- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.041
Saruhan canım nasılsın , güzel haberi ver nolur , senin gününü ben sayıyorum totem yaptım seni valla:)
dr.un takip eder canım gerekirse her gün gidersin. ama tuttum dr.unu bebek hazır olduğunda alcak demek ki.
su, kan gelirse ve sancıların düzene girerse acil git durma sakın
Aynen ya doktorumda erken almayacağım dedi geçen gittiğimizde
bugün yoktu başka doktor vardı.seminere gitmiş benim doktor
Bana hiç alttan muayene oldun mu diye soruyor doktor
Olmadığım doktor mu kaldı dedim bende içimden
Evet var incidede akasyadada muhakkak haber veririrm canımtelefonun var di mi kızlarda, öyle bi anda doğuma falan gidersin habersiz bırakma bizi.
Merveeeeeee durumlar nasıl? Sancıların ne alemde ? Rabbim kolaylaştırsın.
Canım çok teşekkür ederim.Öyle deme üzüldüm şimdihepinize hayırlı kandiller
incimmmm yarın büyük gün deseneeeerken miden bulanıyorsa bence ikiside tutmuş bebişlerin
mervecimmm sanada az kalmış doğumuna Allah kurtarsın hayırlısıyla.. cennet kokulu bebişine kavuşmana az kaldı deseneeyaww bak böyle dedim diye sanki oturduğum odada bebek var..ve heryer bebek kokuyor böyle misss misss ..miisler gibiii eşimde yok nöbetçi kafayı yiyoru sanırım yavaştan
sümeyyecim senın ne zamandı randevun bebişinin cinsiyetini öğrendinmi?
özlemcano geçmiş olsunnn..resimlerinizide gördüm maşallahh çok tatlı çıkmışsınız
tuliprosa 7 haftan kalmış senindesanada hayırlı doğumlar sendemi sezeryan yoksa normal mi istiyorsun?
Saruhan aramızda en heyecanlı olan sensın sanırım..bide mervebu kandil gununde ikinizde hayırlara çıkın insallah..
melek84 hoşgeldin aramıza.. benimde aileden kimsede yokken benim dnam bozuk canım..belki sizinde öyledir kimbilir.. mesela benim oluşumumda birtane genin bölünmesi gerekırken bolunmemiş..ve benım kromozom sayım 47xxx mozaik hatta genetikçi doktor iki kez inceledi benim kan hucremi ikisindede %51 lik çıktı.. Allaha şükür sadece bende problem eşimde hiç bişicik yokbende ilk defa pgt yaptırıcam umarım ilk seferde başarılı sonuç alabilirim.. sende kendini yalnız hissetme gel yanımıza ,,, merak ettiğin ne varsa sor.. hakkımızda hayırlısı..
binbirgece aramızda ilk maratona başlayan sensinn tebrik ederimmm,,hayırlı olsunnn arkandan kalabalık olarak geliyoruzz ona göreee birde 4litre kadar su içmen gerekiyormus ohss olmaman için bi topikte okumustum bende şimdiden 4litre olmasada içeceğim su miktarını çoğalttım yumurta toplanma gunune kadar 4 litreyi bulacak ama içtiğim su miktarı .. insallah bu tedavı suracınde başımıza olumsuz herhangi bişey gelmez canım :18:
akasya...bubus..arman..melisdilek..melek84...vadaaa(senide ekliyorum cnm kararın kesin sanırım pgtye) ve beenn haziran adetlerimizi bekliyoruz dört gözle anlaşılanyaww bunun bile heyecanı oluyor işteee
Evet var incidede akasyadada muhakkak haber veririrm canım
Şİmdilik aynı seyirde devam ediyor
o kadar sancıya açılma olmamasıda ilginç
slm arkadaşlar bende dün itibari ile pgt için gonalf iğnelere başladım... gonalf iğnenin ismi ankara GEN ART de .. umarım hayırlısı olur sertaç bey doktorum...
iğnelerin yan etkilerinden ve yumurta toplama işleminden korkuyorum.. ama doktor basit bir işlem dedi... hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Evet var incidede akasyadada muhakkak haber veririrm canım
Şİmdilik aynı seyirde devam ediyor
o kadar sancıya açılma olmamasıda ilginç
geçmiş olsun mervecim,bebeğin artık çıkmak istiyor,hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...
Ilk gebbelikte normal acilma olmamasi
Ben ilk kizda 1 hafta cektim geceli gunduzlu gidiyordum acile artik ebeler hemsireler bana alismislari acir olmuslardi halime dogum yaptigimi duyan ziyaretime gelmisti o dereceydi sanci var acilma yoktu alttan fitil vererek acilma yaptirdilar oda olmamisti en sonunda belimden igne vurdular sanciyi kesti tabi mecbur suyuda patlattilar 3 saatte 10cm acila oldu. Ve cok kolay dogum olmustu cunki sanciyi pek hissetmiyordum
Merhaba merve hatırladığım kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyordun. Doğumdan ne kadar önce iğneleri bıraktırıyorlar.Sen bıraktın mı?
Kızlar incim mesaj atmış.Maşallah bebeğin kalp atışını duymuşlar görmüşler bebeği bir taneymiş
MaşeAllah kuzucuğa. Bir tane olması da iyi oluş, inci amelyat olduğu için korkuyordu ikizden. ElhamduLillah. Rabbim sağ-salim doğurmasını da nasip eylesin. Amin. Darısı tüm bekeyenlere inşeAllah. Keşke kendisi de bir şeyler yazsa, çok mutlu olmuşdur, çok heyecanlı bir buluşmadır
Kızlar incim mesaj atmış.Maşallah bebeğin kalp atışını duymuşlar görmüşler bebeği bir taneymiş
çok güzel bi haber bu
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:118::118::118::118::118:
pozitifi aldığında halaya durmamız lazımdı geç bile kaldık
:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?