Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkeze selamlar sevgiler...
İpek çok sevindim inşallah sağlıkla kavuşursun,akasya tebrikler sonunda oldu galiba...
Sümeyyecim nasılsın,nasıl gidiyor tedavi...

Son düzenleme:
iyi haberlerini bekliyorum canım

ben de tedavideyim

inşallah sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz

Tedavinin şimdi hangi aşamasındasın? Nasıl gidiyor. Allah sonunu sağlıklı evlatlı eylesin.

Gözün aydın. Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin.

Maşallah armaan. Allah yardımcın olsun. Bu güne çok şükür. Allah kolaylık versin ve sağ salim kovuşmanızı nasip eylesin.

Herkeze selamlar sevgiler...
İpek çok sevindim inşallah sağlıkla kavuşursun,akasya tebrikler sonunda oldu galiba...
Sümeyyecim nasılsın,nasıl gidiyor tedavi...

Aleykum es Selam. Şimdilik çok şükür iyi gidene benziyor. Yarın opu zamanı da kesinleşir her halde.

Son düzenleme:

Sümeyyecim Allah razı olsun çok şükür dediğin gibi
Bebeğim için her dua edişimde sizler de dualarımdasınız inşallah senin de iyi haberlerini alıcaz

Allah tamamına erdirsin inşaallah :)

iyi haberlerini bekliyorum canım

ben de tedavideyim

inşallah sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz

Adaaa bir kayboldun pir kayboldun nasılsın?
Detayları yaz bize

canımm çok sevindim. inş bu defa sağlıkla kavuşursun.
haberleri yaz yine ben merak ederim.

inş sen de sağlıkla kavuşursun canım. maşallah güzel yükselmiş.

az daha dursun kuzu. allah yardımcınız olsun.

inci siz nasılsınız

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:) !

hepinizi özledim!

saklanıp gelmek benlik bişey oldu iyice. bu defa ama güzel bi haber verenekadar gelmiycem demiştim kendi kendime. bi dolu aksilik üstüste gelmişti 1-2senedir. başka rahatszlıklarım oldu falan... hastaneler... hiç bahsetmiycem içeriklerinden.

hoooop konumuza dönelim:
eveeeet, geldim çünkü güzel haber var! inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün ve onlara da nasip olsun diye!!

hamileyim!:) yine doğal...

ve 4. aya girdik... inşallah bu sefer sağlıklı görünüyo. daha önceki kayıplar 9-10. haftalardaydı. tabi biliyosunuz bizim durumumuz doğal akışta belirsizlik içeriyo. fakat içim rahat... ciddi bi problem görünmüyo ultrasonlarda ufak tefek şeyler dışında, onları da duymazlıktan geliyorum.

doğal yoldan giden, bebeklerini kucaklarına alan, tedavi sürecinde olan, yeni başlayacak olan ve pozitif sonuçlar almaya başlayan herkesin Allah yardımcısı olsun! Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla, sağlıkla!

herkesi kocaman öpüyoruuuuuuuuuuuuuum!:)))

Dostumm nerelerdesin :) Facete de kaybettim seni. Ara beni bul beni :) Çoook sevindim. Harikasın... Rabbim tamamına erdirsin.

Canlar değerim katladı. 122 oldu. Pazartesi tekrar yapacağım. Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla nasip eder. Çok teşekkür ederim dualarınıza güzel dileklerinize..Eşim de ben de o kadar mutluyuz ki...

Armaan doğum mu başladı kuzum :26: Son durumun nedir ?

işte geldim burrdayımmm:)))

az önce senn mesajını da okudum. dün, şey demişsin yarın tekrar test yapıcam ikiye katlarsa rahat edicem falan. çooook sevindim. inanın buradan az buçuk tanıştığımız aklımda kalan arkadaşlara dua ediyorum... aklımdasınız bikaç haftadır. yalan söyliyemiycem ondan önce ilk 3 ayda sürekli kendi tedirginliğimi yaşıyodum....

hepimiz için güzel bir yıl olsun bu yıl inşallah!:))
takipteyim. ben seni kaybetmedim merak etme. face aktif kullanmıyorum epeydir ama duruyo, sağlam:)))

şimdi, ben bu tedavi sürecini pek bilmiyorum hala. senin bundan sonraki sürecin ne olacak? değerlerin normal katlanması ve bebeğin tutunması di mi? beklediğin başka bi haber olucak mı? ayy canım yaa... cidden çok sevindm hamilelikten midir nedir her güzel habere de ağlıyorum. bak yine... töbe töbeee:))

Hahaha Çok tatlısınnn izzz. ben de senin haberine çook sevindim. Ben de herşeye ağlıyorum. İyice sulugöz oldum Bundan sonraki süreçte pazartesi testi tekrarlayacağım. Sonra kalp atışı ,kese randevusu .. Devamı da işte biliyorsun. Klasik..

aaa süper o zaman!:)))
bi ultrasona bakar:)))
ay hadi inşallah!

Izz çok sevindim maşallah ya Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...

cinsiyet belli mi cinsiyet

akasyam çok sevindim maşallah

çok küçük daha hastalıklar için kıyamam kuzuya. geçmiş olsun çok
büyüdü ahmet bir buçuk yaşına geldi

hepinize teşekkürler kızlarr.. akasya beraber doğururuz inşallah

İnşallah İpekçiğim.. Senin sat tarihi neydi ?

cinsiyet belli mi cinsiyet

akasyam çok sevindim maşallah

çok küçük daha hastalıklar için kıyamam kuzuya. geçmiş olsun çok
büyüdü ahmet bir buçuk yaşına geldi

sağol Mattikam.. Allah razı olsun

Bende 2 kayipli tup yaptim. Benimde transfere 3 embriyo kaliyor. Hic pgt yapilmadi ama ne fark var. Transfer edilip tutarsa daha iyi degilmi. Bana gereksiz geliyor. Birsuru embriyo olmayinca. 5.gun bekle yasarsa iyi sans demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…