Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şubat mart gibi kredi çekip basliyacagiz inş. Ama korkuyorum eğer bu şekilde de olmazsa umutlarim tukenecek 6 tane oldu düşük hepside doğal yolla ve hepsinin kalp atışını duyduk ama devamı gelmedii...
biraz da kader kısmet işi arkadaşım işte bazılarının hemen sağlıklı oluyor bazılarının da 10 tane de olsa olmuyor şanş yapacak birşsey yok. kaç yaşındasın arkadaşım doğal yoldan kolay hamile kalabiliyor musun

28 yaşındayım sadece geçen sene miyom ameliyatından sonra biraz geç oldu hamilelik o kadar çünkü ameliyattan sonra adet düzensizliği oldu 22 nisan da kürtaj olduktan sonra düzene girdii...

günaydın kızlar, Aysegul 87 hoşgeldin aramıza. Düşüklerinin sebebi araştırıldı mı?

T trkuaz çok haklısın Canım. Allah'a sığındık bekliyoruz. Bende maddi olarak hazırlanana kadar korunmayacağım. Gerçi kaç ay oldu olmadı. Hoş yumurtlama günlerimde yapmadık ondan galiba. Hala hazır olamıyorum korkudan. Bu hafta yumurtlama haftam özellikle yarın

Hayırlısı ne ise o olsun.

28 yaşındayım sadece geçen sene miyom ameliyatından sonra biraz geç oldu hamilelik o kadar çünkü ameliyattan sonra adet düzensizliği oldu 22 nisan da kürtaj olduktan sonra düzene girdii...
anladım canım . ben 1 kere hamile kaldım ve gebeliğim 20.haftada sonlandırıldı maaesef. bir kere daha doğal denemeye karar verdik bakalım bu ikinci ayımız henüz hamile kalamadım.

canım eğer doğal denemeye karar verdiysen yarını boş geçme dene verip vermemek rabbimin elinden

anladım canım . ben 1 kere hamile kaldım ve gebeliğim 20.haftada sonlandırıldı maaesef. bir kere daha doğal denemeye karar verdik bakalım bu ikinci ayımız henüz hamile kalamadım.

Rabbim isteyen , bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inş. Gerçekten çok zor ben 18 yasında evlendim 10 sene oldu artık hayal bile kuramiyorum bebekle ilgilii

Rabbim isteyen , bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inş. Gerçekten çok zor ben 18 yasında evlendim 10 sene oldu artık hayal bile kuramiyorum bebekle ilgilii
çok zor canım haklısın ama allahtan erkenden biliyordun sorunu ben 27 yaşındayım yeni evliyim ve yeni öğrendim. yaş geçecek iişte uğraşırkende

Selam kızlaraysel Hoşgeldin CNm düşüklerin sebebi araştırıldımı..yaş önemli değil canım merak etme Allah istedikten sonra ben 36 yaşındayım 18yıllık Evliyim herşey nasip...zamanı bu zamanmış diyelim trkuaz arkadaşım sizin problem neydi 5nci güne giden kaliteli emriyo tutmadı 3ncü güne giden emriyo tuttu yanlış anlamadım diymi yani problem varken sağlıklı Seçilmeden mi hamile kalıp doğurdun canım

F ferda88 canım bizim kaderimiz benzer. Allah ikimizede sağlıklı nasip eder inşallah. Birlikte mutluluğumuzu yazıp umut oluruz inşallah.

panikli Canım T trkuaz ın problemi yanlış hatırlamıyorsam mozaik turner. Ama emin değilim. Anladığım kadarıyla pgt yapılmadan gelmiş yavruları.

Aysegul 87 herşey Allah'tan be güzelim. Napcaz. Bende Allah içime doğurmuş gibi eşime hep evlenelim erken Bebek deneyelim olma falan uğraşmak zorunda kalırsak yaşımız genç olsun derdim. Sonra 1,5-2 ayda hamime kaldım bak dedi Korkutuğun olmadı. 21. Haftada kabus başladı işte. Ama o bu sefer inanılmaz umutlu. Oğlum olcak diyo başka bişey demiyo. Allahtan hayırlısı. Yüzümüz güler inşallah.

amin canım inşallah ya . aynen bende evlendik 5 ay sonra eşime baskı yaptım deneyelim olmazsa falan geç kalmayalım diye o da bana bak erken oldu şimdi boşa panik yaptın demişti ama işler öyle olmadı. şimdide hep olumsuz düşünüyorsun başımıza geliyor diyip duruyor.

Resmen aynı şeyleri yaşamışız ya beraber gülücez inşallah Canım benim. Sen 88 doğumlu Musun?

Kızlar nasılsınız? gece rüyamda tüp bebek iğneleri yapıyorum kendime. Sonra acayip şaşırıyorum hangi merkeze nereye başladım acaba diyorum. Eşim diyoki boşver onu son iğne kaldı onuda vur. Göbeğime bakıyorum hafif kızarmış. Son iğne diyince nefes nefese kalıyorum transfer Nasıl olcak diye
Şimdi kalktım gülüyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…