Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aman iyi bari çıktı da önlemini alırsın.. inşallah hamileliğin boyunca insüline gerek duymazsın..

er
Tesekurler canim amin insallah tum sifa bekleyenlere..4 deniycem kismet olursa insallah son olur rabbim verir
Böyle duydukça çok üzülüyorum .. Takıntı yapıyorum.. Pgt yapılmış niye tutmamış peki ..herşeyi yaptık diye için rahat etmiyo işte Allah sonumuzu iyi etsin .. Devamını getirsin inşallah

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAÇ ÇIKTI ŞEKERİN

Bilmiyorum bu bağ
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAÇ ÇIKTI ŞEKERİN
sağol Zeynep açlık 101 tokluk 162 çıktı CNm birşey sorucam bu Bağışıklık sistemi olayı neydi CNm .. Nasıl çalışıyormuş Bağışıklık sistemi de düşük yapıyormuş .. Bügünde benim kafamda deli sorular var da.. Allah hayır etsin

Benimde hayırlısıyla yaptırdığım tahliller bi sonuçlansa..hepsi birbirine bağlı gibi kafamda çok kuruyorum .. Romatizmal çıkan hastalık lupus var mı yok mu .. Bı hastalıkta Bağışıklık sisteminin yanlış çalışmasıyla oluşan bişeymiş .. Inşallah yoktur diye Ümit ediyorum ..

benim tokluk şekerimde 120 çıkmıştı dikkat et gerçekten
canım vallahiş tam bilmiyorumki ama inşallah sende öle bişey yoktur zaten öle bişey olsaydı çoktan Allah korusun düşerdi yada hiç tutmazdı ben imkide tutmazdı bağışıklık baskılanınca tuttu ama yinede düştü

Bilmiyorum canım daha 6 haftalık senin 8 haftalıktıı dimi Allah'a emanet artık Rabbim korusun .. Ilki tutmadı benimde biliyorsun

Tesekkurler doktor test istedi dusukten kromozomlar normal cikti.pihtilasma varmis hafif kan sulandirici kullanirsin dedi.bagisiklik hormon vs daha cikmadi.isimiz biraz zor aslinda.yumurta rezervim iyi sukur 40 yumurta fln oluyo yarisi dolleniyo Ama % 80 hastaliktan etkileniyo embriyolar geri kalan sagliklinin icinde hla uyumu ariyoruz.bulmustuk cok sevindim ama o da dustu .bu ay baslamak istiyorum tekrar insallah bir sakincali durum yoktur baslamam icin.

Böyle duydukça çok üzülüyorum .. Takıntı yapıyorum.. Pgt yapılmış niye tutmamış peki ..herşeyi yaptık diye için rahat etmiyo işte Allah sonumuzu iyi etsin .. Devamını getirsin inşallah
Ayni soruyu bende sordum ilk tedavide cok yumurtam oldu dondurulmus transfer ettiler.bu yuzden tutunamamis olabilir dedi prof.2 tedavide oglumla uyumlu embriyo bulamadik transfer olmadi.3 tedavide taze transferdi saglikli ve uyumlu tek embriyo o da 5.haftada dustu....genelde 10 tane pgt gidiyo 3 tane uyumlu embriyo buluyoruz ama ikisi hasta oluyo.heR saglikliyi transfer edemiyolar.hla uyumlu olmasi gerek.secim icinde secim bizimki.mutlaka bi zamani var ama yoruldum artik rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Bilmiyorum canım daha 6 haftalık senin 8 haftalıktıı dimi Allah'a emanet artık Rabbim korusun .. Ilki tutmadı benimde biliyorsun
Evet 8 haftaluk olacakken 6. Haftada gelisimi durdu
Allah korusun seninki ole degil canim icini ferah tut kanaman olmadigi surece olmaz bisey insallah benim cok kanamam oldu

Çok teşekkür ederim canım dikkatle okudum yazdıklarını. Esimin de mi dikkat etmesi gerekiyor?Şimdiden dikkat etmeye başlayayım..
Dondurulmusla denemicekmiy din taze transfer miydi seninkiyok sen dikkat etsen yeterli.esin için ancak spermiyogram yapılacaksa yediğine içtiğini dikkat etmeli diye biliyorum.kesinlikle sigara ve tutun tuketmemeli .

Himmm toplama vs yapılacak daha şimdi okudum canım.o zaman esinde yediğine ictigine dikkat etsin.bizim dr muz çok gerekli değil sayı iyi kalite güzel ama yinede eşime bir ay kullanması için vitamin vermisti (argın max)diye bir urundu yalnış hatirlamiyorsam

Devletteki doktorum cok anlaysli iki doktra gt farkli fikirler al dedi.ama ozeldeki tam bi gudubet.aslnda ona gtmek istemyorum ama hem ultrsonu cok iyi hemde esim gunduz hastaneye gelemedigi icn aksam ozel doktra gdelim dyor.buarada kac haftaliksn suan canm .ben 6 miyim 6,5 mu bilmyorum.

Insallah canm hersey yoluna grecekkk.

Allah yardimcin olsun.seçim içinde seçim yapmak durumunda kalıyorsunuz.mutlaka olucaktir emekleriniz karşılıksız kalmayacaktır inanıyorum.

Kızlar stres herşeyin başı, yapmayın.
Bende çok stres yapıyordum ana çok etkiliyor ilk haftaları. Ben doğal hamile kaldım neler yaşadığımı tahöin edersiniz. Ama ailem dahil hiç kimseye söylemedim, kendim yokmuş gibi davrandım sağolsun doktorumda aynı şekilde davrandı. Tek bir vitamin ilaç almadım, normal yediğim içtiğime devam ettm. Hayatımı süt içmek dışında hiç değiştirmedim.

Sizde öyle yapın. Neyi çok düşünürseniz beyin 21 gün içinde vücuda uygulamaya başlıyor.

Hepimiz sağlıklıyız ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirebilriz Allahın izniyle. Yeter ki bedeninize güvenin ve rahat olun.

Ben hala testlerim temiz çıkmasına rağmen çok stres yapıyorum ama hemen bir uğraş buluyorum kendime ve unutuyorum. Sizde öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…