Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ne güsel irdelemişsin ilgine teşekkür ederim....laparoskopi oldum tüpler açık rahimde normal işte bağışıklık sistemini bilmiyorum
gittiğim doktor profosör dü yani ağzından bunların çıktığını duydum...bilmiyorum sumeyye ya aslında yaptıklarıda yeterli değil di demekki belkide 3.tüp yapmadan bunu istemeliydi herşey daha çok çıkardı ortaya hem şimdi bi sonrakinin masrafını düşünüyorum bende eşimde çalışıyoruz bu millet bu sorunların altından nasıl kalkar..aklım almıyor artık

Sanırım sen Memoryal de tedavi gördün (Memoryal topiğinde yazmışsın). Semra hanım bir çok doktora nazaran daha dikkatli ve araştırmacıdır (ben orda tedavi görmedim ancak, Semra hanımı qıyaben tanıyorum.. Genellikle PGT yöntemini 3 kere başarısız olduktan sonra istiyorlar (maliyyeti yüksek olduğu için sanırım). Ancak çok az doktor var ki, daha erken isteye biliyor.

Maliyyeti yüksek bir tedavi. Ancak sonucunda öyle bir armağan var ki, insan her şeye katanıyor. Allah yardımcınız olsun, inşeAllah en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlarsınız.

yok cnm oraya can havliyle girdim sonra baktım burayı gördüm ben omü samsun prof.dr ali Sertaç b.
Sümeyye burda yeniyim daha tam inceleyemedim burda hamile kalanlar varmı pgt sonrası

Sana başka hangi testler yapıldı, rahimin durumu, tüplerin durumu nasıl... bilmiyorum. Ancak ben aynen senin gibi bir durumdayken pgt yapıldı. Benim de ilk 3 denemede çok kaliteli embrio verilmesine rağmen hiç gebelik oluşmadı. 4. de pgt yaptırdık. 9 embrionun 4 de ciddi genetik problem ortaya çıktı. Oysa hasta olan embriolar daha sağlıklı görünüyolardı. Sonra transferim oldu ve ilk defa hamile kalmıştım. Hem de verilen tüm embriolar tutmuştu. Biri 7. haftada gelişimini durdurdu. Ancak diğeri 17 haftalık ve çok sağlıklı görünüyorken suyumun gelmesi nedeni ile kayb ettim elhamduLillah. Yani pgt bende işe yaradı ve bir daha tüp yaptırdığımda da mutlaka pgt ile yaptırıcam.

yok cnm oraya can havliyle girdim sonra baktım burayı gördüm ben omü samsun prof.dr ali Sertaç b.
Sümeyye burda yeniyim daha tam inceleyemedim burda hamile kalanlar varmı pgt sonrası

Yukarıda yazdığım yazıyı okumadın galiba...

Bu topikte olan arkadaşlar içinde pgt yaptırıp sağlıklı bebeklerine kovuşan çok arkadaş var. Rabbim bize de nasip eylesin.

Yukarıda yazdığım yazıyı okumadın galiba...

Bu topikte olan arkadaşlar içinde pgt yaptırıp sağlıklı bebeklerine kovuşan çok arkadaş var. Rabbim bize de nasip eylesin.

yok okudum hatta kendimle ilgili rahim yumutalık sruna cevap yazdım senin durumunda pek anlayamamıştım...şimdi geri dönüp atlaya atlaya okumaya çalışıyrum darısı başımıza inş 1-2 kişi yakaladım

selam kızlar nasılsınız hep takipteyim ama yazamadım gezmeler misafirler vs.
izz düşük yapmışsın yine, bu sondur inş.
akasya opuya az kaldı bol bol sağlıklıy bebeklerin olsun inş.
sümeyye çok üzüldüm, allah sabrının mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş.
acıları okudukça yanında olup teselli vermek istiyo insan.
ama eskisi gibi pek yazmıyorum, yüreğim kaldırmıyo bazen. ne büyük yükmüş üstümüzdeki.
allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin de geçmişte kalsın bütün sıkıntılar.
inci hamilelik nasıl gidiyo
test günü bekleyen armaan mıydı
hazade hoşgeldin, çok açtın arayı
hituci sana da selam canım.
chnb özlem büyüdü mü bebekler iyisiniz inş.
biz iyiyiz çok şükür

sümeyye çok üzüldüm, allah sabrının mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş.
ama eskisi gibi pek yazmıyorum, yüreğim kaldırmıyo bazen. ne büyük yükmüş üstümüzdeki.
allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin de geçmişte kalsın bütün sıkıntılar.
biz iyiyiz çok şükür

