- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.361
merveee bebişin çok tatlı maşallah,Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin inşallah
melisdilek inşallah sağlıklı embriyoların çıkar,çok stres yapma,herşey olacağına varıyor...
iskorpit canım yazdıklarını okurken çok duygulandım,Rabbim öyle güzel evlatlar nasip etsin ki,kıymetini bilen yüzünü güldüren evlatlar olsun inşallah hayırla sağlıkla...tabii bizlere de kızlar inşallah:)
incii isimleri paylaşsaydın ya,merak ettim....
seles tebrık ederimm Allah tamamına erdirsin insallah
mervecim seni üzmek istemediğim için soramamıştım (merak ediyordum pgtli mi normelmiydi kızın diye) şimdi melisdileğin msjında okudum ve bir kez daha sana masallah demek istiyorum canım..yavrucağın çook sanslı senin gibi bir annesi olduğu için..
annem bana hamileyken bazı testler yapılmış ve benım hem bedenen hemde zihnen özürlü doğacamı söylemiş doktorlar.. aldırmak istenişler annem razı gelmiş babam istememiş..bir ömür kim bakacak sorunsalı olmuş..doktorlar fazla yaşamaz zaten alalaım demişler anneme.. neyse ben 9ay 10 gün sonra doğmuşum herkes erkek sanmış.. (annem zaten sırf erkeğim diye beni aldırtmaktan vazgeçmiş)..doğduğumda tamamen kel mişim :) saç-kirpik-kaşlarım yokmuşş :))) birde kulaklarımdan biri normalken diğeri nasıl tarif etsem gamzeli şeklindeymiş canım (ki hala öyle) annem benim kız olduğumu görünce (ablam var zaten bide 9ay 10gun kalmışım erkek diye sevmiş hep beni)ve sakat(kulağımın bi kısmı gamzeli ) olduğumu görünce depresyona giriyor..ve beni emzirmeyerek ölüme terkediyor..babam dayanamıyor önce teyzemi çağırıyor ,,ardından halamı... böylece 2 tane süt annem oluyor.. ancak bu zamana kadar annemle hep aramız acıktır soğuktur bizim..babam her daim üzerime titremiştir diğer kardeşlerimden(3 kaderşiz ben ortancıyım en kucuk erkek) tabii bu zaman zaman kıskanclıklara neden olmustur aramızda.. kardeşlerim kucukken kavga ettiğimizde bana dedikleri sen başkasının cocugusunnn babam seni evlat edinmiş demeleri ,hep kulaktan kaybetmişim yani :))) ben liseye giderken ablam tlfnu actıysa arkadaşlarımın yanında banaa özüürrrlüüüüüüüü seni x cağırıooo tlfna yada kapıyaa gel falan demesi (ablam benden 3 yaş buyuktur bu arada) ilk zamanlar çok sınır olurdummm ama şimdii komik geliyorr :)))
okullarda sınfımda alay konusu ,,en çirkin kızı seçilmem vs.. diyorum amann bee ne kulakmıss bendeki deşimdi 29 yaşındayım ara ara diyorum acaba estetik yaptırsam mı diye ama diyorum bana bi sağlık acısından bir zararı yokki.diğeri gibi çok net duyuyorum . oyuzden vazgecıyorum ,, benı seven boyle sevsın dıyorum Allaha şükür eşimle tanıstığımdan bu yana bi kere bile bana bu konuda iğneleyici..aşağılayıcı,kucumseyıcı birşey demedi.. arkadaslarımla tanıstırdığımda ve arkadasım imaa ettiğinde ,,kulağıma eğilip sen daha güzelsin demesi bana yettide arttı bile ancak kv le aramızdaki en büyük sorun oldu.. oda haklı tabiki kendince ama bana özürlü özürlü derken kendi oğlu benim kocamın kulak zarını böcek yedi ve kulağı delik olan kocam şimdi duymuyor..hemde kocamla benim aynı yondeki kulaklar bu kadar olur... o yuzden her zaman derim ki Allah büyük.. (bu arada kv hiç bi şekilde beddua etmedim ama çok gücüme gitmişti sevdiğim adamın annesi sonucta )hee zihnimde yerinde bu arada maliye lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ,kısmetinde varsa eğer memur olmak istiyorum
