- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.381
teşekkür ederim cevabın için:)Merhaba
Bildigim kadariyla zarar gorme ihtimali %0,1 den daha kucuk ama 3. Gunden sonra yaptiklari icin yasayan embriyo sayisi epey azaliyor, yani az embriyonuz varsa durum biraz riskli ancak dusuk veya sakatliktansa daha iyi ama herkesin tercihi ayri tabii
Allah yardımcın olsun esma..dua ederiz tabi ki..Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
canım jel değil benimki bildiğin hap içime koyana kadar hal geliyor başıma çok acı veriyo anlatamamKızlar Allah'a şükür kötü birşey demedi Dr kontrole devam..Zeynep çim sen şuan jelde kullanıyorsun değilmi nasıl uyguluyorsun içinemi sıkıyosun geri gelmiyormuIsmi neydi CNm acaba benim kullanacağım jelle aynı mı
merhaba arkadaslar tedavim kasim ayina ertelendi bu ay tam adet olamamistim doktor biraz bekleyelim dedi aranizda transferi yapilmis olan ya da guzel haberini alan var mı
Kızlar birde bi konu aklıma geldi tm şimdi hepimizin traslokasyon sorunu var kimimiz kendiliğinden hamile kalabiliyor ama Düşüyor kimi hiç hamile kalamıyor tüpten sonra tutmayanlar acaba hiç doğal hamile kalamayanlar mı oluyo yoksa fark etmiyor mu umarım anlatabilmişimdir yani ben doğal hamile kalabiliyorum acaba tüpün tutma olasılığı yüksek gibi bişey varmı
bizim için önemli olan sağlıklı embryo bulmaları sanırım.ben kendiliğimden hamile kalmadım hiç.çatlama iğnesiyle oldu ikiside. doktra bunu sordum oyuzdenmı düştü diye.alakası yok sen tedaviye cevap verdin ama baska bi sorundan dolayı ilerlemedi sadece dedi. hamilelikten önce adetlerim 60 günde 50 gunde bir oluyordu aslında oyuzden gitmiştık bebekte istyoruz deyınce çatlatma iğnesi yapalım demişti doktorum. düşüklerden sonra düzene girdi adetim .1 sene korunmadıkta ama kendiliğinden olmadı benim durumum buKızlar birde bi konu aklıma geldi tm şimdi hepimizin traslokasyon sorunu var kimimiz kendiliğinden hamile kalabiliyor ama Düşüyor kimi hiç hamile kalamıyor tüpten sonra tutmayanlar acaba hiç doğal hamile kalamayanlar mı oluyo yoksa fark etmiyor mu umarım anlatabilmişimdir yani ben doğal hamile kalabiliyorum acaba tüpün tutma olasılığı yüksek gibi bişey varmı
Merhaba kendiliğinden hamile kalmaniz embriyolarin tutunma şansını etkilemez ama rahimde bir problem olmadığının göstergesi olabilir. Sağlıklı embriyo transfer edildiğinde, embriyoda tutunma açısından bir sıkıntı olmazsa önce Allahın izni ile tutunur.Kızlar birde bi konu aklıma geldi tm şimdi hepimizin traslokasyon sorunu var kimimiz kendiliğinden hamile kalabiliyor ama Düşüyor kimi hiç hamile kalamıyor tüpten sonra tutmayanlar acaba hiç doğal hamile kalamayanlar mı oluyo yoksa fark etmiyor mu umarım anlatabilmişimdir yani ben doğal hamile kalabiliyorum acaba tüpün tutma olasılığı yüksek gibi bişey varmı
Merhaba yakın bir arkadaşım var. Translokasyondan dolayi bebek sahibi olamıyordu. Birkaç defa düşük yaptı sonra tüp bebek denedi pgtli. Yine olmadı. Sonra yine kendiliğinden hamile kaldı şimdi oğlu 6 yaşında. Birde iki yaşında kızı var.umarım yardimci olabilmisimdir.sevgiler.Ya bende çok merak ediyorum bu konuyu. Ama Dr lar kesin birşey demiyor. Ben daha translokasyonda benim gibi 20 . Haftalara gelende duymadım. Hep düşük kimyasal boş gebelik. Benim ayrıntılıya kadar turp gibiydi kızım
Yazması öyle zorki.. Kızım.......
Merhaba kendiliğinden hamile kalmaniz embriyolarin tutunma şansını etkilemez ama rahimde bir problem olmadığının göstergesi olabilir. Sağlıklı embriyo transfer edildiğinde, embriyoda tutunma açısından bir sıkıntı olmazsa önce Allahın izni ile tutunur.
