- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.541
Saruhancım bazı hastalıklarda mutasyon bulunamıyor maalesef misal benim hastalığım.
chnb merhaba arkadaşım nasılsın...güzel kilo vermişsin,ben sütüm azalmasın diye başlamadım diyete,yemeyince süt olmuyor güzelce yiyorum sütümde iyi...sadece su içerek veya sıvı tüketerek süt filan olmuyor yani olsada su gibi süt olur herhalde:))...ama kilolar aldı başını gitti.60 la hamileydim doğuma 75 le girmiştim,şimdi 67 yim...mattikanın dediği gibi ne kadar sık emerse o kadar iyi ama sen tabi çalışmayada başlamışsın emmedikçede azalmıştır...hayırlısı...
bende doğunca hurma sürdüm ve zemzem ile ıslattık benimkide iştahlı...doğum yapacak arkadaşlara tavsiye ederiz....
merhaba kızlar,
bir bakayım dedim oncelikle Incim'e sonra da hepinize ama kimsecikler yok.
Incicim ben de aynen Akasya gibi cok guzel seyler hissediyorum senin icin. bence de insallah oldu buı iş :)
Akasyacım cok guzel ifade etmissin foruma gelmeyisini. ben kendim icin bir acıklama bulamıyordum ama senın yazdıgını okuyunca canım evet benım de sebebım bu galba dedım...
aslında hepınızı ozluyorum , merak edıyorum ama garıp bır duygu ıste ...
herkes ıyıdır ınsallah .
benden bır haber yok. aynen devam .
bir girişimim de olmadı henuz .
Kızlar biliyorsunuz ocak ayında bebeğimi kaybettim. Bebek 15 haftalık olduğu için kürtaj yapılamadı. Suni sancı ile aldılar. Ben mart ayında ilk adetimi gördüm. Ama adet bitmesine rağmen kahverengi lekelerim devam etti. İkinci adeti nisanda gördüm. Nisan adetinin 3. günü Nur Hanımın isteği ile doğum kontrol hapına başladım. Kahverengi lekeler düzelsin diye. Ama neredeyse 20 gündür kanamam kesilmediBazen kesilse bile sonra tekrar başladı. Ya da peçeteye gelir şekilde devam etti. Bu durumu yaşayan var mı ? Sebebi doğum mu doğum kontrol hapı mı Başına böyle bişey gelen var mı ? Ne zaman düzelir bu durum dersiniz
inan bi yandan sütüm olcak diye o zaman olur allahın izniyle.
işe başlayınca zor tabi neyse yaz tatili giriyo araya biraz daha büyür eylüle kadar.
hızlı geliştikleri dönemdeler iştah olması normal
Çok sağol canım , hayırlısıyla yarını bekliyorum...Evet canım kandan bakıldı , olsaydı çıkardı dimi armaan ?Ben internette pgt ye baktımda çok pahalı sanırım ne kadar olduğunu biliyormusun
Vadaaa buraya Angel yazıyor onun da turner mozaik çıkmıştı. Yani hücrelerinin bir kısmı mozaik. Preferik kanda kromozom analizinde 20 hücrede ya da 100 hücrede bakılıyormuş. O başta 20 de baktırmış sorun yok denmiş. Sonra yine düşük yapmış. 100 de baktırmış mozaik çıkmış beni de uyardı benim de 2 düşüğüm vardı. 100 de baktırdık eşimde mozaiklik çıktı 47 xyy
Rabbim bizleri kaybettigimiz yavrularimizin sefaatinden mahrum eylemesin....burasi fani...bize ebediyet olan onemli...oyle canim insan 2senelik bi hastanede kalma donemimiz oldu ve orda cok farkli hastaliklar var yasantilar gordum herzaman beterin beteri var buna sahit oldum...ben hikayem biraz uzun ve uzucu...ben Almanyada yasiyirdum oglumuz vefaat edince yenu bi baslangic icin Izmire yerlesdik...
Çok sağol canım , hayırlısıyla yarını bekliyorum...Evet canım kandan bakıldı , olsaydı çıkardı dimi armaan ?Ben internette pgt ye baktımda çok pahalı sanırım ne kadar olduğunu biliyormusun
Canım 100 demi 20 demi bakıldı sonuç kağıdında yazıyormu bu ?Ben bu sonuç kağıdında bişey göremedim ama yaptırdığım yere sorsam söylerlermi acaba
Angel canım anlarsın sende benim kürtajlardan kalma bir ameliyathane fobim varmervecim mrb. bende 2 gün önceden bıraktım iğneleri pıhtılaşma testi yapıldı ona göre öyle istedi dr.um...bende spinal oldum,genel anestezide bebeğe oksijen gitmmeme gibi küçük te olsa bi risk varmış o yüzden ve bebeğimi önce ben görmek istediğim için...doğunca ebe aldı çocuk dr. kontrol etti ve daha temizlenmeden getirdi yanıma her yeri yağ içindeydi öptüm öptüm öptüm mükemmel bir andı...ameliyat devam ediyordu bir yandan...heyecanlandım çok titredim konuşmakta zorlandım ama tansiyonu ayarlıyorlar anestezist de oluyor o anda...
Spinal ne ki ben epidural ile spinalı aynı şey sanıyordumcanımm bende spinal oldumm ama baş agrısından öldüm 1 hafta ,Şimdi olsa asla spinal istemem yan etkisi çok çünkü en mantıklısı epudiral yaptırmak hiç yan etkisi yok.
Eger spinal olacaksanda doduma girdigin anda igneyi omurgana yapıldıktan sonra boynunu hiç oynatma sabit tut,eger sabir tutarsan agrın olmaz.Bana bunu hemşireler söylemedigi için 1 hafta öldüm resmen.
Allah yardımcın olsunn kuzummm..
İncimm sen nasılsınnnnn bebişler nasıllll????
Angel canım anlarsın sende benim kürtajlardan kalma bir ameliyathane fobim var
Oranın buz gibi soğukluğu ve yaşadıklarım geliyor aklıma kaldıramam herhalde en iyisi bayıltsınlar beni tamamen
Spinal ne ki ben epidural ile spinalı aynı şey sanıyordum
Canım haklısın yemeyince ve az emince azalıyor süt. Olduğu kadar artık.
Lave sana sözüm vardı adına umrede dua ettireceğim diye. Yakında umreye gidecek bir arkadaşın eşi var. Aklımdasın:))
Canım benim erken doğumda 53 gün kadar sürdü hormanal kist oldu ginera hap kullandım geçmişti bunda da oldu 63 gün sürdü. Arda bey transmimine gibi ismi vardı ilaç verdi geçti...
Evet evet gerçi ramazan geliyor inşallah kesilmeden atlatırız:))
Sağolun kızlar iyiyim şükür. Bugünü de atlattık mı hayırlısıyla 2 günümüz kalıyor. İnşaallah hamilelik haberimle gelebilirim
Kizlar hep iki tane mi transfer ediyorlar normalde yoksa bu istege göre degisiyor mu?
Merkeze, hastaya, doktora, embriyolara göre değişiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?