Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hepinizden Allah razi olsun kizlar. Heyecan var ama gergin degilim. Elimizden geleni yaptik. Bundan sonrasi nasip kismet. Hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun insallah

akasya, armaan heyecan dorukta sizin için.İnşallah bu ay bebeğinize kavuşursunuz.İskorpit sana bir şeyler yazacaktım olmadı.Hakkında hayırlısı.Biraz akışına bıraksan diye düşünüyorum.İnşallah en doğru zamanda Allah ın izniyle bebeklerimize kavuşuruz.
ahh selesscim:5::5: bende artık kendime bişiey diyemiyorum.:50:. çünkü bu tüp bebekte tek başımayım :14::43:eşimde hiç bi problem yok ,tek problem bende.. doktor pgtli tüp bebek deyince ve masrafıda duyunca yan çizmeye başlamıştı zaten mart ayından itibaren.. yok normal yollada olabilir bi deniyelim olmazsa aldırırz.:53::53:. çok kolaydı sanki canımdan canı 4.aydan sonra aldırmak.:23::19:. yok işte 2 kişilik bir hayatımız da olabilir,bebek olması şartmı demeler.:53:. görmedi bi turlu görmek istemedi benim nasıl çırpındığımı bebek için :43:30dk önce tlfda konustuk ve bana ; tüp bebeği biraz daha ertelememiz gerektiğini ramazan ve kurban bayramı varmış onlar geçsinmiş.. ava gidecekmiş..izne çıkacakmış falan filan.. :53::53::43::43::43::43::43:bi yandna beni iknaya tlfda ailesinin yanında kalmam gerektiğiymiş..evimde dura dura kafayı tırlatacakmışımmm yoksa :14::14:
doğru tırlaktıracak bana yakın kafayı,şimdiden önlemini almak istiyor haliyle manyak adam :47::47::20::20::23:

eşime karşı sinirli..kırgın ve üzgünüm..tlfnu kapattıktan sonra bağıra çağıra ağladım iyi olduuu içimmm rahatladı.

bi anneme söylemiştim tüp bebeği annemde taa şubat ayında dediki kızım parası neyse ben vereyim , x vermesin durumunuz da yoktur zaten sıkışmayın.. bende anneme olmaz bilsin sorumluluklarını verecek parasını çatır çatır demiştim :23:

çok üzerine düşüyorumm selescim ondan böyle oluyor diyorum artık.. genelde çok istediklerimiz ya geç oluyor yada olmuyor..benimkide öyle bişi sanırım :26:
memurluk için sınava hazırlanıyorum 2014 için.. bütün enerjimi ona harcamayı düşünüyorum..
çünkü benim artık ümidim kalmadı bu tüp bebek işinden :14::14::14::43::43::43::43::43: içimde hiç umudum kalmadı..
saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kısaca :34: benim için hayırlısı ne ise o olsun istiyorum sadece,bebekten geçtim ben.

Canlar catlatma ignemi az once yaptim. Pazar opum var. Dualarinizi bekliyorum.
akasyamm canımmm opun hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar: sende armanım gbi test gününü sayacaksın heyecanla :16::16:
Bereketli sağlıklı hayırlı olsun güzelliklere vesile olsun Akasyacım

armancım senınde heyecanlı gunlere girdik bakıyorum :52::52::52: bu heyecanın 9 ay 10 gün sürsün insallaahh :49::nazar:

ahh selesscim:5::5: bende artık kendime bişiey diyemiyorum.:50:. çünkü bu tüp bebekte tek başımayım :14::43:eşimde hiç bi problem yok ,tek problem bende.. doktor pgtli tüp bebek deyince ve masrafıda duyunca yan çizmeye başlamıştı zaten mart ayından itibaren.. yok normal yollada olabilir bi deniyelim olmazsa aldırırz.:53::53:. çok kolaydı sanki canımdan canı 4.aydan sonra aldırmak.:23::19:. yok işte 2 kişilik bir hayatımız da olabilir,bebek olması şartmı demeler.:53:. görmedi bi turlu görmek istemedi benim nasıl çırpındığımı bebek için :43:30dk önce tlfda konustuk ve bana ; tüp bebeği biraz daha ertelememiz gerektiğini ramazan ve kurban bayramı varmış onlar geçsinmiş.. ava gidecekmiş..izne çıkacakmış falan filan.. :53::53::43::43::43::43::43:bi yandna beni iknaya tlfda ailesinin yanında kalmam gerektiğiymiş..evimde dura dura kafayı tırlatacakmışımmm yoksa :14::14:
doğru tırlaktıracak bana yakın kafayı,şimdiden önlemini almak istiyor haliyle manyak adam :47::47::20::20::23:

eşime karşı sinirli..kırgın ve üzgünüm..tlfnu kapattıktan sonra bağıra çağıra ağladım iyi olduuu içimmm rahatladı.

