Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar banada yardım edermısınız.
benım gebelık kayıplarım var dun esım sperm testı yaptırdı morfolojı 1 cıktı sanırım yolumuz bellı oldu . bu durumda pgt'li mi tup bebek yapılıyor?

KıZlar merhaba.. İçime sinmedi şeker yüklemesi yaptırdım bugün.. Sonucu öğleden sonra alıcam..bende devlet hastanesine gittim .. Karından ultrasonla baktı .. Herşey iyi çok şükür..cemre bende sen gibi iki doktorla devam etmek istiyorum . Ikiside aynı mı dicek diye .. Birde kızlar şimdiki kullandığımız jel dir vs Ilaçları benim merkez seki hafta daha kullan kes diyor herkese tedavi şekilleri o.. Bundan sonra gözetim Altın'da olduğumuz Dr önemli .. İnşsllah iyi insan çıkar karşımıza .. Mesela benim haftalık iğnem vardı.. Proloton depot onu kesmeyenler var bakalım dicem Dr devam ettirecek mi.. Sizde ne kadar kullandırıyor merkezleriniz ilaçları

Cutemom Hoşgeldin .. Şuan hamilemisin .. Hamilelik takvimin var.. Kaç düşüğün oldu .. Ne kadarlıklardı .. Kromozom analizi fln yapıldımı size .. Sadece eşinde bu problem varsa belki sadece tüp yeterli olur bilmiyorum ben bilgim yok ama bence tüp yaptıran herkes pgt yaptırsa iyi olur .. Sonuçta o kadar eziyeti çekiyorsun herşey tam yapılsın.. Bazen kromozomlar da bi sorun olmayıp birleşince emriyolar sağlıksız olabiliyor çünkü ..

Belki biliyorsunuzdur ama ben ilk Yaşadığım için Söylemek istedim .. Midesi benim gibi hassas olan varsa şeker yüklemesinde içilen şeyi ben hastanenin kini içmedim ..eczaneden elma aromalı aldım .. Banada arkadaş demişti .. Böyle bişey var diye .. Iyimi kola gibi Gazlı zor değil çok şükür zorlanmadım .. Aklınızda bulunsun

Kızlar banada yardım edermısınız.
benım gebelık kayıplarım var dun esım sperm testı yaptırdı morfolojı 1 cıktı sanırım yolumuz bellı oldu . bu durumda pgt'li mi tup bebek yapılıyor?
Pgt yaptırmak senın kararın fakat bence maddı durumun uygunsa yaptırmalısın ki aklında soru işaretleri kalmasın

Aynen katılıyorum sana cnm cunku Benım öyle oldu ...

Pgt yaptırmak senın kararın fakat bence maddı durumun uygunsa yaptırmalısın ki aklında soru işaretleri kalmasın
Pekı ya morfolojıde tup bebegın etkısı nedır bır tanede 6 yasıdna tup bebek oglan var bızde
tam dedık hah onca seyden sonra dogal oluyor bu seferde baska bısı cıktı.
Tansel beyle gorusecegız once ama dımı

Canim sperm morfolojisi normal yolla hamilelik için çok önemli. Tabi tüp bebek başarısı için de. Ama sizin %1 çıktığı için inşallah tüp bebekte çok problem yaşamadan gebelik elde edersiniz. Bizi %0 ve hareketlilikte de problem var. O yüzden çok uğraştık.

bızımde hareketlılık cok az %8 ılerı hareketlılık hareketsızde %59 ve ben bunları bılmeden tam 3 kere dogal hamıle kaldım 2 korunurak, 1 tanesıde ısteyerek
saskınız cok nasıl hamıle kaldım ve ustelık bırer denemede oldu bunlar.
sen sperm analızınden anlıyormusun ben dun aksamdan berı bakıp duruyorum ne sayıyıyı anladım ne yavas hareketlılerın ne manaya geldıgını eklesem bakarmısın?

Bakarım canım. Hamile kalman hakikaten acayip bit şey olmuş. Ama belki de testle alakali bir sıkıntı da olabilir. Nerede yaptirdiniz? Bir de sadece bir kez mi yaptırdınız?

Bu arada eklersen tabi ki bakarım sonuca.

bende yarın yaptırcam canım söylemen iyi oldu.

Bu arada eklersen tabi ki bakarım sonuca.
sperm tahlılını ekledım yıkama yapılmamıs sanırım yanda hıc bı deger yok cunku. 1 kere yapıldı dun , gop hastanesı tup bebek bolumunde ıncelendı ornek canım

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-13-16-57-49.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
sperm tahlılını ekledım yıkama yapılmamıs sanırım yanda hıc bı deger yok cunku. 1 kere yapıldı dun , gop hastanesı tup bebek bolumunde ıncelendı ornek canım
Canim sayı falan gayet iyi ama hareketlilik bayağı kötü gibi. Ama bence siz bir de başka bir yerde verin tahlil. Hatta memorial ı öneririm. Laboratuvarı çok iyi. Morfoloji dediğim gibi tüp bebek için yeterli ama hareketlilik problem. Belki anlık bir şey de olabilir inşallah. Çünkü bazen oluyormuş

Pekı ben sayıyıya anlamadım sayımız kac ? tpmss ne oldugunu da anlamadım cok sordum sana ama teşekkür ederim yardımların ıcın cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…