Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan bir minnoş daha geliyor yaşasın
Pembe pembe alışverişlere basla

INcim canım çok şükür 29. Haftaya gelmişsin maşallah size
Her şey yolumda degil mi?

Sağol kuzum
Geldik çok şükür ama nasıl geldik bir de bana sor :)
Yolunda hamd olsun. Prensesim büyüyor teyzesi
Bugünleri gösteren Allah'ıma sonsuz şükürler olsun.

Sen nasılsın? Erva nasıl? Ayağı nasıl oldu?

mervem sağol canım iyiyiz şükür. bakıcıya alıştı ahmet okul temposundan pek fırsat olmuyor.
takip ediyorum burayı herkesten haberim var ama yazmaya vakit yok inan.
1. doğum gününü kutladık, zaman su gibi.
Allah hepimize bol sağlıklı bebek nasip etsin..
erva da iyi maşallah büyümüş

Son düzenleme:
Sevgili arkadaslarım ,

Baya uzun zaman oldu yazmayalı bılıyorum. Uzun bir sure hic girmedim siteye , ama sonralari ara ara hep gırdım ve hepınızden haberım var, ama ınanın ıcımden yazmak gelmıyor . Sıze yalan soyleyemem. Ama okurken , yuzumde gulumseme, huzun , hay allah , oh be , yaaa, aman tuhh, hadı ınsallah ... gıbı sozcukler hep dokuldu ve dokuluyor... Yanı aslında fızıken yokum ama kalben sizinleyim.

bende bir durum değişikliği yok. Yeni bir tedavi görünüyor ufukta inşallah . Bahçeci Fulya'da olacak nasipse bakalim. Zamani tam belli degil. Umuyorum bu son olsun... Ne kadar ümidim sıfıra yakın ise de yine acaba olur mu diyorum. belki olur , kimbilir??

Kızlarrr nasılsınızz bu ara yine dolu geçiyor zaman görümcem dogumunu yaptı kızı 2400 oglu 23000 dogdular hiç küveze girmediler maşallah..

Bende eylülle ugraşıyorumm ankara da havalar epey sogudu üşümeye başladık..Yarında dondurulmuşlarımızla ilgili görüşmeye gidicez doktorumuza ..

incim hamilelik takvimini niye kaldırdınn çok korktum görmeyinceee maşallah 29.haftaya girmişsin cnmmm .. isim düşündünüzmü ?

Canım Allah yardımcın olsun. Demiştim ama okudun mu bilmiyorum.. Umreye giden bir tanıdığa senin ismine dua ettirdim inşallah olur canım benim... Bir de geçen bir alıntı yaptım. Diyordu ki 3. gün embriyodan alınıyor ya hücre. sağlıksız gelenden sonraki günler de alınınca sağlıklı gelebiliyormuş.biz bunu şöyle yorumladık. acaba sağlıklı embriyolara hatalı mı bakılıyor da sağlıksız geliyor rapor, bir yorum da acaba embriyo sonraki gün kendini mi düzeltiyor. o kadar yumurtandan hepsi sağlıksız mıydı senin gerçekten o an sen geldin aklıma. Bir de canım yine tavsiyem sana fısh olacak daha öncede yazmıştım yaşamla bağdaşan anomali varsın olsun olacaksa fikrim bu. Aslında bir fikrim de şu yazayım mı bilemedim. bazen embriyolar da hasar görüyor ya bu hücre alımından. acaba pgt siz mi denesen yani sadece tüp denesen. sorunlu olan büyük ihtimal düşer ya da tutunamaz diye düşündüm. diyeceksin ki ben daha öncedeb normal denedim olmadı ama bir kez de olsa kimyasalın olmuştu. konuş bunu bence bir hocayla...

hayırlı olsun bebişler. canım ne bu acele gençsin niye erken düşündünüz 2. yi?

Sağ ol canım zor olsa da iyi geldi çalışmak... Ahmet arda da alıştı bakıcısına.

mattkaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun doğum gününüz...

Maşallah minnoşa:))

Canım maşallah 28 i geçince oh diyoruz...

Allah yardım etsin canım.inşallah atlatırsın hemen...

Kızlar progestanı ne zaman kesmiştiniz

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah o 1 embriyo 9 ay sonra kucağında olsun...

Sümeyye tedaviye az kalmış çokkkk sevindim...

Yaşınız hayırlı olsun mattikam

Canım hayırlı olsun, güzel haberlerini almayı umut ediyorum...

