- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.641
Ah canım nerde transfer..Daha o aşamalara gelmedik.İşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemelibizde sadece benden kan alındı ve sonuç henüz yok..İnşallah,geç olsun güç olmasın..bunda bile sabredemediğimi farkettim..siz transfer sonrası nasıl dayandınız,süpersiniz amin..
20 gunde cikmisti esiminki simdi bende yaptiricamkızlar genetik test yaptırınca sonuç ne kadar sürede çıkıyo?ve tüp bebek tedavisinde rahim filmi falan şart mı?
sizde iki tarafa da uygulanmış,bize kimse eşinize de test yapalım demediii:/ teşekkürler cevap için canım:)Benim 20 gunde cikmisti esimin de 2 haftada cikmisti canim.
İnşallah gelirsin:)öncesinde kullandığınız vitamin vs var mı diye yazmıştı kızlardan biri..sen bişe kullanıyo musun?ben kuruyemiş tüketiyorum anca bekleme evresinde,şiştimAh canım nerde transfer..Daha o aşamalara gelmedik.Adetimi bekliyorum,tedaviye baslicaz inş..Önce iğneler, Yumoş toplama ve sonra transferi göreceğim inşallah hayirlisiyla..
teşekkürler canım:) adı nedir eşe yapılan testin?20 gunde cikmisti esiminki simdi bende yaptiricam
Neden esinede yapilmadiki bence onlar istemesede sen yaptir cunki bastan tedbir alirsinsizde iki tarafa da uygulanmış,bize kimse eşinize de test yapalım demediii:/ teşekkürler cevap için canım:)
Ben kan ilacı ve imom omega balık yağı kullaniyorum.Onun dışında pek bişey yapmıyorum henüz.Şimdi şişmemeye dikkat edelim bence,İnşallah gelirsin:)öncesinde kullandığınız vitamin vs var mı diye yazmıştı kızlardan biri..sen bişe kullanıyo musun?ben kuruyemiş tüketiyorum anca bekleme evresinde,şiştim
bilemiyorum kiNeden esinede yapilmadiki bence onlar istemesede sen yaptir cunki bastan tedbir alirsin
Kan sayımım düşüktü o yüzden dr içinde folik asit te içeren oligoferfol diye bir kan ilacı verdi.Belki kilo almayız canim,sorduğumda kiminde kilo yapıyormuş diye duydum.İnşallah kilo almayız yoksa dediğin gibi hamileligin sonlarina dogru gideceğimiz yere yürüyerek değil yuvarlanarak gideriz..kan ilacı hangisi?kendin mi aldın doktor mu önerdi?omega mantıklı..evet,şişmemeliyiz sanırım yoksa doktor bize kızarve işin sonunda yürümeyiz yuvarlanarak giderizz ayy hayali bile güzel iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyodum..
Canım sen 3 aya yaklaşık bekliyorum diyorsunİşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemelibizde sadece benden kan alındı ve sonuç henüz yok..İnşallah,geç olsun güç olmasın..bunda bile sabredemediğimi farkettim..siz transfer sonrası nasıl dayandınız,süpersiniz amin..
o aşamaya gelemeyince sabırsızlanıyosun işte.. 15 günü de bekleyemeyenlerden olurum ben kesin,uyuyamamCanım sen 3 aya yaklaşık bekliyorum diyorsuntransfer sonrası en fazla 15 gun sonra test yapip ogreniyorsun zaten.seninkinin yanında nedir ki
başı kalabalıktır,arayıp sorarsın:)sen ne durumdasın?Benim dr demir hapını bırak dedi ama dün yapılan kan tetkiklerinin sonucunda sadece demir eksik ciktisonuçları f aksladim demir e tekrar başla der diye düşünüyordum ki ne arayan ne soran var.
Inşallah o güne geldiğinde birlikte bekleriz.o aşamaya gelemeyince sabırsızlanıyosun işte.. 15 günü de bekleyemeyenlerden olurum ben kesin,uyuyamam
Ruh halimi soruyor san karmakarisikbaşı kalabalıktır,arayıp sorarsın:)sen ne durumdasın?
Yarın olsun soru cam geri aramamak neymisbaşı kalabalıktır,arayıp sorarsın:)sen ne durumdasın?
Icimi rahatlattın canım cok sagol.ben daha kese gordum o da minicik birsey di henuz mercimegimi goremedimC calikusu2912 beni dilersen sana söyleyeceğim ben üç hamilelik geçirdim herbiri diğerinden farklıydı. İlk hamileligimde ve üçüncü de göğsümde hassasiyet olmadı.İkincisinde göğüslerim şişti sizliyordu ama hamileligimi öğrendikten bir süre sonra o hassasiyet kalmadı geçti,hamileligim de devam etti yani.O yüzden kesinlikle böyle belirtilere takılıp canını sıkma. Zaten rutin kontrollerine gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?