- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.401
Armaan bir minnoş daha geliyor yaşasın
Pembe pembe alışverişlere basla
INcim canım çok şükür 29. Haftaya gelmişsin maşallah size
Her şey yolumda degil mi?
Mattikam Nerelerdesin çalışmaya başladın mı? Bakıcı işi ne oldu
Nesrin ablam sen nasılsın iyimisin sende çalışan bayansin allah yardımcin olsun
OZlem hic gelmiyorsun artık 2 çocukla kolay değil valla
Hazadem hamileliği nasıl geçiyor umarım her şey yolundadir
Gelsede bizi bilgilendirse azicik ne meraklıyim
Naz gene kayıplarda
Sevgili arkadaslarım ,
Baya uzun zaman oldu yazmayalı bılıyorum. Uzun bir sure hic girmedim siteye , ama sonralari ara ara hep gırdım ve hepınızden haberım var, ama ınanın ıcımden yazmak gelmıyor . Sıze yalan soyleyemem. Ama okurken , yuzumde gulumseme, huzun , hay allah , oh be , yaaa, aman tuhh, hadı ınsallah ... gıbı sozcukler hep dokuldu ve dokuluyor... Yanı aslında fızıken yokum ama kalben sizinleyim.
bende bir durum değişikliği yok. Yeni bir tedavi görünüyor ufukta inşallah . Bahçeci Fulya'da olacak nasipse bakalim. Zamani tam belli degil. Umuyorum bu son olsun... Ne kadar ümidim sıfıra yakın ise de yine acaba olur mu diyorum. belki olur , kimbilir??
Kızlarrr nasılsınızz bu ara yine dolu geçiyor zaman görümcem dogumunu yaptı kızı 2400 oglu 23000 dogdular hiç küveze girmediler maşallah..
Bende eylülle ugraşıyorumm ankara da havalar epey sogudu üşümeye başladık..Yarında dondurulmuşlarımızla ilgili görüşmeye gidicez doktorumuza ..
incim hamilelik takvimini niye kaldırdınn çok korktum görmeyinceee maşallah 29.haftaya girmişsin cnmmm .. isim düşündünüzmü ?
Naz gene kayıplarda
Sağol canım çok şükür bugünlere kadar geldiksiz nasılsınız senin minnoş büyümüştür
Minnoşdan önce kendime bişeyler almam lazım ama alışveriş yapacak eneji gelmedi henüz diyolardı 3. Aydan sonra zıplayacaksınnhoplayacaksın bekliyorum ama hala yırgunum
Topiğin eski haraketliliği yok ama biliyorum herkesin bi aklı burada
Herkes illaki giriyo bi ara
Tüm kızlara sevgiler
Sağol kuzum
Geldik çok şükür ama nasıl geldik bir de bana sor :)
Yolunda hamd olsun. Prensesim büyüyor teyzesi
Bugünleri gösteren Allah'ıma sonsuz şükürler olsun.
Sen nasılsın? Erva nasıl? Ayağı nasıl oldu?
Kızlar selamlar ;
Uzun zamandır yazamıyorum. Armaan herşey yolundaymış. Çok şükür. Çok sevindim canım..
İzz kuzumm benim de ilk tedavimde ilaçlara yanıtım kötüydü. Sadece 5 embiryom olmuştu. ikinci denemede uzun protokol uyguladılar. Çok şükür 8 embiryom pgt'ye girdi. Daha 5 embiryo vardı. Onların sonucunu henüz bilmiyorum. Umutsuzluğa kapılma. Bu sefer olmasa bile belki diğer tedavide uzun protokol denerler. Yumurta toplamada kötü olmanın sebebi OHSS sendromu olabilir. O da biraz tüp bebek merkezinin deneyimi ve sıkı takibi ile ilgili. Benim de OHSS riski olmuştu. O nedenle hergün kan verdim. çok sıkı takip ettiler.
