- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.561
Merhaba canım estrofem Rahmi kalınlaştırmak için.embriyoya ortam hazırlamak için kullanılıyor.benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo verilecek.seninde hayırlısı olsun canımmerhaba kızlar adetimi oldum dra gittim e2 progesteron rahim kalınlığına baktı inşallah onyedi gün sonra transfer dedi bu arada estrofeme başladım inşallah yan etkisi yoktur bi de bişey soracam bu ilaç tam olarak ne için bilen var mı bizim bu ay yumurtalarımız oluşaşacak mı oluşmaması için bişey mi
anladım canım aminn hepimiz için hayırlısı olsun sen bebişleri al gel inşallah sımsıkı tutunsunlar kontrole en son ne zamana kadar gittin kaç olmuş senin rahim ben dvitaminide kullanıyorum malum kış ayındayn çıktık güneş yüzü göremedik düşük oluyor o da önemliymişMerhaba canım estrofem Rahmi kalınlaştırmak için.embriyoya ortam hazırlamak için kullanılıyor.benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo verilecek.seninde hayırlısı olsun canım
Canım 17 gun sonra transfer se yumurta oluşmaması lazim,zaten yumurta toplama olmadimi?merhaba kızlar adetimi oldum dra gittim e2 progesteron rahim kalınlığına baktı inşallah onyedi gün sonra transfer dedi bu arada estrofeme başladım inşallah yan etkisi yoktur bi de bişey soracam bu ilaç tam olarak ne için bilen var mı bizim bu ay yumurtalarımız oluşaşacak mı oluşmaması için bişey mi
yumurtalar martta toplandı sonra bir adet oldum bu ikinci adetimide oldum bu ay yumurta oluşmuş dr ultrasonda gördüCanım 17 gun sonra transfer se yumurta oluşmaması lazim,zaten yumurta toplama olmadimi?
Geçen çarşamba gitmiştim.rahim kalınlığı 8.5 du.anladım canım aminn hepimiz için hayırlısı olsun sen bebişleri al gel inşallah sımsıkı tutunsunlar kontrole en son ne zamana kadar gittin kaç olmuş senin rahim ben dvitaminide kullanıyorum malum kış ayındayn çıktık güneş yüzü göremedik düşük oluyor o da önemliymiş
eşimin 22. ve y kromozomlarındaHangi krmznlardaydi canm sorun.seninmi esininmi
Marttan sonra 2 adet nasıl oldun?toplama dan bir ay sonra transferi neden yapmadı?transfer hazirliginda yumurta engelleyici ilaclari vermedi mi?kafam karistiyumurtalar martta toplandı sonra bir adet oldum bu ikinci adetimide oldum bu ay yumurta oluşmuş dr ultrasonda gördü
Merhaba canım evet oldum.iyiyim çok şükür. Şuan da gün sayma zamanı.
Hayirli ugurlu olsun canim insallahh guzel haberler alacaksin .. AminnnMerhaba canım evet oldum.iyiyim çok şükür. Şuan da gün sayma zamanı.
Sağolasın canım.şimdi de bekleme zamanı.sizler transfer den sonra hemen kalktınızmı.şuan balkonda çay içiyorum.sıkıntı olmaz heralde.?Hayirli ugurlu olsun canim insallahh guzel haberler alacaksin .. Aminnn
İyiyim sağolasın.sen hangi durumda yın? Hamile miydin?Kızlar nasilsiniz bugun trasfer olucak arkadas nasil gecti iyi misin bi tanemi trasfer oldu insallah sana sımsıkı tutunur ..baslasin gün saymalar
Olmaz canim olmaz egilip kalkma ama dikkat et agir kaldirma. Bugun dusa girme yarin gir ve ilik suyla dusunu al canim. Allah korusun allaha emanetiz hepimiz. Hep guzel seyler dusunSağolasın canım.şimdi de bekleme zamanı.sizler transfer den sonra hemen kalktınızmı.şuan balkonda çay içiyorum.sıkıntı olmaz heralde.?
Hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın. Hep pozitif düşünmeye çalış. Bak ne güzel bahara denk geldi kısa yürüyüşler de yapabilirsin.Merhaba canım evet oldum.iyiyim çok şükür. Şuan da gün sayma zamanı.
Olmaz canim olmaz egilip kalkma ama dikkat et agir kaldirma. Bugun dusa girme yarin gir ve ilik suyla dusunu al canim. Allah korusun allaha emanetiz hepimiz. Hep guzel seyler dusun[/QUOTE sen hamilemiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?