- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.821
Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah
geçmiş olsun canım haber geldimi kaç bebiş olmuş yumurta toplama işlemini anlatırmısın ayrıntılı korktunmu arkadaşım ben çok korkuyorum da ağrın oldumu ve ne kadar sürüyoki bu amilyat bişede sorucam bu kolundan süt gibi bişey vurupmu bayıltıyolar çok sordum dimi :)
Benim ne yalan soyliyim sancim oldu ama agri kesici vurdular...30dk.falan surdu heralde...evet koldan verdiler igneyi...15tane dolu cikdi ondan 13tane olgun varmis ondan da 7tane döllenmis fakat daha bikactane dollenir dediler...persembe biopsi alcaklar...Cuma veya Cumartesi transfer hayirli olur insallah
Saruhancım hayırlı olsun canım , inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla ...Nasılsın keyfin moralin hersey yolundamı canım
Slm canim sagol...hamd olsun keyfim yerinde esimle bol bol Ankara'yi geziyoruz...Sen neyapdin aradin mi?aramadiysan ara artik bekleme canim...zaman cabuk geciyor
inci canım nasılsın??
uyuman ne güzel sen uydukça minişlerin büyüyodur:))
allahım sağlıkla tamamına erdirir inş. güzel haberlerini almak için takip ediyorum burayı..
bende haziran temmuz artık hangi ay uygun olursa şartlar dondurulmuşlarla tekrar denemeyi planlıyorum.
hakkımızda hayırlısı inş. bu sefer olur. dualarını eksik etme lütfen. çok öpüyorum kandine iyi bak..
arkadaşlar bu tedavi boyunca yaptığınız iğneler göbektenmi yapılıyor şu ucu ince olanlardan pıhtılaşmada verilen claksan iğnesi gibi mesela kendinizmi yapıyorsunuz
Bubuş sağol canım benim...
Senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda inşaallah
Saruhancım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah.
Benim ne yalan soyliyim sancim oldu ama agri kesici vurdular...30dk.falan surdu heralde...evet koldan verdiler igneyi...15tane dolu cikdi ondan 13tane olgun varmis ondan da 7tane döllenmis fakat daha bikactane dollenir dediler...persembe biopsi alcaklar...Cuma veya Cumartesi transfer hayirli olur insallah
saruhancım sonucun çok iyi çıkmış çok sevindimmm inşallah transferinde gerçekleşir .. cnm.. bende haftaya ordayım nasipse geçen ay 13 ünde hastalandım bu ayı bekliyorum işte.. sen ne güzel zor bölümleri atlatmış oldun.. birde transfer olupta sonucunda pozitif çıkarsa ohhhhh ne güzel olur.... dularım seninle... hakkında hayırlısı olsun....
Amin insallah canim Allah razi olsun...Rabbim sizlerinde isini kolaylastirsin insallah.Biz Pazartesi döneriz heralde...yoksa.tanisirdik...sende Izmirden mi gelcekdin?
Amin canim insallah.cümlemizin
..Sen bizlere buyuk moral oldun....Allah razi olsun.Senin kactane döllenmisdi...ve kactanesi saglikliydi?
canım çok sevindim hamileligine rabbim tamamına erdirsin
kaçıncı denemende canım bu topige ilk senin tüp bebeginle başlamıştım ozaman malsesef negatfiti sabrın sonu selamaet canım hepimiz inş güzel sonuçlara ulaşırız
evet canım bende izmir den gelicem.. peki sen tekrar test için ankarayamı gidiceksin tekrardan.... yoksa izmirde başka bir doktoramı başlıcaksın....
tarnsferin ne zaman olucan canım haber geldimi...
mervecim sende gün sayıyorsun hayırlı doğumların olsun canım incicim senin ilk kontrolün ne zaman canım yine tüpün yapıldığı yeremi gidiceksin ilk kontrole yoksa başka kadın doğumcumu ayarladın canım
inci canım nasılsın??
uyuman ne güzel sen uydukça minişlerin büyüyodur:))
allahım sağlıkla tamamına erdirir inş. güzel haberlerini almak için takip ediyorum burayı..
bende haziran temmuz artık hangi ay uygun olursa şartlar dondurulmuşlarla tekrar denemeyi planlıyorum.
hakkımızda hayırlısı inş. bu sefer olur. dualarını eksik etme lütfen. çok öpüyorum kandine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?