- 25 Şubat 2012
- 816
- 178
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.301
ayy ne güzel rabbim uzun ömürler versin çocuklarınıza da sizede. Benim ailemde erken menopoza giren yok böyle bir şeyinde olduğunu bilmiyordum böyle bir tehlikeyle karşılaşınca sordum kadınlarımıza ama yookmuş o şanslı kişi ben olabilirim, kısmet işte. Saraçoğlunun kürü elime geçmedi henüz çay şeklinde mi macun mu bilmiyorum ama 6 ay dedi. Ben hemen başlamayacağım bebek işine birkaç ay beklemek istiyorum inşallah yumurta bitmez o zamana kadar. Siz e güzel kavuşmuşsun bebeklerinize rabbim korusun hepinizi. Ben 1,5 yıldır dr dr geziyorum kim hangi dr iyi dediyse gittim en sonunda bu genetik de sorun öğrenildi ancak artık dr lara hiç güvenim kalmadı reglimle birlikte pgt de başarı oranı yüksek klinik araştırcağım. Yaşadığım şehirdekiler yapıyormuş ancak genetik için embriyoları ankaraya yolluyorlarmış.nerde yaptırsam şaşırdım. Bir taraftan da yumurta sorun yaratır mı yeterli miktarda çıkar mı diye de korkularım var
Arkadaslar ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sankiAllahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
gözün aydın armaan. inşallah sonraki sonuçlar da iyi gelecek. onların çıkmasına ne kadar var?
Çok teşekkür ederim tulipcim inşallah canım 2 hafta demişti doktor karyotip için
Siz nasılsınız nası geçiyo günler
iyiz canım. yarın bebek mevlidimiz var ona hazırlanıyoruz. bugün temizlikçi var evde. darısı başınıza inşallah.
Arkadaslar ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sankiAllahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Tulip rosa nasılsın iyimisin ohh ne tatlı telaşiyiz canım. yarın bebek mevlidimiz var ona hazırlanıyoruz. bugün temizlikçi var evde. darısı başınıza inşallah.
Cok cok sevindim canım benimArkadaslar ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sankiAllahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Tulip rosa nasılsın iyimisin ohh ne tatlı telaş
Allah kolaylık versin oğlun iyidir umarım
Cok cok sevindim canım benim
Hislerim bebeğinin sağlıklı olduğu yönünde taa en başından beri
canımmmm gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. büyük bi stres atlattın sonrası su gibi akıp geçsin inşallah...
Devamı da güzel gelir inşallah armaan.
Cok cok sevindim canım benim
Hislerim bebeğinin sağlıklı olduğu yönünde taa en başından beri
İncicim bulantıların ne zanana kadar sürmüştü canım 3 aydan sonra enerji geliyo mu gerçekten:) ben halen yorgunum
Armaaaan
Tebrikler:))
Ne kadar oldu seninki kac aylik cinsiyeti belli mi?
Pgt ile mi oldu dogal yolla mi?
Masallah Allah tamamina erdirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?