Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ayy ne güzel rabbim uzun ömürler versin çocuklarınıza da sizede. Benim ailemde erken menopoza giren yok böyle bir şeyinde olduğunu bilmiyordum böyle bir tehlikeyle karşılaşınca sordum kadınlarımıza ama yookmuş o şanslı kişi ben olabilirim, kısmet işte. Saraçoğlunun kürü elime geçmedi henüz çay şeklinde mi macun mu bilmiyorum ama 6 ay dedi. Ben hemen başlamayacağım bebek işine birkaç ay beklemek istiyorum inşallah yumurta bitmez o zamana kadar. Siz e güzel kavuşmuşsun bebeklerinize rabbim korusun hepinizi. Ben 1,5 yıldır dr dr geziyorum kim hangi dr iyi dediyse gittim en sonunda bu genetik de sorun öğrenildi ancak artık dr lara hiç güvenim kalmadı reglimle birlikte pgt de başarı oranı yüksek klinik araştırcağım. Yaşadığım şehirdekiler yapıyormuş ancak genetik için embriyoları ankaraya yolluyorlarmış.nerde yaptırsam şaşırdım. Bir taraftan da yumurta sorun yaratır mı yeterli miktarda çıkar mı diye de korkularım var

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Yumurta pat diye bitmezmiş canım. Ben 3 gün önce dr ye gittim 17 gündür adetim kesilmedi menopoza mı giriyorum önceden polpim vardı alınmıştı onlar mı tekrarladı, serklaj dikiş ipim duruyor o mu kanama yaptı diye. 2 yumurtam varmış menopoz değil dedi. Varis varmış rahmimde ondanmış. Yani senin de bitmez hemen... Merkez konusu zor. Karar vermek çok zor ben antakyadayım istanbula gittim burada normal tüp bile yok çünkü...Ankarada genart istanbulda da Okmeydanı memorial epey konuşuluyor burada. Ama tavsiye etmek büyük sorumluluk sen de o merkezlerle en azından telefonla görüş bence kararını bu görüşmeler etkiler.

Arkadaslar ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Arkadaslar ilk fish sonuçları geldi çok şükür sonuçlar iyi kalbim durcaktı sanki Allahım sonunu da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

canımmmm gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. büyük bi stres atlattın sonrası su gibi akıp geçsin inşallah...

kızlar benim de test günüm iyice yaklaştı. korkuyorum test yapmaya.OHSS belirtilerim geçti tamamen. ama araştırma sonuçlarıma göre eğer gebelik oluşsaydı 2-3 hafta ddaha devam etmesi gerekiyormuş( yine de Allahtan ümit kesilmez. 1 tane sağlıklı embriyom vardı.zaten ilk gün hemen eve dönmek zorunda kaldım uçakla..herşey üstüste geldi ama inşallah Rabbim bana da bir mucize gönderir. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin benden....
Allaha emanet olun....

iyiz canım. yarın bebek mevlidimiz var ona hazırlanıyoruz. bugün temizlikçi var evde. darısı başınıza inşallah.
Tulip rosa nasılsın iyimisin ohh ne tatlı telaş
Allah kolaylık versin oğlun iyidir umarım
Cok cok sevindim canım benim
Hislerim bebeğinin sağlıklı olduğu yönünde taa en başından beri

Kizlar nabersiniz?

Bende bi degisiklik yok. Son bebek kaybimin uzerinden 3 ay gecti. Onumuzdeki ay horminkar yumurtalar falan uygunsa baslucaz insallah.

Hamile olan,
Pgtden, cvs den, amniyodan falan sonuc bekleyen var mi?
Allah yardimcisi olsun onlarin...hepimizin...

Bir de gecmise goz atarken fsh amh yuksek cikmasindan bahseden arkadadlar olmus yankis anlamadiysam. Benim fsh da 25 cikti bi kere ve 25le hamile kaldim. Bilginize.

canımmmm gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. büyük bi stres atlattın sonrası su gibi akıp geçsin inşallah...

Devamı da güzel gelir inşallah armaan.

Cok cok sevindim canım benim
Hislerim bebeğinin sağlıklı olduğu yönünde taa en başından beri

arkadaslar çok çok teşekkür ederim. İnşallah bebekli sağlıklı günler nasip etsin Allah hepimize
çok sevgiler hepinize

İncicim bulantıların ne zanana kadar sürmüştü canım 3 aydan sonra enerji geliyo mu gerçekten:) ben halen yorgunum

Armaaaan
Tebrikler:))
Ne kadar oldu seninki kac aylik cinsiyeti belli mi?
Pgt ile mi oldu dogal yolla mi?
Masallah Allah tamamina erdirsin canim.

Armaaaan
Tebrikler:))
Ne kadar oldu seninki kac aylik cinsiyeti belli mi?
Pgt ile mi oldu dogal yolla mi?
Masallah Allah tamamina erdirsin canim.

İzz çok sağol canım darısı başına inşallah. Negatiften sonra hersey yolundaysa beklemeye gerek yok diyırdu benim doktorum siz kendinizi hazır hissettiğinizde olur diyordu. Kürtajdan sonra beklemek gerekiyor 2-3 ay diye biliyorum o da adetin düzene girmesi için. Biz yine pgt yaptıracaktık ama sadece 2 yumurta olunca doğrudan transfer edildi canım kısmet bu defayaymış Allaha çok şükür bu vakte geldik sağlıkla tamamına ereriz inşallah dualarınızı bekliyorum herzaman.
Sen hangi kliniktesin en kısa zamanda müjdeli haberi almanı dilerim canım buradaki arkadaslar her zaman dualarımdalar

merhabalar, ben de translokasyondan dolayı pgt ile tüp bebek denedim bu ay ikinci denemem oldu ve 12 eylülde sonuç yine negatif geçmiş yazıları okuduğumda birçok kişi hamile kalmış ne güzel sağlıkla analı babalı büyütün inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin artık 3.yü denemeye korkuyorum moralim çok bozuk yine negatif olacak diye sizler kaçıncı denemelerinizde hamile kaldınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…