Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bakalım kapıyı tıklattı
Ama daha gelmiyor beni sabırsızlandırıyor
Sancılarım tatlıda canım yanıyor bazen itiraf etmek gerekirse
Olsun bu halimize bin şükür ALlah sizlerede nasip etsin inşallah
Haber veririm tabi size acil doğuma felan gidersem

kız merve sen dur minnoş zaten çıkıcam diyo biz çekeriz halayı

Son düzenleme:
kız sen dur minnoş zaten çıkıcam diyo

Hehe sorma ya zaten gerginim mattikam k.validem geliyor yarına
Temizlik yaptım bu halimle söylendim söylendim durdum
Neden böyleki annem geldiğinde hiçbir yere dokunmuyorum bile
Ama k.valideler hep ağırlanmak istiyor
Şimdide belime bi sancı girdi gerginlikten galiba
Hiçte aramadı aman bir iş yapma ben gelirim yapınca diye
üstüne üstelik kadın tutarsın felan diyordu
İnsan bir arar bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar ne değişik bir kadın yaa

mervee kızın doğsun yumuk yumuk mis kokulu ne güzel bişey yaa. ağrın sızın çok olmaz inş. kim bakcak doğumdan sonra size?
kv fln ne alemde

hah ben de tam bunu sordum. gelmese olmaz mı yaa. benimki gibi doğumhaneye girmeye çalışmasın da
dokunmasaydın yine hiçbişeye gamsız olcaksın biraz. alttan aldıkça ince düşündükçe tepene çıkıyolar.

mervee kızın doğsun yumuk yumuk mis kokulu ne güzel bişey yaa. ağrın sızın çok olmaz inş. kim bakcak doğumdan sonra size?
kv fln ne alemde

İnşallah.. çok heyecanlanıyorum nasıl bir şey acaba
K.V Yarın geliyor annemde benden haber bekliyor işte
Oda doğumdan sonra ne kadar kalsam kar diyor
bizim minnoş ne zaman teşrif edecek bakalım
Annem bakar bana k.valideye ihtiyacım yok aslında ama olmaz
Onunda torunu ilk torunu üstelik

mervee çok sohbet edesim var senle de ahmetcik uyandı. yorma kendini gelen gelsin kendi pişirsin yesin

Bende ondan korkuyorum ama benimki sezeryan olacak ya ameliyathaneye girmeye kalkışır buda
Utanması yok perdesi yok kadının
Bende yaptıktan sonra pişman oldum neden yaptım ki
Şimdi benim nazlanmam gereken vakit değil mi?
Gelsede bir yemeğimi yapsa ona razıyım
Ayaklarım çok şişiyor aşırı derece ve uyuşuyor bir şey yaptığım vakit
KOrkuyorum felçlik felan geçiririm diye açıkçası:26:

mervee çok sohbet edesim var senle de ahmetcik uyandı. yorma kendini gelen gelsin kendi pişirsin yesin

Oyy yerim ben onuuu fotoğraflarına bakacaktım dur onlara bakayım
hadi sen oğlişnle ilgilen başka zaman görüşürüz öptüm sizi

Gunaydin canlar. Aksam eve gec geldik girip yazamadim. Bilgisayar bir sure iptal zaten. Kaynanamlar da burada. Sagolsun merve haber vermis. Akasyam ifade verecegim sana :)

Gelelim benim findiga Dun inanilmaz bir sakinlik vardi uzerimde. Karnimda batma oldukca bebegimin orada oldugunu hissediyordum ama esim asiri heyecanliydi. Pgt sonucu beklerken bile onu bu kadar telasli gormemistim :) Muayeneye hazirlanirken geldi yanima. Doktor bakiyor ses yok. Bir an korkmadim degil. Sonra titrek bir sesle tek mi dedim :) Evet dedi. Ve sonra gorduk minigimizi Allah cok buyuk... Belli oluyor resmen kuzumuz Olcumden sonra kalp atisini da duyduk gum gum gum Yok boyle bir an... Esim bayilacakti heyecandan Doktor anlatiyor esim ardi ardina soruyor hersey iyi mi yolunda mi bir doktora bir bana Doktor guluyor Kac yillik evlisiniz dedi sonunda Halimiz komedi Ikiz olmamasi cok iyi olmus ozellikle senin icin dedi. Degerden dolayi ikiz bekliyordum acikcasi ama cok da korkuyordum hep dua ettim Allah'im saglikla zamaninfa dogurabilecegim kadar nasip et diye. Tek nasip etti. Insaallah yavrum sagliklidir ve saglikla kucaklarim. Inci tanem saglikla gel insaallah

Allah bu duyguyu hepinize yasatsin kader arkadaslarim. Her daim dualarimdasiniz...

Canim benimmm cok cok mutlu oldum sanki kendim almisim bu haberi okadar yani hadi minik kuzu buyu cabuk gel dunyaya su guzel anneni sende tani inan sen bizlerle paylasmak istemiyeceksin anneni bunca zaman sizinleydi birakin annemi artik benim diyeceksin
Sag salim kucagina alirsin insallah kac haftalik olmus suanda

mrb canım evet az kaldı benimde. ilki sezeryan olduğu için bu kesin sezeryan olacak.

Kızlar incim mesaj atmış.Maşallah bebeğin kalp atışını duymuşlar görmüşler bebeği bir taneymiş

çok sevindim inci. allah miniğine sağlık sıhhat versin. tek olsun bizim olsun. dün bende gittim kontrole. 2.165 gram olmuş.

Ozlemim sagol kuzum Allah razi olsun Bugun itibariyle 7 haftaligiz

çok sevindim inci. allah miniğine sağlık sıhhat versin. tek olsun bizim olsun. dün bende gittim kontrole. 2.165 gram olmuş.

Sagol canim. Aynen oyle.
Masallah size de

çook sağol cnm benim hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

inci canım çok duygulandım heyecanlandım okurken,ağladım inan ki...kendim gibi hissettim yaşananlar benziyor tabi...Allahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin,bebeğinle çok mutlu ol inşallah...

Son düzenleme:

Tebrikler inci, o kalp 9 ay boyunca pıt pıt atsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnci bebeğini görmüşsün sesini duymussun Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bi ses o kalp atışı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…