bunca yaşadıklarım evdeki ayrı okul ,dersane dışarıda baskılara karşı dışlamalara karşı (özürlyümyaa vayyy ne kulakmış arkadas) ben asla mızmız bir kız/kadın olmadım.. daha da güçlendim..sabretmek neymiş öğrendim.. ayaklarım yere hep sağlam bastım.. ve 3 yıl önce kendi adıma bir devrim yaptım bunca yıl beni üzen,üzmeye çalışsan,,kaale almayan kim varsa hepsini sildim hayatımdan ve şuan o kadar mutluyumki o kadar hafifimki sırtımda bir yuk kalkmıs gibi hıssedıyorum ve daha önce neden yapmamısım diyorum ..iyiliğimi hoşgörümü suistimal edenlerde bi yere kadar demi amaa ben bir insanım ve dünyaya bir kere geliyorum..diye bir felsefe türettim kendime artık bu mantıkla yaşıyorum bunları sana özelden yazacaktım mervem.. ama dedimki şu topikte gizlim saklım olmadı bu güne kadar...oyuzden buraya yazmaya karar verdım... ve sen bu dünyadaki sınavını insallah Allah katında başarıyla geçtin arkadaşım bebişini bizim yerimize bolbol kokla masallahhh cennet kokuluma benimmmmmm
herkese merhabaaaaa
güzel haberler var sitede
ben de okudukça mutlu oluyorum
benim hala cesaretim yok
memorialdan randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım
tulip doğum yaklaşmış sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş
sefa gelmiş
tedavide olan tedaviye başlayacak olan herkes için hayırlısı olsun
tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza versin rabbim
öpüyorum hepinizi
böyle iyiyim aslında ama nereye kadar
sağol canım, yarın pgt nin sonucu belli olacak. tek embriyoya pgt yapıldı inş sağlıklıdır. transfer bile kesin değil. ne olur dua edein. kaç gündür yüreğim ağzımda yaşıyorum. sadece duanızı istiyorum. inş transferim oldu diye bir haberle gelirim. görüşmek üzere....
sağol canım, yarın pgt nin sonucu belli olacak. tek embriyoya pgt yapıldı inş sağlıklıdır. transfer bile kesin değil. ne olur dua edein. kaç gündür yüreğim ağzımda yaşıyorum. sadece duanızı istiyorum. inş transferim oldu diye bir haberle gelirim. görüşmek üzere....
Cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm.
Dün gecede ismini gördüm oğlumun :) Hiç aklımda olmayan isimler :) Aynı isimleri bir daha görür müyüm acaba :)
Ayy çok güzel bir isim İncim dikkate al derim bu rüyayıMustafa Emre gördüm :)
Tek isim de değil çift isim görmüşüm :)
Angel canım çok sağol lohusa gibi değilim hiç çok şükürmervecim gözün aydınlar olsun,geçmişler olsun....tebrik ederim tekrar...
çok tatlı dünya tatlısı maşallah...
bebeğinizle mutluluğunuz hep daim olsun inşallah...
nasılsın lohusalık nasıl gidiyor...
nasılmış anne olmak,hislerinizi alalım cicianne...
maşallah merve kızın çok tatlı. allah size bağışlasın.
bede plasenta previadan dolayı pazartesi hastaneye yatacağım. orda takip edilecek 10 gün sonrada doğum olur heralde.
Ay masallahhhhh tu tu tu tu naxar degmedin
Cok tatli cok guzelsin minik prenses hos geldinnnn
MaşeAllah, BarakAllah. Rabbim nazarlardan korusun. Çok tatlı yaaBayılıyorum bebeklerin bu dönemine. Allah anne-babasıyla mutlu bir ömür geçirmesini sağlasın.
