Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar Allah razi olsun desteginiz icin. Isteyen herkese de bedenen ve manen guzel cocuklar nasip etsin.

Ben saniyordum ki yumurtalar toplaniyor, dollenme olursa pgtye giriyor saglikli cikarsa transfer gerceklesiyor. Meger 5 asamadan sonra imis transfer.

Dunun haberi guzeldi, 8li bolunme olmus. Sumeyye yazmissin ne oldugunu cok saol, hakkaten 3.gundu... Tekrar dua edenlere coook tsk ediyorum. Hayirli butun dualariniz kabul olsun insallah!

Bugun embriyonun 1. Kalitede olup olmadigi haberini bekliyorum. Oyleyse yarin pgt olacakmis.
Haberleri satirarasi gecerim.

Herseyin hayirlisi Haktan!

Ha, armaaaaan, kiz minoos! Cok sevindim ya! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin innnsallah!:)

Yarın hormon testlerim yenilenecek ve HSG yaptıracağım.Önümüzdeki ayda doğal yolla denemeyi düşünüyorum.Tekrar tüp denemelimiyim bilmiyorum.İstihare namazı kılayım olur.Tşk,Dün gecede rüyamda erkek bebeğim olmuştu ama gördüğüm tek yeri testisiydi.ve çok büyüktü.Allah hayırlara vesile etsin inş.Sevgilerrr..

Kızlar selamlar ;

Uzun zamandır yazamıyorum. Armaan herşey yolundaymış. Çok şükür. Çok sevindim canım..

İzz kuzumm benim de ilk tedavimde ilaçlara yanıtım kötüydü. Sadece 5 embiryom olmuştu. ikinci denemede uzun protokol uyguladılar. Çok şükür 8 embiryom pgt'ye girdi. Daha 5 embiryo vardı. Onların sonucunu henüz bilmiyorum. Umutsuzluğa kapılma. Bu sefer olmasa bile belki diğer tedavide uzun protokol denerler. Yumurta toplamada kötü olmanın sebebi OHSS sendromu olabilir. O da biraz tüp bebek merkezinin deneyimi ve sıkı takibi ile ilgili. Benim de OHSS riski olmuştu. O nedenle hergün kan verdim. çok sıkı takip ettiler.

Benim sırt ağrım geçti sayılır. Yüzmeye başladım. Bayramdan sonra denerim derken hopppp daha büyük bir sorun çıktı Dizimde ağrılar vardı. Doktora gittim. Şekil bozukluğu nedeniyle dizim aşınmış. Ameliyat şart dedi Dizi kırıp platin takacaklarmış. Yoksa diz protezi yaptırmak zorunda kalırmışım. O yüzden moralim çok bozuk. Ama yapacak birşey yok. Önümüzdeki hafta çocukluk doktorumla görüşeceğim. Ameliyat şart derse mecburen diz ameliyatı olacağım. Bebek için bekleyeyim diye düşünmüştüm ama bebek doğunca ve hamilelikte daha zor olur gibime geldi. 2 ay üzerine basamazsın dediler. Yine bebeğimden uzaklaştım.. Kısmet, kader ne dersek diyelim.. Dua edin benim için.. Zorlu bir sınav var önümde

mrb akasya. çok geçmiş olsun. allah bu sınavlardan başarıyla geçmeyi ve sonunda bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.

üzüldüm izz ama dediğin gibi hayırlısı.

kızlar herkese selam bende tedavideydim bugün transferim oldu 2 tane hemde .Az sayıda yumurtanız pgt ye gitti diye üzülmeyin diye yazıyorum benimde 3yumurtam gitmişti ve dünden beri üzüntüden bi hal oldum ve bugün hastanede öğrendim 2sinin sağlıklı çıktığını biz ümitsiz gitmiştik sayıdan dolayı yalnız beni transfer yapa yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masında yatırmadılar ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi

Akasyacım çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatman için dua ediyorum. Kısa zamanda sağlığına kavusacaksın inşallah
Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.
Allah en hayırlı zamanda sağlıkla kavustursun senş bebeğine canım

cokk teşekürr ederim..eve gider gitmezz yapacagim....pekiii bildigin bi hikaye vermiiii 3.beta hcgde degerini düzeltenn

Takvimin hayırlı olsun sanırım her şey yoluna girdi :)

Allah yardımcın olsun. Evet maalesef rapor için bazı şartlar var.

Sağol canım iyiyiz çok şükür.
Ben hamile kaldığım dönemde tüp bebek doktorum doğum iznine ayrılmıştı ben de aynı birimde başka bir doktora gittim. 2 muayeneden sonra o doktor da hastaneden ayrıldı ama biz peşini bırakmadık :) Şimdi yeni bir hastanede göreve başladı tüp bebek bölümünde, ona devam ediyorum. Doğumumu da onda yapacağım Allah nasip ederse. Memorial'da kalsaydı muayenelerime devam ederdim ama doğumu orada yapamazdım, onun için mecburen başka bir hastane arayışına girmek durumunda kalacaktım ama şükür gerek kalmadı.

