- 24 Kasım 2010
- 360
- 306
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.381
Rica ederim canım. 44 milyon sayı. Ama yıkama öncesi mi sonrası mi tam bilmiyorum.Pekı ben sayıyıya anlamadım sayımız kac ? tpmss ne oldugunu da anlamadım cok sordum sana ama teşekkür ederim yardımların ıcın cok
merhaba öncelikle hayırlı olsun.6 denemenide memorıaldamı yaptırdınSağol canım. Benim sisli memorial da yapıldı. 6. Denemem olacak. İnşallah senin de hayırlı okur transferin ve müjdeli haberi alırsın.
yıkama oncesı sanırım yıkama sonrasıdna hıc bısey yazmıyor acıkcasıRica ederim canım. 44 milyon sayı. Ama yıkama öncesi mi sonrası mi tam bilmiyorum.
Çok güzel söylemişsin canım ağzına sağlık. .Allah dualarımızı kabul etsin insallah..Genetiğin temiz cıkmıs bunlar cok onemlı aşamalar , bir adım bir adım yaklaşıyoruz Mutlu sonlara demeyeceğim Mutlu başlangıçlara
Allah yardımcın olsun,kolaylik versin ins. .Günaydın kızlar..okudukca umut doluyorum ya ,cok guzel haberler var sayfamızda..ben de genetik icin dondurdugum bebislerime dua istiyorum sizlerden,histeroskopi yapilsin istedim once,o zaman doktor donduralim ,dedi..Bugun adet oldum ,bitiminde histeroskopi yaptiracagim..geri sayim basladi..
Henüz transfer olmadı da canım onu da memorial de yaptırıyorum canım.merhaba öncelikle hayırlı olsun.6 denemenide memorıaldamı yaptırdın
merhaba ecenurr tedavini nerede yaptırmıştın?bu yazdıklarını yeni duydum era testi,cd56 ve embriyo gelişmesi için sıvı? bana hiç doktorum böyle bişeyden bahsetmedi?yazdığın için telekkürlerTedavi sürecinde şunlara dıkkat çekmek ve yeni başlayanlara bir tavsiyem olsun istiyorum. Öncelikle bir düşük yaptıysanız ya da tüp bebek denemeniz olumsuz olduysa mutlaka bir histeroskopi (rahim filmi) çektirin , kromozomlarınıza (karyotip) baktırın , embriyonuza Pgt yaptırın bunlar bilinen seyler . Ben extradan Era testi (embriyonun konması ve tutunması için en uygun zmnı buluyor), cd56 testi (killer Cell yani sperm olduren hücre ) yaptırdım . Bir de yeni cıkmıs embriyonun Iyı gelişmesi ve 5. Güne gitmesi için bir sıvı var doktor onerdı (gerçi ben nette de görmüştüm) onu uyguladık belki de o ilk kez 5. Güne gitmesini sağladı ... Mutlaka araştırın kızlar ...
bende oranın hastasıyım.sağlıklı bulmanıza sevindim benim de sağlıklı transferim oldu ama beta hcg düşük başlamıştı daha sonra 5 haftalık düştü şimdi bende yeni tedaviye başlıycam kısmetse yorucu ve uzun bir yolHenüz transfer olmadı da canım onu da memorial de yaptırıyorum canım.
Hayırlı olsun. İnşallah sonunda bebeğiniZi hayırlısıyla kucağıniza alırsınızbende oranın hastasıyım.sağlıklı bulmanıza sevindim benim de sağlıklı transferim oldu ama beta hcg düşük başlamıştı daha sonra 5 haftalık düştü şimdi bende yeni tedaviye başlıycam kısmetse yorucu ve uzun bir yol
Canim benim umudunu yitirme..Allah yardımcın olsun meleğini sana bagislasin ve sağlıklı kardeşler göndersin inş. .çok teşekkür ederim.benim bi evladım var. genetik hastalıkla doğdu ve kemik iliği nakli olması gerek.onun için tüp bebek yapıyoruz. sağlıklı ve hla uyumlu embryo transfer ediliyor bulabilirsekilkinde dondurulmuş koyuldu tutmadı 2 tedavide uyumlu bulamadık 3 tedavide taze koyuldu düşük oldu.artık şaşırdım iyice martta düşük oldu bu regl başlayabilirmiyim bilmiyorum vakit kaybetmekte istemiyorum.umarım güzel olur herşey umudumu yitirmek üzereyim
Amin insallah cok tesekkur ederim.ben denedigim surece bir gun elbet rabbim nasip edicekCanim benim umudunu yitirme..Allah yardımcın olsun meleğini sana bagislasin ve sağlıklı kardeşler göndersin inş. .
İnşallah olacak canım inşallah..Amin insallah cok tesekkur ederim.ben denedigim surece bir gun elbet rabbim nasip edicek
Kızlar iyiki yaptırmışım şeker yüklemeyi .. Şekerim biraz Yüksek çıktı .. Dahiliye ye gittim .. İnsülinlik değil ama bir ay sıkı diyet yap dedi.. Bir ay sonra açlık tokluk tahlili yapıcak .. Neyseki tatlıyla aram iyi değil pek zorlanmam
erDrumut Allah yardımcınız olsun .. Allah şifasını versin oğlunun inşaallah .. Ilk kez mi pgt li tüp bebek yapılacak
Allah şifa versin oğlunuzà. İnşallah bir an önce hem oğlunuzà şifa ya vesile olacak hem de size hayırlı bir evlat olacak bebeğin müjdesini alırsınız.çok teşekkür ederim.benim bi evladım var. genetik hastalıkla doğdu ve kemik iliği nakli olması gerek.onun için tüp bebek yapıyoruz. sağlıklı ve hla uyumlu embryo transfer ediliyor bulabilirsekilkinde dondurulmuş koyuldu tutmadı 2 tedavide uyumlu bulamadık 3 tedavide taze koyuldu düşük oldu.artık şaşırdım iyice martta düşük oldu bu regl başlayabilirmiyim bilmiyorum vakit kaybetmekte istemiyorum.umarım güzel olur herşey umudumu yitirmek üzereyim
çok teşekkür ederim.benim bi evladım var. genetik hastalıkla doğdu ve kemik iliği nakli olması gerek.onun için tüp bebek yapıyoruz. sağlıklı ve hla uyumlu embryo transfer ediliyor bulabilirsekilkinde dondurulmuş koyuldu tutmadı 2 tedavide uyumlu bulamadık 3 tedavide taze koyuldu düşük oldu.artık şaşırdım iyice martta düşük oldu bu regl başlayabilirmiyim bilmiyorum vakit kaybetmekte istemiyorum.umarım güzel olur herşey umudumu yitirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?