Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin.Evet canim Sertac Bey yapcak insallah...Anastesi yapcaklar...anlatirim insallah

iyi bir doktora gittiğimi düşünüyordum ama sanırım oda beni denek olarak kullandı bir tane pıhtılaşma problemim var 2. gebeliğimde iğne kullanmıştım ama bunda doktorum bu iğnelerin faydasının kanıtlanmadığını söyledi ve gerek yok sağlıklıysa yaşar dedi ben iğne kullanmak istememe rağmen eğer bunda da gebelik kaybı olursa pgt ile tüp bebek yaptığımızda kullanırız şansa bırakmayız her türlü önlemi alırız dedi bende genetik probleme odaklandığım için ısrar etmedim ama çok pişmanım önerebileceğiniz bir uzman var mı kızlar

Sevgiciğim pıhtılaşma önemli bir sorun yaratabiliyor. Ama tabii herşey nasip. Doktor da bahane. Sen hangi şehirdesin canım ? Burada birçoğumuz Şişli Memorial'a gitti.

Buyuk ihtimalle bebegin degil senin materyalini calismislardir. Bizde de genetik sorun var ve kurtajdan sonra teste gitti aynen 46 XX cikti.
Tabi kesin bisey diyemem ama boyle bi yanilma olabiliyo ve hep kiz oluyo bu bebekler.
Pihtilasma onemli ama 10 kisiden 8 inde olan bi sorun. Baska sorun yoksa cok da engel olmuyo pihtilasma.
Aslinda dr.un mantikliymis saglikli olan tutunuyo. Ben hamileligimi gec ogrendim pihtilasma iglerine baslamaya gec kaldim ama sorun olmadi.
Hakkinda hayirlisi olsun. Tez zamanda saglikli bi bebegin olur ins.

Akidem çok sağol canım

Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Sevgicim sağol.

Arkadaşların dedikleri gibi bebekte bir şey çıkmayabiliyor ancak anne baba adayında sorun olabiliyor. Akasya'nın dediği gibi işinin ehli bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim. İnşaallah son acın olur.

herkese mrb. nasılsınız kızlar.

inci hamilelik nasıl gidiyor?

merve çok az kaldı seninde.

Saruhan senin tedavi ne durumda?

Canım şikayetlenmek gibi olmasında ne halde olduğum belli değil valla
iShal olmuşum çok kötüyüm.çok su kaybettim
bid eher yerim şiş özellikle ayaklarım bileğim kayboldu resmen ayakkabıları geçtim
çorabım bile olmuyor ayağıma

Sen nasılsın canım ? herhangi bir şikayetin var mı?

dayan mervem sağlıkla kavuşcaksın minnoşa
pek az kaldı

dayan mervem sağlıkla kavuşcaksın minnoşa
pek az kaldı

Evet mattikam az kaldı inşallah ama bu sıcaklarda ne kötü ya
menopozlu kadınlar gibi yanıyorum anlatamam
eşimin tişörtlerini giyiniyorum
Sen bu kadar ağırlaşmamıştın demi:26:

herkese mrb. nasılsınız kızlar.

inci hamilelik nasıl gidiyor?

merve çok az kaldı seninde.

Saruhan senin tedavi ne durumda?

İyi gidiyor çok şükür canım.

Sen nasılsın?

İnci bir aksilik yoktur inşallah gel arada yaz ben iyiyim diye bebişkom

İyiyim canım hamdolsun. İnşaallah kuzular da iyidir. Gün sayıyorum kontrol için

Az kaldı mervem dayan

Son düzenleme:
ağırlaşmadım gibi geliyodu bana ama bilmem ki
eşin tişörtlerini giymeden hamilelik olmaz zaten
temmuz ağustos o sıcaklarda çok zordu, bebeğin suyu az diye sıcağa çıkmıyodum su iç iç bi hoş olmuştum
senin lohusalık sıcaklara gelcek tam o da zor olur aman her zamanın her mevsimin ayrı zorluğu kolaylığı var
sağlıkla doğsun da allahın izniyle

İyi gidiyor çok şükür canım.

Sen nasılsın?

İyiyim canım hamdolsun. İnşaallah kuzular da iyidir. Gün sayıyorum kontrol için

Az kaldı mervem dayan

incim nasılsınız kuzular iyiler inş, var mı belirti fln ne durumdasın

İyilerdir umarım canım
Uyku dışında farklı bir şey yok şu an. Günde 14-15 saat uyuyorum neredeyse

Sizin ziyaret nasıl geçti?

inci canım nasılsın??
uyuman ne güzel sen uydukça minişlerin büyüyodur:))
allahım sağlıkla tamamına erdirir inş. güzel haberlerini almak için takip ediyorum burayı..
bende haziran temmuz artık hangi ay uygun olursa şartlar dondurulmuşlarla tekrar denemeyi planlıyorum.
hakkımızda hayırlısı inş. bu sefer olur. dualarını eksik etme lütfen. çok öpüyorum kandine iyi bak..

Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah

Saruhan canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bol yumoşun olur. Kaliteli ve sağlıklı olurlar. iki tanesi önce göbüşüne sonra kucağına gelsin inşallah

arkadaslar kısaca kendımden bahsedıyım bızde sorun sperm azlığı/morfoloji/hareketlilik...yaşım 24...ilk denememi nisanda dondurulmuş 5.gun embrıyosuyla yaptım...hamile kaldım ama 7. haftada kalbı atmadığı için kürtaj oldum...doktorum embrıyonun sorunlu olduğunu o yuzden gelışmediğini söyledi....kendımı cebımı kafamı toparladıktan sonra tekrar denıcem...ama ne zaman bunu ben bıle bılmıyorum..doktor her 5 hamıleden 1nınkı devam etmez bu sansta sana geldi dedi.ama benım içim rahat değil genetik test yaptırcam....tekrar aynı durumu yasamaktan korkuyorum..sizlere sorum su aranızda düşük yaptığı için genetık testı yaptıran ve pgt deneyen varmı?

İyilerdir umarım canım
Uyku dışında farklı bir şey yok şu an. Günde 14-15 saat uyuyorum neredeyse

Sizin ziyaret nasıl geçti?
maşallah canım uyuman pek güzel

Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah
güzel haberler gelsin inş.

tedavi denemeden önce mutlaka eşinin ve senin kandan kromozom analizini yaptırın. burda çok var düşüklerden sonra genetik testte sorunu öğrenen. pgt deneyen de çok.

canım arkadaşımmm bikaç gün oluyo bu topikten bi arkadaş alıntılamış o an gördüm kan değer sonucunu güzel müjdeni ama yazamadım kusura bakma maşallah tatlım kocamannnn tebrikler dualarımız kabul oldu şükür inşallah keyfini doya-doya çıkarırsın 9 ay boyunca sıkıntısız ilerlesin o minnak bebişkoların vaktinde ve sağlıklıca kucağına konsunlar inşallah çokkk sevinçliyim çokkkk darısı tez zamanda sııntısızca bekleyen dostlarımıza tüm hasretler sona ersin sağlıkla-keyifle inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…