- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.621
Süper. Stresten uzak durmalısinMerhaba canım evet oldum.iyiyim çok şükür. Şuan da gün sayma zamanı.
Merhaba canım benim pgt 1 gün sonra çıktı.Selamlar arkadaslar,
Tüp tedavisinde yumurta toplanma günü, adet döngümüze göre ayni zaman denk gelebiliyormu? benim ilk tedavimde 11. gün toplanmisti. ama bilemiyorum benimmi öyle erken gelisti yumurtam, genelde 14. günü bulmuyormu PGT yaptirmayi önerdi doktorum, toplandigi günden sonucun cikacagi gün, kac günü buluyor bu konuda bilginiz varmi ? bazi eski konu basliklarini okuyorum bir kac gündür, sonuc 15 günde cikiyor diye yazanda var artik erken geliyor diye yazanda ben Memorila gidecegim simdiden tesekkür ederim. Allahim isteyip ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin.
Yurt disindan gelecegim icin, gidis dönüs biletini ayiracagim arastirmam bundan dolayi,1 günse cok iyiyimis cevap icin sagolasin. cok sevindim arkadasim pozitifi görüp, saglikla bebegini kucagina almani dilerim.Merhaba canım benim pgt 1 gün sonra çıktı.
Merhaba canim benim 2 gunde pgt sonucum cikti. Genelde normal yumurtlama doneminde transfer ediliyor . Hayirli olsun simdiden tedavin insallah dilegine bir an once kavusursunSelamlar arkadaslar,
Tüp tedavisinde yumurta toplanma günü, adet döngümüze göre ayni zaman denk gelebiliyormu? benim ilk tedavimde 11. gün toplanmisti. ama bilemiyorum benimmi öyle erken gelisti yumurtam, genelde 14. günü bulmuyormu PGT yaptirmayi önerdi doktorum, toplandigi günden sonucun cikacagi gün, kac günü buluyor bu konuda bilginiz varmi ? bazi eski konu basliklarini okuyorum bir kac gündür, sonuc 15 günde cikiyor diye yazanda var artik erken geliyor diye yazanda ben Memorila gidecegim simdiden tesekkür ederim. Allahim isteyip ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin.
Çok sağolasın.sen de tedavini hayırlısıyla olur.olumlu sonuçlar alırsın inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.tez zamanda bebiş lerimizi kucaklama dileğiyle...Yurt disindan gelecegim icin, gidis dönüs biletini ayiracagim arastirmam bundan dolayi,1 günse cok iyiyimis cevap icin sagolasin. cok sevindim arkadasim pozitifi görüp, saglikla bebegini kucagina almani dilerim.
Selamlar arkadaslar,
Sizin hangi hastaneydi cgh i amerikada yapmalarının sebebi nedir acaba trdekilerden ne farkı varBen bahçecide yaptırıyorum cgh 20 günü geçiyor bildiğim kadarıyla test Amerikada yapılıyor daha öncekiler orada oldu şimdi tekrardan olumlu haberler bekliyorum
Sizin hangi hastaneydi cgh i amerikada yapmalarının sebebi nedir acaba trdekilerden ne farkı var
Genetik testten kastınız cgh ise kuruma göre degisiyo çünkü kimisi 10 kimisi 3 gun diye paylasiyo.ama kendi kendine yada yardimci bir sistem aşılama ile hamilelik gerceklesmiyor ise rahim filmi kesinlikle çekilmeli diyorum.zaten bir çok dr da istiyor.kızlar genetik test yaptırınca sonuç ne kadar sürede çıkıyo?ve tüp bebek tedavisinde rahim filmi falan şart mı?
Genetik problem varsa tabi tespit için yapılmalı ki sonradan daha çok uzulme.önemli değil birbirimize destek olmalıyız.KAstettiğim şey anne adayında genetik problem varsa onun tespiti için yapılan test.?teşekkür ederim cevabın için:)
Bizimki yaklaşık bir ayı bulmuştu canm.KAstettiğim şey anne adayında genetik problem varsa onun tespiti için yapılan test.?teşekkür ederim cevabın için:)
benim üç aya yaklaşıyo,çok uzun süren testler deyiveriyolar sorunca..çatlayacağım yakında,az kaldıBizimki yaklaşık bir ayı bulmuştu canm.
kesinlikle..:)Genetik problem varsa tabi tespit için yapılmalı ki sonradan daha çok uzulme.önemli değil birbirimize destek olmalıyız.
Neden uzun sürdü acaba anlamadım.Bizim gen haritası çıkartıldı.Eşime yaptigimiz inceleme 1.sınıf falan demişler.Geç olsun ama emin adımlarla ve sonu güzel olsun canm.Allah emeklerimizi araya vermesin.benim üç aya yaklaşıyo,çok uzun süren testler deyiveriyolar sorunca..çatlayacağım yakında,az kaldı
İşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemeliNeden uzun sürdü acaba anlamadım.Bizim gen haritası çıkartıldı.Eşime yaptigimiz inceleme 1.sınıf falan demişler.Geç olsun ama emin adımlarla ve sonu güzel olsun canm.Allah emeklerimizi araya vermesin.
Benim 20 gunde cikmisti esimin de 2 haftada cikmisti canim.İşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemelibizde sadece benden kan alındı ve sonuç henüz yok..İnşallah,geç olsun güç olmasın..bunda bile sabredemediğimi farkettim..siz transfer sonrası nasıl dayandınız,süpersiniz amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?