Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci canım çok duygulandım heyecanlandım okurken,ağladım inan ki...kendim gibi hissettim yaşananlar benziyor tabi...Allahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin,bebeğinle çok mutlu ol inşallah...

Sagol canim. Saglikka kavusurum yavruma insaallah.

Tebrikler inci, o kalp 9 ay boyunca pıt pıt atsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sagolasin seles. Amin insaallah.

İnci bebeğini görmüşsün sesini duymussun Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bi ses o kalp atışı :)

Sagol canim. Amin... Sizlerin de guzel haberlerini alacagiz insaallah...

inciiiiiiiiiiii hayırlı olsun canımmmm...NurAllahım 40.haftalara ulaştırsın seni amiinnnnn.....

mervenin olduğu gibi sanada gün sayarız burdaaa

bizde nerdeyseee yineeemmmm erteliyordukkk okadar üzüldümki ağladım zırladım eşimin yanında falan bıraktım salya sümük ertelemedik ama nasıl yanıma gelip gidecek orası meçhul

evi sultanahmete çevirmiş vaziyetteyim,yatıom kalkıom dua ediom hakkımda hayırlısı olsun insallah , daha aksilik vs kaldırcak durumda değilim insallahta çıkmaz

arkadaşlar merhabalar...size bir şey sormak istiyorum.ben bir yılda iki düşük yaşadım.nedenini araştırmaya başladık şu an ki doktorumla,kan pıhtılaşması ,hormonlar eşim ve benim genetik sonuçlarımız temiz geldi çok sükür..doktorumuzla tüp bebek tedavisine başladık iğnelerimi yapmaya başladım ama doktorumuz pgt yapalım dedi.çok pahalı bir test ve burdan okudugum kadarıyla genetikte bir sıkıntı çıkanlara veya daha önce engelli evladı olanlara bakılıyormuş sanırım.bizim temiz çıktı benimde ,eşiminde ailesinde engelli bir birey yok.sizce ben bu testi yaptırmalı mıyım?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Dilerim bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur.

Erken haftalarda tekrarlayan düşüklerde en çok pıhtalaşma, genetik anomali, rahime bağlı sorunlardan şüphelenilir. Bazan anne ve babada hiç bir genetik hastalık olmazken çocuklarda ola biliyor, mesela trizomi 13 , daun gibi hastalıklar geçici olmayıpp, çocuğun kendisinde ortaya çıkan genetik hastalıklardır. Sizde de bunun gibi olmuş ola bilir. Bazan çeşitli etkenlerden yeni oluşan embriolarda yeni mutasyonlar oluşa biliyor ki, bunların bazıları hayatla bağdaşır ve hasta çocuk doğulur, bazılarıysa hayatla bağdaşmadığından bebek erken dönemlerde kayb edile biliyor.

Benim sana tafsiyem: eğer maddi gücünüz varsa mutlaka pgt yaptırın. Rabbim bu tedaviyi sizin için her açıdan kolaylaştırsın. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

hayırlısıyla sağlıkla, mutlulukla gelsin. rabbim bizlerede kısmet etsin.
inş. cok kolay olur doğumun.allaha emanet olun ikinizde..

ayyy incimmm cnm arkadaşım gözünaydın tebrik ederim.
tüylerim diken diken oldu okurken. maaşallah cnm fındığına.
1 tane olsun sağlıklı olsun. önemli değil ikiz olması. rabbim senin için en iyi olanı kısmet etmiştir.
eşini, seni hayal ettimde valla ağlıycam ne kadar güzel bir duygu yarabbim bizlerde görecekmiyiz o günleri.
dualarına amin diyorum cnm. allaha emanet olun sizde kendine cok iyi bak öpüyorum..

Heralde Ayla Barboros gitcem Tinaztepe Buca da....23.5 Persembe insallah..

Sen misafirhanede mi kaliyorsun? Kac gun igne vurulcan? Yasin kacdi bide canim?
ben amcamlarda kalıyorum cnm yaşım 29 iğnelere kaç gün devam ediceğimi bilmiyorum ...

amin cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. birde ohss ne demek cnm

