Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim işde, elhamduLillah. Yuvarlanıp gidiyoruz, arada bir de takıldığımız oluyor . Bir kez daha neqatif aldım, yeni tedavi peşindeyiz. Allah sonunda pişman eylemesin.

Ervanın haberini bekliycem. İn şee Allah her şey yolunda gider. Sıkıntısız atlatırsınız.

hadi inşallah pozitif sonucunu bekliyoruz.ben de yarın kontrole gidiyom, yumurta sayım yeterli olursa başlıcaz tedaviye. ne zman sonucun belli oluyor?

selam kızlar.Bugün tedaviye başladım. Doktorum merional ve puregon verdi, 3 gün sonra kontrole gidicem. 6 tane yumurta gördü, sayı artabilir dedi,Eğer her sey güzel giderse embriyolara pgtli tüp bebek yapılacak. inşallah hersey güzel olur. dua edin benim için lütfen...

allah yardımcın olsun..insallah saglıklı embiryolrı bulur yerleştrler ve tutar.. bana da pgt yapıck ama ne zmn baslarım bellı degıl.senın dr. kım arkadasım

allah yardımcın olsun..insallah saglıklı embiryolrı bulur yerleştrler ve tutar.. bana da pgt yapıck ama ne zmn baslarım bellı degıl.senın dr. kım arkadasım

ankara dayım ben, genartta tedavi görüyorum. Sertaç Şen doktorum. 7 aydır biosteron kullanıyordum, yumurta rezervim artsın ve kalite olsun diye. sonunda bu aya kısmetmiş doktorum başlayalım dedi, sen ne zamandır istiyorsun bebek

5 senedr canım. ben de şatıroğlu klınıge gıdıyrm mart ayında tup bebege başaladk tuttu ama 10 haftalkkn kalbı durdugu ıcn kurtaj olmak zounda kaldm.. nedenı arasrldıgnada kromomlarda problm oldugu ortaya cıktı sımdı pgt yapılck bununiçin

Son düzenleme:
ben de kullnırym dhea ama biosteron marka degıl gnc den aldım ben 3 tane alıyrm ben esım 2 tane... ıse yarar mı bılmırm benım zaten yumurtalama sorunum yoktu ama işte klaıtelı olsun dıye verdı dr um

Anladım canım Allah hepimize sabır ve güç versin. Çok zorlu bir dönem hepimiz için. Benimde kromozomdan dolayı pgt yapılacak. Süreci buradan paylaşıcam sizlerle. İnşallah ben umutluyum...Sen de moralini bozma, ben ne mucizeler gördüm duydum...Her şeyin hayırlısı olur inşallah...

zor bir dönem evet inşallah rabbim kolaylaştrck...bilmez miyim o mucizeleri cnm senden daha kötü durumdadr, sen ona moral vermeye destekolmaya calısrken bi duyarsın ki hamile :) ben de cok seye şahit oldm bunca yıl ne denir ki inşallah o mucizelerden biri de biz olurz:)

Son düzenleme:
ben de kullnırym dhea ama biosteron marka degıl gnc den aldım ben 3 tane alıyrm ben esım 2 tane... ıse yarar mı bılmırm benım zaten yumurtalama sorunum yoktu ama işte klaıtelı olsun dıye verdı dr um

Dhea neden eşin kullandı? Doktor mu söyledi? eşim proxeed kullanıyor, onda sorun yok sadece sperm hızı ve kalitesini yükseltmek için.

sperm kalıtesını artırmak ıcın cnm..proxeed i bız de kullndk ama sadece 1 ay..o da pek ıse yaramadı. aslında tup bebekde cok da onmlı degıl erkek faktoru.. bı kactane saglıklı sprem bulsa yeter o da zaten bulurlar o kadr milyonun içinde
bizm yumurtalar kalıtelı olsun kı saglıklı embıryolr oluşsn
dvm edıyr muusn dhea ya pekı bnm 4 ay oldu başlayalı ... tedavıye kadar dedı dr.um ama

Son düzenleme:

Yok canım bugün adetimin 2. günü bugün başladım tedaviye, doktor biosteronu bırak dedi, artık iğnelere başladım bugün. Puregon 325 ml vurun dedi, normalde 100 ml falan kullanılıyormuş ama benim çok yumurta olsun diye dozu artırdığını söyledi.Nerde yaşıyosun canım?

ben gonal f ve lucrın kullnmıstum ilkinde.20 ye yakın yurta toplandı ama sadece 2 tanesı saglıkıydı ve 1 tane transfer edılmşti
ben y.mahalledym cnm..

kızlarr selammm nasılsınızzzz ????
cumartesi küçük bi operasyonum var..onunla beraber doktor transferinide yapalım dedi. 3 tane dondurulmuşum var 2 si yerleştirilecek :)estrofem kullanıyorum şu anda emziredebiliyorum :)
eylülde dün diş çıkardı çok şükür bu arada istannbuldayımm fatihte benden haberler böyle hepinizi çooooook öpüyorum...

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun nazcım

Ben de genart ta tedavi gördüm Sertaç bey doktorum benim olumlu sonuçlandı ve ikizlerim olacak İnş canım İnş senin de olumlu sonuçlanır

ay canım bana umut oldun. kaç yumurta toplanmıştı, kaçı geçi pgt den

İnş canım bende polikistik over var bu yüzden 23 yumurta toplandı 18 i döllendi 10 tanesine pgt yapıldı 2 tane sağlıklı çıktı ikisi de iyi kaliteydi ve transfer edildi 12. gün beta 631 14. gün 1370 19. gün 11190 çıktı Cumartesi ultrasonda iki kese gördü doktorum kalp atışları da var dedi İnş Allah tamamına erdirir sana da nasip eder isteyen herkese nasip eder hergün senin için ve buradaki diğer arkadaşlar için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…