- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.681
ne güsel irdelemişsin ilgine teşekkür ederim....laparoskopi oldum tüpler açık rahimde normal işte bağışıklık sistemini bilmiyorum
gittiğim doktor profosör dü yani ağzından bunların çıktığını duydum...bilmiyorum sumeyye ya aslında yaptıklarıda yeterli değil di demekki belkide 3.tüp yapmadan bunu istemeliydi herşey daha çok çıkardı ortaya hem şimdi bi sonrakinin masrafını düşünüyorum bende eşimde çalışıyoruz bu millet bu sorunların altından nasıl kalkar..aklım almıyor artık
Sanırım sen Memoryal de tedavi gördün (Memoryal topiğinde yazmışsın). Semra hanım bir çok doktora nazaran daha dikkatli ve araştırmacıdır (ben orda tedavi görmedim ancak, Semra hanımı qıyaben tanıyorum.. Genellikle PGT yöntemini 3 kere başarısız olduktan sonra istiyorlar (maliyyeti yüksek olduğu için sanırım). Ancak çok az doktor var ki, daha erken isteye biliyor.
Maliyyeti yüksek bir tedavi. Ancak sonucunda öyle bir armağan var ki, insan her şeye katanıyor. Allah yardımcınız olsun, inşeAllah en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlarsınız.