. 100 de baktırmış mozaik çıkmış beni de uyardı benim de 2 düşüğüm vardı. 100 de baktırdık eşimde mozaiklik çıktı 47 xyy

Canım 100 demi 20 demi bakıldı sonuç kağıdında yazıyormu bu ?Ben bu sonuç kağıdında bişey göremedim ama yaptırdığım yere sorsam söylerlermi acaba

Saruhancım hastalık nedir , çaresizlik nedir iyi bilirim canım ....Allah kimseleri çaresiz bırakmasın hele yavrusu ile hiç sınamasın....Bende uzun zamandır onkolojide zaman geçiriyorum , iyi bilirim çaresizliği ....Sen yaşadığın sınavdan alnının akıyla çıkmışsın , rabbim son etsin inşallah....

Turner gibi bi hastalığın mozaik olma durumu çok düşük bir olasılık bildiğim kadarıyla ama düşük de olsa olabiliyor ... Senin doktor turner sendromu üzerinde durmus ama tesadüf de olabilir bana kalırsa kürtajdan sonra bebeğine genetik inceleme yapılırsa neden daha kesin anlaşılabilir.... İnşallah yalnızca tesadüftür canım bazen yaşla birlikte ya da mesela hipotiroidi ile yumurta ya da sperm kalitesi düşüyor ve anne baba taşıyıcı olmasa da embriyo kromozom anomalisi taşıyabiliyor. Ben pgt yaptırmıştım ama fiyatını su an hatırlamıyorum, ama ilaçlar transfer ve pgt 10000 tl tutar gibi hesaplamıştık eşimle fakat bu incinin dediği gibi merkezden merkeze değişiyor Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda muradına ulaş inşallah.
bide pgt yaptıracaksan zaten annenin babanın falan test yaptırması çok elzem değil gibi geldi bana ama burdaki arkadaslar daha tecrübeli bu konularda

Canım 100 demi 20 demi bakıldı sonuç kağıdında yazıyormu bu ?Ben bu sonuç kağıdında bişey göremedim ama yaptırdığım yere sorsam söylerlermi acaba

vadaaaa selam geçmişler olsun...
özetlemeye çalışayım...düşük yaptıktan sonra genetik bakıldı bana fakültede normal 46 XX çıkmıştım...düşüklerim devam edince testi tekrarladık özel bi merkezde tekrar bakıldı bu sefer 100 hücrede ve 47 XXX mozaik olduğum ortaya çıktı...daha önce 20 hücre bakılmış ve mozaiklik 20 hücre bakıldığında çıkmıyor diğer genetik bozukluklar çıkıyor ama...eşimin genetik normal...
neyse öğrendikten sonra pgd tanılı tüp bebek yapıldı 2 embriyoda 45 X turner sendromu çıktı...transferim iptal oldu...bu olaydan 6 ay sonra doğal hamile kaldım ve bebeğim sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun...

Son düzenleme:
Inci inci inciiiiiiii nerelerdesin canim durumun nadil
Neler hissediyorsun biraz paylassana heycan dorukta
Az kaldi cumartesiye ne kaldiki ayy Allah im.insallah insallah ikizlerimiz gelir bizde bayram ederizzzzz

Angel canım anlarsın sende benim kürtajlardan kalma bir ameliyathane fobim var
Oranın buz gibi soğukluğu ve yaşadıklarım geliyor aklıma kaldıramam herhalde en iyisi bayıltsınlar beni tamamen
Spinal ne ki ben epidural ile spinalı aynı şey sanıyordum

İnci canım ne alemdesin heyecanla bekliyoruz cumartesi gününü güzel haberler vereceksin bizlere

ay sorma benimde var...sen nasıl hissediyorsan canım fenalaşmaktansa uyu daha iyi...benim minnoş uyandı iyigeceler...

Merhaba arkadaşlar bir süredir yazmıyorum fakat arada gelişmeleri okuyorum.Gerçi yokluğumu fark eden yok :)İnci tanesi test gününü bekliyorsun okuduğum kadarıyla inşallah pozitif sonuç alacaksın.20 hücrede ve 100 hücrede kromzonlara farklı farklı bakıldığını ilk defa duydum bize de 20 hücrede bakılmış arkadaşlar.Bu durumda tespit edilmemiş olabilinir mi?100 hücrede mozaik mi bulunuyor bir tek ayrıca pgt yapılacağı zaman bunlar tespit ediliyor mu?

Chnb'cim ,guzel arkadaşım,

Allahim belki oralardan duyar sesimizi.
Unutmadıgın icin tesekkur ederım . Cok sagol.

Sağolun kızlar iyiyim şükür. Bugünü de atlattık mı hayırlısıyla 2 günümüz kalıyor. İnşaallah hamilelik haberimle gelebilirim

Sağolun kızlar iyiyim şükür. Bugünü de atlattık mı hayırlısıyla 2 günümüz kalıyor. İnşaallah hamilelik haberimle gelebilirim

inci cnm bende dinlenmedeyim ya kafamı çok doldurmamak için pek girmiyorum topiğe. ama sizleride merakımdan yine dayanamıyorum.
allahım 2 gün sonra inş. yüzümüzü güldürür. kendine iyi bak cnm. öpüyorum.

Merkeze, hastaya, doktora, embriyolara göre değişiyor canım.

Hmm sagol canim ben pgt hep tek koyuyorlar saniyordum...kiyamam ya simdi sana Zaman da gecmiyor...insallah Rabbim seni bu sefer mükafatlandirir...bana da zaman gecmiyor periodu bekliyorum herseyim hazir geldigi an ucaga binip Ankara gitcez...deli gibi temizlik yapiorum stressden evden cikasimda gelmiyor...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun cümle kardeslerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…