Ne kadar zorluklar yaşamışsın. Ancak gerçekten bu hayatta seninki yılmak değil, güçlenmek oluş. Genellikle aksi oluyor. Anneni anlıyorum diyemem. İnsanlar gerçek özürlü evladına sahip çıkıyor. Seninki özürlülük bile deyil. Bir proqramda izlemişdim, bazan doğal olarak doğum yapmış kadın bebeğini istemeğe biliyor. Bu hal genellikle 3 günden fazla çekmiyormuş. Ancak bazı durumlarda daha fazla çeke biliyor, hatta bazan annenin intiharına kadar bile götüre biliyormuş. Oysa böyle durumlarda bu günkü tıpda sadece 1 seans şok (beyine atılan tek bir ''yumruk'') tedavisiyle durum tamamen aradan kalka biliyor. Belki de senin annenin de başına aynısı gelmiş ve müdahile olmadığı için buraya kadar durum irellemiş.
Allah yardımcın olsun. Seni anlayan ve seven bir eşinin olması büyük bir niimet. Her kese nasip olmayan bir şey.
Arada gel. Belki buranın havası sana iyi gelir. Bece senin iyi olman aldatıcı, pek kendini kaptırma derim. Ve sakın korkularından dolayı vakit kayb etme. Biliyorsun zaman kadın için çok önemli. Her gün şansımız bir az daha azalıyor. Elden giden geri gelmiyor. Korkularınla yüzleşmezsen korkak olursun. Oysa bizim yolumuzda güçlü olmak gerekiyor. Yılmamak gerekiyor. Rabbim yolunu açık eylesin ve korkularının bu yolda yanlış karar vermene sebeb olmasından korusun. Amin.
Allah yardımcın olsun. Çok zor bir sınavdan geçiyorsun. Gerçekten nasıl bir ruh hali içinde olduğunu tahmin ede biliyorum. Rabbim tek embrionu sana sağlıkla bağışlasın ve bebek olarak doğurmanı nasip eylesin. Amin. Rabbim sana sabır versin.
herkese merhabaaaaa
mervem analı babalı büyütün kızınızı maşallah çok tatlı
inşallah sağlık sorunlarını da atlatırsınız en kısa zamanda
incim erkek annesi oluyormuşsun
allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına
akasyam
inşallah tedavin güzel sonuçlanır olumlu düşün herşey güzel olucak
lave trkuaz sizlerde benim gibi beklemedesiniz sanırım
lave rüyayı ben de bir işaret olarak algıladım hani hep deriz ya bir işaret rabbim
sanki öyle olmuş
benim hala cesaretim yok
sefa gelmiş
öpüyorum hepinizi
Merve'cim kızın çok çok güzel .
Allah şansını bahtını da güzel etsin inşallah .
Maşallah bebeğime
merveee bebişin çok tatlı maşallah,Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin inşallah
melisdilek inşallah sağlıklı embriyoların çıkar,çok stres yapma,herşey olacağına varıyor...
iskorpit canım yazdıklarını okurken çok duygulandım,Rabbim öyle güzel evlatlar nasip etsin ki,kıymetini bilen yüzünü güldüren evlatlar olsun inşallah hayırla sağlıkla...tabii bizlere de kızlar inşallah:)
incii isimleri paylaşsaydın ya,merak ettim....
mervee çok güzel Erva maşallah
alımlı güzel bi kız olucak
inci hamilelikte rüyalar çıkıyo ne gördün isim olarak?
iskorpit melisdilek akasyam ve bütün kızlar hep okuyorum takipteyim dualarımdasınız
sağol canım benim düşüncelerin böyle temiz güzel olmasa beni nasıl böyle görebilirsinki tatlımiskorpit sen çok güzel yürekli bir insansın
Çok hayırlı bir evlat, mükemmel bir eşsin yakında harika da bir anne olacaksın Allah'ın izniyle
Çocukların çok şanslı olacak
Allah yaşadığın onca sıkıntının, sabrının karşılığını verecek inşaallah.
