- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.341
Allah razı olsun Mervem..Ben ayın 20'sine randevu aldım kızlar. Kısmetse uzun protokol başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İskorpit canım galiba biz seninle beraber gireceğiz bu yolaBuna sevindim..
Hadi bakalım canım Başlıyorsun demek.Vakit geldi inşallah bu kez nasip olur yavruna sağlıcakla hayırlısıyla kavuşmak
İnşallah Mervem.. Hayırlısı Allah'tan. Sen neler yapıyorsun ? Taze annelik nasıl ? Anlat biraz ? Erva nasıl ?Bebek kokusu alalım da moralimiz yerine gelsin
Merveee kızçeni gördüm.. Çok şeker maşallahAma sanki babaya benziyor gibi Buraya da eklesene kuzum.. Haziran topiği kadar bizim de hakkımız var
Melisçiğimmm tedavin hayırlı olsun canım. Dualarım seninle.. Sonu bebişli olsun inşallah.. Moral bozmak yok. Ümidini yitirme. Allah ol dediyse tek tanen seninle olur
Canım ne yapalım annem burda işte sağolsun o evle ilgileniyor bende bebekle ilgileniyorum
Uykusuz geceler malum emzir uyut altını değiştir gazını çıkar derken saatler su gibi akıp geçiyor
Ben Erva yokken ne yapmışım neyle uğraşmışım diyorum anneme
İnşallah sizede nasip olsun
Merve Erva benim fotoğraftaki bebişe benziyor sankiBoşver babaya benzesin.. Güzel bir kız olacak.. Belli Hatları güzel minnoşun
Erva yokken 7724 pcdeydinHele geceleri.. Ne yapacannnn .. Mecburrrrr.. İnsan yalnızken evde yapacak birşey bulamıyor. Nete sarıyor. Ben de öyleyim. Anneciğine selamlarımı ilet. Ellerinden öpüyorum. Ahhh analarımız. Onlar olmasa halimiz ne olurdu. Allah başımızdan eksik etmesin onları
evettt canımmm aynı andaa başlıcazzz insallah güzel haberler vererek topişimizi coşturcasssAllah razı olsun Mervem..Ben ayın 20'sine randevu aldım kızlar. Kısmetse uzun protokol başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İskorpit canım galiba biz seninle beraber gireceğiz bu yolaBuna sevindim..
Rabbim hayırsız ve kabul görmeyeceği duaları hayırlı ve kabul göreceklerle değiştirsin insallah canım benimmm..canım yazdıklarını içim titreyerek okudum. neler yaşamışsın. aynı şeyleri yaşamayan anlamaz. çok ihlaslı bir insansız. Önemli olan bu dünyadaki yerimiz değil Allah katındaki yerimiz. inanıyorumki sen Allah katında sevilen kullarının arasındasın. bu dünyada imtihanın büyük olmuş ama inş kazananlardan olmuşsundur.
bana dua edeceğim demişsin Allah senden razı olsun. senin duanı almak benim için büyük lutuf. kimin duasının hürmetine kabul olur bilinmezki. belki senin duan kabul olacak.
sende de translokasyon taşıyıcılığı mı var? bizler evlat sahibi olmak için zor yollar katediyoruz ama inş.hayırlısıyla sağlıkla rabbim bize de nasip eder.
diğer tedavide olan arkadaşlarımın da Rabbim yardımcısı olsun. burada bizler birbirimizi anlıyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz. Sizlere sevgilerimi gönderiyorum.
İSKORPİT; Canım duygulanarak okudum yazdıklarını inan ki.Sende çok güçlüsün maşallah.Annene şaşırdım biraz
Ama senin yüreğin öyle güzelki hepsini aşmışsın maşallahEşinin başına gelene şaşırdım
Ben ilahi adalete öyle çok güveniyorum öyle çok inanıyorum ki bir kez daha şahit oldum
Rabbim inşalah seninde evlat hasretini dindirsin.Kucağını boş koymasın
Mervem yerim senin minnoşunuNasıl da çatık çatık bakmış kara kaş kara göz güzeli
Allah yolunu, bahtını açık etsin inş.
Akasyam şafak 8
İskorpit, Allah yaşadığın bunca sıkıntının mükafatını en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla versin sana inş.
merveee bebişin çok tatlı maşallah,Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin inşallah
melisdilek inşallah sağlıklı embriyoların çıkar,çok stres yapma,herşey olacağına varıyor...
iskorpit canım yazdıklarını okurken çok duygulandım,Rabbim öyle güzel evlatlar nasip etsin ki,kıymetini bilen yüzünü güldüren evlatlar olsun inşallah hayırla sağlıkla...tabii bizlere de kızlar inşallah:)
incii isimleri paylaşsaydın ya,merak ettim....
mattika canım sağoollllmervee çok güzel Erva maşallah
alımlı güzel bi kız olucak
inci hamilelikte rüyalar çıkıyo ne gördün isim olarak?
iskorpit melisdilek akasyam ve bütün kızlar hep okuyorum takipteyim dualarımdasınız
Mustafa Emre gördüm :)
Tek isim de değil çift isim görmüşüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?