Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maşallah size ben birkaç gündür okuyamamıştım forumda pgd li hamileler duyunca hem onların adına çok mutlu oluyorum hem de bana bir umut oluyor .allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın cgh yapılmıştı değilmi size sebebi neydi

Beyazcım senin gibi 32 rumuzlu bi arkadaş vardı yoksa sen miydin bilmiyorum bi kaç kez yazmıştım ama pek istekli görmedim merkez için söyledim de antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür doktorum sen memoriloda yaptırdın dimi ama Dr U sevmedim sonradan dedin yanlış hatırlamıyorsam ben antalya tüp merkezini tavsiye ederim benimde istanbula gitti emriyolar evet chg yapıldı eşimde 13 . kromozom 4 kromozom Parça değiştirmiş CNm sende mi Isparta'dan gelip gidiyorsun

Deep senin üç hafta sonra üçlü test olacakmış ikili yaptırdın mı sen..benim iki üç hafta sonra gel dedi on iki on üçüncü haftalarda ikili test yapıcaz ense kalınlığına bakıcaz dedi

Deep senin üç hafta sonra üçlü test olacakmış ikili yaptırdın mı sen..benim iki üç hafta sonra gel dedi on iki on üçüncü haftalarda ikili test yapıcaz ense kalınlığına bakıcaz dedi
Canim ben ayin 16 sinda gidicem domtora uclu icin. Bana da 2 li yi yapmaya gerek yok dedi yani kan almayalim bosa para gitmesin direk uclu icin alalim dedi . Son gittigimde ikili zamaniydi ama sadece olcumler yapti baya bakti hersey iyi dedi cok sukur. Kan alinmadi yani sadece. Gerek yok dedi . Uclu icin endiseliyim insallah yavrum sagliklidir herkesin bbegi cok cok saglikli olsun insallahhhh

Iyiymiş Dr un peki sen genetik tanıylamı tüp yapıldığını söyledin .. Biz sadece tüp yaptık dedik nedenini sormadı .. Sağlıklı konulduğu için mi istemedi acaba .. Gittiğim de bende söylesem mi ki .. Bilsin.. Aslında bende ikili yi yaptırayım üçlü ve dörtlüyü yaptırmayayım diyordum kendimce .. Sonuçta sağlıklı kondu içim o yönden rahat biraz ama bu da kul yapısı değil mi Allah yapısı değil ki bilmiyorum ya

Merkezden bi arkadaşla hala görüşüyoruz onun da üçlü mü dörtlüsünde mi down sendromu tahlili biraz yüksek çıkmış .. Diğer herşeyi normal miş .. Yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir demişler bişeyde olmayabilirmiş .. Ama içine kurt düştü tabi.. Onun problemi farklıydı normal tüp bebek oldu genetik tanısız yani.. Işte fazla kurcalamadan test fln yaptırmadan hamilelik geçirsek Allah'a emanet ederek nasıl olur

Panikli canim bak ben esim saglikli ben saglikli coj sukur gebelikteki butun testler ikili uclu hep temiz gelmisti ayrintili ultrason temizdi oglum dogdu sag saglim herseyi tam tan 4 kilo dogdu masallah ama 21 gun sonra vucudunda lekeler cikti ve genetik tani konuldu..simdi ben hamile kalsam butun testler temizde gelse nasil icim rahat ederki (

Cocugumun hamdolsun biseyi yok sadece lekeleri var ama heran hersey olabilir ve kaybedebiliriz onu yada cok agir hastaliklari olabilir..sizinki ne

Cocugumun hamdolsun biseyi yok sadece lekeleri var ama heran hersey olabilir ve kaybedebiliriz onu yada cok agir hastaliklari olabilir..sizinki ne
Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye bizede inşallah bizim de immun yetmezlik yani bağışıklık sistemi hastalığı vücut mikroplarla savaşmıyor tanısı 3 yaşında yurtdışına kan gönderdiler orada kondu.3 yaşına kadar çok sıkıntılar yaşadık.gerçi hala sıkıntılar oluyor ama artık başka boyut sıkıntılar en azından hastalığının tanısı kondu.zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hastaneden feldim simdi 9+4 dedi 3 hafta snra tarama testi istedi.smdilik hersey iyi iyi bakmssn dedi.ozamana kadarda cagrmadi

Peki sizede pgt yapiliyormu canim rabbim cocuguna sifalar versin tedavisi varmi peki

Haklısın maysa herşey allah tan allah hayırlısını sağlıklısını versin..inşallah Umut'un yavrusuna da senin yavruna da şifa versin Rabbim ..acılarını göstermesin

Maşallah canım çok şükür iyi olmana sevindim..aynı gidiyor kontrollerimiz bende gidicem aynı zamanlarda..

Perinatoloğa mı gidiyorsunuz takiplerinizi kim uapıyor

Cevap için teşekkür ederim evet memorialde yaptırdım ben istanbulda hangi laboratuara gönderiyorlar
Olumlu bir tecribe varmıydı sizden önce de kemal beyde yani onu seçmendeki etken doktoru sevmiş olmanmıydı ıspartadan gelmiyorum burdurdan gidiyıruz

çok bildiğim insanlar eş dost var kemal beyin hastası hepside bebek sahibi şuan onların refaransıyla gittim iyi ki de gitmişim ben memnun kaldım .. Peki senin istememe nedenin sadece kendi labaratuvarı olmaması mı .. Antalya tüp nesiller genetikle Çalışıyor .. Ama benim gelen raporda ünlü genetikçi Volkan baltacınında imzası vardı o da gördü sanırım .. Sağlıklı çıkacak olduktan Laboratuvarı olmuş olmamış hiç fark etmez canım her yerde çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…