- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.401
Vallahi billahi güldüm çok tatlısın yaaa. :)))
Evet öğretmenim. İki sene önce kpssyi kazandım ve atandim Hamdolsun . Sen ne iş yapıyorsun, okul ne için?
Dua ve Süreleri mümkün olduğunca sen oku tada eşin okusun.yetistiremezsen yardım alırsın. Rabbim kabul eder inş.
Sağol canım iyiyim şükür işte tatil sonrası is yoğunluğu kosturuyorum s3n nasılsın iyisi inşallahCan'ım hoşgeldin nasılsın? Ne var ne yok?
Ay çok sevindim ya istediğin şeyler sırasıyla oldu rabbim bize de nasip eder ins.Vallahi billahi güldüm çok tatlısın yaaa. :)))
Evet öğretmenim. İki sene önce kpssyi kazandım ve atandim Hamdolsun . Sen ne iş yapıyorsun, okul ne için?
Dua ve Süreleri mümkün olduğunca sen oku tada eşin okusun.yetistiremezsen yardım alırsın. Rabbim kabul eder inş.
Canim bak hituci de 4 . De kavuştu o kadar sıkıntı çekti ama zamanı gelince oldu ins rabbim bize de nasip edecek inanıyorum ben:) sende öyle. Okurken ne kadar güzel kalpli ya Allahım inşallah bebeği olur diye okudum sayfa sayfa. Dile kolay 2009'dan itibaren başlıyo serüven:) sonra 4. Denemede bebişlerin geldi. Çok sevinmiştim :))
Sonra inşallah kpss kazanır diyodum:) şükürler olsun inanıyorum güzel kalbinle iyi bir eğitmensindir.
Bende kurumsal müşteri temsilciyim. Gsm operatör şirketinde çalışıyorum. Satış hedeflerim var ağır işim. 2 yıllık mezundum bizim sektör acımasız okulumu fakülteden bitirmem gerekiyordu, bu sene kafamda dağılsın diye temmuzda sınava girdim kazandım şükür, 3. Sınıf üniversite öğrencisi oluverdim bi anda.
Hayat çok garip haziranda anne olmayı planlarken elim kucağım boş sıfırlamış gibi okula başladım. Yinede şükürler olsun, herşey Allah'tan. Vakti değildi belkide.
tatildeyken iyiydi canım kafan dağılmıştı ama dönünce gene hepsi kafama üşüştüben burdayım,ne haldesin canım?tatil ii gelmiştir umarım:)aklıma bir şey takıldıgt sürecinde kullanılan ilaçların yan etkileri neler ve herkeste kullanılan ilaçlar standart mı acaba?bir fikri olan??
merhaba panikli . evet ya waw ortalarda yok inş bir sorun yoktur. ay ben çok pinpirikli bir insanım ya sorma kafamda kurup duruyorum neden olmadı kürtajda mı bir zarar verdiler falan filan artık ben hamişle kalana kadar çatlarım . tabi birde ondan sonra sağlıklı mı değil mi sıkıntısı var ay herşey çok zor yaaa. geçmiş olsun ya grip mahvediyor insanı bende geçen ay çok kötü oldum. inş kontrolun iyi eçer ve tez zamanda transfer olur merakla bekliyorum.Merhaba kızlar... bende her an takipteyim napıyorsunuz..waw hala gözükmüyorFerda dur bi kız hemen nasıl hamile kalcan vücudun yıprandı anca toplayacak kendini stres yapma...vardır zamanı..bende gribim cuma kontrol var bakalım bizi neler bekliyor
Canim bak hituci de 4 . De kavuştu o kadar sıkıntı çekti ama zamanı gelince oldu ins rabbim bize de nasip edecek inanıyorum ben
Amin canim cok tesekkur ederim burdaki een umutsuz vakalardan biri bendim artik son denemelerimi yazmiyordum bile zaten umudumu neredeyse yitirmistim pgt li 5.gun 1.kalite embriyolarim tutmadi pgtsiz 3.gun olanlar tuttu nasip baska bir aciklamasi yok bir de o merkez bu merkez diye dusunmeyin icinize sinen elektriginizin tuttugu doktorla yola devam edinhituci ve trkuaz sizi burda gördüğüme çok sevindim inanın. bende topiği baştan sona okuyup hikayelerinize ortak olanlardanım. Rabbim inş bizlere de sizler gibi evlatlar nasip eder. Allah bağışlasın evlatlarınızı.
Beni o kadar iyi tanimiyorsundur:) amin canim en kisa zamanda size de ikiz ikiz nasip etsin insallah baska streslerle ugrasinsaka bir tarafa bizi en iyi biz anlariz stres yapma rahat ol laflari cok sinir bozucudur artik hayatin buna endekslidir ama vakit saat geldiyse oluyor dogal ya da pgtli Allah hepimizin yardimcisi olsun yalniz degilsiniz oyle dusununTurkuaz hoşgeldin, ben senide tanıyorum :) sanki bir masal gerçek oldu kahramanlar tek tek geliyor gibi :) Allah sağlık ömür versin kızlarına. Bizede dua edin bizde kavuşalım hayırlısıyla.
allah sabr versin arkadaşım. ne zaman deneyeceksin pgt yiGünaydın arkadaşlar... Benim sorunumda tekrarlayan dusukler. 2'si kendiliğinden dustu, diğerlerinin kalbi durdu ve hepsinde kürtaj oldum en son nisanda düşük yaptım doktor çok yiprandiniz pgt'li tüp bebek deneyelim dedii...
işte artık son noktaya gelip de dayanamıyorum diyince allah yetişiyor arkadaşım. rabbim evatlarını sana bağışlasın bizede ikizler nasip etsin inşAmin canim cok tesekkur ederim burdaki een umutsuz vakalardan biri bendim artik son denemelerimi yazmiyordum bile zaten umudumu neredeyse yitirmistim pgt li 5.gun 1.kalite embriyolarim tutmadi pgtsiz 3.gun olanlar tuttu nasip baska bir aciklamasi yok bir de o merkez bu merkez diye dusunmeyin icinize sinen elektriginizin tuttugu doktorla yola devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?