- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.981
8 ocak internetteki hesaplayıcılarla hesapladım 15 ekim doğum oluyor bu arada 196 ya yükseldi hcg enson 13ünde baktırmıştım 55 idi
sizce nasıl
mattika
bi kızımız olucakmış sanki:)
naz evi olucaz biz de
incicim çok teşekkür ederim:)
siz nasılsınız cümleten? bebeğimiz nasıl ufak tefek rahatsızlıklar mı vardı sanki? toparladınız mı?
mattika
bi kızımız olucakmış sanki:)
naz evi olucaz biz de
çok küçük daha hastalıklar için kıyamam kuzuya. geçmiş olsun çok
büyüdü ahmet bir buçuk yaşına geldi
akasya,sümeyye, ipekokutan forumu hareketlendirdiniz. inşallah Allah u Teala cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
akasya,sümeyye, ipekokutan forumu hareketlendirdiniz. inşallah Allah u Teala cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
ikinizide çok tebrik ederim. allahım tamamına erdirsin. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah tamamına erdirsin inşaallah :)
Adaaa bir kayboldun pir kayboldun nasılsın?
Detayları yaz bize
canımmm
ben okuyorum hep sizi
dualarım sizinle
büyüttün kızçeni maşallah
dün yumurtalarım toplandı inşallah iyi haberler gelir
yüreğim hop hop en iyi sizler anlıyorsunuz beni
ikinizide çok tebrik ederim. allahım tamamına erdirsin. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
canımmm
ben okuyorum hep sizi
dualarım sizinle
büyüttün kızçeni maşallah
dün yumurtalarım toplandı inşallah iyi haberler gelir
yüreğim hop hop en iyi sizler anlıyorsunuz beni
Adacığım çok sevindim senin adına. Hakkında hayırlısı olsun. Gelişmeleri yaz bize. PGT olacak dimi ??
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Tedavinin şimdi hangi aşamasındasın? Nasıl gidiyor. Allah sonunu sağlıklı evlatlı eylesin.
Gözün aydın. Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin.
Maşallah armaan. Allah yardımcın olsun. Bu güne çok şükür. Allah kolaylık versin ve sağ salim kovuşmanızı nasip eylesin.
Aleykum es Selam. Şimdilik çok şükür iyi gidene benziyor. Yarın opu zamanı da kesinleşir her halde.
hayırlısı olsun sümeyyemm
opun güzel geçmiştir umarım
benim 23 tane toplandı
fakat 11 tane döllenmiş
bugün ona canım sıkıldı biraz
ama rabbim neylerse güzel eyler
bu da benim sınavım
3.gün pgt yapılacak hayırlı haberler veririm inşallah
sen yine memorialdamısın
Evet canim Memorialdayım. Sayın çok güzel. Hiç canını sıkma. Sana gereken tek, ya da iki sağlıklı yumurta. Hayırlı olsun.
Benim de opu yapıldı, 8 yumurta toplandı. Bu gün aradılar 7'si döllenmiş. Şimdilik mutluyum. Pgt yaptırmak istemiyorum şimdilik. Tabii fikrim değişmezse.
Aynı zamana denk gelmişiz. İn şee Allah aynı zamanda da güzel haberler vere biliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gidişatı paylaş.
inşallah canım
ümidim pek yok ama
kısmet
canım sizde translkasyon yokmuydu
aynen dediğin gibi bir yada iki tane olsun yeterli
çok istiyorum ama kısmet canım
senin de sayın çok güzel canım
doktorun nur hanımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?