- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.381
İzzcim inşallah hayırlısıyla sağlıkla sonuna kadar ulaşır embriyon. Kolay olmayan bi yol bu ama umutsuzluğa düşmemek lazım
Benim de sadece iki yumrta olunca öncekilere göre çok az umudumuz kırıldı ama yola devam ettik sonra test günümde henuz testi yaptırmadan kanamam oldu tamam rehl oldum dedim olmadı dedim bi baktık pozitşf
Önceden kötü bi tecrübemiz olunca kalbi duracak düşecek mi derken 3 aylık kontrolümüze ulaştık
Sonra ense kalınlığı riskli çıktı bi daha umutsuzluğz kapıldık çok şükür sonrs testlerden iyi haberler geldi
Dualarımızla bugüne kadar geldik diyeceğim o ki doğru bi zaman var Allah en kısa zamanda bu doğru anı sana da nasip etsin kendiliğinden oluversin inşallah
Okumussundur belki bu bizim 6. Denememizdi
Allah o tek embriona can versin. Senin yaşadığın stressi az da olsa tahmin ede biiyorum. Pgt sonucu beklemek çok zor, üstelik elde tek embrio varsa. Ama Allah büyük. O isterse tek olan embrionu sana evlat yapar.
8 hücreye bölünme sanırım 3.gün embriosu ( 8 hücreli oluyor) demek istemişler. 8 hücreli olunca embriodan biopsi alınıyor. Allah yardımcın olsun. Annelerin duası kabul olur. Tek bebişin için dua et.
allahım o tek embriyona can versin izz. tüm kalbimle dua ediyorum senin için. tek embriyo olduğu için pgt yapmadan transfer yapmayı düşünmediler mi? haberlerini bekliyorum.
maşallah demek bir prenses daha geliyor. allah bağışlasın.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın.
Eğer tekrar düşük yapmak istemiyorsan Pgt bir alternatif ola bilir. Ama yine de kesin çözüm değil. Dr kendine göre haklı, sağlıklı olan zaten tutunacak, olmayan tutunmayacak. Pgt de bazen yalnışlıklar yapıla biliniyormuş. Yumurta sayısı az olunca hepsini değerlendirmekte fayda ola bilir. Ama ileri yaş döneminde genetik sorunlu gebelik de ola bilir. Aldırmak ve ya aldırmamak gibi zor bir mesele karşısında kalına bilir. Bu verileri göz önünde bulundurup bir karar verilmeli.
İstihare namazı kıl. İnşeAllah en doğru kararı verirsin. Allh yardımcınız olsun.
Kızlar selamlar ;
Uzun zamandır yazamıyorum. Armaan herşey yolundaymış. Çok şükür. Çok sevindim canım..
İzz kuzumm benim de ilk tedavimde ilaçlara yanıtım kötüydü. Sadece 5 embiryom olmuştu. ikinci denemede uzun protokol uyguladılar. Çok şükür 8 embiryom pgt'ye girdi. Daha 5 embiryo vardı. Onların sonucunu henüz bilmiyorum. Umutsuzluğa kapılma. Bu sefer olmasa bile belki diğer tedavide uzun protokol denerler. Yumurta toplamada kötü olmanın sebebi OHSS sendromu olabilir. O da biraz tüp bebek merkezinin deneyimi ve sıkı takibi ile ilgili. Benim de OHSS riski olmuştu. O nedenle hergün kan verdim. çok sıkı takip ettiler.
Benim sırt ağrım geçti sayılır. Yüzmeye başladım. Bayramdan sonra denerim derken hopppp daha büyük bir sorun çıktıDizimde ağrılar vardı. Doktora gittim. Şekil bozukluğu nedeniyle dizim aşınmış. Ameliyat şart dedi Dizi kırıp platin takacaklarmış. Yoksa diz protezi yaptırmak zorunda kalırmışım. O yüzden moralim çok bozuk. Ama yapacak birşey yok. Önümüzdeki hafta çocukluk doktorumla görüşeceğim. Ameliyat şart derse mecburen diz ameliyatı olacağım. Bebek için bekleyeyim diye düşünmüştüm ama bebek doğunca ve hamilelikte daha zor olur gibime geldi. 2 ay üzerine basamazsın dediler. Yine bebeğimden uzaklaştım.. Kısmet, kader ne dersek diyelim.. Dua edin benim için.. Zorlu bir sınav var önümde
Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.
Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.
Akasyacım çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatman için dua ediyorum. Kısa zamanda sağlığına kavusacaksın inşallahKızlar selamlar ;
Uzun zamandır yazamıyorum. Armaan herşey yolundaymış. Çok şükür. Çok sevindim canım..
İzz kuzumm benim de ilk tedavimde ilaçlara yanıtım kötüydü. Sadece 5 embiryom olmuştu. ikinci denemede uzun protokol uyguladılar. Çok şükür 8 embiryom pgt'ye girdi. Daha 5 embiryo vardı. Onların sonucunu henüz bilmiyorum. Umutsuzluğa kapılma. Bu sefer olmasa bile belki diğer tedavide uzun protokol denerler. Yumurta toplamada kötü olmanın sebebi OHSS sendromu olabilir. O da biraz tüp bebek merkezinin deneyimi ve sıkı takibi ile ilgili. Benim de OHSS riski olmuştu. O nedenle hergün kan verdim. çok sıkı takip ettiler.