Evet canım hayırlısıyla dualarla bekliyoruz bebeklerimizi inşallah

Son düzenleme:
MaşeAllah, BArakAllah. RAbbim nazarlardan korusun. Çok güzel olmuş. Doğduğunda ninnarcık bir şeydi. Şimdi de çok tatlı. Hele beyaz elbiseli çok şeker. Rabbim bana ve tüm isteyenlere de hayırlısından nasip eylesin.
Saol cnm benim ewet dogdugunda 1.500 gr dı şükürler olsun toparlandı ama. Ahhh ahhh tüm duam bu inan Ayarabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı saglıklı ewlat verdin cnm inşallahhhhh

mrb hazade. maşallah kuzucuğun büyümüş. özledik seni bayağıdır yoktun. ben doğum yaptım oğlum 22 günlük oldu. iyiz allaha şükür.
Bende sizi çok özledim cnm vallai ama inan çocukdan fırsat kalmıodu işe başladım hemen topiğe baktım.
Ohhhh paşamız 22 günlük olmuş bile şükürler olsun bir sorun yok dimi cnm sağlıkla büyüt kuzunu...

Sagol hazademm dikkat et ben dun doktora gittim
Benim ilk kizdan oncede vardi bu bel agrisi ve sebep yine ayniymis
KArin kaslarim iyi calismiyormus butun yuku bele veriyormusum
Bu yuzden bel yorgun dusup boyle agrilara sebep oluyormus
Hamileliktede cok oluyormus yani sonrasi
Hamile kalinca butun yuku bel cekiyor e sonrada dogum yapinca bel yorgunlugu atiyor bu yuzden sporrrrrrr
Yuruyus ve karin kaslarini yeniden ve duzenli calstiracak egzersizler baska turlu gecmedine imkan yokkkk
Ilaclar belli bir zaman sonra etki etmiyor daha once cok kullandim yaklasim 6.aydan sonra ilacin faydasini goremiyorsun.
Ahh cnm çokmgeçmiş olsun vallahi şnanırmısın bende aynısıyım belim fecii agırıo ...
Aman napalım artık katlanıcaz
hazade hoşgeldin canım.kızın çok tatlı maşaallah:54:
Hoşbulduk hitucum vallahi sizleri çok özledimmm, senin kuzucuklarda büyümüş maşallah koca kız olmuşlar zaman n çabuk geçioo
biz iyiyiz çok şükür

Günaydın mattika vallahi sorma açtık arayı ...
kızla vaktim geçti hemen, işe başladım kuzumu bırakıp:(
Senin paşa nasıl inşallah sağlığı yerindedir

Buradayim incim sagol benide hatirlsmissin bu aralar saglik durumun pek iyi degil cok siddetli bel agrisi cekiyorum bugun biraz daha iyiyim birde havalar duzeldi eslem de buyudu Almina kocaman oldu bu yuzuden hergun disarilardayiz aksam gelincede yorgun dusuyorum inan evde temislik bile yqpmaya zaman bulamiyorum zaman cok cabuk geciyor artik

Sen nasilsin hamilelik nasil geciyor karnin cikmikmistir biraz ozledim hamilelik hallerimi

Özlemciğim çok geçmiş olsun canım. Bel ağrısı kötüdür. Bende skolyoz olduğu için çok çekiyorum.:5:

Çok teşekkür ederim. Umarım benim de durum eylüle kadar müsayet hale gelir. Başlarda daha dikkatli oluyordum, çünki azacık soğuk hemen ağrı yapıyordu. Şimdi daha iyi hiss ediyorum diye bir az boşladım sanırım. Kanamalarım elhamduLillah çok olmadı, şimdi de az-az devam ediyor. Umarım çok fazla sürmez. Ağrı konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım. Beslenmede ise durum vahim. Midemin durumu iyi olmasına rağmen hiç yemek istemiyorum. Bazen sabah ve öğleyi birlikte akşam 5-de yiyorum. Ancak bu konuda toparlanmam lazım. Antibiotiği 1 hafta kullandım. Şimdi islam tıbbında olan ud hindi otunu balla karıştırıp içiyorum. Hem vücudu temizliyor, kanı inceltiyor, hem de mikroplara karşı çok etkili. Hamilelik döneminde multivitamin almıştım, onu da kullanıyorum. Bir azdan demir kullanmaya da başlıycam, çünki kanım her zaman aşağı oluyor, şimdi de öğle. Bir az da psikoojik olarak dinlenmiş olurum. Bende durum şimdilik böyle. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Sana da başarılar diliyorum. Zaman ne çabuk geçiyor diyimi...

Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten de.. İnşallah senin için de çok çabuk geçer.. Eylülde tedavine başlarsın. Benim de kan değerlerim çok düşüktü. Demir hapı verdiler. Ben bir de Solgarın kadınlar için olan multi vitaminini kullandım. O bitince Omega 3'e başladım :) En son C vitamini ile bitirdim :1:

Bu gün doğum sonrası kontrolum vardı. Rahim eski durumuna geri dönmüş. Yalnız doktor yukarı tarafta kalınlık gözlemledi. İlaç yazdı (soytatek). 1 hafta kullanıcam. 10 gün sonra tekrar kontrol var. Eğer kendiliğinden gelmezse küçük bir kürtaj yaparız dedi. Doğumdan sonra kürtaj yapılmıştı, ancak rahim çok fazla yara almasın diye çok kazınmamış. Yalnış hatırlamıyorsam sende de kalınlaşma vardı ve sana hiç kürtaj yapılmamışdı. Sormak istediyim sen ne yaptın? Nasıl geçdi?

Canım eğer sorduğum sorular seni azacıkda üzüyorsa bundan sonra hiç bir şey sormam. Bu tedavi sürecinde azacık bile olsa incinmeni asla istemem. Sadece senin süreci yakın takip ettiğim için böyle sorular çıkıyor.

Allah Subhenehu Tealeden dilerim ki, sonumuz güzel olsun.

İnan üzülmüyorum. :38: Ne günlerden nerelere geldim diye düşünüyorum. Zaman acıları küllendirip ; insan yeni umutlara tutunabiliyormuş. Bunu anlıyorum eskileri hatırladıkça :31: Sana yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Benim kürtaj yapılmamıştı. Kalan parçaların tümü ilaçla attırıldı. Ama kanama kesilmeyince kürtaj gerekebilir dediler. Ya da histereskopi mi nedir onu yapacaklardı. Mustafa Bey baktı. Rahimde bölgesel kanlanma var dedi. İleri hafta düşüklerinde oluyormuş. Güçlü bir antibiyotik verdi. Emin değilim ama Zitrotek olabilir. Onu içince çok şükür kesildi.

Eki Görüntüle 752877 Eki Görüntüle 752876 Eki Görüntüle 752878 Canım arkadaşlarımm sizler benim gerçekden dostlarımsınız hepinizi çok ama çooook özledim. Tek tek şsim yazarsam unuttugum kişler olur o üzden yazmıorum nasılsınız çok okuyamıorum ama işe başladım artık yanınızdayım.ne olur ama n olur inanın bilen arkadaşlar bilir bendede translokasyon var 3 tüp 3 kürtajım var sonrasında doğal gebelik ve dünyalar güzeli kızım var Arya Mina... Sizlernde olucak ben çok inanıorum tedavide olan akasyam cnm benim bu defa herşey çok daha güzel olucak kuzum benim dualarım seninle. N olur bana yazın geçmişi okuyamıorum kimler tedavide kimle hamile. İncimi aradım duymadı galiba. Hepinizi çok öpüyorum bakın bu benim minoşum kocaman oldu çok şükür.
Yücerabbim sizlerede versin en kısa zamanda inşallahhh ....
Eki Görüntüle 752877 Eki Görüntüle 752876 Eki Görüntüle 752878

Hazade telde de konuştuk. Allah razı olsun kuzummm :16: Desteğini hissettiğime sevindim. Aramıza tekrar hoşgeldin :1: Minik prensesi çoookk öpüyorum. O bizim mucizemiz :38::16:

biz iyiyiz çok şükür

Canım hoşgeldin. Kısmetse pazar opum olacak.

