- 10 Mart 2013
- 100
- 14
- 28
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.601
Tedavin hayırlı, sonu bebişli olsun in şee Allah. Hiç çekinme. Malesef bu işde maddiyat çok önemli ve düşünmeden olmuyor. Senin söylediyin embrio başına alınan rakamlar. Memorial şişlide tüp bebek paket fiyatı haricinde sadece ilaçlara para ödüyorsun (1000-2000 tl arası). Tabii ekstra bir şey yapılırsa durum deyişir. Allah yardımcınız olsun.
Va aleykum es Selem. Sanırım yanlış anladın. Paket fiyata dahil olan tedavi boyunca yapılan tahliller. Pgt için ayrıca para ödüyorsun. Embrio başına 350 $ gibi.selamün aleyküm sümeyye kardes,pgt çok önemli onu anladım.sen memorial a baslamıssın.hayırlı olsun,sonu bebişli olsun insallahhh
demek memorial da pgt fiyatı içinde ,bunu duydugum iyi oldu
sevgiler....
Pgt yontemiyle saglikli bebegi olan var mi ?
Kızlar pgt yapılmış 5. Gün embriyosu koyuldu ve yine kimyasal gebelik yaşıyoryum bebeğim düşüyor..benim durumumda olan varmı nolur bi cevap yazın
benim var canım. ilk bebeğim kendiliğinden oldu ve hastaydı. 15 aylıkken kaybettim. şimdi 5 aylık sağlıklı bir oğlum var.
Selamun aleykum benim de genetik hastaligi olan 5 aylik bir kizim var vee tum gebeligimde bu hastaligi tasima riski var pariste oturuyorum burda pgt yok sadece test yapip hastaysa gebeligi sonlandiracagini soykediler cok uzuldumm sonraa arastirdim kii boyle bi yontem var turkiyede :) bu arada Yuce Allah evladinizi size bagislasin
çok geçmiş olsun. kızının hastalığı nedir acaba.
bizim durumumuz çok benziyor. benimde tüm gebeliklerimde hastalığı taşıma riskiim var. benim oğlum spinal muskuler atrofi hastası idi. sanırım avrupada pgt yapılmıyormuş.
;( o hastaligi hic duymadim ben im kizimin hastagi cok kotuu minik yavrum nelerle mucadele ediyor bir bilseniz ;(( tedavisi yokk adi epidermolizis bullusa
Simdi baktim nettenn ;(( Allahh yardimm et sin gozlerim yasardii resmenn hep diyorum Rabbimin vardir bildigi...
Arkadaşlar bugün yumurtalarların kontrolüne gittim. Yine 5 tane.Neyse perşembe gününe toplanacak yumurtalar.Büyük ihtimalle de sağlam embriyo kalırsa dondurulacak. 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak. Şimdilik durum böle. sewgiler...
allah kolaylık versin yavruna. daha evvel yazmıştın hatırladım seni. benim yavrumda çok çekti. 8 ay yoğun bakımda yattı. midesine ve boğazına delik açtılar beslenmesi ve nefes alması için. makinelere bağımlı yaşadı ve sonunda melek oldu.
allahım senin yavrunada Allahtan şifa ve dayanma gücü versin. türkiye de pgt yaptırmayı mı düşünüyorsun.
Rüya merhaba.. Bebeğinin durumu için çok üzüldümRabbim şifa versin. Bir daha yaşatmasın size. Avrupa'da pgt olmamasına da çok şaşırdım. :26: Dini sebeplerle mi yasak ?
Benim de genetik bir hastalığım var. %50 bebeğime geçme riski olduğu için ben de pgt li tüp bebek yaptırıyorum. İnşallah hepimiz birgün sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. PGt bizim için büyük bir nimet.
bence hıc uzulme canım sukret halıne 5 tane cok ıyı benım o kadar ıgne ılac sonuc tek yumurtane yapayım onu da toplatacagım 2 tane dondurulmusum var bır kez daha deneyıp hepsını pgt ye gonderecegız baska care yok yas 34 rezerv az Takdır Allahın...
bu arada cok damdan duser gıbı sohbete dahıl oldum ama 10 yıldır ugrasan 5 dogal gebelık ve sonuc dusuk 2 tup defalarca kez asılama yumurta takıbıyle rezervı azalmıs bır hanımım zaman zaman sohbetınızı okuyorum ınsallah herkes dermanını saglıklı hayırlı evladı olarak gorur kucagında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?