Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyamın isteği üzerine işte minnoşum
Eki Görüntüle 733619

mervecim gözün aydınlar olsun,geçmişler olsun....tebrik ederim tekrar...
çok tatlı dünya tatlısı maşallah...
bebeğinizle mutluluğunuz hep daim olsun inşallah...
nasılsın lohusalık nasıl gidiyor...
nasılmış anne olmak,hislerinizi alalım cicianne...

Son düzenleme:
Canım hayırlı ugurlu olsun. Baslıyormussun yenı tedavıye .
ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder.

Ben de dun gece ruyamda memorıalı gordum ...
Arabayla ıstanbula gıtmısız, hastanenın onunde hızla duruyoruz. Tup bebek katındakı doktorlar , hemsıreler var.yuzlerını hatırlayamıyorum. Neredesınız dıye soruyorlar bana ...
Ben de gelmek ıstıyorum ama korkuyorum dıyorum
uzerınde belkı de dusunmem gereken bır ruya

herkese merhabaaaaa

güzel haberler var sitede

ben de okudukça mutlu oluyorum

mervem analı babalı büyütün kızınızı maşallah çok tatlı

inşallah sağlık sorunlarını da atlatırsınız en kısa zamanda

incim erkek annesi oluyormuşsun

allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına

akasyam

inşallah tedavin güzel sonuçlanır olumlu düşün herşey güzel olucak

lave trkuaz sizlerde benim gibi beklemedesiniz sanırım

lave rüyayı ben de bir işaret olarak algıladım hani hep deriz ya bir işaret rabbim

sanki öyle olmuş

benim hala cesaretim yok

memorialdan randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım

tulip doğum yaklaşmış sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş

sefa gelmiş

tedavide olan tedaviye başlayacak olan herkes için hayırlısı olsun

tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza versin rabbim

öpüyorum hepinizi

böyle iyiyim aslında ama nereye kadar

sağol canım, yarın pgt nin sonucu belli olacak. tek embriyoya pgt yapıldı inş sağlıklıdır. transfer bile kesin değil. ne olur dua edein. kaç gündür yüreğim ağzımda yaşıyorum. sadece duanızı istiyorum. inş transferim oldu diye bir haberle gelirim. görüşmek üzere....

Akasyamın isteği üzerine işte minnoşum
Eki Görüntüle 733619

MaşeAllah, BarakAllah. Rabbim nazarlardan korusun. Çok tatlı yaa Bayılıyorum bebeklerin bu dönemine. Allah anne-babasıyla mutlu bir ömür geçirmesini sağlasın.

Ne kadar zorluklar yaşamışsın. Ancak gerçekten bu hayatta seninki yılmak değil, güçlenmek oluş. Genellikle aksi oluyor. Anneni anlıyorum diyemem. İnsanlar gerçek özürlü evladına sahip çıkıyor. Seninki özürlülük bile deyil. Bir proqramda izlemişdim, bazan doğal olarak doğum yapmış kadın bebeğini istemeğe biliyor. Bu hal genellikle 3 günden fazla çekmiyormuş. Ancak bazı durumlarda daha fazla çeke biliyor, hatta bazan annenin intiharına kadar bile götüre biliyormuş. Oysa böyle durumlarda bu günkü tıpda sadece 1 seans şok (beyine atılan tek bir ''yumruk'') tedavisiyle durum tamamen aradan kalka biliyor. Belki de senin annenin de başına aynısı gelmiş ve müdahile olmadığı için buraya kadar durum irellemiş.

Allah yardımcın olsun. Seni anlayan ve seven bir eşinin olması büyük bir niimet. Her kese nasip olmayan bir şey.

Arada gel. Belki buranın havası sana iyi gelir. Bece senin iyi olman aldatıcı, pek kendini kaptırma derim. Ve sakın korkularından dolayı vakit kayb etme. Biliyorsun zaman kadın için çok önemli. Her gün şansımız bir az daha azalıyor. Elden giden geri gelmiyor. Korkularınla yüzleşmezsen korkak olursun. Oysa bizim yolumuzda güçlü olmak gerekiyor. Yılmamak gerekiyor. Rabbim yolunu açık eylesin ve korkularının bu yolda yanlış karar vermene sebeb olmasından korusun. Amin.