bi anneme söylemiştim tüp bebeği annemde taa şubat ayında dediki kızım parası neyse ben vereyim , x vermesin durumunuz da yoktur zaten sıkışmayın.. bende anneme olmaz bilsin sorumluluklarını verecek parasını çatır çatır demiştim :23:

çok üzerine düşüyorumm selescim ondan böyle oluyor diyorum artık.. genelde çok istediklerimiz ya geç oluyor yada olmuyor..benimkide öyle bişi sanırım :26:
memurluk için sınava hazırlanıyorum 2014 için.. bütün enerjimi ona harcamayı düşünüyorum..
çünkü benim artık ümidim kalmadı bu tüp bebek işinden :14::14::14::43::43::43::43::43: içimde hiç umudum kalmadı..
saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kısaca :34: benim için hayırlısı ne ise o olsun istiyorum sadece,bebekten geçtim ben.

Ben hayatımda şunu hep yaşadım ve her yaşadığımda da şaşırdım. Ali (radıyallahu anhu) nun bir sözü var... Sen dünyanın peşinde koşma ki, dünya senden kaçmasın. Sen dünyadan kaç ki, dünya seni kovalasın. Bazı şeyler vardır ki, her ne kadar kovalarsan o kadar senden kaçar. Kısmetinde olan bir şey varsa, sen hiç bir şey yapmasan bile o, gelip seni mutlaka bulucaktır.

Geçen sene bu ay ilk tedaviye başladığım zamandı. Ve tedavi 1 ay ertelene bilirdi (çünki adetin ilk günlerini kaçırmıştım). Ben asla ertelenmesini istemedim. Çünki tıpkı senin gibi çok heyecanlı idim. Doktor başlaya bilir dediğinde sanki uçucaktım. Başladık... ard-arda 4 tedavi gördüm. Şimdi elimde ne var... Beni kıyamet günü şefaat etmesi için beklediğini umduğum bir oğlum var.

O zaman bana deselerdi ki, 1 sene bekleyeceksin. Her halde delirirdim... dayanamazdım. Bu kadar para harcayacaksın deselerdi... her halde inanmazdım. Ben hemen olucak zann ediyordum. Ancak her şeyin bir zamanı var. Sen de öğle düşün. Bütün bu aksilikler hayıradır diye düşün. Daha zamanı olduğu için paranız cebinizde bekliyor... gibi düşün.

Hepinizden Allah razi olsun kizlar. Heyecan var ama gergin degilim. Elimizden geleni yaptik. Bundan sonrasi nasip kismet. Hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun insallah

Akasyam hayirlı olsun canim tedavin
Yarın opun varmış herşey çok güzel olur inşallah bu mübarek günlerde
Ben de tedaviye başlamak için eşimi iknaya çalışıyorum
Sorunun kimde olduğu önemli değil aslında kimin ne kadar mücadeleci olduğu ve durumu kabullenemedigi yada kabullenmek istemediği ile ilgili ben kabullenmiyorum yada erken olduğunu düşünüyorum onun için sağlığım elverdiği sürece rabbim izin verdiği sürece devam
Iyi haberlerini bekliyorum
Tedavide olan düşünen sonuç bekleyen evlatlarına kavuşan hamile olan tüm dostlarım hayırlı ramazanlar

Ben hayatımda şunu hep yaşadım ve her yaşadığımda da şaşırdım. Ali (radıyallahu anhu) nun bir sözü var... Sen dünyanın peşinde koşma ki, dünya senden kaçmasın. Sen dünyadan kaç ki, dünya seni kovalasın. Bazı şeyler vardır ki, her ne kadar kovalarsan o kadar senden kaçar. Kısmetinde olan bir şey varsa, sen hiç bir şey yapmasan bile o, gelip seni mutlaka bulucaktır.

Geçen sene bu ay ilk tedaviye başladığım zamandı. Ve tedavi 1 ay ertelene bilirdi (çünki adetin ilk günlerini kaçırmıştım). Ben asla ertelenmesini istemedim. Çünki tıpkı senin gibi çok heyecanlı idim. Doktor başlaya bilir dediğinde sanki uçucaktım. Başladık... ard-arda 4 tedavi gördüm. Şimdi elimde ne var... Beni kıyamet günü şefaat etmesi için beklediğini umduğum bir oğlum var.

O zaman bana deselerdi ki, 1 sene bekleyeceksin. Her halde delirirdim... dayanamazdım. Bu kadar para harcayacaksın deselerdi... her halde inanmazdım. Ben hemen olucak zann ediyordum. Ancak her şeyin bir zamanı var. Sen de öğle düşün. Bütün bu aksilikler hayıradır diye düşün. Daha zamanı olduğu için paranız cebinizde bekliyor... gibi düşün.

sümeyye Rabbim senden razı olsun :16::16: o kadar güzel yazmışsın ki dahada sakinleştim , iyi oldum :5:artık ağlamıyorum duş almıştım iyi geldi bana.. senin yazında çok iyi geldi.. :16::16::16:

ne bilim sanki beklemek gereksiz boşa zaman harcıyrmusuz gibi buda benim sinirlerimi zıplatıyor duygusal açıdan yıkım oluyor.. hayırlısı diyorum ama ilerisini düşünemiyorum..gelecek zaman olmayacakmış gibi sanki.. yani şu şu nedenlerden dolayı hayırlısı buymuş demiyorum çünkü bekleyince zaman geçmiyor gibi oluyor ve gelecekte gelmeyecekmiş gibi :( burda benı en iyi sen ve topikteki kızlar anlarlar ne demek istediğimi.

ama beklemekten sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok ...

bilmiyorum sümeyyem çok pimpiriklendim ben bu konuda ,çok sakındım sağdan soldan aman duymasınlar bilmesinler istedim böyle düşünerek hata ettim belkide .. kendi öz annemden bile sakınmıştım.. ilk söyledikten sonra anneme bi yalan söyledim tutmadı dedim.sonra anneme gerçeği söyledim kadın üzülmesin iice diye bi süre ara verdik dedim. marttan bu yana ne zaman olcagını bılmıyordu ..gecen yine söyledim anne bana 41 yasın okurmusun tedavıye başlıcaz yakında işlerim rast gitsin dedim... dün annem aradı okudum yasinini dedi Allah kabul etsin dedi dee bugunde eşimle bu konuşma geçti..

dedimya gelecek yok benim için diye.. belki benim hiç bebeğim olmayacak kimbilir :43::43::43::14::14:

biz yenı evlendiğimizd eherkes sorardı illaki ne zaman bebek diye 1 aylık evliyim sordukları soruya bak :53::23: ben de her seferınde Aşllah korusun derdim.. kandillerde yine sorarları 5 aylık evliydik ozamanlar yine derdim kandillerde istemiyorum bebek yaaa Allah korusun daha neler derdim terslerdim akrabalarımı,arkadaşlarımı..

şimdi Rabbim kulunu benden koruyor ve benim işlerim rast gitmiyor,bebeğim olmuyor :43::43:henüz tedaviye bile başlayamadık..hep bi aksilikler.. bi engeller..

geçte olsa evliliğimn 6.yılında dedğimin farkına vardım Rabbime ağlayarak yalvardım ne olur benı bagısla dedim işlerimiz rast gitsin benımde bebegım olsun dedım ama bilmiyorummm.. vakti vardır demek tabiki daha iç açıcı.. hayırlısı demek daha rahatlatıcı..

geçen rüyamda rahetli dedemi gördğm anneme söyledim oda başladı ölü diriyi getirir bilmemne.. işte bu sebeple anneme soylemek istememiştim.. iki lafından bırı mutlaka bu bebek emvzusuna kayıyor benı sinir ediyooor :47: neyse şimdi yine derim erteledik diye bidahada söylemem kendim okucamı kendim okurum kurandan...

Kısmetinde olan bir şey varsa, sen hiç bir şey yapmasan bile o, gelip seni mutlaka bulucaktır.

bu söylediğin çok doğru sümeyye ,, nasipse olacak..yok nasip değilsede sabretcez yapcak bişi yok.. dememkki benim için hayırlısı bebeğimin olmamasıymış dicem belkide kimbilir..
herşeyin hayırlısı olsun.. hayırlısı sadece.

Yarın test günümdü ama bugün kanamam oldu :(((((((((((
Progestanı bırakmadan adet baslar mı

Kan göründüğünde bile test zamanını beklemeği önerirler. Zira kanama nedeni başka bir şey ola bilir. Senin yerine olsam bu gün test yaptırırdım. Allah yardımcın olsun.

Kızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım

Son düzenleme:
Kızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım

Gerçekten çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Rabbimden dilerim sağ-salim kucağına aldığını da böyle müjdelersin. Amin. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor işte. Rabbim kolaylık versin, sabrını artırsın. Amin.

