- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.581
Çok teşekkürler. Ne yapsam ki rahat olabilsem.10 gün hayırlısıyla bir geçse.birde pozitif alsam daha ne isterim AllahtanHayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın. Hep pozitif düşünmeye çalış. Bak ne güzel bahara denk geldi kısa yürüyüşler de yapabilirsin.
Çok sağol canım.tek transfer.dondurulmuş embriyo 1 tane ydi. Onu verdiler.açıklamaların için sağolasın.meryem süresi hergün 1 tanemi.ya musavvir sayısı varmıSeyda hayırlı olsun canım .. Tek mi çift mi tranfer oldu.. Önceden de yazmıştım ama görmemişsindir belki .. Benim ilk tedavim tutmadı .. Onda hemen ayaklanmıştım.. Şimdi çok şükür hamileyim ..herşey Allah tabi ki ama yaptıklarımında faydası olmuştur diyorum .. Hemen banyo yapma .. Ben 10 gün fln gitmiştim.. Ananas kivi hurma ye .. Ve ayaklanma hemen uzan sürekli dinlenme modunda ol .. Bi 20 gün fln..ben hala ev işi fln Yapmıyorum Meryem suresini oku .. Ya müsavvir Çek canım inşallah Bebeğin sana tutunur
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer normal gebeliktir.bebişinizi inşallah görürsünüz.merhaba kızlar.benim eşiimdede genetik sıkıntı var.iki boş gebelik yaşadım.şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine bebek yoksa diye.çok tedirginim...inanın gebe olduğuma sevinemedim bile...yarın dr gitcem dur bakalım ne diyecek......benim gibi oup normal hamile kalan var mı.Allah hayırlısını versin
Çok sağol canım.tek transfer.dondurulmuş embriyo 1 tane ydi. Onu verdiler.açıklamaların için sağolasın.meryem süresi hergün 1 tanemi.ya musavvir sayısı varmı
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer normal gebeliktir.bebişinizi inşallah görürsünüz.
Üç gün istirahate geç ,cay çorba iç tabi ama çok ayak da durma zorunluluklar haricinde,yürüyüş yap tabi 15-20dk.birde çok cay içme günde bir bardak la ve acik olucak sekilde sinir la çünkü kafein içeriyor.olucagi varsa mutlaka tutar ama tedbir kuldan takdir Allah dan.Allah hakkında h ayirlisini versin.Sağolasın canım.şimdi de bekleme zamanı.sizler transfer den sonra hemen kalktınızmı.şuan balkonda çay içiyorum.sıkıntı olmaz heralde.?
Merhaba canım evet oldum.iyiyim çok şükür. Şuan da gün sayma zamanı.
İnsallah bebişini görürsün kalbinide duyarsin..esinin ne genetik skntisi var genetiktenmi boş gebelik oluyomerhaba kızlar.benim eşiimdede genetik sıkıntı var.iki boş gebelik yaşadım.şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine bebek yoksa diye.çok tedirginim...inanın gebe olduğuma sevinemedim bile...yarın dr gitcem dur bakalım ne diyecek......benim gibi oup normal hamile kalan var mı.Allah hayırlısını versin
hayırlı uğurlu olsun inşallah. yavrun sıkı sıkıya tutunur umarım sanaÇok teşekkürler. Ne yapsam ki rahat olabilsem.10 gün hayırlısıyla bir geçse.birde pozitif alsam daha ne isterim Allahtan
hamileliğini hayırlı olsun :) biraz alakasız olacak sorduğum soru amaSeyda hayırlı olsun canım .. Tek mi çift mi tranfer oldu.. Önceden de yazmıştım ama görmemişsindir belki .. Benim ilk tedavim tutmadı .. Onda hemen ayaklanmıştım.. Şimdi çok şükür hamileyim ..herşey Allah tabi ki ama yaptıklarımında faydası olmuştur diyorum .. Hemen banyo yapma .. Ben 10 gün fln gitmiştim.. Ananas kivi hurma ye .. Ve ayaklanma hemen uzan sürekli dinlenme modunda ol .. Bi 20 gün fln..ben hala ev işi fln Yapmıyorum Meryem suresini oku .. Ya müsavvir Çek canım inşallah Bebeğin sana tutunur
Sağol umut darısı başına inşallah:)niye alakasız olsun canım insan herşeyi merak ediyor doğal olarak.. Ben crinone jel kullandım sabah akşam hala daha kullanıyorum ayrıca haftada bi tane proloton depot diye bir iğne verdi Dr .. Estrofem tablet günde üç tane folbiol ve corasprin kullanıyorum
Merhaba canım çok sağol temennilerin için.Hayırlı olsun canım.İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatların hep seninle olsun,hiç birakmasin anneciğini ..
Çok teşekkürler. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.hayırlı uğurlu olsun inşallah. yavrun sıkı sıkıya tutunur umarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?