çatlatmayı yapıyor musun canım bu gece
Allahım evlat sevgisini sağlıkla hepimize tattırsın inşallah

Bu akşam yapıyorum armaancığım.. Sende durumlar nedir ? Heyecan var mı :1::52:

Bu akşam yapıyorum armaancığım.. Sende durumlar nedir ? Heyecan var mı :1::52:

Haydi hayırlı olsun canım ya az kaldı senin için de inşallah heyecanlı bekleyişe, Allahım can versin onlara sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ....
benim bekleyiş devam bu defa sakin olayım diyorum ama yine de kendimi dinlemeden edemiyorum işte, göğüslerim acıyo mu adet sancısı var mı vs belirtimidir değil midir nispeten tecrübeli olduğum halde farklı duygular ....pazartesiyi beklemeyip pazar mı yaptırsam acaba testi diye düşünüyorum 2. gün emb olduğu için erken mi olur da diyorum.... idrar testi yapsam mı acaba pazar günü?
Allahım sen onlara can ver sağlıkla dünyaya getirmeme beni vesile et bizi bu sevgiden mahrum bırakma amin

Haydi hayırlı olsun canım ya az kaldı senin için de inşallah heyecanlı bekleyişe, Allahım can versin onlara sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ....
benim bekleyiş devam bu defa sakin olayım diyorum ama yine de kendimi dinlemeden edemiyorum işte, göğüslerim acıyo mu adet sancısı var mı vs belirtimidir değil midir nispeten tecrübeli olduğum halde farklı duygular ....pazartesiyi beklemeyip pazar mı yaptırsam acaba testi diye düşünüyorum 2. gün emb olduğu için erken mi olur da diyorum.... idrar testi yapsam mı acaba pazar günü?
Allahım sen onlara can ver sağlıkla dünyaya getirmeme beni vesile et bizi bu sevgiden mahrum bırakma amin

Belirti aramayalım diyoruz ama insan ister istemez düşünüyor. Benim de geçen sefer göğüslerim çok acımıştı. Eğer transfer olursam büyük ihtimalle bu belirtiyi arayacağım. Bu belirti olmazsa muhtemel olmadı diye düşüneceğim. Sana ne kadar sakinliği telkin etsem de biliyorum ki ben de sakin olamayacağım :1:

Ama herşey takdiri ilah-i. Biz elimizden geleni yaptık. Doktorlar da öyle. Bundan sonrası kısmetimize kalmış. Yine de sana tavsiyem pozitif düşün. Bebişlerle konuş. Eğlenceli filmler izle. Aklını biraz bu konudan uzaklaştır. Ben diğer tedavimde idrar testi yapmadım. Kanda öğrendim. Eğer transfer olursa bunda da gününü beklemeyi düşünüyorum. İdrarda çıkmazsa ( ki çoğu zaman çıkmıyor ) insan üzülüp etkilenebilir. Ben bekle derim. Ama sen bilirsin yine de..

Duanaa da binlerce kereee AMMİİİİİİNNN diyorum canım. Bu mübarek günlerde inşallah herşey iyi olur. Yakında kesedir kalptir bunları konuşuruz inşallah...

Son düzenleme:
akasya, armaan heyecan dorukta sizin için.İnşallah bu ay bebeğinize kavuşursunuz.İskorpit sana bir şeyler yazacaktım olmadı.Hakkında hayırlısı.Biraz akışına bıraksan diye düşünüyorum.İnşallah en doğru zamanda Allah ın izniyle bebeklerimize kavuşuruz.

akasya, armaan heyecan dorukta sizin için.İnşallah bu ay bebeğinize kavuşursunuz.İskorpit sana bir şeyler yazacaktım olmadı.Hakkında hayırlısı.Biraz akışına bıraksan diye düşünüyorum.İnşallah en doğru zamanda Allah ın izniyle bebeklerimize kavuşuruz.

Umutsuzluğa kapıldım şh an sanki bütüm hissettiğim değişiklikler söndü başaramayacağım herhalde

Canlar catlatma ignemi az once yaptim. Pazar opum var. Dualarinizi bekliyorum.

Allah yumoşlarına annelerine sıkıca tutunacak embrio olmaları için güç ve sağlıklı genler versin. Heyecan doruktadır şimdi. Rabbim hayırlı eylesin.

Umutsuzluğa kapıldım şh an sanki bütüm hissettiğim değişiklikler söndü başaramayacağım herhalde

Olmaya bilmesi de bir ihtimal. Ancak rahimindekini şimdi yalnızca Allah biliyor. Hiç bir şey bilmediğin halde neden umutsuz oluyorsun ki... Bir arkadaş var... Hikayesi zor bir hikaye... 4 kere hamile, ve kayb ettiği 6 bebişi olmuştu. 7. tüp denemesinde 2 tane 2. gün embriosu transfer edilmişti. Her zaman olan belirtiler 7. de olmadığı için çok ağladı.. bu sefer de olmadı diye. Şimdi MaşeAllah, BarakAllah 31 haftalık hamile. Dilerim senin de hüznün mutluluğa dönüşür.

Back
X