şimdi benim anlayamadığım bişey var incim .. bu doğum kontrol hapı bitince yani 21.gun mu hastaneye gidicem yoksa 22.gun mu?Bu arada biliyorum zor ama doktorlara fazla takılma. Önce Allah isteyecek her şey ondan sonra olacak.
Bende de homozigot var mthfr lerin birinde. Doğuma kadar folik asit kullanacağım.
canımmm Allah kurtarsın hayırlı doğumlar diliyorummmaşallah merve kızın çok tatlı. allah size bağışlasın.
bede plasenta previadan dolayı pazartesi hastaneye yatacağım. orda takip edilecek 10 gün sonrada doğum olur heralde.
canım bazen rüyalarımız bize gelecekten haber getirir yön gösterir biz farkında olmayız çoğu zamanCanım hayırlı ugurlu olsun. Baslıyormussun yenı tedavıye .
ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder.
Ben de dun gece ruyamda memorıalı gordum ...
Arabayla ıstanbula gıtmısız, hastanenın onunde hızla duruyoruz. Tup bebek katındakı doktorlar , hemsıreler var.yuzlerını hatırlayamıyorum. Neredesınız dıye soruyorlar bana ...
Ben de gelmek ıstıyorum ama korkuyorum dıyorum
uzerınde belkı de dusunmem gereken bır ruya
Ne kadar zorluklar yaşamışsın. Ancak gerçekten bu hayatta seninki yılmak değil, güçlenmek oluş. Genellikle aksi oluyor. Anneni anlıyorum diyemem. İnsanlar gerçek özürlü evladına sahip çıkıyor. Seninki özürlülük bile deyil. Bir proqramda izlemişdim, bazan doğal olarak doğum yapmış kadın bebeğini istemeğe biliyor. Bu hal genellikle 3 günden fazla çekmiyormuş. Ancak bazı durumlarda daha fazla çeke biliyor, hatta bazan annenin intiharına kadar bile götüre biliyormuş. Oysa böyle durumlarda bu günkü tıpda sadece 1 seans şok (beyine atılan tek bir ''yumruk'') tedavisiyle durum tamamen aradan kalka biliyor. Belki de senin annenin de başına aynısı gelmiş ve müdahile olmadığı için buraya kadar durum irellemiş.
Allah yardımcın olsun. Seni anlayan ve seven bir eşinin olması büyük bir niimet. Her kese nasip olmayan bir şey.
Siteye yeni üye oldum. 3 hamileliğimde de, 2.ayın sonunda kalp durması sebebiyle bebeklerimi kaybettim. Doktorum büyük bir ihtimalle genetik bir sorun olduğunu söyledi. Henüz sonuçlarım çıkmadı. Ama sorun olması veya olmaması durumunda da pgt ile tüp bebek yönteminin normal gebeliğe göre daha sağlıklı olacağını söyledi. İnşallah son baharda tedavime başlayacağım. Benim gibi tekrarlayan düşük yapanlarda pgt ile başarılı sonuç alan var mı? Siteyi kullanmayı bilmiyorum yanlış yere yazmış olabilirim. Cevap verebilirseniz sevinirim.
maşallah merve kızın çok tatlı. allah size bağışlasın.
Canım hayırlı ugurlu olsun. Baslıyormussun yenı tedavıye .
ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder.
Ben de dun gece ruyamda memorıalı gordum ...
Arabayla ıstanbula gıtmısız, hastanenın onunde hızla duruyoruz. Tup bebek katındakı doktorlar , hemsıreler var.yuzlerını hatırlayamıyorum. Neredesınız dıye soruyorlar bana ...
Ben de gelmek ıstıyorum ama korkuyorum dıyorum
uzerınde belkı de dusunmem gereken bır ruya
herkese merhabaaaaa
mervem analı babalı büyütün kızınızı maşallah çok tatlı
inşallah sağlık sorunlarını da atlatırsınız en kısa zamanda
incim erkek annesi oluyormuşsun
allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına
akasyam
inşallah tedavin güzel sonuçlanır olumlu düşün herşey güzel olucak
lave trkuaz sizlerde benim gibi beklemedesiniz sanırım
lave rüyayı ben de bir işaret olarak algıladım hani hep deriz ya bir işaret rabbim
sanki öyle olmuş
benim hala cesaretim yok
sefa gelmiş
öpüyorum hepinizi
Ayy çok güzel bir isim İncim dikkate al derim bu rüyayı
Tabi cinsiyet değişmezsebu haftalarda daha net bir şey söylenmiyor ya
Angel canım çok sağol lohusa gibi değilim hiç çok şükür
Her anımı kızımla geçirmek istiyorum hep koklamak istiyorum
Ggecelerimiz uykusuz geçiyor malum :S ama hiç şikayetçi değilim
Gaz problemimiz var her bebekte olduğu gibi bunun haricinde çok şükür bir sıkıntımız yok
Sarılığımız hala geçmedi 2-3 güne oda geer inşallah
İşte durumlar böyle.
Kedi manığı gibi oluyor kucağıma aldığım zaman bide genneşmesi var kii hiç kıyamıyorum yavrum benim
Hamileliğim çok çok zor geçmişti ohh iyiki geçti yaa hiç özlemiyorum o hallerimi
şimdi benim anlayamadığım bişey var incim .. bu doğum kontrol hapı bitince yani 21.gun mu hastaneye gidicem yoksa 22.gun mu?
Rabbim hayırlısınıu versın canım doğru dıyorsun olacaksa hayırlısı olsun insallah..
kahveyi artık sütle içiyorum :) pıhtılaşmamaya yardımcı olsun diye :)) bide taze zencefil aldıydım onuda limonatanın içine katıp içicem kanı sulandırıyormusyada bunu doktora sorayım olmazsa hap olarak kullanıyorsun demi fol,ik asiti canım? eğer öyleyse bende çokkk sevineceeemmm bende hap olarak içmem isterim
n meliscim strese girme ama sen.. hayırlısıysa Rabbim ol dedikten sonra önümüzde hiç bi engel yok..
Merhaba arkadaşlar, çok şükür kalp atışını gördük. İki farklı doktora gittik biri riskli gebelik .Biri kan sulandırıcı başlatıp şeker ilaçını da ilk üç ay kullandırmayı diğeri ise hiç birine gerek yok dedi.Offf doktor düşecekse hiç bir şey onu orda tutamaz dedi.Ben de Allah ın verdiğini ancak allah korur diye geçirdim içimden .Şimdi kafam karışık gliforu bıraksammı kan sulandırıcı iğneye de başlamadım.Ne yapayımmm
Canım sağlıkla kavuş oğluna inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Bence de düşün :)
Sağol canım. Allah razı olsun. Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah.
Hadi harekete geçin artık :) Sizden de güzel haberler bekliyoruz.
Nasıl oldunuz canım?
Cinsiyetin değişeceğini sanmıyorum mervem, elimde kabak gibi foto var
Bu arada Mustafa ismini babam da görmüş rüyasındaCinsiyeti öğrenmeden önce bir de :)
Canım sen 20.günü git sana ilaçlarını anlatsınlar. 21.günü başlaman lazım. Bu arada son adetin öğle vaktine kadar geldiyse o günü ilk gün, öğleden sonra geldiyse ertesi günü ilk gün sayıyorsun. Mesela ben akşam üzeri 17.00 gibi olmuştum, o gün sayılmadı.
Selescim hayırlı olsun. Allah daim etsin inşallah. Pıhtılaşma sorunun varsa iğneye başla. Şeker ilacı hakkında bir bilgim yok maalesef.
mthfr677 heterezigot sadece.dr toplumun yüzde 60,70 in de var gerek yok dedi.Kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?