Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saol sümeyye008.. Asözlem hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirir inşallah.. Bende memorial Şişli'de yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldın mı tedavi süreci nasıldı.

Sümeyecek canım bu durumda benmi dozum yanlış değilmi ????Allahım nerdeyse yanlış doz aldığıma sevinicemmmm

geçen hafta aynısına benzer olay benimde başıma geldi ilk denemem de altı yumurtam oluştu dört tane embriyo oluştu gebelik elde ettik fakat hem kanamam vardı kalbi durdu kaybettim ankara da geçen haftalar da denedik bu sefer dört adet yumurtam oluştu transfer günü bir tane döllendi dediler o da üç hücreli çıktı diğer yumurtalarım için olgun deildi dendi bu arada ben tedavimde menogon kullanmıştım beş gün sonra altıncı gün ilacı bulamazsınız diye gonal f yapmıştım doktor da onun yapabileceği söylendi ayrıca kısa protokoldü şimdi dhea kullanıyorum uzun protokol olacak deniliyor ama ilk denemem de embriyolog yumurtaların dörde bile bölünür gayet kaliteli denmişti şimdi doktorum yumurtalarında genetik problem var diyor benim de kafam çok karışık benimle aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen nasıl bir yol takip etti

Canım sen hangi Dr A gittin

ne güzel bir gün sana ve eşine sevgililer günü hediyesi olacak inşallah. oğluşum büyüdü 8 aylık olacak. her gün yeni birşeyler öğrendiğini görmek çok güzel. darısı başına.

Akasya ne güzel bi haber inşallah 14 ünde güzel haberlerini de okuyacağım

akasya çok sevindim inş sonu da güzel olur. dualarımdasın.

tuliprosa nasıl oğluşun büyümüş maşallah

sümeyye sen nasılsın?

herkese selam ve sevgiler.

akasya çok sevindim inş sonu da güzel olur. dualarımdasın.

tuliprosa nasıl oğluşun büyümüş maşallah

sümeyye sen nasılsın?

herkese selam ve sevgiler.

İyiyim elhamdulillah. Yeni umutlarla yeni bir tedaviye start verdildi. Allah hakkımızda hayırlı eylesin.

Siz nasılsınız?

Burası garipleşdi

Kızlar herkese merhaba başlığı uzun süredir takip ediyorum 750. Sayfaya kadar okudum benim hikayesini bildiklerimin çoğunun çocuğu oldu. Bekleyenlerinde olur inşallah dün beta hcg yaptırdım 5.95 çıktı internette 5 ve üzeri pozitif diyor sizce nedir doktor 2 gün sonra tekrar test dedi

İyiyim elhamdulillah. Yeni umutlarla yeni bir tedaviye start verdildi. Allah hakkımızda hayırlı eylesin.

Siz nasılsınız?

Burası garipleşdi
bu hayırlısıyla mutlu sonu getiren tedavidir inş.
biz iyiyiz günler öyle hızlı akıyor ki..

transferin kaçıncı günündesin? inş değerin yükselir. şimdi baya düşük gibi

Kizlar cok uzun bir hikayem var.8 tup 2 kurtaj 1 kimyasal gebelik.aciklanamayan infertilite. Genellikle 3 embriyom blastokis asamadina geliyor. Doktor cgh yapalim diyor ama ben emin olamiyorum.benim gibi olan arkadaslar varmi.cevaplarinizi bekliyorum

bütün genetik testlerini yaptırdır mı ? sperrm DNA sı incelendi mi ? eğer bunlarda bir şey çıkmadıysa yine de pgt dene zaten bir çok ke ztüp yaptırmışsın. iyi bir doktor bul ve ona güven inşallah en kısa zamanda olur.

Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı Nur Hanım pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım

gözün aydın akasya
Allah tamamına erdirsin

gözün aydın canımm

senin adına çok sevindim

allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Değerin yükseldi mi ? Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklıdır ve sana tutunur. Tüple uğraşmadan kavuşursun bebeğine

evet akasya 5.95 31.50 ve 50.5 oldu bugün doktora gideceim. sende yıllardır uğraşıyorsun biliyorum başlıkta 750lere kadar okumuştum. gözün aydın. senin hastaıkların bizlerden çok ağır. ben her tüp tedavisinde çok dua ettim allahım bu insanlara akıl verdin bu teknolojileri geşliştirdiler derdimizin çareleri var diye. çok şükür çok şükür. kendimi nasıl koruyaağımı da bilmiyorum çok heyecanlıyım çok karmaşık duygular.

bugün sevgililer günü eşimin haberi yok bir bebek ayakkabısı alıp eşime sürpriz yapacağım

Akasya çok tebrik ediyorum çok çok sevindim gerçekten, dualarımdaydın her daim
Ben de hastanedeyim bizimki aceleci çıktı dualarınızı bekleriz kızımla
Ben pozitif sonucumu aldığımda merve de doğuma gidiyordu:) geçen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…