- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.561
Canım benim Sağol iyiyiz biz çok şükür
SeN nasılsın hayat nasıl gidiyor
Bu ayın sonunda kontrolümüz var 6. Ayını dolduruyor artık doktorumuz neye karar verirse bakalım hayırlısı
Ayy geçen Ervanın dolabını düzenledim
2 poşet küçüleni çıktı
Ne ara büyüdü çok. Duygulandım
Bebeğin hareketleri nasıl peki
Tekmeleri savuruyor mu sana
Kızlar benimde 8 yumurta toplandı.3 tanesi a kalite 2 tanesi orta kalite dendi ve 5 tane yumurtam pgt ye girdi ..ve şükürler olsun ki 1 tane sağlıklı çıktı 5. Gün embriyosuydu onu transfer ettiler bugün transferim olalı 3. Gün..
işallah olumlu sonuçlar alırız benim gibi bekleyen herkes..
selam kızlar.Bugün tedaviye başladım. Doktorum merional ve puregon verdi, 3 gün sonra kontrole gidicem. 6 tane yumurta gördü, sayı artabilir dedi,Eğer her sey güzel giderse embriyolara pgtli tüp bebek yapılacak. inşallah hersey güzel olur. dua edin benim için lütfen...
allah yardımcın olsun..insallah saglıklı embiryolrı bulur yerleştrler ve tutar.. bana da pgt yapıck ama ne zmn baslarım bellı degıl.senın dr. kım arkadasım
ankara dayım ben, genartta tedavi görüyorum. Sertaç Şen doktorum. 7 aydır biosteron kullanıyordum, yumurta rezervim artsın ve kalite olsun diye. sonunda bu aya kısmetmiş doktorum başlayalım dedi, sen ne zamandır istiyorsun bebek
5 senedr canım. ben de şatıroğlu klınıge gıdıyrm mart ayında tup bebege başaladk tuttu ama 10 haftalkkn kalbı durdugu ıcn kurtaj olmak zounda kaldm.. nedenı arasrldıgnada kromomlarda problm oldugu ortaya cıktı sımdı pgt yapılck bununiçin
ben de kullnırym dhea ama biosteron marka degıl gnc den aldım ben 3 tane alıyrm ben esım 2 tane... ıse yarar mı bılmırm benım zaten yumurtalama sorunum yoktu ama işte klaıtelı olsun dıye verdı dr um
sperm kalıtesını artırmak ıcın cnm..proxeed i bız de kullndk ama sadece 1 ay..o da pek ıse yaramadı. aslında tup bebekde cok da onmlı degıl erkek faktoru.. bı kactane saglıklı sprem bulsa yeter o da zaten bulurlar o kadr milyonun içinde
bizm yumurtalar kalıtelı olsun kı saglıklı embıryolr oluşsn
dvm edıyr muusn dhea ya pekı bnm ay bıtceck tadavıye kadar dedı dr.um ama
Yok canım bugün adetimin 2. günü bugün başladım tedaviye, doktor biosteronu bırak dedi, artık iğnelere başladım bugün. Puregon 325 ml vurun dedi, normalde 100 ml falan kullanılıyormuş ama benim çok yumurta olsun diye dozu artırdığını söyledi.Nerde yaşıyosun canım?
ben gonal f ve lucrın kullnmıstum ilkinde.20 ye yakın yurta toplandı ama sadece 2 tanesı saglıkıydı ve 1 tane transfer edılmşti
ben y.mahalledym cnm..
kızlarr selammm nasılsınızzzz ????
cumartesi küçük bi operasyonum var..onunla beraber doktor transferinide yapalım dedi. 3 tane dondurulmuşum var 2 si yerleştirilecek :)estrofem kullanıyorum şu anda emziredebiliyorum :)
eylülde dün diş çıkardı çok şükür bu arada istannbuldayımm fatihte benden haberler böyle hepinizi çooooook öpüyorum...
ankara dayım ben, genartta tedavi görüyorum. Sertaç Şen doktorum. 7 aydır biosteron kullanıyordum, yumurta rezervim artsın ve kalite olsun diye. sonunda bu aya kısmetmiş doktorum başlayalım dedi, sen ne zamandır istiyorsun bebek
Ben de genart ta tedavi gördüm Sertaç bey doktorum benim olumlu sonuçlandı ve ikizlerim olacak İnş canım İnş senin de olumlu sonuçlanır
Ben de genart ta tedavi gördüm Sertaç bey doktorum benim olumlu sonuçlandı ve ikizlerim olacak İnş canım İnş senin de olumlu sonuçlanır
ay canım bana umut oldun. kaç yumurta toplanmıştı, kaçı geçi pgt den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?