Akasyam iyi olacak her şey inşallah

Haber geldi
Olmamis
Hayirlisi.

Izz Allah yardımcın olsun, gönlüne ferahlık versin.

Hayırlı olsun sevgi, sıkıca tutunsunlar inşallah. Transfer masasında yatırmazlar zaten. Ben transfer sonrası kaldırılmadan sedyeye alınmış ve odama çıkarılmıştım. 2 saate yakın odada yattım.

Kızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz

12.hafta başında kesmiştim ben.

arkadaşlar bu yıl ben de 3. denememi yapıcam.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.merkez konusunda ve fiyatllar konusunda görüşleriniz bekliyorum.ilk denemem çapa ikinci bahçecide yaptırmıştım.bunu semra hanım ile düşünüyorum.görüş ve önerileriniz bekliyorum.

Ben 3 denememi de Memorial'da yaptım ama Semra Hanım'la fazla denk gelmedik kendisi zaten kontrollere girmiyor. Tedavi başında ve opu öncesi muayene edebiliyor bir de transfer günü hastanedeyse hasta istediği takdirde transfere giriyor. Merkezde seçtiğiniz doktorla devam ediyorsunuz ancak farklı doktorlar da görebiliyor hastayı. Bizler için önemli olan laboratuvar ve pgt kısmı. Memorial'ın laboratuvarı uluslararası standartlarda olduğu için çok hastası var. Pgt kısmını da genetik birimle yürütüyoruz. Birimin başkanı Cumhur Bey. Bir ön görüşme yapabilirsin hastaneyle. Allah yardımcın olsun.

Kızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz
9. Haftada kesmistim ben
Transferdn 10 dakika sonra kalkıp wcye gitmiştim
1 saat yattım sadece
İnşallah pozitifi görürsün

Armaan bir minnoş daha geliyor yaşasın
Pembe pembe alışverişlere basla

INcim canım çok şükür 29. Haftaya gelmişsin maşallah size
Her şey yolumda degil mi?

Ahh Akasyam canım arkadaşım rabbimden şifa diliyorum senin için
Sabır sabır sabır güzel günler yakın inşallah senin için
Öyle hissediyorum

IZz heyecanla okudum ama olmamış malesef
HAKKINDA hayırlısı olsun denecek şey sadece bu

Mattikam Nerelerdesin çalışmaya başladın mı? Bakıcı işi ne oldu
Nesrin ablam sen nasılsın iyimisin sende çalışan bayansin allah yardımcin olsun
OZlem hic gelmiyorsun artık 2 çocukla kolay değil valla
Hazadem hamileliği nasıl geçiyor umarım her şey yolundadir
Gelsede bizi bilgilendirse azicik ne meraklıyim
Naz gene kayıplarda

Çok özlüyorum topiği ama kimse gelmiyor artık

Geçen sene bu zamanlarda minnoşum karnumdaydi
DAha minicikti düşecek mi yoksa hayata sımsıkı tutunacak mı derken
Cok şükür simdi kollarimda kıymetli yaramaz biriccik kızım
RABBIM hepinize yasatsin bu güzel duyguları
En kısa zamanda laveye akasyama sumeyyeme izze
Kimsenin kucağı boş kalmasın

Sağol canım çok şükür bugünlere kadar geldik siz nasılsınız senin minnoş büyümüştür
Minnoşdan önce kendime bişeyler almam lazım ama alışveriş yapacak eneji gelmedi henüz diyolardı 3. Aydan sonra zıplayacaksınnhoplayacaksın bekliyorum ama hala yırgunum

Topiğin eski haraketliliği yok ama biliyorum herkesin bi aklı burada
Herkes illaki giriyo bi ara
Tüm kızlara sevgiler

Amin Merve. Rabbim sizi korusun. Minnoşun facede şeklini gördüm, maşeAllah baya büyümüş. Bacağı nasıl oldu? Amelyat olucakmı?

Ben de hep takipteyim. Bazen hiç yazasım gelmiyor, ama takip ediyorum. Bize pgt denilenden bu yana burdayım, yani aralık ayından. O zamandan şimdiye o kadar çok şey değişdi ki...

Sağol kuzum
Geldik çok şükür ama nasıl geldik bir de bana sor :)
Yolunda hamd olsun. Prensesim büyüyor teyzesi
Bugünleri gösteren Allah'ıma sonsuz şükürler olsun.

Sen nasılsın? Erva nasıl? Ayağı nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…