Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun,kolaylik versin ins. .

merhaba ecenurr tedavini nerede yaptırmıştın?bu yazdıklarını yeni duydum era testi,cd56 ve embriyo gelişmesi için sıvı? bana hiç doktorum böyle bişeyden bahsetmedi?yazdığın için telekkürler

Henüz transfer olmadı da canım onu da memorial de yaptırıyorum canım.
bende oranın hastasıyım.sağlıklı bulmanıza sevindim benim de sağlıklı transferim oldu ama beta hcg düşük başlamıştı daha sonra 5 haftalık düştü şimdi bende yeni tedaviye başlıycam kısmetse yorucu ve uzun bir yol

X kromozomuna bağlı geçiş gösteren hastalıklar açısından eğer söz konusu hastalığın direkt genetik tanısı yapılamıyorsa embriyonel seks tayini. bu nedir hocam benim de x geçiş li bi hastalığım var?

Hayırlı olsun. İnşallah sonunda bebeğiniZi hayırlısıyla kucağıniza alırsınız

çok teşekkür ederim.benim bi evladım var. genetik hastalıkla doğdu ve kemik iliği nakli olması gerek.onun için tüp bebek yapıyoruz. sağlıklı ve hla uyumlu embryo transfer ediliyor bulabilirsek ilkinde dondurulmuş koyuldu tutmadı 2 tedavide uyumlu bulamadık 3 tedavide taze koyuldu düşük oldu.artık şaşırdım iyice martta düşük oldu bu regl başlayabilirmiyim bilmiyorum vakit kaybetmekte istemiyorum.umarım güzel olur herşey umudumu yitirmek üzereyim

Canim benim umudunu yitirme..Allah yardımcın olsun meleğini sana bagislasin ve sağlıklı kardeşler göndersin inş. .

Drumut Allah yardımcınız olsun .. Allah şifasını versin oğlunun inşaallah .. Ilk kez mi pgt li tüp bebek yapılacak

Kızlar iyiki yaptırmışım şeker yüklemeyi .. Şekerim biraz Yüksek çıktı .. Dahiliye ye gittim .. İnsülinlik değil ama bir ay sıkı diyet yap dedi.. Bir ay sonra açlık tokluk tahlili yapıcak .. Neyseki tatlıyla aram iyi değil pek zorlanmam

En azından önlemini almış olacaksın. İyiki de yaptırmışsin o zaman..

Allah şifa versin oğlunuzà. İnşallah bir an önce hem oğlunuzà şifa ya vesile olacak hem de size hayırlı bir evlat olacak bebeğin müjdesini alırsınız.

sakın umudunu yitirme, asıl umutsuzluk haramdır.

sağlıklı embriyonun tutmaması ve düşmesinde başka bir sorun olabilir, kan pıhtılaşman ya da bağışıklık sisteminle ilgili. bazı arkadaşlarımızda bağışıklık sistemini baskılayıp transfer yapıldığını duydum, bence drunla konuş, sana, bedenine ve geçen zamana da yazık.

bi de yeni bir test daha var, embriyoları ayrı bir sıvıda bekletiyorlar, tutunma yetisi en fazla olanı transfer ediyorlar, yumurta sayın yeterliyse bu ay da başlanabilir ama diğer adetinle başlasan daha iyi, düşükten sonraki 2. adetinle başlaman daha sağlıklı bence

Allah yavrunun şifasını versin inşallah yeni kardeşiyle birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…