- 16 Ekim 2010
- 81
- 0
- 96
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.801
haklısın canım ne kadar olumsuz düşünmek istemesek te yinede bir tedirginliğimiz var rabbim inşallah birdaha yaşatmaz kötü tecrübelerimizi ve inşallah sonunda bizde meleklerimize kavuşuruz.. belkide seninle karşılırız aynı tarihlerde gidicez yaa..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
inş. karşılaşırız karşılaşmasak bile burdan tecrübelerimizi paylaşabiliriz...
hayır canım kayınvaldemle birlikte kalıcam eşim arada gidip gelicek.. hayırlısı olsun inşallah yumurta toplama işlemini Sertaç bey mi yapıcak umarım iyi geçer ve hayırlısı olur
pazartesiden sonra yumurta toplamı işlemi nasıl geçtiğini anlatırmısın...
Amin canım dostum... İnşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.. Ben de bir inanabilsem sorunsuzca anne olabileceğime. Rabbim kalbime ferahlık versin. Artık bunun için dua ediyorum. Zira o kadar saçma sapan şeyler düşünüyorum ki, en uç fikirler geliyor ki zihnime duysann bu hatun delirmiş dersin
Sevgiciğim pıhtılaşma sorunun olabilir mi ? Ya da rahimle ilgili bir problem:26: Tavsiyem alanında çok iyi bir riskli gebelik uzmanı ve genetikçi ile görüşmen...
iyi bir doktora gittiğimi düşünüyordum ama sanırım oda beni denek olarak kullandı bir tane pıhtılaşma problemim var 2. gebeliğimde iğne kullanmıştım ama bunda doktorum bu iğnelerin faydasının kanıtlanmadığını söyledi ve gerek yok sağlıklıysa yaşar dedi ben iğne kullanmak istememe rağmen eğer bunda da gebelik kaybı olursa pgt ile tüp bebek yaptığımızda kullanırız şansa bırakmayız her türlü önlemi alırız dedi bende genetik probleme odaklandığım için ısrar etmedim ama çok pişmanım önerebileceğiniz bir uzman var mı kızlar
Buyuk ihtimalle bebegin degil senin materyalini calismislardir. Bizde de genetik sorun var ve kurtajdan sonra teste gitti aynen 46 XX cikti.kızlar son bebek haberi inciden gelmiş çok sevindim öncelikle inciye hayırlıolsun Allah tamamını erdirsin diyorum.Çok sık giremesemde takip etmeye çalışıyorum Bana gelince 3-4 gündür üzüntüden mahfoldum yine 3. kayıptan sonra bebek genetiğe gitmişti ve sonuçta normal kromozoma sahip hiçbir anomali olmayan bir kız bebek olduğu yazıyor aklımı yititiricem bnim bebeklerim neden gelişmiyor kalbi atmıyor tam sebebi bulundu bizde genetik problem var derken bebek sağlıklı çıktı kızlar ümitlerim tükeniyor 2 ay sonra pgtye başlıycaktık bugün ilk adetimi oldum ama sağlıklı olduğu halde bebeğin gelişimi durduysa pgt de yapsam sonuç değişmez diye korkuyorum varmı bana akıl verebilecek ne yapıcağımı bilemiyorum?????????
İnci cnm cok sevindim cokkk,,güzel haberlerine tebrik ederrim cnm dualarımız kabul oldu ..İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım..geçmişi düşünüyorum yasadıklarını sen hep sebaat ettin cnm Rabbim güzel gönlüne göre verdi sükür ..buradaki tüm hamile haberlerine çok seviniyorum ama senin yerin ayrı... Sana daha önce yazmak istedim ancak 3 haftadır cok hastayım memelekete gittim ve grip oldum ama ilaç da almayınca cok agar geçirdim,ista döndüm bugun randevum inşallah bebişim etkilenmemiştir..daha yazmak isterdim ama rahatsızım..cok öpüyorum..tum arkadaslarada sevgiler diliyorum..
