Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah

geçmiş olsun canım haber geldimi kaç bebiş olmuş yumurta toplama işlemini anlatırmısın ayrıntılı korktunmu arkadaşım ben çok korkuyorum da ağrın oldumu ve ne kadar sürüyoki bu amilyat bişede sorucam bu kolundan süt gibi bişey vurupmu bayıltıyolar çok sordum dimi :)

arkadaşlar bu tedavi boyunca yaptığınız iğneler göbektenmi yapılıyor şu ucu ince olanlardan pıhtılaşmada verilen claksan iğnesi gibi mesela kendinizmi yapıyorsunuz

mervecim sende gün sayıyorsun hayırlı doğumların olsun canım incicim senin ilk kontrolün ne zaman canım yine tüpün yapıldığı yeremi gidiceksin ilk kontrole yoksa başka kadın doğumcumu ayarladın canım

Benim ne yalan soyliyim sancim oldu ama agri kesici vurdular...30dk.falan surdu heralde...evet koldan verdiler igneyi...15tane dolu cikdi ondan 13tane olgun varmis ondan da 7tane döllenmis fakat daha bikactane dollenir dediler...persembe biopsi alcaklar...Cuma veya Cumartesi transfer hayirli olur insallah

Saruhancım hayırlı olsun canım , inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla ...Nasılsın keyfin moralin hersey yolundamı canım

Saruhancım hayırlı olsun canım , inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla ...Nasılsın keyfin moralin hersey yolundamı canım

Slm canim sagol...hamd olsun keyfim yerinde esimle bol bol Ankara'yi geziyoruz...Sen neyapdin aradin mi?aramadiysan ara artik bekleme canim...zaman cabuk geciyor

Slm canim sagol...hamd olsun keyfim yerinde esimle bol bol Ankara'yi geziyoruz...Sen neyapdin aradin mi?aramadiysan ara artik bekleme canim...zaman cabuk geciyor

Canım sana yazdım ama görmedin sanırım ...Korkuyorum Saruhancım ....Arayıpda duyacaklarımdan....Yaşda gidiyor ama hazır değilim galiba ...İnşallah senin güzel haberlerini alırımda banada moral olur...

Bubuş sağol canım benim...
Senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda inşaallah

Saruhancım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah.

Son düzenleme:
canım çok sevindim hamileligine rabbim tamamına erdirsin
kaçıncı denemende canım bu topige ilk senin tüp bebeginle başlamıştım ozaman malsesef negatfiti sabrın sonu selamaet canım hepimiz inş güzel sonuçlara ulaşırız

saruhancım sonucun çok iyi çıkmış çok sevindimmm inşallah transferinde gerçekleşir .. cnm.. bende haftaya ordayım nasipse geçen ay 13 ünde hastalandım bu ayı bekliyorum işte.. sen ne güzel zor bölümleri atlatmış oldun.. birde transfer olupta sonucunda pozitif çıkarsa ohhhhh ne güzel olur.... dularım seninle... hakkında hayırlısı olsun....

Amin insallah canim Allah razi olsun...Rabbim sizlerinde isini kolaylastirsin insallah.Biz Pazartesi döneriz heralde...yoksa.tanisirdik...sende Izmirden mi gelcekdin?

Amin insallah canim Allah razi olsun...Rabbim sizlerinde isini kolaylastirsin insallah.Biz Pazartesi döneriz heralde...yoksa.tanisirdik...sende Izmirden mi gelcekdin?

evet canım bende izmir den gelicem.. peki sen tekrar test için ankarayamı gidiceksin tekrardan.... yoksa izmirde başka bir doktoramı başlıcaksın....

tarnsferin ne zaman olucan canım haber geldimi...

Amin canim insallah.cümlemizin
..Sen bizlere buyuk moral oldun....Allah razi olsun.Senin kactane döllenmisdi...ve kactanesi saglikliydi?

Amin cumlemizden ins. 14 yumurtadan 12 tanesi dollenmisti. 8 embriyodan 4 saglikli 2 hasta 1 supheli cikti. Birinden veri alinamadi. 4 embriyo sonradan girecekti pgtye. Onlari henuz bilmiyoruz.

Sagol ranacim. Amin insaallah...
3.denememdi. 1 transfer iptali 1 negatiften sonra bu tedavimde kavustum hamdolsun.

evet canım bende izmir den gelicem.. peki sen tekrar test için ankarayamı gidiceksin tekrardan.... yoksa izmirde başka bir doktoramı başlıcaksın....

tarnsferin ne zaman olucan canım haber geldimi...

Yok Izmirde yaparim gelmen tekrar yorucu olur hem gerek yokdur...Ben bikac kez Ayla Barboros diye bir doktora gittim...Buca Tip da ve Tinaztepe hastanesinde calisiyor...Henuz Izmirin en iyi Kadin Dogum Doktoru kimdir bilmiyom...ben kesin donus yapali 7ay oldu...ondan Izmire yapanciyim biraz...Czma veya Cumartesi dediler aricaklar heycanla bekliyom

Sağol canım darısı sizin başınıza inşallah

kızlarrr..bizim işlemlerimiz tamam...bizi arıyacaklarını söylemişler hastaneden ama daha arayan olmadı 8.gün oldu gerçi bende hanüz hasta olamadım 2 gun gecıktımm :18::18::18: umarım strese bağlı bir gecıkmedir :18::18:

ege üniv.hast. yaptıran varmı aranızda? arıycaz deyıpte kaçgun sonra arıyorlarki acaba?? :44::26:

yaza tedavi olcaklar çoğalıyorr arman ,akasya..bubus..beenn varım bidee...

yeni gördüm bu konuyu ben de pgt yaptırdığım için dikkatimi çekti tabi, bende ve eşimde genetik bi sorun olmamasına rağmen düşüklerim oluyodu dr um önerdi, çok şükür böle bi yöntem var diyorum, şuan hamileliğim başları Allah a çok şükür herşey iyi gidiyor, ama bu yöntemle doğum yapanları merak ediyorum var mı aranızda,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…