- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.261
maalesef yine olmadı
2 gün önce 18 olan değerim bu gün 14 e düşmüş...
maalesef yine olmadı
maalesef yine olmadı
maalesef yine olmadı
maalesef yine olmadı
maalesef yine olmadı
Arkadaslar bugün ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı riskli çıktı ve hikayemle birlikte doktor cvs i önerdi ve bugün cvs yaptırdım
3 gün istirahat. Umarım test sonuçları sağlıklı çıkar Allahım sana emanetiz
maalesef yine olmadı
Arkadaslar bugün ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı riskli çıktı ve hikayemle birlikte doktor cvs i önerdi ve bugün cvs yaptırdım
İnşallah bebeğin sağlıklıdır düşünmemeye çalış stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz
Armaancım geçmiş olsun inşallah sağlıklı çıkar sonuç.Allah kolaylık versin beklerken
kızlar bugun biraz araştırma yaptım da. ben estrofem diye bi ilaö kullanıyorum doktor verdi. günde 3 tane. bu ilaç (yani E2 yüksekliği) embriyoda genetik bozukluğa yol açabiliyormuş. benim de transferimin 5. günü ve hala kullanıyodumsiz de kullandınız mı hiç bu ilacı?? şimdi çok moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum (((
bana bi akıl verin lütfen
Canım dualarım seninle.. Cvs'yi de atlatmışsın çok şükür.. İnşallah bebeğinin sağlıklı olduğu haberini de alacağız.. Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar nolur billyorsanız cvp yazın 4 kez düşük yaptım kese oluşmadan kanama başlıyordu.dr dr 2 yıldır mafoldum her biri farklı şey söyledi. En son düşük mayısın sonunda oldu bu seferde birden fsh 15 e fırladı amh yapıldı 0,2 çıktı düşükler için yumurta kalitesizliğ dediler bu seferde, fakat ben tek dr.la yetinmedim 3-4 farklı dr a da gittim onlarda bu testler yanlış olmalı nasıl ozaman hamile kaldın dedi. Neyse en son istanbula gittim testler yenilendi fsh 12 amh 0,6 çıktı. Daha önce genetik test yapılmış ve normal çıkmıştı. Ama bu dr daha detaylı genetik test olduğunu onun yapılması gerektiğini söyledi. Neyse dün dr aradı eşimin 9. Kromozomunda sorun olduğunu söyledi, latlnce kelimeler kullandı ama aklımda kalmadı.mutlaka pgt li tüp bebek dedi. Tahlili maillediler. Sonuçta şu yazıyor 46 x,y, 9qh. Duyan oldu muu mu anomaliyi kızlar ben de yumurta da azalıyor, pgt için çok mu yumurta lazım
Akasyacım çok çok sağol öyle dondu kaldı zaman yine
Sen nasılsın sırtn daha iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?