Benim sırt ağrım geçti sayılır. Yüzmeye başladım. Bayramdan sonra denerim derken hopppp daha büyük bir sorun çıktıDizimde ağrılar vardı. Doktora gittim. Şekil bozukluğu nedeniyle dizim aşınmış. Ameliyat şart dedi Dizi kırıp platin takacaklarmış. Yoksa diz protezi yaptırmak zorunda kalırmışım. O yüzden moralim çok bozuk. Ama yapacak birşey yok. Önümüzdeki hafta çocukluk doktorumla görüşeceğim. Ameliyat şart derse mecburen diz ameliyatı olacağım. Bebek için bekleyeyim diye düşünmüştüm ama bebek doğunca ve hamilelikte daha zor olur gibime geldi. 2 ay üzerine basamazsın dediler. Yine bebeğimden uzaklaştım.. Kısmet, kader ne dersek diyelim.. Dua edin benim için.. Zorlu bir sınav var önümde
Kızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz
2 yumurtanin 1i dollenmis.
Onda 8li bolunme olup olmadigina bakilicakmis bugun, bu ne demek bilmiyorum, 8li bolunme olursa pgt ye girebilir ancak dedi.
Ilaclara cevabim cok kotu ve dengesizmis..
Bu yuzden tup ve pgt nin bana uygun bi yontem olmadigi anlasilmis....bi daha pgt dusunemiycekmisiz....... zaten yumurta toplama sonrasi ölümlerden dondüm diyebilirim... kurtaj hicbiseymis dedim kendime. bilgi olsun diye yaziyorum. Bi baskasinda benzer komplikasyonlar olursa yalniz olmadigini bilsin diye. Yalniz anladigim şu ki, biz istisnayiz. Yani pgt dusunenin de gozu korkmasin cunku cogu kisi hicbisey hissetmiyomus bile islem sonrasi.
Durum boyle olunca o bi tanecik yumurtanin bolunmesi, sonra pgtden saglikli ve sapasaglam cikmasini, sonra transferi ve tutunmasina oyle cok oyle cok ihtiyacim var kii... bi daha pgt olamiycakmis cunku...insallah olur yaaa.
Haber geldikce yazarim.
Dua eder misiniz bana?
mervem sağol canım iyiyiz şükür. bakıcıya alıştı ahmet okul temposundan pek fırsat olmuyor.
takip ediyorum burayı herkesten haberim var ama yazmaya vakit yok inan.
1. doğum gününü kutladık, zaman su gibi.
Allah hepimize bol sağlıklı bebek nasip etsin..
erva da iyi maşallah büyümüş
Sevgili arkadaslarım ,
Baya uzun zaman oldu yazmayalı bılıyorum. Uzun bir sure hic girmedim siteye , ama sonralari ara ara hep gırdım ve hepınızden haberım var, ama ınanın ıcımden yazmak gelmıyor . Sıze yalan soyleyemem. Ama okurken , yuzumde gulumseme, huzun , hay allah , oh be , yaaa, aman tuhh, hadı ınsallah ... gıbı sozcukler hep dokuldu ve dokuluyor... Yanı aslında fızıken yokum ama kalben sizinleyim.
bende bir durum değişikliği yok. Yeni bir tedavi görünüyor ufukta inşallah . Bahçeci Fulya'da olacak nasipse bakalim. Zamani tam belli degil. Umuyorum bu son olsun... Ne kadar ümidim sıfıra yakın ise de yine acaba olur mu diyorum. belki olur , kimbilir??
Kızlarrr nasılsınızz bu ara yine dolu geçiyor zaman görümcem dogumunu yaptı kızı 2400 oglu 23000 dogdular hiç küveze girmediler maşallah..
Bende eylülle ugraşıyorumm ankara da havalar epey sogudu üşümeye başladık..Yarında dondurulmuşlarımızla ilgili görüşmeye gidicez doktorumuza ..
incim hamilelik takvimini niye kaldırdınn çok korktum görmeyinceee maşallah 29.haftaya girmişsin cnmmm .. isim düşündünüzmü ?
tekrar teşekkür ederim tatlım...
Yaşınız hayırlı olsun mattikam
Canım hayırlı olsun, güzel haberlerini almayı umut ediyorum...
