Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yaza tedavi olcaklar çoğalıyorr arman ,akasya..bubus..beenn varım bidee...

eveeet :) inşallah hepimizinde yüzü güler cnm. bu yolda rabbim kimseyi boş çevirmesin. gerçekten cok zor yasamayan anlamaz.zaten en yakınlarım bile anlamıyor. yaz bereketi gelsin hepimize çifter çifter doğuralım

Bubuş sağol canım benim...
Senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda inşaallah

Saruhancım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah.

inşallah cnm. hayırlısı allahtan bekleyip sabretmekten başka çaremiz yok. senin kontrolün ne zaman?
minişlerin nasıl bakalım. kardes kardes büyüyolardır ne güzel yalnız değiller:)))

inşallah sonucun iyi çıkar emeklerin boş çıkmaz.. ben riskli gebelik uzmanı ve doğmamış bebek uzmanı FUAT EKERCAN a gidiyorum cnm.. ankarada tedavim bittikten sonra nasip olup hamile kalırsam Fuat beye devam edicem.. kendisi EGE ÜNİVERSİTESİ doktoru.. araştırabilirsin internetten aklına yatarsa gidersin cnm. alsancakta özel muanesi var...

hamileliğin hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM.. sana bir kaç sorucam olucak canım yanıt verirsen sevinirim..

pgt yi nerde yaptırdın.. ve ilk denemenmiydi.. ben ANKARA GEN ART DE YAPTIRICAM haftaya inşallah...

bizim de kromozomlarımızda problem çıkmadı ALLAH a şükür...ama bende kan pıhtılaşması ve anti antikor pozitifliği var 5 kez bebegimi kaybettim.. ama erken düşüklerin kan pıhtılaşmasından kaynaklanmadığını söylediler VOLKAN bey pgt önerdi bizde başlıcaz nasipse .. umarım emeklerimiz boşa çıkmaz inşalalh...

çok teşekkür ederim canım, ben istanbul memorialda yaptırdım ilk denememdi çok şükür Allaha, aslında ben bi mol gebelik yaşadım sonrasında tüp bebeğe başlıycakken hamile kaldım ama 8.haftasında kalbi durdu. Ozaman çok üzülmüştüm ama gerçekten her işte hayır var. Dr um genetik tahlil istedi, bebekte kromozom bozukluğu çıktı, o zaman dedi tüp bebekde pgt yapalım diye, iyi ki de yaptırmışım 5. güne giden 4 embriyodan 1i sağlam çıktı. İşte Allah ol deyince oluyor çok şükür, inşallah senin de güzel sonuçlanır, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :)

merhaba canım...

doğum yapanlar var delikiz1982 ve daha bir çok kişi sen içini ferah tut (delikizda benımle aynı dna kromozon bozukluğu olduğundan bi onu biliyorum yani daha masallah bi çok arkadasımız saglıklı doğum yaptılar)

insallah canım benımmm ayy çok heyecanlandım şimdi yaaa :))) hayırlısıyla bizde bebişlerimizi kucaklarımızı alıcaz insallah..

Allah tamamına erdirsin.. hayırlı gebelik surecınız olsun ınsallah ve hayırlı doğumlar diliyorum...

Sağolasın valla bu sürecin öncesi sonrası hep endişe, inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla,

inşallah cnm. hayırlısı allahtan bekleyip sabretmekten başka çaremiz yok. senin kontrolün ne zaman?
minişlerin nasıl bakalım. kardes kardes büyüyolardır ne güzel yalnız değiller:)))

Haftaya cuma gidecegiz nasipse. Cok heyecanliyim :)

Hayirli olsun arkadasim. Allah tamamina erdirsin. Doktorun kimdi? Ben 3 tedavimi de Nur Hanim'la goturdum, simdi Mustafa Bey'le devam ediyorum ancak benim minikler ikizse ilk kontrol sonrasi bir perinatologla devam etmem gerekecek.

