- 16 Ekim 2010
- 81
- 0
- 96
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.581
Hayırlı olsun sfcelik
Allah tamamına erdirsin inşaallah...
Rabbim kucgina almayi nasip etsin insallah acaba pgt nerde hangi doktorla yaptirdin. benim 9 embriyoma yapildi ama hic saglikli bulunmadi. Merkez arastiiyorum da.bu arada 1keremi pgt yaptirdin masalllah olumlu sonuclandi
Çok sağol canım sana da Allah hayırlısıyla ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin bu arada ismim sema
Rabbim kucgina almayi nasip etsin insallah acaba pgt nerde hangi doktorla yaptirdin. benim 9 embriyoma yapildi ama hic saglikli bulunmadi. Merkez arastiiyorum da.bu arada 1keremi pgt yaptirdin masalllah olumlu sonuclandi
İnş canım bende polikistik over var bu yüzden 23 yumurta toplandı 18 i döllendi 10 tanesine pgt yapıldı 2 tane sağlıklı çıktı ikisi de iyi kaliteydi ve transfer edildi 12. gün beta 631 14. gün 1370 19. gün 11190 çıktı Cumartesi ultrasonda iki kese gördü doktorum kalp atışları da var dedi İnş Allah tamamına erdirir sana da nasip eder isteyen herkese nasip eder hergün senin için ve buradaki diğer arkadaşlar için dua ediyorum
bende 2012 nisan ayında anatolia tüp bebek merkezinde pgt li tüp bebek yaptırdım.çok şükür şimdi dünya tatlısı bir kızım var.bence anatolia bu işte 1 numara.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.en başta çok kıymetli hakan hocama.bence alanında 1 numara.herşeyin para olmadığını düşünen ender doktorlardan.minnettarız hocama.arkadaşlar pgt ile ilgili sormak istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
mrb lar, belki yazdıklarımı okumuşsundur, ben de başladım pgt li tüp bebek tedavisine. ama yumurta sayımda sıkıntı var.tek derdim suanda yumurta sayım artmıyor. her ay toplayıp öyle de yaptırabiliriz. önerebileceğin bişey var mı yumurta artırmak için, ekstra bişey kullandın mı doğal
mrb lar, belki yazdıklarımı okumuşsundur, ben de başladım pgt li tüp bebek tedavisine. ama yumurta sayımda sıkıntı var.tek derdim suanda yumurta sayım artmıyor. her ay toplayıp öyle de yaptırabiliriz. önerebileceğin bişey var mı yumurta artırmak için, ekstra bişey kullandın mı doğal
Herşey yolunda mı?
Slm acaba kac yumurtandan kaci saglikli cikti ve ilk denemende oldu mu.hangi yontem kullanildi fish yontemimi
İncim sağol hersey yolunda görünüyor çok şükür ptesi bi kontrolümğz var inşallah görücez kızımızı
Siz nasılsınız neler yspıyosun
Slm bende Şişli memorial de 3. Tedavime başlayacağım inşallah ama merak ettiğim bir konu var malesef maddi olarak baya zorlandığımiz icin o da( tüp bebek tedavisi haricinde pgt için ne kadar ücret ödüyoruz 150 _300 gibi bişey okudum ama anlamadigim 5. Güne giden 5 yumurta var dielim her biri icin mi ? Ayrica başka işlem ucreti gibi bir durum var mi?? Bunu yazmasi bile zor ( çünkü dusunem gereken bu değil aslinda ama...size sormak istedim
Sağol Sümeyye rabbim sanada yeni tedaviye başlamak için maddi manevi güç versin... eşim aslinda kolay kolay zorlandigimizi söylemez ama dün memorial den ön görüşme için randevu aldığımı söyleyince yine çok pahalı biyer bulmusa benziyosun deyince üzüldümTedavin hayırlı, sonu bebişli olsun in şee Allah. Hiç çekinme. Malesef bu işde maddiyat çok önemli ve düşünmeden olmuyor. Senin söylediyin embrio başına alınan rakamlar. Memorial şişlide tüp bebek paket fiyatı haricinde sadece ilaçlara para ödüyorsun (1000-2000 tl arası). Tabii ekstra bir şey yapılırsa durum deyişir. Allah yardımcınız olsun.
Sağol Sümeyye rabbim sanada yeni tedaviye başlamak için maddi manevi güç versin... eşim aslinda kolay kolay zorlandigimizi söylemez ama dün memorial den ön görüşme için randevu aldığımı söyleyince yine çok pahalı biyer bulmusa benziyosun deyince üzüldüm( napsin diyorum ama sonra bu kadar borca:)) bi tedavi daha belki de görüşmeyi iptal bile edebilirim çok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?