kızlar son bebek haberi inciden gelmiş çok sevindim öncelikle inciye hayırlıolsun Allah tamamını erdirsin diyorum.Çok sık giremesemde takip etmeye çalışıyorum Bana gelince 3-4 gündür üzüntüden mahfoldum yine 3. kayıptan sonra bebek genetiğe gitmişti ve sonuçta normal kromozoma sahip hiçbir anomali olmayan bir kız bebek olduğu yazıyor aklımı yititiricem bnim bebeklerim neden gelişmiyor kalbi atmıyor tam sebebi bulundu bizde genetik problem var derken bebek sağlıklı çıktı kızlar ümitlerim tükeniyor 2 ay sonra pgtye başlıycaktık bugün ilk adetimi oldum ama sağlıklı olduğu halde bebeğin gelişimi durduysa pgt de yapsam sonuç değişmez diye korkuyorum varmı bana akıl verebilecek ne yapıcağımı bilemiyorum?????????
herkese mrb. nasılsınız kızlar.
inci hamilelik nasıl gidiyor?
merve çok az kaldı seninde.
Saruhan senin tedavi ne durumda?
Canım şikayetlenmek gibi olmasında ne halde olduğum belli değil valla
iShal olmuşum çok kötüyüm.çok su kaybettim
bid eher yerim şiş özellikle ayaklarım bileğim kayboldu resmen ayakkabıları geçtim
çorabım bile olmuyor ayağıma
Sen nasılsın canım ? herhangi bir şikayetin var mı?
dayan mervem sağlıkla kavuşcaksın minnoşa
pek az kaldı
İnci bir aksilik yoktur inşallah gel arada yaz ben iyiyim diye bebişkom
Evet mattikam az kaldı inşallah ama bu sıcaklarda ne kötü ya
menopozlu kadınlar gibi yanıyorum anlatamam
eşimin tişörtlerini giyiniyorum
Sen bu kadar ağırlaşmamıştın demi:26:
ağırlaşmadım gibi geliyodu bana ama bilmem kiEvet mattikam az kaldı inşallah ama bu sıcaklarda ne kötü ya
menopozlu kadınlar gibi yanıyorum anlatamam
eşimin tişörtlerini giyiniyorum
Sen bu kadar ağırlaşmamıştın demi:26:
İyi gidiyor çok şükür canım.
Sen nasılsın?
İyiyim canım hamdolsun. İnşaallah kuzular da iyidir. Gün sayıyorum kontrol için
Az kaldı mervem dayan
incim nasılsınız kuzular iyiler inş, var mı belirti fln ne durumdasın
İyilerdir umarım canım
Uyku dışında farklı bir şey yok şu an. Günde 14-15 saat uyuyorum neredeyse
Sizin ziyaret nasıl geçti?
Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah
maşallah canım uyuman pek güzelİyilerdir umarım canım
Uyku dışında farklı bir şey yok şu an. Günde 14-15 saat uyuyorum neredeyse
Sizin ziyaret nasıl geçti?
güzel haberler gelsin inş.Slm canim...benim bugun yumurtalar toplandi...yarin haber gekcek kactane döllendi...carsamba biopsi yapilcak emryolar...cuma transfer hayirli olur insallah
tedavi denemeden önce mutlaka eşinin ve senin kandan kromozom analizini yaptırın. burda çok var düşüklerden sonra genetik testte sorunu öğrenen. pgt deneyen de çok.arkadaslar kısaca kendımden bahsedıyım bızde sorun sperm azlığı/morfoloji/hareketlilik...yaşım 24...ilk denememi nisanda dondurulmuş 5.gun embrıyosuyla yaptım...hamile kaldım ama 7. haftada kalbı atmadığı için kürtaj oldum...doktorum embrıyonun sorunlu olduğunu o yuzden gelışmediğini söyledi....kendımı cebımı kafamı toparladıktan sonra tekrar denıcem...ama ne zaman bunu ben bıle bılmıyorum..doktor her 5 hamıleden 1nınkı devam etmez bu sansta sana geldi dedi.ama benım içim rahat değil genetik test yaptırcam....tekrar aynı durumu yasamaktan korkuyorum..sizlere sorum su aranızda düşük yaptığı için genetık testı yaptıran ve pgt deneyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?