Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

8 ocak internetteki hesaplayıcılarla hesapladım 15 ekim doğum oluyor bu arada 196 ya yükseldi hcg enson 13ünde baktırmıştım 55 idi
sizce nasıl

benim de 12 sinde 33 du. 14 inde 122 ye yukseldi. Doktorum guzel dedi. Yarin tekrar yaptrcgm. Benim de 18 ocak. 25 ekim gorunuyor dogum tarihi

mattika
bi kızımız olucakmış sanki:)
naz evi olucaz biz de

Oyy masallah kizcene :)

incicim çok teşekkür ederim:)
siz nasılsınız cümleten? bebeğimiz nasıl ufak tefek rahatsızlıklar mı vardı sanki? toparladınız mı?

Cok sukur toparladik izzcim.

mattika
bi kızımız olucakmış sanki:)
naz evi olucaz biz de

Masallah masallah :)

çok küçük daha hastalıklar için kıyamam kuzuya. geçmiş olsun çok
büyüdü ahmet bir buçuk yaşına geldi

Sagol canim.
Masallah yavruma.

akasya,sümeyye, ipekokutan forumu hareketlendirdiniz. inşallah Allah u Teala cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

Son düzenleme:
akasya,sümeyye, ipekokutan forumu hareketlendirdiniz. inşallah Allah u Teala cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

Çok sağol Arzucuğum Amin inşallah..

ikinizide çok tebrik ederim. allahım tamamına erdirsin. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Rosa canım çok sağolasın. Amin inşallah..

kızlar dün doktor kontrolü vardı hcg ye baktı 149 pazartesi gel dedi en az 1500 olması lazım.
kontrol böylemi oluyor 1500 u keseyi görmek için mi bekliyor. sizler ilk kontrollerde ne yapmıştınız

hayırlısı olsun sümeyyemm

opun güzel geçmiştir umarım

benim 23 tane toplandı

fakat 11 tane döllenmiş

bugün ona canım sıkıldı biraz

ama rabbim neylerse güzel eyler

bu da benim sınavım

3.gün pgt yapılacak hayırlı haberler veririm inşallah

sen yine memorialdamısın

Evet canim Memorialdayım. Sayın çok güzel. Hiç canını sıkma. Sana gereken tek, ya da iki sağlıklı yumurta. Hayırlı olsun.

Benim de opu yapıldı, 8 yumurta toplandı. Bu gün aradılar 7'si döllenmiş. Şimdilik mutluyum. Pgt yaptırmak istemiyorum şimdilik. Tabii fikrim değişmezse.

Aynı zamana denk gelmişiz. İn şee Allah aynı zamanda da güzel haberler vere biliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gidişatı paylaş.

canım sizde translkasyon yokmuydu

aynen dediğin gibi bir yada iki tane olsun yeterli

çok istiyorum ama kısmet canım

senin de sayın çok güzel canım

doktorun nur hanımmı

canım sizde translkasyon yokmuydu

aynen dediğin gibi bir yada iki tane olsun yeterli

çok istiyorum ama kısmet canım

senin de sayın çok güzel canım

doktorun nur hanımmı

Sendemi Memorialdesin?

Bizde genetik sorun yok (yani 20 bantda bakıldığında bir şey çıkmadı). Ancak daha önce başarısız 3 deneme olduğu için eski dr.um pgt yapmamızı önermişdi, 9 embriodan 4'de genetik sorun saplanmışdı ve o tedavide ilk kez gebelik olmuşdu. Şimdi ise Nur hanım PGT yapmamızın pek taraftarı değil. Embrioların gelişimine göre tekrar konuşucağız, ancak ben artık pgt yaptırmak istemiyorum. Maddi olarak da çok zor geliyor. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…