Son düzenleme:

memorialda da pgt yi Volkan Baltacı yapıyor diye biliyorum....benim düşen bebeklerden hiç tahlil yapılmadı bir kere yapıldı ama onda da bişey çıkmadı...

tedavi aşamaları zormu yumurta toplama işlemi ve transfer nasıl oluyor.... darısı tüm isteyenlerin başına

Volkan Baltacı Ataşehir Memorial'a bakıyor canım. Hasta isterse. Arkadaş Şişli'deki hastanede denemiş sanırım az önce diğer topikteyken gördüm. Şişli'nin kendi genetik doktoru var.

Volkan Baltacı Ataşehir Memorial'a bakıyor canım. Hasta isterse. Arkadaş Şişli'deki hastanede denemiş sanırım az önce diğer topikteyken gördüm. Şişli'nin kendi genetik doktoru var.

inciiiii tebrik ederimm cnmmmmmm..
Rabbim tamamına erdirsin. hamileliğiniiiiiiii...sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin inş...
bende dün öğrendim hamiş olduğumu..inşallah diğer aşamalarıda sorunsuz atlatırız..
rabbim isteyen herkese nasip etsin..:26:

Uykucu İnci Uykucu inci:124::124::124::76::76:
Aman alınma:) uykucu dedim diye hormonların hassastır şimdi
Hadi az kalmış canım haftaya cuma
bizimde iki haftamız kaldı doğuma inşallah

Sizi tanımıyorum ama tebrik ederim
İnşallah kucağınıza aldığnız günleride görürsünüz

Uykucu İnci Uykucu inci:124::124::124::76::76:
Aman alınma:) uykucu dedim diye hormonların hassastır şimdi
Hadi az kalmış canım haftaya cuma
bizimde iki haftamız kaldı doğuma inşallah

mervecim nasılsın,hazırlıklar bittimi,bu arada haziran topiğinize bayıldım bu saatte bile full...

mervecim nasılsın,hazırlıklar bittimi,bu arada haziran topiğinize bayıldım bu saatte bile full...

Angel canım hazırlık mı kaldı ohoooo 32. haftada her şeyimizi hazırlamıştık zaten
Evet kimseyi uyku tutmuyor artık hem heyecandan hemde uyunmuyorki rahat rahat
Nasılsın iyi misin?

Angel canım hazırlık mı kaldı ohoooo 32. haftada her şeyimizi hazırlamıştık zaten
Evet kimseyi uyku tutmuyor artık hem heyecandan hemde uyunmuyorki rahat rahat
Nasılsın iyi misin?

iyiyim canım saol,uzun süredir giremiyorum oğlum yürüyor artık ve daha çok oynuyoruz.
zaten uyunmuyorki son aylarda sağa sola dönülmüyor,daralıyosun.
doğunca gör sen heyecanı...Allahım sağsalim kavuştursun bebeğine inşallah...

14 aylık oldu değil mi oğlun şimdi desteksiz yürüyebiliyor mu?
Maşallah oğlişine
Amin canım.nasıl bir şeyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum
Yüzü nasıl elleri ayakları çok merak ediyorum

evet canım yaklaşık 14 ay oldu.evin içinde yürüyor evin dışında korkuyor...düşe kalka yürüyor...aslında yürümeye başladı ama hala sürünmek istiyor:)
bende en çok yüzünü merak etmiştim...Allahım nasıl güzeldi...

Naz yapıyor sana annesi belli senin oğliş nazlı olacak desene

Kime benziyordu peki ilk kime benzettin sana mı eşine mi:26:

Naz yapıyor sana annesi belli senin oğliş nazlı olacak desene

Kime benziyordu peki ilk kime benzettin sana mı eşine mi:26:

nazlı biraz zaten,her anı ayrı güzel,mutluluk kaynağı...
canım ne bana nede eşime benziyordu..mavi gözlüydü bende eşimde kahverengiyiz...
gözleri hala değişmedi mavi,sarışın...şuan eşime benziyor sadece sima olarak ayrıca biz sarışın da değiliz:))
heryeri mucize işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…