Saruhanım Perşembeyi iple çekiyorum ,İnşallah müjdeni alırız, inan dualarım seninle ...Sanırım senin pozitif sonucun benim kararımı netleştirecekNeyse ben bu arada Volkan beye gittim banada PGT dedi , uzun uzun anlattı sağolsun ama benim PGT ile ilgili bazı çekincelerim var , moralini bozmamak için yazmıyorum onları sordum haklı olduğum konular varmış gerçektende ...Bakalım bu arada Genartı çok sevmedim , ne bileyim 80 lerden kalma geldi bana , kızma sakın sanırım daha şık en azından temiz bir yer bekliyordum , biraz tuhaf geldi ...Aaa birde sanırım Volkan Bey yakında İst a yerleşecek Ufuk Ünv de idi biliyorsun , İst Ünv ne geçmiş , şimdilik gidip geliyormuş ama yakında tamamen gidecek gibi..Bu da aklımı karıştırdı tedaviye başladıktan sonra ya giderse naparım ben ...Böyle işte kafamda bunlar gibi milyonlarca soru var , nolur bana müjdeni ver yoksa psikolojim iyice gidecek :18:

Slm canim cok sukur...bekle bekle yazmadin....Volkan Beyin tasincagindan haberim yok canim...Benim icin önemli olan kendi alaninda iyi olmasiydi....ya Ankara ya Istanbul da vardi bende Ankarayi secdim....burdaki merkezlerde Ankaraya yolluyorlardi ama biz yerinde yapdirmak istedik....kafandaki soru isaretleri gittimi canim? Rahatladin mi?Sen tedaviye baslarsan yarida birakip gitmez canim....Hakkinda hayirlisi insallah...iveeet Persembe cok heycanliyim

Şeker ben senin adına senden çok heyecanlıyım iyimi Kafamda hala bazı sorular var PGT ile ilgili bunlar ...Sana bişey sorcam koca ülkemizde sadece 2 dr mu var bu işi yapan ...

Şeker ben senin adına senden çok heyecanlıyım iyimi Kafamda hala bazı sorular var PGT ile ilgili bunlar ...Sana bişey sorcam koca ülkemizde sadece 2 dr mu var bu işi yapan ...

Yok canim burdaki arkadaslar biliyorlardir...ben arastirmadim canim dogrusu direk Volkan Bey le görusduk....Izmirde yok ama Genetikci pgt yapan....Istanbuldan baska hangi sehirler yapior bilmiyorum...anlamadim ki sen niye bukadar takildin pgt ye....tedbir senden takdir ilahi Allah'dan....yaptiran herkes de sanirim bi korku oluyor geneden ama son care ve iyiki var ki saglikli evlat sahibi olanlar var....Rabbim bu imkani vermis bizim gibi durumda olanlara...bak canim yanlis anlama ama yasin ilerledikce zorlasiyor yumurta gelisme ve sayisi...kendini toparla ve saglikli bi karar verirsin insallah

Herkese iyi geceler.

Saruhancim hayirli haberlerini almak nasip olur ins. Cok heyecanliyim senin adina.

Vada neden tereddut ettigini bir anlayabilsem :) Saruhanin dedigi gibi zaman
acimasiz bir sekilde ilerliyor. Bir yerden baslamak gerek. Korkularini en iyi biz anlariz ama korkarak elimize bir sey gecmiyor.

Canım İncim anlıyorsun değilmi korkularımı?Tatlım PGT ile ilgili bir kaç yüz makale okuyunca beynim bulandı sanırım ....Ama sayenizde bunuda aşıcam , Saruhan sayesinde dr a gittim , devamıda gelecek inşallah

Tatlım canım moral kaynağımsın sen benim biliyosun dimi , hep yaz bana hatta atla gel hep dibimde dur benim kafam karıştıkça konuş , acaip rahatlatıyorsun beniBide nolur şımarıklık deme ama ben iki gündür rüyamda ikiz bebek görüyorum ama nasıl desem , çok fena çok zor ikisi aynı anda, hem maddi hem manevi , Allahtan hayırlısı tabi , galiba ben neye saracağımı şaşırdım , psikopat oldum

Gözünüz aydin canim Birtanen saglikli bi sekilde büyüsün insallah...Rabbim sabir ve huzur versin güzel bi hamilelik gecir insallah...

Kizlar cok sagolun. Allah razi oksun. Telefondan yazdigim icin uzun yazamiyorum. En kisa zamanda en hayirli zamanda sizlerin de mujdelerini almak nasip olsun insaallah.

Anliyorum tabi. Aynilarini yasadim. Buradaki
herkes yasadi. Hele o pgt sonucunu beklemek insanin omrunden bir on yil goturuyor desem yeridir. Okuma lutfen yapma. Bilmemek cok daha iyi inan. Bilince isin icinden cikamiyorsun. Once Allah'a sonra doktoruna guven, elinden geleni yap ve tevekkul et.

kuzucum durumların nasıl? Meraktayım seni.. Haber et gelirsen.. Ceee dee iyiyim de

Canım bende bol bol sancı var ama gelen yok
Geceleri uyuyamıyorum bu sancılardan
2 dakika uyuyorum 3. dakika bir anda uyanıyorum
yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…