Merhaba yakın bir arkadaşım var. Translokasyondan dolayi bebek sahibi olamıyordu. Birkaç defa düşük yaptı sonra tüp bebek denedi pgtli. Yine olmadı. Sonra yine kendiliğinden hamile kaldı şimdi oğlu 6 yaşında. Birde iki yaşında kızı var.umarım yardimci olabilmisimdir.sevgiler.
Hoşbuldum canım. Nekadar sıcak bir mesaj yazmışsın teşekkür ederim. Sabah mesajı yazarken tanımadığım bir ortama cekinerek girer gibiydim.Şimdi tam tersi duygular yaşattın bana.
Translokasyonda düşük yapan çok evet ama sağlıklı tamamlayan da var. Okumussudur belki yine de söyleyim. Topigi açan hazadenin de iki kızı var. Böyle birkaç kişi daha var tanıdığım. Bu kişiler hep düşük yaptıktan sonra çocuk sahibi oldular. İnş bu defa sende kavusursun bebeklerine. Tanimasamda hep dualarimdasiniz. Sevgiler
Oncelikle duana yurekten bir amiin demek istiyorum tum isteyenlere ve burda yazan herkese insallah saglikla anne olmayi nasip etsin RabbimBaya igne var kimbilir kacnci denemesi.normal yoldan saglikli cocuklari olanlar nekadar sansli olduklarini bilsin.onca igneye.stresli muanelere.acili agrili operasyonlara katlaniyoruz.allah cok aratmadan versin hepimize insallh
Çok tatlisin inş fırsat buldukça gelirim.evet iki kız nasip etti Rabbim nekadar sükretsem az.inşaallah hayirlisiyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin Rabbim en kisa zamanda. Tekrar düşünmüyorum canım. Çünkü çalışıyorum. Hem çalışıp hem eşime ve çocuklarıma yetemiyorum.hep söylüyorum soranlara. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kızlarımı bağışlasin.artık isteyenlere versin inş.Çok sağol canım . Evet kadın translokasyonlarından simge, hazade,merve02,izz hepsi Bebek sahibi oldu. Hepside doğal oldu. İnşallah banada nasip olur.
Duana öyle içten amin diyorum ki Allah duysun sesimizi inşallah.
Burdaki arkadaşların çoğu okumuş topiği eskileri tanıyoruz :) herzamsn bekleriz. Senin ikizlerin vardı iyilerdir inşallah. Tekrar düşünüyor Musun Bebek?
Oncelikle duana yurekten bir amiin demek istiyorum tum isteyenlere ve burda yazan herkese insallah saglikla anne olmayi nasip etsin Rabbim
Bende daha once buralardaydim simdi vaktim yok ikiz kizlarimla ilgilenmekten malum:)
Pgtli pgt siz Rabbim ol dedikten sonra bir sekilde oluyor arkadaslar 7.denememde pgtsiz kizlarima kavustum bin sukur umudunuzu sakin yitirmeyin ve vazgecmeyin bizim isimiz cok daha zor ama olmaz diye dusunmeyin Allah buyuktur hepiniz dualarimdasiniz
Çok tatlisin inş fırsat buldukça gelirim.evet iki kız nasip etti Rabbim nekadar sükretsem az.inşaallah hayirlisiyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin Rabbim en kisa zamanda. Tekrar düşünmüyorum canım. Çünkü çalışıyorum. Hem çalışıp hem eşime ve çocuklarıma yetemiyorum.hep söylüyorum soranlara. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kızlarımı bağışlasin.artık isteyenlere versin inş.
Tedavide olan yada doğal deneyecek arkadaslara şiddetle tavsiye edeceğim dualar var.mutlaka ama mutlaka uygulayın derim.buraya geldikçe yazıyorum.
Taha süresinin ilk sayfasını 21 defa 3 cuma pespese Sela ile ezan arasında okuyun.Meryem süresini yatsı namazından sonra 41 gün boyunca okuyun.4444 tefriciye ve bol bol gönülden dua. Inaniyorumki Rabbim nasip edecektir inş. Sevgiler
hituci ve trkuaz sizi burda gördüğüme çok sevindim inanın. bende topiği baştan sona okuyup hikayelerinize ortak olanlardanım. Rabbim inş bizlere de sizler gibi evlatlar nasip eder. Allah bağışlasın evlatlarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?