Gerçekten çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Rabbimden dilerim sağ-salim kucağına aldığını da böyle müjdelersin. Amin. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor işte. Rabbim kolaylık versin, sabrını artırsın. Amin.

Çok çok sağol sümeyyecim Amin Amin ...Allah bana sana buradaki tüm arkadaslarımıza sağlıkla evlatlarımızı kucakladığımızı göstersin inşallah canım...daha az önce basladı endişeler dediğin gibi bu defa iyi tecrübeleri tadarım inşallah.
Burada hepimizin psikoloğu gibisin iyi ki varsın

Armaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))

Canim ben gecen sene eylul ayinda tedavi olayim diye kendimi paraladim. Genetik sonuclari icin doktorumu surekli aradim. Kastim da kastim. Ne oldu. Hamile kaldim ama bebegimi kaybettim:( neredeyse aradan 1 yil gecti. O nedenle kasma kendini ne olur. Vakti zamani gelince olacak.

Armaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))

Akasyam çok sağol canım kanama oluyo halen ama pozitifi görmek bile bizi öyle mutlu etti ki Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inşallah bu defa :nazar: Senin minnoşlara maşallah :nazar: yarın da güzel haberlerle devam gelsin inşallah da kırkımız karışsın....

akasyamm canımmm opun hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar: sende armanım gbi test gününü sayacaksın heyecanla :16::16:

armancım senınde heyecanlı gunlere girdik bakıyorum :52::52::52: bu heyecanın 9 ay 10 gün sürsün insallaahh :49::nazar:

İskorpitcim kafanda bu sorularla rahat bir tedavi süreci geçirebilir misin diyeceğim ama onunda bir önemi yok olacaksa oluyor.Kendini suçlama bir çoğumuz evlenir evlenmez çocuk düşünmemişizdir zamanla fikirler değişiyor.Yaratan seni senden iyi biliyor.Erkekler kadınlar gibi değil senin gibi düşünemez ama kafanda soru işareti varsa ona çocuk isteyip istemediğini açıkça sorabilirsin.İstemediğini zannetmiyorum çünkü sana çocuksuz da evlilik olur demiş.Biraz rahatla evliliğine ,eşine odaklan onlar yoluna girince daha kolay olur .Yaşını bilmiyorum fakat insanlar ileri yaşlarda da ikinci ,üçüncü çocuğunu yapıyor.Bizim ilk çocuğumuz olsun o yaşlarda ne olacak:)Çocuklarımız bedenen ruhen sağlıklı olsunda varsın biraz geç olsun.Umarım yanlış anlaşılacak şeyler söylememişimdir

Armaan çok sevindim.Allah sağlıkla ,huzurla ,kucağına almayı nasip etsin.Dün umutsuzum demişsin okudum.Yüzde elli şansın var diyecektim ne olursa olsun:)Kan testi mi yaptın ?Bu güzel günlerde ne güzel haberler

Akasya sana da moral olsun:)Transferinde iyi geçer inşallah.

Canim ben gecen sene eylul ayinda tedavi olayim diye kendimi paraladim. Genetik sonuclari icin doktorumu surekli aradim. Kastim da kastim. Ne oldu. Hamile kaldim ama bebegimi kaybettim:( neredeyse aradan 1 yil gecti. O nedenle kasma kendini ne olur. Vakti zamani gelince olacak.

Akasyacım bu yazıyı iskorpit arkadaşımıza mı yazdın keza ben de seninle aynı fikirdeyim.Mühim olan sağlıkla dünyaya gelmeleri.Yoksa biz hep aceleciyiz,dokuz ay geçsin istiyorum şimdiden:)

Armaan çok sevindim.Allah sağlıkla ,huzurla ,kucağına almayı nasip etsin.Dün umutsuzum demişsin okudum.Yüzde elli şansın var diyecektim ne olursa olsun:)Kan testi mi yaptın ?Bu güzel günlerde ne güzel haberler

Çok sağol selescim, eksik olmayın herbiriniz Allahım hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallah tamamına ereriz. Kanama olunca kan testi yaptırdım ben canım 11. Gün, sen nasılsın canım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ağustos ayında tüp bebek tedavisi yaptıracağım bu benim ilk denem olacak bizim problemimiz de genetik o yüzden PGT işlemi yapılacak

MaşeAllah, BarakAllah yumoşlara. ALLAH yumoşlarına bereket versin, sağlıklı evlatlar yetişsin minik yumoşlarından. Bütün bu sürec zor bir sürec. Her aşaması endişe dolu. Rabbim sonunu güzel ve sağlıklı bebekli eylesin. Amin. Gelişmeleri paylaşırsın, bekliycem.

Back
X