Allah yardımcın olsun. Çok zor bir sınavdan geçiyorsun. Gerçekten nasıl bir ruh hali içinde olduğunu tahmin ede biliyorum. Rabbim tek embrionu sana sağlıkla bağışlasın ve bebek olarak doğurmanı nasip eylesin. Amin. Rabbim sana sabır versin.

mrb melisdilek. umarım sağlıklıdır embriyon. allah kısmet ettikten sonra tek embriyo ile bile kavuşursun bebeişine. heyecanla bekliyorum sonucunu.

Cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm.
Dün gecede ismini gördüm oğlumun :) Hiç aklımda olmayan isimler :) Aynı isimleri bir daha görür müyüm acaba :)

Mustafa Emre gördüm :)
Tek isim de değil çift isim görmüşüm :)
Ayy çok güzel bir isim İncim dikkate al derim bu rüyayı
Tabi cinsiyet değişmezse bu haftalarda daha net bir şey söylenmiyor ya
Angel canım çok sağol lohusa gibi değilim hiç çok şükür
Her anımı kızımla geçirmek istiyorum hep koklamak istiyorum
Ggecelerimiz uykusuz geçiyor malum :S ama hiç şikayetçi değilim
Gaz problemimiz var her bebekte olduğu gibi bunun haricinde çok şükür bir sıkıntımız yok
Sarılığımız hala geçmedi 2-3 güne oda geer inşallah
İşte durumlar böyle.
Kedi manığı gibi oluyor kucağıma aldığım zaman bide genneşmesi var kii hiç kıyamıyorum yavrum benim
Hamileliğim çok çok zor geçmişti ohh iyiki geçti yaa hiç özlemiyorum o hallerimi
maşallah merve kızın çok tatlı. allah size bağışlasın.

bede plasenta previadan dolayı pazartesi hastaneye yatacağım. orda takip edilecek 10 gün sonrada doğum olur heralde.

Tulippp canım az kalmış hadi
Heyecanlasındır şimdi
Rrabbim kolay getirsin inşallah
Bizi habersiz bırakma lütfen

Ay masallahhhhh tu tu tu tu naxar degmedin
Cok tatli cok guzelsin minik prenses hos geldinnnn

Merve'cim kızın çok çok güzel .
Allah şansını bahtını da güzel etsin inşallah .

Maşallah bebeğime

Çok Çooook Teşekkür ederim canım arkadaşlarım kaderdaşlarım
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah

sağol canım benim düşüncelerin böyle temiz güzel olmasa beni nasıl böyle görebilirsinki tatlım Allah önümüze her daim hayırlı ve güzel insanlarla karşılaştırsın bizleri insallah ben 26 yaşındayken şunun kavramına vardım.. ben iyi olursam karşımdaki ne kadar kötü olursa olsun bana zarar veremez.. yani kişinin niyeti kötüyse attığı oklar yine kendisini bulacaktır demişte kim demiş unuttum bana ettiği kötü dualar bedualar o kişiye geri dönecektir..belki 1 gün sonra belki 10 gün belkide 10 yıl sonra..sonucta Rabbim yapılan kötülükleri öbür dünyaya bıraktırmıyor..ki bırakmadığınada çoğu kez şahit oldum..
sabretmekte bir boyun eğmek değil mücade etmektir aslında.. birde beddua etmek lanet okumak okadar kolayki.. bir sinirlenince..Allah seni söyle yapsın böyle yapsın demek.. ama sabretmek zor olan taraf.. kendi nefsinle sürekli bir mücadele içinde oluyorsun..
geçtiğimiz ocak ayında kv ler bana iftira attılar ve eşimle aramız bozuldu haliyle.. okadar sinirlendimkiii elim ayağım titredi sinirden ve ilk aklımdan geçen bana bu iftirayı atanların buna göz yumanların helak olmasıydı sonra abdest aldım tövbe ettim bu düşüncemden dolayı Rabbime yalvardımmm ağlayarak ne olur bana daha çok sabır ver ve buna müsade edenlerin kalplerini sevgiyle vicdanla doldur dedim.. eşim 20gun sonra eve geldğinde ancak gerçeğin farkına vardı ve ben 20 gun boyunca üzüntüden mahvoldum.. bir rüya gördüm görümcemin kv evindeyız heryer dağınık felaket karmonçorban sonra kv min tarafınıda ordaymıs neyse ben ev toplamaya duzene sokmaya calısıyorum ,görümcemın kvdeside basının ağrısından basını bağlamıs bana dediki hayır sen değil bu hale getirenler yapacak bu işleri sen otur kızım dıyor..sonra gorumcemın kızının ayaklarını gördüm Allahım göstermesın eğriydi .. 1 hafta sonra bir rüya daha gördüm tek boynuzlu beyaz at (benimmiş) netten baktım düşmana zafer kazanmakmış...
neyse sonradan haber bana geldi eşim benim beddua ettiğimi ima ederek.. görümcemin kızı düşüp çenesini yarmış..kp de elektırıklı testereyi bacağına kaçırmış 25dikiş atmışlar.. demekki gerçekten beddua etsem tutacakmış ki insallah hiç bi zaman hiç bi kimseyede beddua etmem.. Allah ettirmesin.. onun yerine zor olan sabrı ve dua yanımda olsun ınsallah

insallah hepimiz evlatlarımıza kavusuruz canım..hepimizin evladı ana -baba sözü dınleyen hayırlı evlatlAR olur

Bu arada biliyorum zor ama doktorlara fazla takılma. Önce Allah isteyecek her şey ondan sonra olacak.
Bende de homozigot var mthfr lerin birinde. Doğuma kadar folik asit kullanacağım.
şimdi benim anlayamadığım bişey var incim .. bu doğum kontrol hapı bitince yani 21.gun mu hastaneye gidicem yoksa 22.gun mu?
Rabbim hayırlısınıu versın canım doğru dıyorsun olacaksa hayırlısı olsun insallah..
kahveyi artık sütle içiyorum :) pıhtılaşmamaya yardımcı olsun diye :)) bide taze zencefil aldıydım onuda limonatanın içine katıp içicem kanı sulandırıyormus yada bunu doktora sorayım olmazsa hap olarak kullanıyorsun demi fol,ik asiti canım? eğer öyleyse bende çokkk sevineceeemmm bende hap olarak içmem isterim

bede plasenta previadan dolayı pazartesi hastaneye yatacağım. orda takip edilecek 10 gün sonrada doğum olur heralde.
canımmm Allah kurtarsın hayırlı doğumlar diliyorumm
canım bazen rüyalarımız bize gelecekten haber getirir yön gösterir biz farkında olmayız çoğu zaman
bende tüp bebek yoluna girmeden önce bir rüya görmüştüm aneztezisiz yumurtalarımı toplıuyorlardı ve bıraz canım acımıştı..sabahtan kalktım eşime gülerek anlattım ne kadar sacma bi rüya diye :))) (ne bilim ben tüp bebekte böyle bi aşama olduğunu)hazırlandım doktora gidicem tahlıl sonuclarımı gosterecem ve doktor sey dıyecek dıye beklıyorum işte onumuzdekı ay eşinle çalışmalara başla hamile kalcaksın .. bir gittim demesin mi bana tüp bebek diye ben bölee ben daha ozamanlar tüp bebek ve aşılamanın aynı anlama geldiğini sanıyordum hatta okadar bilinçsizdim....

sağol canım valla annemi durumunu bende depresyon diyorum artık.. erkek takıntısı çok fazla bunuda ata erkil bir ailesi olduğu için öyle sanıyorum.. ilk kız olunca ikinciyi kendine odaklamıs erkek erkek diye.. bide ben böle olunca beni istememiş ve hamileykende testler yapılmış bariz sağlam çıkmayacağımın garantisini verniş doktorlar ee babamın zoruyla doğurmuş beni.. belkide bana bakmayarak babamdan intikam almak istedi bilemiyorum... annemede böyle bi şok dalgası lazımmış kesinlikle

ben böyle zorluklarla karşılaşmasaydım Kur'an-ı Kerim'i hiç bilemezdim... namaz nedir bilemezdim(tadına vararak secde etmeyi)...oruç nedir(ramazan ayını iple çekmezdim,bitince üzülmezdim)..kısaca ibadet etmeyi adıyla değilde tadıyla yaşamayı hiç mi hiç bilemezdim canım.yani birşeyler oluyorsa hayatımızda iyi yada kötü hiçbirisi tesadüf değil.. bir nedeni var hepsinin..hayatımdaki eşimin iyi çıkması nedeni var...annem olsun kv olsun anlaşamamak nedeni var mesela bazı insanların bu dünyadaki görevlerinin başkarına sabır çektirmek olduğuna düşünmeye başladım

