Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:) sende öyle. Okurken ne kadar güzel kalpli ya Allahım inşallah bebeği olur diye okudum sayfa sayfa. Dile kolay 2009'dan itibaren başlıyo serüven:) sonra 4. Denemede bebişlerin geldi. Çok sevinmiştim :))
Sonra inşallah kpss kazanır diyodum:) şükürler olsun inanıyorum güzel kalbinle iyi bir eğitmensindir.

Bende kurumsal müşteri temsilciyim. Gsm operatör şirketinde çalışıyorum. Satış hedeflerim var ağır işim. 2 yıllık mezundum bizim sektör acımasız okulumu fakülteden bitirmem gerekiyordu, bu sene kafamda dağılsın diye temmuzda sınava girdim kazandım şükür, 3. Sınıf üniversite öğrencisi oluverdim bi anda.

Hayat çok garip haziranda anne olmayı planlarken elim kucağım boş sıfırlamış gibi okula başladım. Yinede şükürler olsun, herşey Allah'tan. Vakti değildi belkide.

Ay çok sevindim ya istediğin şeyler sırasıyla oldu rabbim bize de nasip eder ins.

Canim bak hituci de 4 . De kavuştu o kadar sıkıntı çekti ama zamanı gelince oldu ins rabbim bize de nasip edecek inanıyorum ben

ben burdayım,ne haldesin canım?tatil ii gelmiştir umarım:)aklıma bir şey takıldıgt sürecinde kullanılan ilaçların yan etkileri neler ve herkeste kullanılan ilaçlar standart mı acaba?bir fikri olan??

ben burdayım,ne haldesin canım?tatil ii gelmiştir umarım:)aklıma bir şey takıldıgt sürecinde kullanılan ilaçların yan etkileri neler ve herkeste kullanılan ilaçlar standart mı acaba?bir fikri olan??
tatildeyken iyiydi canım kafan dağılmıştı ama dönünce gene hepsi kafama üşüştü sen iyisindir umarım. ya bu ilaçlar konusunda benimde korkularım var kadın doğum doktoruma sordum ama bir yan etkisi yok dedi. ama burda arkadaşların göğüs kistlerine falan zararı olmuştu ne bilim sonuçta hormon. ben zaten bu yüzden bir kere daha normal denemeye karar verdim ama olmadı o da offffffffffff (((

Başımızın belası stres...Evet iiyim,teşekkürler:) normal denedim olmadı derken ne kadarlık bir süre sonra olmadı sayılıyo?Huzurlu olsak,sakin kalsak aslında hayat daha güzel olacak:)sık sık tatil şart:))

tatil için de para şart yani olmadı derken belki benim panik halimdendir gene çok stres yapıyorum çünkü. benim geçen gebeliğim korunmayı bıraktığım ay olmuştu. şimdi 1,5 aydır korunuyorum ama 2 kere adet gördüm üstüne . geçen sefer gibi hemen olacak sandım ama öyle değilmiş . ayyyyy bu stres insanı öldürür ya

Merhaba kızlar... bende her an takipteyim napıyorsunuz..waw hala gözükmüyor Ferda dur bi kız hemen nasıl hamile kalcan vücudun yıprandı anca toplayacak kendini stres yapma...vardır zamanı..bende gribim cuma kontrol var bakalım bizi neler bekliyor

merhaba panikli . evet ya waw ortalarda yok inş bir sorun yoktur. ay ben çok pinpirikli bir insanım ya sorma kafamda kurup duruyorum neden olmadı kürtajda mı bir zarar verdiler falan filan artık ben hamişle kalana kadar çatlarım . tabi birde ondan sonra sağlıklı mı değil mi sıkıntısı var ay herşey çok zor yaaa. geçmiş olsun ya grip mahvediyor insanı bende geçen ay çok kötü oldum. inş kontrolun iyi eçer ve tez zamanda transfer olur merakla bekliyorum.

Sağol canım ya inşallah hayırlısıyla görmek nasip olur o günleri zaten stres hiç bitmiyo Allah Çaresiz durumda bırakmasın kimseyi Istanbul arkdaşada söyledim herşey Allahtan tabi ama pgt siz olanlarda var ben cesaret edemedim öğrendikten sonra normal Olmasına bilmem evhamımdan heralde benim düşükler sorunu öğrenmeden oldu bana düşmez tabi ama şöyle yapın demek yıpranmayın diye söylüyorum bence pgt yapın canım olması gerekeni yapalım gerisi Allah'ın bileceği iş

canım ben şuan pgt sürecinden de çok korkuyorum. yani zaten bu şekilde olmazsa mecbur denicez ama bir kere normal yolla denemek istiyorum çünkü sağlıklı olanda var. mesela burada sezercan arkaşadışımıznda tek gen hastalığı var ama ilk çocugu sağlıklı olmuş.

Amin canim cok tesekkur ederim burdaki een umutsuz vakalardan biri bendim artik son denemelerimi yazmiyordum bile zaten umudumu neredeyse yitirmistim pgt li 5.gun 1.kalite embriyolarim tutmadi pgtsiz 3.gun olanlar tuttu nasip baska bir aciklamasi yok bir de o merkez bu merkez diye dusunmeyin icinize sinen elektriginizin tuttugu doktorla yola devam edin

Turkuaz hoşgeldin, ben senide tanıyorum :) sanki bir masal gerçek oldu kahramanlar tek tek geliyor gibi :) Allah sağlık ömür versin kızlarına. Bizede dua edin bizde kavuşalım hayırlısıyla.
Beni o kadar iyi tanimiyorsundur:) amin canim en kisa zamanda size de ikiz ikiz nasip etsin insallah baska streslerle ugrasinsaka bir tarafa bizi en iyi biz anlariz stres yapma rahat ol laflari cok sinir bozucudur artik hayatin buna endekslidir ama vakit saat geldiyse oluyor dogal ya da pgtli Allah hepimizin yardimcisi olsun yalniz degilsiniz oyle dusunun

allah sabr versin arkadaşım. ne zaman deneyeceksin pgt yi

işte artık son noktaya gelip de dayanamıyorum diyince allah yetişiyor arkadaşım. rabbim evatlarını sana bağışlasın bizede ikizler nasip etsin inş sen kaç yaşındaydın kızlarını kucaına aldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…