- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.421
7 haftalikken canim bir haftada dr bekletti bi ihtimal canlanir diye ama olmadiKacnci haftada lekelenme oldu canm
Merhaba arkadaşlar.
Dondurulmuş embriyolarim var. Dondurmadan önce pgt yapılmadı. Transfer icin dondurulmuşlara pgt yapılır mı. ? Yoksa taze embriyolara mı pgt yapılıyor
Merhaba arkadaşlar.
Dondurulmuş embriyolarim var. Dondurmadan önce pgt yapılmadı. Transfer icin dondurulmuşlara pgt yapılır mı. ? Yoksa taze embriyolara mı pgt yapılıyor
merhaba bizimkilere 5.gündeyken biyopsi alındı pgt yapılmak için ve donduruldu dondurulduktan sonra çözüldüğü gün transfer yapılacağı için aynı gün hızlı bir şekilde yapabilirler mi bilmiyorum bakılacak sayıda önemli bizim bir hafta sürmüştü sonuç almamız senin kaç embriyon var birde neden pgt yapılmasını istiyorsun sorun varmıydı daha önce kayıp falanMerhaba arkadaşlar.
Tüp bebek yoluyla hamileydim. Ama bebekte trizomi yani down sendromu vardi.merhaba bizimkilere 5.gündeyken biyopsi alındı pgt yapılmak için ve donduruldu dondurulduktan sonra çözüldüğü gün transfer yapılacağı için aynı gün hızlı bir şekilde yapabilirler mi bilmiyorum bakılacak sayıda önemli bizim bir hafta sürmüştü sonuç almamız senin kaç embriyon var birde neden pgt yapılmasını istiyorsun sorun varmıydı daha önce kayıp falan
çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın tüp bebek merkezin bunu dikkate alması lazımdı aslında sen bi arayıp sorsana aklında kalmasın yapılabiliyorsa da yapılsınTüp bebek yoluyla hamileydim. Ama bebekte trizomi yani down sendromu vardi.
Amin. Çok sagol. Doktorla konusamadim. Hemşire bizde öyle birşey yapılmıyor demiştiçok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın tüp bebek merkezin bunu dikkate alması lazımdı aslında sen bi arayıp sorsana aklında kalmasın yapılabiliyorsa da yapılsın
Dondurulmuş embriyoyuda çözüp p g t yapılabiliyor canım.Merhaba arkadaşlar.
Yok canım ilk kez başlıyoruz en baştan yani..Dondurulmusla denemicekmiy din taze transfer miydi seninkiyok sen dikkat etsen yeterli.esin için ancak spermiyogram yapılacaksa yediğine içtiğini dikkat etmeli diye biliyorum.kesinlikle sigara ve tutun tuketmemeli .
Belki adetim başladığında gidince eşime de verir.Himmm toplama vs yapılacak daha şimdi okudum canım.o zaman esinde yediğine ictigine dikkat etsin.bizim dr muz çok gerekli değil sayı iyi kalite güzel ama yinede eşime bir ay kullanması için vitamin vermisti (argın max)diye bir urundu yalnış hatirlamiyorsam
Oh çok güzel hayat sevindim ..ama toplama zamanı esindende örnek alacakları için oda yeme icmesine dikkat etsin.
Canim nasil yani anlamadim.3 ay öncesinden mi dikkat etmesi gerekiyor?verilen sperm örnekleri 90 gün öncesine ait. O yüzden erkekler genelde üç aylık kürler yapıyor. Benim eşim geçen yıl domuz gribine yakalandı tedavi aşamasında ben çok üzüldüm nasıl olacak diye bu ateşle spermler ölmüştür diye. Dr 90 gün öncesine ait demişti.
Gelişmedi ve 5 aylikken karnimda ölmüştü. Dondurulmuş embriyo var ama daha önce pgt yaptırmadik. Bebekte böyle problem olunca dondurulmuşlari kullanmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?