- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.301
Ayyy çok mutlu olsun Rabbim seni de daha fazla maddî manevi yormadan bebeğine kavuştursun sana ömür boyu yâr yoldaş olsun Darısı bizim gibi olup kadir kıymet bilecek herkese inşallah AminnnnAmin inşallah canım. Buradaki birçok insana ismiyle dua etmeye çalışıyorum dua ederken ama senin ismin ilk başta aklıma geliyor nedense. Bilmeni istedim. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamile arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucağına alır, olmayanlar da tez zamanda kavuşur. Ben bu topiğin pozitif enerjisini çok seviyorum. İnanılmaz mutlu ediyor yazılanlar öpüyorum hepinizi
Darısı bizim başımıza insallh ne güzel yaAllahım sonsuz şükürler olsun Hayırlı bereketli sağlıklı evlatlar olsun Darısı bizlerin başına inşaAllah
Evet çok dua edelim birbirimize insallh bizde mutlu sona ereceği insallhArkadaşlar birbirimize dua edelim çok mücadele verdik maddi manevi. Şu mübarek günlerde hepimiz sağlıklı hayırlı bereketli evlatlara kavuşalım Aminnn inşallah.
Bu topic uğurlu canim..:))Hersey yolunda gidecek inşallah..Agladm yaaa dayanamadm .simdilik saglikli gozukuyor ama hersey icn cok erkn dedi.testler yaparz ilerleyen zamnlarda dedi
Canım çok sevindim ne güzel 4 sağlıklı çıkmış.ins transferinde rahat ve huzurlu geçer bebegine de en kısa zamanda kavuşursun.İnşallah canım 6. Ve bebişlerimize kavuşturan Son denememiz olur
Kızlaaaar genetik test Sonucu çıktı. 7 embriyodan 4 tane sağlıklı çıkmış çok şükür
Ne güzel 4 tane sağlıklı insallh transferinde güzel geçer pozitif düşünelim insallh güzel olacakCanım çok sevindim ne güzel 4 sağlıklı çıkmış.ins transferinde rahat ve huzurlu geçer bebegine de en kısa zamanda kavuşursun.
Canım çok sevindim ne güzel 4 sağlıklı çıkmış.ins transferinde rahat ve huzurlu geçer bebegine de en kısa zamanda kavuşursun.
Gözun aydin canım..İnş gerisi de en güzel şekilde gelir..
Amin. Çok sağolun arkadaşlar.Ne güzel 4 tane sağlıklı insallh transferinde güzel geçer pozitif düşünelim insallh güzel olacak
Hayırlı olsun canım. İnşallah ikinci bebeğin yakında geliyor demekKizlar bizim genetik sonucu çıkmış hastaneye göndermişler.Hastaneden aradilar dr incelemiş istersek ilk adetimle tedaviye başlayabilirmisiz..:)))Ayy heyecan bastı bugün sanki hamilelik haberini almaya az kaldı gibi bir sevinç var galiba ama Allah bilir tabi..:)))
İnşallah canım ya inşallah.Hepimiz sağlıkla sihhatle hamile kalıp yavrularimizi alalım inşallah..:)))Hayırlı olsun canım. İnşallah ikinci bebeğin yakında geliyor demekMaşallah
Sağol canım. Evet kromozomlarda bir şey yok bizim ama bir önceki gebelikte düşen bebekte genetik problem çıktığı için yapıldı genetik test. İnşallah sen de bebeğini sağlıcakla alırsın kucağınaTopikte yine Heyecanlı dakikalar Yaşanmış :)gözünüz Aydın erik inşallah sana tutunan emriyoların olur canım.. Ama sizde kromozomlarda problem yoktu dimi.. Ama emriyolar birleşince sağlıksız mı oluyordu
Evet canim raporun detayıni gidince öğrenecegiz ama tüp bebek için ön hazirligimız tamammış.Bu testin güvenilirliği %98 mis..Ahh inşallah gerisi de güzelce müjdesiyle gelir..:))Genetik sonucu temiz çıkmış transfer için tedaviye mi başlayabiliriz demislerama olumlu bir cevap gelmiş ne güzel hadi gözün aydın canım benim
Jel zaten geri gelmeli gelmezse sıkıntı,benim de geri geliyo ama ya akşamı ya da sabahı, dr a sorduğumda vücut alacağını alır fazla yi atar çünkü orda onu tutucak bir kese yok demişti.bundan onceki nde böyle minik halde koyu renkli şeylerde görüyordum ama önemli değil demişlerdi.hafif pembe si ve kahverengi olarak gelmesi de normalmis ..şu an beyaz renkte tortu halinde geri geliyo bende.Deep canım senin jel de arada geri geliyor mu .. Peki rengi tam beyaz mı:) benim iki gündür içinde siyah bişeyler var gibi geliyor .. Onlar ne ki .. Jel kullanan başka kim vardı .. Çalışkuşu sende kullanıyordun sizde böyle bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?