Oy maşallah
Zaman ne çabuk geçmiş, dün gibi buraya görümcenin hamileliğini yazışın :)
Başkasının hamileliği bana göre çabucak geçiyor da kendiminki geçemiyor :)
Dondurulmuşa hemen başlayacak mısınız?
İsim düşünmedik henüz, hayırlısıyla 30'ları görelim de her şeye o zaman başlayacağız nasipse canım.
Rica ederim lavem
tşk ederiz teyzesi
zor zamanlar bitsin o zaman nasıl akmış günler diceksin.
sağlıkla kavuşun inş.
kilo aldın mı nasıl bi hamile oldun :)
Amin inşallah mattikam.
Hamile kalınca tüm stres bitecek sanırım nerdeeee :)
1 hafta önceki kontrolde tartıldım, 26 haftalıkken 5 kilo almışım. Ama iştahım hamileliğin başından beri böyle olsaydı 10 kiloyu bulurdu sanırım :)
sağlıkla doğunca biticek stres inş. ama annelik her an stresli bişey. her şey iyi olsa niye çorbasını içmedi diye tasalanıyosun.
senin de az kaldı yaşayıp görüceksin inş.
Allah bu topikte bekleyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
bundan sonra alınıyor kilo zaten iştah açılıyor.
çok tatlı olmuşsundur maşallah size
Canım Allah yardımcın olsun. Demiştim ama okudun mu bilmiyorum.. Umreye giden bir tanıdığa senin ismine dua ettirdim inşallah olur canım benim... Bir de geçen bir alıntı yaptım. Diyordu ki 3. gün embriyodan alınıyor ya hücre. sağlıksız gelenden sonraki günler de alınınca sağlıklı gelebiliyormuş.biz bunu şöyle yorumladık. acaba sağlıklı embriyolara hatalı mı bakılıyor da sağlıksız geliyor rapor, bir yorum da acaba embriyo sonraki gün kendini mi düzeltiyor. o kadar yumurtandan hepsi sağlıksız mıydı senin gerçekten o an sen geldin aklıma. Bir de canım yine tavsiyem sana fısh olacak daha öncede yazmıştım yaşamla bağdaşan anomali varsın olsun olacaksa fikrim bu. Aslında bir fikrim de şu yazayım mı bilemedim. bazen embriyolar da hasar görüyor ya bu hücre alımından. acaba pgt siz mi denesen yani sadece tüp denesen. sorunlu olan büyük ihtimal düşer ya da tutunamaz diye düşündüm. diyeceksin ki ben daha öncedeb normal denedim olmadı ama bir kez de olsa kimyasalın olmuştu. konuş bunu bence bir hocayla...
hayırlı olsun bebişler. canım ne bu acele gençsin niye erken düşündünüz 2. yi?
Sağ ol canım zor olsa da iyi geldi çalışmak... Ahmet arda da alıştı bakıcısına.
mattkaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun doğum gününüz...
Maşallah minnoşa:))
Canım maşallah 28 i geçince oh diyoruz...
Allah yardım etsin canım.inşallah atlatırsın hemen...
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah o 1 embriyo 9 ay sonra kucağında olsun...
Sümeyye tedaviye az kalmış çokkkk sevindim...
Merhabalar yaklaşık bir senedir bu topiği takip ediyorum 6 ve 10. kromozomlarında translokasyonum var daha önce de yazmıştım ilk tüp bebek denememize dün başlayabildik puregon iğnesi kullanmaya başladım sizlerle paylaşmak istedim beni en iyi sizler anlarsınız çok heyecanlıyım Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnş.
Allah razı olsun sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar yaklaşık bir senedir bu topiği takip ediyorum 6 ve 10. kromozomlarında translokasyonum var daha önce de yazmıştım ilk tüp bebek denememize dün başlayabildik puregon iğnesi kullanmaya başladım sizlerle paylaşmak istedim beni en iyi sizler anlarsınız çok heyecanlıyım Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnş.
Naz gene kayıplarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?