Oy maşallah
Zaman ne çabuk geçmiş, dün gibi buraya görümcenin hamileliğini yazışın :)
Başkasının hamileliği bana göre çabucak geçiyor da kendiminki geçemiyor :)
Dondurulmuşa hemen başlayacak mısınız?
İsim düşünmedik henüz, hayırlısıyla 30'ları görelim de her şeye o zaman başlayacağız nasipse canım.

tekrar teşekkür ederim tatlım...

Rica ederim lavem

tşk ederiz teyzesi
zor zamanlar bitsin o zaman nasıl akmış günler diceksin.
sağlıkla kavuşun inş.
kilo aldın mı nasıl bi hamile oldun :)

tşk ederiz teyzesi
zor zamanlar bitsin o zaman nasıl akmış günler diceksin.
sağlıkla kavuşun inş.
kilo aldın mı nasıl bi hamile oldun :)

Amin inşallah mattikam.
Hamile kalınca tüm stres bitecek sanırım nerdeeee :)
1 hafta önceki kontrolde tartıldım, 26 haftalıkken 5 kilo almışım. Ama iştahım hamileliğin başından beri böyle olsaydı 10 kiloyu bulurdu sanırım :)

sağlıkla doğunca biticek stres inş. ama annelik her an stresli bişey. her şey iyi olsa niye çorbasını içmedi diye tasalanıyosun.
senin de az kaldı yaşayıp görüceksin inş.
Allah bu topikte bekleyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
bundan sonra alınıyor kilo zaten iştah açılıyor.
çok tatlı olmuşsundur maşallah size

Haklısın canım, stres bundan sonra hiç bitmeyecek galiba.
İnşallah inşallah.
Zayıftım şimdi iyi oldum gerçekten, yüzüme kan geldi :)

merhaba canım ,

çok çok tesekkur ederim .. umuyorum Rabbim oralardan duymustur sesimizi ... cok tesekkur ederim gercekten.

canım bahcecı mıcro array yapıyor ve mutşaka 5. gun yapıyor. yanı 3. gun riski yok. bu bahsetmiş oldugun seyi bana Cumhur Bey de anlatmıstı ki onlar da 5. gun pgd yapmayi uygun goruyorlardı mozaiklik ihtimalinden oturu. yani senin bahsettiğin sey canım. 3. gun bozuk olan bır embryo 5. gun kendını duzeltebılıyor...

benım ılk tedavıde az yumurta oldugu ıcın pgd yapılamamıstı, polar body yapılmıstı.
ama sonra da fish teknigi ile bakilmis 3. gun...hatta 2 / 15 TRANSLOKASYON YOK GORUNUYOR AMA TRIZOÖI 9 VAR
2. de hatırlamıyorum bır bakayım...
3. de 5. gun yapılmıstı 1 adet embryoya.

demiş oldugun seyi ben de dusundum ara sıra. hiç Istanbula gitmeyelim, Izmir de normal bir sekilde normal bir yerde deneyelim. ama ona da mantıgım hayır dedi. transfer olacak.. 12 gun hevesle bekleyeceksın ... dıyelım tuttu sonra acaba acaba dıyeceksın... o da ayrı bır dert ...

2. de 2 adet embryo 5. gun bakilmis yine .

Merhabalar yaklaşık bir senedir bu topiği takip ediyorum 6 ve 10. kromozomlarında translokasyonum var daha önce de yazmıştım ilk tüp bebek denememize dün başlayabildik puregon iğnesi kullanmaya başladım sizlerle paylaşmak istedim beni en iyi sizler anlarsınız çok heyecanlıyım Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnş.

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel bir pgt sonucunda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ya da yavrularını.

Hayırlı olsun. Bol heyecanlı ve stresli günler seni bekliyor. Rabbim bu tedaviyle seni bebeğine kovuştursun. Gelişmeleri paylaş.

Geliyorum canim ama okuyorum tam yazacak oluyorum kizlardan biri birsey istiyor veya agliyor bir turlu yazsmiyorum
Cok zor merve inanki ikiside kucuk ya buyuge derdimi anlatana kadar gobegim catliyor,ama sukur kucuk buyudu ve buyudukce yavas yavas oynamaya basliyorlar eglenceli oluyor onlari izlemek beni dinlendiriyor cok mutlu oluyorum butun yorgunlugum geciyor ilk zamanlar cok zor ama hersey rayina oturduktan sonra cok guzel gidiyor hersey Almina ayin 4 de okula basliyor haftada 3gun yarim gun okula gidecek hem onun icin hem bizim icin cok iyi olacak insallah

Sen nasilsin Erva nasil sagligi iyidir insallah op benim yerime kuzu yuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…