- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.801
Kızlar Esen transfere giriyor birazdan dualarınızı eksik etmeyin. Şu an 4 tane sağlıklı kuzusu var
Ben de hamile kalmadan üç ay önce histereskopi olmuştum acaba benim durumum için de olabilecek bir şey mi diye merak ettim.
akasya bugün emb.haber varmı?
arman pozitif sonuç almış galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inci gelmiş.nasil gidiyor inci hamişlik?
lavem de gelmiş.öpücük sana.
hazade kaç aylık oldunuz?anne sütü alıyormu cadı kızın?
akasya gözün aydın canım,array mi fish le mi bakacaklar?12 çok iyi bir sayı ne güzel
Zaman geçmiyor kızlar sizler nasılsınız
Keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz armaan,benim için de geçmiyor .Bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum.
Keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz armaan,benim için de geçmiyor .Bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum.
Kızlar Esen transfere giriyor birazdan dualarınızı eksik etmeyin. Şu an 4 tane sağlıklı kuzusu var
Testtten 2 hafta sonraya veriyolar randevuyu 1 ağustos kısmetse sen nasılsın azaldı mı biraz mide bulantıları
akasya gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,inşallah 12 gün sonra hamiş haberini de okuruz burdan
inci anladım canım bana artık fish bakmıyoruz,hep array bakıyoruz dediler ya hem memorial da hem bahçeci de ,ondan merak etmiştim...oğluna isim düşündün mü inci?
ah ben hala karar veremedim ne yapacağıma,belirsizlik de ne zormuş
armaan günler geçmiyor demişsin ya rahat ol biraz,burda benim için en büyük umut sensin,malum en çok deneme ikimizde,rabbim benim de yüzümü güldürecek mi acaba bu defa?ah ah inşallah
Günaydın kızlar. Akasya'nın transferi gerçekleşti çok şükür. 1 tane transfer edildi. 3 tane de frigosu var şimdilik :) 28 temmuzda müjdeli haberi alacağız inşallah...
İnsallah incicim guzel haber :) Frigo dondurulmus mu demek bu arada?
akasya gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,inşallah 12 gün sonra hamiş haberini de okuruz burdan
inci anladım canım bana artık fish bakmıyoruz,hep array bakıyoruz dediler ya hem memorial da hem bahçeci de ,ondan merak etmiştim...oğluna isim düşündün mü inci?
ah ben hala karar veremedim ne yapacağıma,belirsizlik de ne zormuş
armaan günler geçmiyor demişsin ya rahat ol biraz,burda benim için en büyük umut sensin,malum en çok deneme ikimizde,rabbim benim de yüzümü güldürecek mi acaba bu defa?ah ah inşallah
Trkuazcım sağol canım inşallah ikimizde tamamına ereceğiz canım. Her aşaması farklı bir bekleyişle geçiyor sen Ne zaman baslıyodun
inci sanki ankarayı düşünmüyorum bu defa memorial ya da bahçeci...eşim sanki memorial a uzak bakıyor gibi,inci ben orda başlasam her defasında başka doktor mu kontrol ediyor?yumurta toplama ve transferi de rastgele bir doktor mu yapacak? akasyanın transferini kim yaptı?
İnşallah seles inşallah.
Senin durumun ne?
Histereskopi araştırma amaçlı yapılıyor bildiğim ve bir çok kişi oluyor sorun olacağını sanmam. Benden parça alındığı için sürekli kontrol ediliyor.
Çok şükür canım büyüyoruz oğluma
trkuazcım bizde kromozomlara bakılmıyor tek gen hastalığı olduğundan sadece hastalığımıza yönelik tarama yapılıyor. Tabi çiftler kromozom araştırması isterse bakılıyor, tulip baktırmıştı mesela.
Armaan ilk randevu ne zaman?
Seles ne kadarlık oldunuz?
1 agustosa randevu verdiler selescim zaman yavasladı sanki. Senin ne zaman kontrol sen kalp atışını duymusmuydun zamanlar karıştı benim için iyice sağlıkla tamamına ereriz inşallah Amin
Histeroskopide küçük bir müdahale de vardı.O nedenle sordum.Gerçi doktorum gebelikte sorun olmaz sadece 40 hafta yerine 38 de doğum yaparsın dedi.Şuan 12 haftalık olduk inci.Önümüzdeki hafta ikili test var inşallah 9 ayı sağlıkla tamamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?