Benim sırt ağrım geçti sayılır. Yüzmeye başladım. Bayramdan sonra denerim derken hopppp daha büyük bir sorun çıktıDizimde ağrılar vardı. Doktora gittim. Şekil bozukluğu nedeniyle dizim aşınmış. Ameliyat şart dedi Dizi kırıp platin takacaklarmış. Yoksa diz protezi yaptırmak zorunda kalırmışım. O yüzden moralim çok bozuk. Ama yapacak birşey yok. Önümüzdeki hafta çocukluk doktorumla görüşeceğim. Ameliyat şart derse mecburen diz ameliyatı olacağım. Bebek için bekleyeyim diye düşünmüştüm ama bebek doğunca ve hamilelikte daha zor olur gibime geldi. 2 ay üzerine basamazsın dediler. Yine bebeğimden uzaklaştım.. Kısmet, kader ne dersek diyelim.. Dua edin benim için.. Zorlu bir sınav var önümde
Allah en hayırlı zamanda sağlıkla kavustursun senş bebeğine canımHaber geldi
Olmamis
Hayirlisi.
cokk teşekürr ederim..eve gider gitmezz yapacagim....pekiii bildigin bi hikaye vermiiii 3.beta hcgde degerini düzeltenn
arkadaşlar merhaba
bende de 45 xx 13 14 kromozomlarda tranlokasyon var bende 3 kez kendiliğimden hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları yok diye alındı. İlk kan pıhtılaşması var dendi son gebeliğimde igne kullandım yine olmadı sonra doktorum genetiğe yönlendirdi sonuç 45xx
allah büyüktür inş hayırlıs ıolur ben giresundayım ama tedavi için ankaraya gelmeği düşünüyorum gata , hacettepe, yada centrum tüp bebek merkezi siz nereyi tavsiye edersiniz bide bize rapor çıkıyor mu çıkıyorsa nasıl rapor için şartlar var ya aşılama yapmış olmak gibi bana aşılama yapılmadı rapor çıkmaz mı yani
allah hepimizin yardımcısı olsun
Nasılsın uzun zamandır sakin topik yazısamadık bebiş ve ve sağlıktasınızdır inşallah...
Sizin ivf kliniğinde nasıl oluyor doğum için baskadına mı yönlendiriyorlar sen kendin mi buluyosun doğum için dru
Belki daha erken ama aklıma takıldı benim hastanedekilerle de konusmadım henüz
Kızlar selamlar ;
Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.
kızlar herkese selam bende tedavideydim bugün transferim oldu 2 tane hemde .Az sayıda yumurtanız pgt ye gitti diye üzülmeyin diye yazıyorum benimde 3yumurtam gitmişti ve dünden beri üzüntüden bi hal oldum ve bugün hastanede öğrendim 2sinin sağlıklı çıktığını biz ümitsiz gitmiştik sayıdan dolayı yalnız beni transfer yapa yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masında yatırmadılar ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
Kızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz
arkadaşlar bu yıl ben de 3. denememi yapıcam.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.merkez konusunda ve fiyatllar konusunda görüşleriniz bekliyorum.ilk denemem çapa ikinci bahçecide yaptırmıştım.bunu semra hanım ile düşünüyorum.görüş ve önerileriniz bekliyorum.
9. Haftada kesmistim benKızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz
Transferdn 10 dakika sonra kalkıp wcye gitmiştimkızlar herkese selam bende tedavideydim bugün transferim oldu 2 tane hemde .Az sayıda yumurtanız pgt ye gitti diye üzülmeyin diye yazıyorum benimde 3yumurtam gitmişti ve dünden beri üzüntüden bi hal oldum ve bugün hastanede öğrendim 2sinin sağlıklı çıktığını biz ümitsiz gitmiştik sayıdan dolayı yalnız beni transfer yapa yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masında yatırmadılar ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
Armaan bir minnoş daha geliyor yaşasın
Pembe pembe alışverişlere basla
INcim canım çok şükür 29. Haftaya gelmişsin maşallah size
Her şey yolumda degil mi?
Çok özlüyorum topiği ama kimse gelmiyor artık
Geçen sene bu zamanlarda minnoşum karnumdaydi
DAha minicikti düşecek mi yoksa hayata sımsıkı tutunacak mı derken
Cok şükür simdi kollarimda kıymetli yaramaz biriccik kızım
RABBIM hepinize yasatsin bu güzel duyguları
En kısa zamanda laveye akasyama sumeyyeme izze
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Sağol canım çok şükür bugünlere kadar geldiksiz nasılsınız senin minnoş büyümüştür
Minnoşdan önce kendime bişeyler almam lazım ama alışveriş yapacak eneji gelmedi henüz diyolardı 3. Aydan sonra zıplayacaksınnhoplayacaksın bekliyorum ama hala yırgunum
Topiğin eski haraketliliği yok ama biliyorum herkesin bi aklı burada
Herkes illaki giriyo bi ara
Tüm kızlara sevgiler
Armaan bir minnoş daha geliyor yaşasın
Pembe pembe alışverişlere basla
INcim canım çok şükür 29. Haftaya gelmişsin maşallah size
Her şey yolumda degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?