Alalh yardımcın olsun meliscim strese girme ama sen.. hayırlısıysa Rabbim ol dedikten sonra önümüzde hiç bi engel yok..

sende dua ederken kendine ''ne olursa olsun ama yeterki olsun'' demek yerine Rabbim hayırlısı ise olsun diye dua etmeni tavsiye ederim

hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz canımmmmm

Siteye yeni üye oldum. 3 hamileliğimde de, 2.ayın sonunda kalp durması sebebiyle bebeklerimi kaybettim. Doktorum büyük bir ihtimalle genetik bir sorun olduğunu söyledi. Henüz sonuçlarım çıkmadı. Ama sorun olması veya olmaması durumunda da pgt ile tüp bebek yönteminin normal gebeliğe göre daha sağlıklı olacağını söyledi. İnşallah son baharda tedavime başlayacağım. Benim gibi tekrarlayan düşük yapanlarda pgt ile başarılı sonuç alan var mı? Siteyi kullanmayı bilmiyorum yanlış yere yazmış olabilirim. Cevap verebilirseniz sevinirim.

bu topiği bastan sona okumanı tavsiye ederim...

sonuçta bebeğini kollarına alanda var hamile olanda var tedavisi sürende var tedavisini bekleyende var

sonucların bi çıksın bakalım hangi konuda hangi genınde bozukluk var yada hastalıkta tasıcıyısın ona göre daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz..

bu arada hoşgeldın aramıza..

Merhaba arkadaşlar, çok şükür kalp atışını gördük. İki farklı doktora gittik biri riskli gebelik .Biri kan sulandırıcı başlatıp şeker ilaçını da ilk üç ay kullandırmayı diğeri ise hiç birine gerek yok dedi.Offf doktor düşecekse hiç bir şey onu orda tutamaz dedi.Ben de Allah ın verdiğini ancak allah korur diye geçirdim içimden .Şimdi kafam karışık gliforu bıraksammı kan sulandırıcı iğneye de başlamadım.Ne yapayımmm

Canım sağlıkla kavuş oğluna inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bence de düşün :)

Sağol canım. Allah razı olsun. Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah.
Hadi harekete geçin artık :) Sizden de güzel haberler bekliyoruz.

Nasıl oldunuz canım?

Cinsiyetin değişeceğini sanmıyorum mervem, elimde kabak gibi foto var
Bu arada Mustafa ismini babam da görmüş rüyasında Cinsiyeti öğrenmeden önce bir de :)

Canım sen 20.günü git sana ilaçlarını anlatsınlar. 21.günü başlaman lazım. Bu arada son adetin öğle vaktine kadar geldiyse o günü ilk gün, öğleden sonra geldiyse ertesi günü ilk gün sayıyorsun. Mesela ben akşam üzeri 17.00 gibi olmuştum, o gün sayılmadı.

Selescim hayırlı olsun. Allah daim etsin inşallah. Pıhtılaşma sorunun varsa iğneye başla. Şeker ilacı hakkında bir bilgim yok maalesef.

mthfr677 heterezigot sadece.dr toplumun yüzde 60,70 in de var gerek yok dedi.Kafam karıştı

mthfr677 heterezigot sadece.dr toplumun yüzde 60,70 in de var gerek yok dedi.Kafam karıştı

Anladım. Mthfr lerde doktorlar genelde iğne vermiyor. Bende de homozigot var doğuma kadar folik asit kullanacağım. Ama bazı doktorlar da hastanın kayıpları varsa tedbir amaçlı kullandırıyorlar.

mrb arkadaşlar. yarın gidiyorum hastaneye yatışım yapılacak. normal şartlarda bir sonraki hafta olacak doğum. hastanede internetim olacak mı bilmiyorum. belkide ancak doğumdan sonra haber verebilirim size. hepiniz kendinize iyi bakın. umarım buraya bebeğim sağlıklı diye kocaman harflerle yazabilirim. hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…